2509
Prince of Persia: Prodigy
-
MrAndree #1589 Ugorj le -
#1588 Mit kell akkor csinálni amikor azt irja hogy válasszam ki a megfelelő csajt?
van belőlük mindig 3 de akármit csinálok nem jó :S
ha karddal leszúrom őket az se jó ha csak simán odamegyek hozzájuk az se.
megoldás? -
#1587 1001 db van. Pech XD -
#1586 1000. -
#1585 Na megtaláltam az összes seedet
Mennyit szenvedtem vele -
#1584 állitsd át pl. B betüre mert az egérrel lehetetlen megcsinálni. -
#1583 Ne az összeset nyomd csak a bal egeret jó sokszor -
mikmak #1582 Sziasztok!
A jobb oldali főellenséget próbálnám lelökni a szikláról, de mindig visszanyeri az egyensúlyát. Hiába nyomogattam az összes billentyűt, nem történt semmi.
Hogy lehet lelökni?
Köszi -
#1581 Még nem mert most értem haza melóból -
Cyberdevil #1580 Visszaolvasni luxus?
13372805 - ezzel a herceget lecserélhetjük Altairra.
52585854 - ezzel a herceg is és Elika is lecserélhetőek a sands of time-os megfelelőkre, tehát az akkori hercegre és Farahra. -
kovasevics #1579 szeva! nem tud valaki olyan kódokat amikkel meg lehetne változtatni a PoP 4-ben a herceg külsejét? -
leviking #1578 SPOILER DANGER!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a vége az mindenféleképp az hogy megmentjük a hercegnőt? remémem lesz köv rész. -
#1577 Sikerült aztán megtalálni a maradék 5öt? -
Pio #1576 nem -
leviking #1575 hülyeséget kérdezek tom de ugyanazzal vagyunk benne akivel az eddigi részekben? -
#1574 Hát komoly, összegyűjtöttem 995 seedet, de a maradék ötöt annak ellenére sem találom, hogy tudom, hogy hol van, mivel a térkép kiírja h mennyi hiányzik az adott területen... -
#1573 sőt, akkor lesz a legjobb, amikor csaka fejedbe kell dugni egy dugót, mint a mátrixban, és te magad éled át a játékot:) -
jlaci80 #1572 köszi ;) -
Pio #1571 Tökéletes majd akkor lesz, ha a gondolataiddal tudod wireless irányítani a játékokat :D -
#1570 -
#1569 Sia -
jlaci80 #1568 ohh megvan: Sia Breathe me -
jlaci80 #1567 Sziasztok!
ezen az oldalon elindul az intro:
http://prince-of-persia.uk.ubi.com/intro/
és amikor a rjazolt szem kezdődik és a Prince a falon fut akkor milyen zene megy , ki az előadó?!
Elöre is köszi -
#1566 jaaaa,köszi:D
hát hogyismonnyam jobb hogy elvetették ezeket ruhák :D:D:SDA:Sas -
MrAndree #1565 Nincs itt semmiféle zsigeri utálat de ha valami tökéletesen játszható billentyűzettel akkor minek vegyek kontrollert? :) -
#1564 Nem rejtély. Prototype Prince és Elika. Az eredetileg tervezett ruhák,amiket aztán elvetettek
skin manager-ben. AKkor kapod meg ha összeszeded az összes seed-et -
#1563 nade mi a harmadik prince és princess costume?:o
ezt tudja már valaki?relytéj még minnig -
#1562 Jade egyszerűen a végigjátszás után aktiválódik -
Pio #1561 Illetve ezeket a skineket bárki aktiválhatja a bónuszokon belül a megfelelő helyen megadva az alábbi kódokat:
13372805 - ezzel a herceget lecserélhetjük Altairra.
52585854 - ezzel a herceg is és Elika is lecserélhetőek a sands of time-os megfelelőkre, tehát az akkori hercegre és Farahra.
Elvileg valahogy előcsalható még a Beyond good & eviles Jade is. -
#1560 nincs 2. befejezés. Ha összeszeded az összes seed-et,akkor sem (de kapsz egy prototype prince és elika skint) -
huneng94 #1559 végig vittem, hát ez egy rohadt jó game, változatos, gyönyörű. de van második befejezés is? ha igen akkor írjátok le pls -
ricsa008 #1558 köszönet :D -
Pio #1557 Azt senki nem állítja, hogy irányíthatatlan, csak jobb kontrollerrel :)
Amúgy van valami zsigeri utálat a kontroller irányába a PCsek felől. Tudom, mert én is így voltam vele, amíg egy gyengébb pillanatomban nem vettem egy kontrollert és azóta is áldom azt a napot... :D -
MrAndree #1556 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugorj le. -
MrAndree #1555 Hát én nem tudom, folyton azt hallom egy csomó játékról, hogy így irányíthatatlan meg úgy irányíthatatlan billentyűzettel de nekem egyik ilyen játékkal se volt soha semmi gondom. SoT trilógiánál meg ennél is tökéletesen jó volt a billentyűzet. -
ricsa008 #1554 most olyan helyen vagyok ahol körbe ELika-k állnak egy toronyba és nem tok mit csinálni
mit kell? -
Cyberdevil #1553 ááá, kontrollert soha, inkább 1 konzolt :D -
Pio #1552 Youtubeon több videó végigjátszás is van már. Például ez. -
Pio #1551 Szerintem manapság már nagyon fontos eszköz a PChez egy game controller a játékosok számára, mivel szinte minden játék konzolra van kitalálva és ha profin is van portolva PCre, amit kontrollerre találtak ki, azt azzal lesz a legkönnyebb irányítani. Így van ez a Prince of Persiával is.
Itt a karácsony, mindenki kérjen egy kontrollert a Jézuskától ;-) -
matkovec #1550 Sziasztok nemtud valaki jatek vegigjacasrol? Elakadtam es nemnagyon tudom mit kell csinalnam hogy a fekete trutyi minden egyes kor alaku vajuban belefojon. Elore is koszi