Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Am lesz folytatás, mert a végén szabadon engedjük Ahrimant... Sztem folytatni fogják.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha mindenki rühelli, akkor ne legyen, ha viszont jó, ha van, akkor minden meghalásnál kelljen az elejérõl kezdeni a játékot, mert akkor minden egyes bogyót, ugrást NAGYON jól meg fogsz majd fontolni 😊
Why so serious?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
meg míg itt 20 secenként van checkpoint (ha sietsz) addig régiben minimum 2 perc, bár simán több... rewind? az kicsit más... jóval másabb...
@
XP Service pack 3
3 GHz Pentium 4
Sapphire HD2600XT
másfél giga RAM
Mer ha igen,akkor ezt adnám karira haveromnak. 😄
<#vigyor3>#vigyor3>
Nekem már megvan. Jó lett,csak az a baj,h van Elika és nem lehet meghalni... De az Altair és a SoT ruházat fantasztikus! 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Why so serious?
remélem...
elég gáz lenne... NAGYON gáz lenne... mellesleg most elspoilerezted hogy a végére nem hal meg 😄
@
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Szerintem a régebbi részben az volt a jó, hogy izgult az ember, merre kanyarodik a történet, de itt gyakorlatilag a lehelején már tudni lehet, hogy a végéig mit fogok csinálni, végigmegyek az összes gömbön a térképen, aztán megtisztítom õket. NEm izgultam halálra magam, hogy na ezután mi fog történni, kicsit uncsi lett, de azért nagyon szép.
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Am. mintha vmelyik párbeszédben mondta volna h. "There are other fertile grounds beyond the city." Szal majd mennek máshova is tisztogatni (így nem lesz unalmas 😄)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem is nagyon tetszett abszolút nem sajnáltam rá azt a kb 12 órát annak ellenére is hogy elég repetitívre sikerült.Karakterek,dizájn és történet viszont AAA kategóriás telitalálatok,bár én egy valamit nem értek:
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
És a végével kapcsolatban még annyit, h vki mondja meg, h miért így kellett ezt megoldani?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Van valaki, akinek indítási gondja van ezzel a játékkel, mert nekem a Jóistennek sem indul el. Gépem elég hozzá, driverek újak, játék betölt, menü jó, de ha új játékot kezdek csak loading, és netovább. Pedig nagyon szeretném már kipróbálni. Már két külön winyón levõ windowsra (sp3) is feltettem, de ua a hiba. Please help !!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#rinya>#rinya>
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
Amikor rákattintasz az ikonra, elõjön egy szép kis ablak a Prince-szel a háttérba. És ott van a Launch game mellett hogy !!Settings!!
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Elõre is köszi.
Mindenkinek ajánlom.
Combok azok nagyon lenyûgözõk!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
De sztem te is észrevetted volna idõvel 😊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A beállításokban külön minden funkcióra be kellett állítani az gamepad gombjait.
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
A másik felével is egyetértek. Amíg az ugrabugránál 100%ig jó ötletnek tartottam ezt a megmentõsdit, addig a harcnál tényleg kissé fura, de fõleg az elején, amikor még nem olyan rutinos az ember így is el tud húzódni jó sokáig 1-1 harc, hát még ha mindig újra max HPról kezdhetnéd... De ott tényleg fura ez a megoldás.
am eltartott egy kis idõbe míg rájöttem hogy mit kell csinálni -.- "How much would you sacrifice?" vagy mi amit mond... szal én csak csapkodtam az illúziókat mire már 5dszörre mondta, aztán mondom, áh, feláldoznám az életem is érte!!!!!4négy és leugrottam xD és mûködött 😄
@
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vagy mikor Elikából 3 van. Akkor is ír valami olyasmit, hogy bizonyítsd be a bizalmad. Ebbõl is rá lehet jönni, hogy lekell ugrani és Elika megment.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑