2509
Prince of Persia: Prodigy
-
#1869 2GHz simán sztem. -
#1868 Hallod YouTube-on 3000+-os AMD-vel és 6600 GT-vel is laggosan, de folyamatosan megy. :P Ha jól tom 1,6 GHzes prescott magos proc. 3200+-nak nemtom az órajelét, mert é az intelben vok otthon nem az AMD-ben. :D 2.4 Ghz nem?
LINK HOZZÁ -
Pio #1867 Most akkor mindig ha valaki kérdez valamit, akkor valaki be fogja írni, hogy "nem nehéz, oldjad meg?". Szerintem nem életbölcsességet kért, hanem megoldást, az pedig ITT VAN. Nem mondom, hogy visszaolvashattál volna, mert a tegnapi anyázódás nekem is elvette volna tőle a kedvem :) -
#1866 Jön egy pici logikát igénylő rész, és már futsz a végigjátszáshoz? Annyira nem nehéz hidd el... -
#1865 Hali, valaki tudna segíteni nekem annál a résznél amikor kapcsolókat kell fordígatni. Pont úgy csináltam ahogy le volt írva az angol végigjátszásba és a bal oldali sikerült is,de a jobb oldali már nem. Pedig az utóbbinál is teljesen úgy tekertem ahogy le van írva de mégse történt semmi se. Valami tipp? -
#1864 Sempron 3200+
6600GT
1,5 giga ram
1280*1024 lowon hasít :C najó, nem hasít, néha belassul, de játszható ^^ -
#1863 A lényeg az, hogy gyengébb gépen is fut. :P Havernál feltettem (3 GHZ P4 HT,HD2600XT,másfél giga ram) és hasít! Mediumban, 1024x768-ban, de hasít! 30 FPS közelítgeti a sebesség. -
#1862 :) ez így üdítően hat reggel :DDD vegyétek már észre magatokat... mind..sokan... -
#1861 Jaj de üdes vaty. -
#1860 -
#1859 aludnál inkább te fogyatékos. -
#1858 -
#1857 -
#1856 Takarodj innen darksector.És ha a következő hsz-edben vvmi hardveres dolog lessz kapsz egy repülőjegyet a banhamákra.A rohadt képeidet meg ne linkelgesd jó.Itt senki sem bírja az arcod és ezt magadnak köszönheted.Ha a következő hsz-ed off lessz akkor azonnal mész innen. -
MrAndree #1855 Te kezdted. Kiragadtad a hozzászólásából a legkevésbé fontos részletet és arra tettél egy /elég félreérthető/ megjegyzést. Mert őszintén szólva senki nem érdekel, hogy az AMD most dual core vagy nem dual core, tényleg nem ezen a néven futnak de ettől még kurvára nem érdekel senkit ugyanis ha valaki dual core AMD-t ír azt is érti mindenki. Aztán persze megszólnak érte akkor meg itt adod az ártatlant meg faszozol meg hasonlók. Már eljátszottad ezt múltkor is itt meg máskor is más topicokban. De persze mindig más hülye. Tudom, most például én leszek... -
#1854 aki meg asszonta nincs intelben olyan aminek dual-core a neve...
tessék erről beszéltem részemről téma lezárva:
-
#1853 te mondod?
te kezdted.
látod pont ezt mondom.
már megint engem nyugtatgatsz, mikor te meg dávid is beszólt.
ne te nyugtas engem légyszíves. THX. -
#1852 Szépen kérlek fejezd be.Jó?Nincs itt ellenséged,senki sem baszogat.Ne indulatoskodj már ennyire.
-
#1851 te beszélsz?
te hogy kerültél a topicba te faszkalap.
a beugró szöeged vajon mi volt?
olvass vissza ba+. -
#1850 olvass vissza.
nem volt hardware te köcsög kussolj má. -
#1849 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerelmes a kis prince, ezért nem hagyhatja, hogy Elika meghaljon:) Majd a következő részekben csak találnak valami módot arra, hogy bezárják Ahriman-t Elika halála nélkül -
#1848 én bármeddig ^^
oops... ezt most elszúrtam ugye? :S -
#1847 Hagyjátok már egymást és a játékról írjatook -
#1846 A re-re-re-re-re-kontrákat mellőzni kéne, különben sose lesz vége ennek a vitának. Kiváncsi leszek ki meddíg bírja befogni a száját XD -
#1845 DarkSector óvodás szinten van és minden dologba beleköt. Nem veszi észre, hogy senki nem szereti.
Egyébként ez az AMD egyik programjának a neve: AMD Dual-Core Optimizer
Simán lehet akkor mondani egy processzorra, hogy AMD dual core
Aki akarja úgyis megérti.
-
#1844 dual-core mint név nincs
dual-core mint 2 mag van
értelmezés kérdése akkor most... innen már csak szándékosan lehet flémelni :\ -
#1843 "olvass visza ba+ te irsz faszságokat."
Inkább idézek tőled: "amd-ben szerintem nincs dual-core."
Ne égesd magad tovább.
-
#1842 Sziasztok, látom a warroirral problémáitok vannak :S
Hát én személy szerint azt tudom mondani, h. csak 'simán' gyorsan kell nyomogatni az egeret, nincs semmi ritmus ami szerint kattingatni kellene. Mivel láttam már régebben is, h. ez nem megy egyeseknek, megnéztem, h. az ábra szerint kattintgattam -e de nem; picivel gyorsabban kattintgattam, volt amikor ki is maradt egy-kettő, de semmi probléma nem volt vele, mire belejöttem (kb. 3. warrior fightom) 1 percen belül le tudtam lökni a szerencsétlent.
[És megjegyezném, h. nekem gyakran akadt fight közben, ezért van, h. késéssel reagáltam, de mindig sikerült ellökni.]
Ami pedig a játékot illeti, szerintem egész jó lett, tény hogy más mint az eddigi popok, de amíg pl. a régiekben utáltam mászkálni addig ebben ez tetszett a legjobban. Sztori részről, hát a vége az negyon nem tetszik
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tehát Elika FELÁLDOZZA magát azért, h. megmentse a 'világot' , DÖNT a sorsáról... erre a mi 'prince'ünk feléleszti és rombadönti mindazt, amiért harcoltak
na mind1 összességében jó lett, kiváncsian várom a folytatást :P -
#1841 Kezdheted azzal hogy bekapod elsőnek. :D -
#1840 nem hárdwer és szerinted ki mondta hogy hárdwer.
ne dumáljon nekem hülyeségeket és békén hagyom ennyi. -
#1839 olvass visza ba+ te irsz faszságokat.
igen abban igazad van az pop topic nem kell it a személyeskedésed. -
#1838 Ne legyetek már ilyen ellenségesek! -
Zoliz #1837 Darksector nyilványvalóan magányos biokémiai effektus, Nő kéne neki nem kompjuter -
#1836 Darksector fejezd már be.Hagyjad már Dávidkát.POP topik nem hardver ok?Vetted? -
#1835 600x kérdezték már, itt a válasz 601szerre: Mint ahogy írja is a játék, le kell lökni a szikláról... kardal meg amivel tudod lökdösd ki a szélére, aztán amikor próbál rátok lépni kattintgass sokat -
dániel222 #1834 Inkább nekem segítsetek mintsem egymással vitatkoztok :P Hsz#1825 -
#1833 "nem tetszik a pofám, akkor elmehetsz, de lowság olyanba beleélned magad, amibe nincs igazad."
Nincs igazam? Talán ez nem a Prince of Persia topic? LOL. Gondolkozz mielőtt faszságot írsz.
-
#1832 te meg a gumiszobába menj, itt nem kell láncreakcióban gyökéreskedni.
nem tetszik a pofám, akkor elmehetsz, de lowság olyanba beleélned magad, amibe nincs igazad.
ha majd valami nem stimmel akkor szolj.
és ha így van én legalább elnézést szoktam kérni mástól, persze ha kulturáltam irogat.
na cs.
Kellemes ünnepeket. -
#1831 Nagyon sötét vagy.
Nem fogod fel, hogy ez a Prince of Persia topic? Menj a hardver fórumba és ott okoskodj. -
#1830 a neved.
nem azon van a lényeg, hogy ki érti meg ki nem. ba+.
nem szóltam a gyerekhez semmi sértőt, erre meg visszapötyögnek, hogy baromság...
ha egyszer nem az..
én azt írtam, hogy ilyen nincs, az egy dolog, hogy a jónép tudja, hogy mi akart lenni.