Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy tudom, hogy csak skint, befejezés csak ez az egy létezik.

Why so serious?

Kérdés: Csak új skint kapunk, ha összegyüjtjük az 1001 light seedet vagy egy másik befejezést is?
KaszaN
az baj ha már vagy kb egy éve nem frissítettem drivert? XD

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

CroftManor
Azért nem árt ha elõtte uninstalállja a régi drivert

Nothing is True, Everything is Permitted

Rámész az Nvidia honlapjára kikeresed a 8600GT-det, Xp-s drivert letöltöd. Majd utána elindítod.

klart
lál<#gonosz1>

KaszaN
hogyan kell Drivert cserélni???

KaszaN
minden grafikai beállítást egyenként próbáltam ki

Próbálj drivert cserélni. Egyáltalán milyen felbontáson akarod játszani? Az se mind1.

Elõször nem ismerte fel magának, szóval belementem a beállításokba és ott átállítottam mindent a gamepad gombjaira. Ettõl függetlenül a játék menüjét nem tudtam vezérelni vele. De valahogy az volt vele a baj, hogy az 1-es gombot 0-nak vette így minden gombot rosszul ismert fel. Nem volt könnyû megszokni.

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

KaszaN
geforce 8600gt intel core 2 quad 3gb ram windows xp nemtom mennyi mhz

Hát maximum a Dahakás üldözések némelyike volt nehezebb de a sima ugrálós részeket a SoT trilógiában is többnyire csak akkor sikerült elcsesznem ha a Prince nem oda ment ahova én szerettem volna. Ami a hülye kamerakezelés miatt bizony elõfordult néha, erre a részre ezen sikerült kicsit javítani. Az meg hogy elég csak falonfutás után ugrást nyomni és automatikusan arra ugrik amerre kell az inkább csak jó mert a régiekben kicsit bosszantó volt, hogy én nyomtam azt az irányt amerre ugrani kéne de mert a kamera épp úgy fordult vagy éppen olyanja volt a Prince-nek és elment másfele aztán mehetett a rewind.

Why so serious?

davidka003
Milyen géped van? Driver? oprendszer?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

KaszaN
lécci valaki help :'(

Lenne egy problémám. Megvan a játék (nem eredetibe) és a gépigényem bõven elég hozzá de szörnyen szaggat. Mármint nem csak maga a játék hanem már a legelején amikor az ubisoft logo meg a prince of persia felirat feljön. Nagyon kérlek valaki segítsen!

armageddon666
ellenben soxxor számított hogy milyen hosszan tartod nyomva a gombot, illetve melyik irányba nyomod a gombot mikor ugrasz, illetve a kiszámítós csapdák kiszámítósabbak voltak, míg itt soxxor azt fedeztem fel hogy scriptelt látványelemek...

én érzékeny vagyok a játék nehézségére (kicsit nehezebbeket gyakran elbukom... pl. WW-ben Dahakás üldözések... ugye idõre mennek, nem lehet tökölni, ott a nyomás) és ez bizony sokkal könnyebb mint a korábbi részek... egyedül a Wing of Ormazd képességek amik macerások... de az is a hülye effekt meg a hülye repülési út miatt...

@

Közvetlen játék elõtt rádugtam USBre, a windows fel is ismerte xusb controllerként, aztán elindítottam a játékot és simán lehetett máris kontrollerrel irányítani mindent, nem kellett semmit állítgatni.
KaszaN
sziasztok
Lenne egy problémám. Megvan a játék (nem eredetibe) és a gépigényem bõven elég hozzá de szörnyen szaggat. Mármint nem csak maga a játék hanem már a legelején amikor az ubisoft logo meg a prince of persia felirat feljön. Nagyon kérlek valaki segítsen!<#help><#help><#shakehead>

Egyszerûbb lett valóban de nem könnyebb. Mert attól szerintem nem volt nehezebb régen mondjuk a falonfutás mert nyomva kellett tartani a jobb egérgombot, csak kényelmetlenebb volt valamivel.

Why so serious?

geri777
IGEN LÁTVÁNYOS
nagyon

egyébként nem tudom miért lehet hogy csak nálam ilyen beidegzõdés nem tudom miért de ha nagyot akarok ugrani mindig 2* nyomok mert azt hiszem akkor szajtozni fog egyet a levegõbe XD

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

armageddon666
egyszer elég megnyomni 😄 nagyon le lett egyszerûsítve... 1-1 gombot kell csak megnyomni és mindent megcsinál... de legalább látványos ^^

@

Hogy vetted rá a játékot, hogy menjen a Logitech gamepaddal? Nekem is az van.

Ugorj a szakadék felé és mi közbe "repülsz" a levegõbe akkor nyomd meg az E gombot. És akkor Eleka átsegít, ahogy öreg nénit a zebrán.

geri777
oké köszi

mindent 😊

én most ott akadtam el hogy kikelet választanom a térképen hogy hova szeretnék menni elmenetem a helyre követem azt a fénylõ cucot és akkor ott álok a szakadék felet és a tutorial felül irja hogy nyomjam meg az E t megnyomom a fénylõ cuc átrepül de én sehogyan se tudok átugrani tul mély a szakadék 😊

hogyan lehet átugrani ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Az a lényeg hogy az eddigi pop-októl eltérõen itt nem kell folymaatosan nyomni az iránygombokat, mert fut magától. Szóval javaslom szokj hozzá hogy elugrástól kezdve már csak at ugrás, feldobás és Elika funkciókat kell majd használnod. Így megkímélheted magad némi kézfájástól, és némileg növelheted a klaviatúrád élettartamát. 😄

Ha nem megy valami kérdezz bátran, de elõbb azért próbálkozz vagy olvass vissza pár oldalt.

bocs, nem sértésnek szántam (bár úgy hangzott). 😛

Mondjuk nekem ez a tutorial egy agyrém volt, mert a logitech gamepadom-on más volt a számozás, mint amit a játék ismert, így mindig mást kellett nyomni mint amit kiírt.

geri777
nem mivel most kezdtem azt nem akartam leesni ezért 2*szer nyomtam meg a a space t 😊

bocsi hogy ekkora láma vok 😞

nincs magyaritás és alapból is fut, nemigaz hogy még nem tünt fel?

Nincs hozzá magyarítás. Elvileg majd megjelenik magyar feliratosan is a játék. Én úgy tudtam most fog. De akkor majd talán januárban. (szinte az összes hivatalos, magyar feliratos játék késik)

Fut magától. De hagyd bekapcsolva a tutorialt. Elég megnyomni azt amit kiír.
Az E gomb az Elekához köthetõ. Az R pedig a karmos kesztyûhöz.

geri777
nem tudok angolul sajnos olyan jol

van magyaritás hozzá ??

melyik billel kell futtni ?

Hello, a játék írja - amennyiben bekapcsolva hagytad a tutorial mod-t - hogy mit mikor csinálj.
Érdemes az elején használni. ...
Üdv, Berv

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

geri777
és ha hosszú a fal akkor is? 😊))

és a verekedésnél az R és a E meg ezek a betük mit csinálnak mert jolnéz ki meg minden csak nem tom mit csinál pontosan

amikor verekszem kb ugy minden gombot egyszere nyomok meg kattintgatok mert nem tom mi merre XD

Nekiugrasz a falnak aztán fut õ rajta magától.

Why so serious?

klart
egyszer elég ha ráugrasz falra space lenyomásával fut magától mégegyszer megnyomod akkor ugrik el

geri777
Kurva jó a játék

nagyon tetszik

nagyon szép grafika
és nem kell olyan erõs vas hogy full grafon menjen

az enyémen megy High on 1280*1024 on nagyon szép

tetszik nagyon a játék csak a billentyûket nem értem valki leirná mivel mit tudok csinálni meg a falon hogy fussak mert

nem tom hogy folyamatosan nyomjam a space t vagy csak egyszer és ha megnyomtam utána mit nyomjak mert igy minden ugrást 50* kell megcsinálnom 😊

de Jó játék

tigeroo
jaja. egyik kedvenc játékom a sands of time. lehet bekéne szereznem, csakhát nincs egyáltalán idõm játszani :l

(kis gloom effekt kéne neki, mint a mostani játékokba és 2008-ban is megállná a helyét a grafikája)
klart
meg nagyon idegesítõek is 😄:SA😄
ebben nincs sok de szerintem nem is baj😊

Atkamon
Nekem amúgy ami hiányzik a játékból, és ami meg volt a Sands of Time-ban, az a sok puzzle... már voltam ebben csomó helyen és eddig kb két normális puzzle volt. A SoT-ban meg nagyon sok volt, és nagyon szórakoztatóak voltak.

armageddon666
ha ez az elsõ akkor kurva bejövõs lesz (Y)
de célszerû a sands of time trilógiával is tolni 😄 azok azért jobbak ^^

@

Alapból Disablen volt a kis ikon jobb oldalt lent. Enabled-re raktam azt ment.
De nekem az kellett, hogy 100Hz-en induljon a játék, ne 60-on, mert CRT monitoron játszom.
Most ezt pontosan nem értem, hogy nálad meg 60Hz kell. TFT-d van? De elvileg alapból 60Hz-en indul.

geri777
Na nekem is sikerült köszönöm szépen

Remélem tetszeni fog a játék ez az elsõ POP amivel játszom

geri777
hogyan álitotad be ? 😊)

Kösz szépen, mûködik! <#worship><#worship>

geri777
Kiprobáltam de ugyan az a probléma

meg nekem az kell pont hogy 60hz fusson és ne 100Hz én meg a többin 😊

Atkamon
Nekem is 60Hz-n futott elõször, de aztán letöltöttem ezt a refreshlock nevezetû programot. Elvileg nem mûködik vistán, de miután elindítottam ment a POP 100Hz-n, nem csináltam vele semmit, cak ment... 😄

Link

geri777
MEgnéztem de szerintem az nem a magyaritása mert ha belenézel akkor csak a beálitások adatai vannak benne vagy valami hasonlo

"dxinstalled=DirectX telepítve
dxversion=DirectX verzió
equivalent=egyenértékû
frequency=A processzor órajele (Ghz)
fullduplexsoundcard=Full duplex hangkártya azonosítva
NONE=None
Ghz=Ghz
high=Magas
IDS_ABOUT=Névjegy…
IDS_ABOUT_DIALOG=Névjegy
IDS_ANTIALIASING_LABEL=Antialiasing
IDS_CANCEL_BUTTON=Mégse
IDS_CHECKLOG=A felismerés nem sikerült, részletek a naplófájlban
IDS_COPYRIGHT=Szerzõi jogok © 2008 UBISOFT. Minden jog fenntartva.
IDS_DEFAULT_SETTING_BUTTON=Alapértelmezett
IDS_DETECTIONUI_NAME=Hardver
IDS_DO_NOT_SHOW_AGAIN=Ne mutassa még egyszer ezt az üzenetet.
IDS_EASY_VIDEO_SETTING_CAPTION=Grafika
IDS_ENVIRONMENT_DETAIL_LABEL=A környezet részletessége
IDS_ENVIRONMENT_DETAIL_TOOLTIP=Háttérobjektumok vizuális minõségének beállítása, pl. talaj, fák, víz, stb. A magasabb értékek csökkentik a teljesítményt.
IDS_ERROR=Hiba
IDS_FALSE=nem
IDS_HELP=Súgó
IDS_INFO=Az alkalmazás segít ellenõrizni, hogy rendszered kompatibilis-e a Prince of Persia játékkal.
.......... "

meg stb stb.

valaki nem tudja hogy kell le magyarosítani,mert benne vannak a magyar fájlok is.(lokalized mapába van egy olyan hogy hun)
geri777
mindent belehet csak a képfrisitést nem 😊

vannakinek van rá megoldása ?

A képfrissítést nem lehet.

Snexi
mi az hogy semmit nem lehet állítani?mindent lehet