Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
elég gyenge a géped, de low-on azért elfutna

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jól.

Why so serious?

elitehun
Tudom hogy mindenki utálja az ilyen kérdéseket de az enyémen hogy futna? XD
lalakov
Ezen a képen lévõ pályán, hol van az erõ pajzsa? Sehol nem találom.
Dizson
Nem olyan erõs az a csaj, majd meglátod. <#smile>

klart
elég fasz a queen😊

armageddon666
na minnyá vége...
ez a Hunter eléggé gyengusz volt :\ viszont látványosak voltak a harcok ellene xD
hajjaj... márcsak az illuziós csajszi van :S attól visoznt parázok most... az az elején is dúrva volt, most biztos táposabb...

@

lalakov
Három sarokban van faépítmény, azoknak kell nekilökni vagy be kell zárni egy rács mögé(falon bemélyedés, felete rács, ami lejön, amint belökted). (nem tudom melyik pályán vagy😊 )
grebber
Van a sarkokban elvileg ilyen fa tákolmány (állványok) oda csald és majd rá kell omlasztani!

Next PC upgrade: 2022

császtok mostmár továáb jutottam azon a helyen most azt kéne hogy hogyan lehet azt a kõszörnyet legyõzni anélkül hogy lelöknéd mer olyan a pálya hogy nincs olyan hely ahova letudnád lökni
lac111
Hali!

A játéknak ugye 2 fajta befejezése van...
Melyiket hogyan lehet elõcsalni? Még van pár óra a játékidõbõl, csak gondoltam megkérdezem van-e köze a LightSeedekhez. Mert akkor elkezdeném õket összeszedegetni alaposabban.

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

armageddon666
vagy egy XBOX Controller for Windowst és nem kell letölteni semmit mert win felismeri :C vagy Logitech Chillstreamet mert ugyanez a helyzet vele... esetleg lehet hogy van még pár ilyen xbox360 kompatibilis cucc.

@

Prince23
Szóltam a GTA topikba, hogy csináljanak már egy szavazást, hogy hogy tetszik az új PoP névvel 😄

Sound
Amúgy ha valaki gamepad-ot akar venni, az vegyen egy szíma Xbox360 "kábeles" kontrollert, majd MS oldaláról ée kell tölteni egy drivert és kész.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

lalakov
Ha megvan a 4 erõ, akkor már csak szórakozásból "kell" gyûjtenem a fénygömböket? A fél játék még elõttem van.😊
annyi, odamész a kapu elé és elika "kinyitja"

http://emulehelp.uw.hu

grebber
Egy fõbosst sem gyõztem még le mivel elsem indultam a hely felé mert láttam corrupted mondom leszarom akkor azt hittem azok is majd átváltanak hogy lehet oda menni.
De ha lehet menni akkor megnézem mert 2 fõbosst akkor lezúzok gyors.

be kell menni a fekete kapun és ott leverni, vagy ez már megvolt?

http://emulehelp.uw.hu

Hi. Irányítást át tudtátok állítani ? Mert ahogy kijelölöm hogy melyik gombot mire változtassak, mintha lefagyna. Bejön a képe hogy nyomj egy gombot és kész akármit nyomok nem reagál csak az alt+f4-re. Valaki tapasztalt hasonlót és ha igen hogy lehet ezt megoldani ?
grebber
Nekem hiába van meg mind a 4 pálya az adott helyszinten a fõellenség részére ugyanúgy corruptedet ír nem pedig visitedet.Vagy ennél nem számít csak odamegyek azt kész?

Ezt most nem értem. 1000 gömb van, 540 kell, ha területenként csak 25öt összeszedsz már bõven elég. Nekem most úgy 670 körül lehet aztán még van négy terület meg egy boss vissza, szóval szerintem a 800 is meglesz.

Why so serious?

Nem, hanem akkor, amikor megcsinálod mind a 4 pályát az adott helyszínen. Ehhez persze kell az is, hogy elõtte mind a 4et megnyisd, tehát minimum 2 "varázslatot" aktiválnod kell.
ha nem nézem a 4 ellen után kapottakat akkor ugyebár 559 volt úgy hogy volt egy olyan ahol 1-et sem szedtem össze volt ahol 6-ot 11-et 15-öt ez a 4 legrosszabb hely

grebber
És a Fõellenségek mikor lesznek elérhetõek??
Ha megvan ez az 540 fénygömb?

nekem a végén 659 bogyóm volt

armageddon666
hú na most az az 50 gömb... (merthogy 3 platetel csak 2 bosst tudsz megölni) az annyira nem számít sokat...

@

armageddon666
ehehehehe...
én is hasonlóan számoltam...
megvan a második boss is... még 2 open terület van amit megcsinálhatok...

95 seed kell még 😞 lehet gyûjtögetni...

am ha jól csinálja az ember akkor nem nehéz a gyûjtögetés... meg nem is olyan unalmas xD ha olyanja van az embernek...

@

nem azért nekem lazán meglett a kell gömb szám tegyük hozzá hogy amikor lenyomsz egy ellenséget a 4-bõl akkor mindegyik után kapsz 25-öt

armageddon666
nem vágta le a körmeit <#wow3>

@

grebber
Elszámoltam magam kicsit 😞
Mondom ahogy haladok lazán meglesz ez az 540db fénygömb hát majd vért izzadva csak akkor 😞

Elején jól kezdtem volt 45/45-ös részem is igaz csak 1 😄 meg volt 1-2 40/45 azt a végére csomonál a 35 is alig van meg és ahogy számoltam ha a maradék részekre ahova mehetek 30-al számolok még mindig kell majd 38 db 😞

amikor a Sand of Time-os skint választom akkor uye nincs karom a kezén de amikor falon futok még is szikrázik a keze akkor ez most hogy is van ?
armageddon666
ti azt mondtátok hogy csak ODA lehet menni ami már meg van tisztítva. és ez így van... én csak hozzáfûztem hogy a kiindulási helyzet is számít... csak megtisztított helyRÕL lehet teleportálni... fertõzöttrõl nem.

@

Mondjuk a térkép menüben a csupa nagybetûs TELEPORT felirat árulkodólag hathat... 😊 Szerintem mondja is azért, csak nincs igazán kihangsúlyozva.

Amúgy armageddon666 igenis mondott valami újat, mert azt nem írta senki, hogy csak akkor teleportálhatsz, ha megtisztított területen vagy éppen.

Nekem is chillstream van és a gombtaposás nekem se sikerül soha anélkül, hogy rá ne tenyereljek a bal mutatóujjammal (balkezes vagyok) 😊
CroftManor
Jó tudni, bár nem emléxem, hogy ez ki lett volna írva játék közben, én mindíg visszamentem a templomhoz <#idiota>
Most tolom másodjára

Nothing is True, Everything is Permitted

Prince23
Épp ezt írta 😄 meg én is.

armageddon666
és csak onnan ahol meg van tisztítva...

@

Seth
térképen rámész a kívánt helyszín ikonjára és E gomb alapbeállításnál.Persze csak oda lehet teleportálni,ahol már megtisztítottad a területet

PSN ID.: Beegabor

Prince23
lol
Tabot nyomsz, és a templomra viszed a kurzort vagy bárhová, ahol már jártál, és nyomsz egy E betût 😄

armageddon666
asszem jó vétel volt a Logitech ChillStream... XBOX controllernek ismeri fel, és újabb játékok egybõl vágják hogy mi van 😛 színek is stimmelnek, tök fasza xD

csak még nincs rutinom benne... szal mikor jön fel a jel hogy Sárga, akkor keresem hogy melyik a sárga 😄 (felsõ az)...

meg mikor nyomkodni kell a kéket akkor mindig mutatóujjal kell és így el kell engedni akkor gamepadot, gyájj az macerás...

@

Valaki HELP !!!

Gamepadra hogy kell átállítani ?
Nekem nem megy options/controls/xbox360 controller átállításával (nem tudok rálépni )
Ilyenem gamepadom van : http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/jatekvezerlok/easy_touch_et_2129/

Vagy PC kompatibilis gamepad kell a játékhoz ?
CroftManor
"majd ha megvan visszateleportálsz a templomba"
Vissza lehet teleportálni a templomba? <#fejvakaras> Hogyan? Én mindíg visszamentem, Elika mutatta az utat.

Nothing is True, Everything is Permitted

Aktiválni kell õket, amit úgy tehetsz meg, hogy összeszedsz megfelelõ mennyiségû Lightseedet (a térképen bal felül láthatod, hogy mennyi kell), majd ha megvan visszateleportálsz a templomba és ott ráállsz valamelyik színesen világító körre és elkezded taposni rajta Elika gombját (X360-os kontrolleren sárga Y gomb, billentyûzeten passz). Miután megtisztítottad azonnal be is kerülsz egy gyakorló részre, ahol kipróbálhatod az új képességet. Amúgy annyi az egész, hogy ráfutsz a korongra, ahol Elika pár másodpercig megtartja a Princet és ez alatt kell ismét megnyomni Elika gombját.
A párbeszédek szellemessége terén számomra messze odaveri a korábbi részeket (pedig azok is nagyon jók voltak), szóval tessék mindig taposni a párbeszéd gombot, amikor villognak az arcok bal alul, mert érdemes ;-)
Hali orulnek ha walaki megmondana hogy hogyan kell hasznalni amik a falon vannak olyan kor alakuak help mert igy nemigen fogom vegigtolni
lalakov
Még nem tudsz odamenni. Majd ha meg lesz a megfelelõ színû erõd.
Akkor nekem sztem elmegy.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sound
igen, borzalmasan unalmas, ahogyan AC is az volt az elsõ 3 óra után

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

illetve bocsi... igy jobb:
Hello még eléggé az elején vagyok de ha valaki segítene azt megköszönném... nah szóval pirossal bekarikáztam ahova nem tudok feljutni és hálás lennék ha valaki megírná hogy hogyan jussak fel oda elõre is köszi: http://images.netbag.hu/20081214/02165716038.JPG
Ezen én is jót nevettem amikor játszottam vele. 😊

Egyébként a karaktereket tényleg nagyon eltalálták, a Prince-Elika párbeszédek legalább olyan magas színvonalúak és gyakran viccesek mint a SoT trilógia Prince-Farah szövegei.

Why so serious?