2509
Prince of Persia: Prodigy
  • MrAndree
    Na igen. Nekem az UBI módszere jobban bejön. Trilógiánként stílust váltanak.
  • Pio
    Nagyjából minden tizedik hozzászólás a játék vége. Ezek közül nagyjából minden tizediket spoilerezi le az, aki postolta. Szóval aki még nem tudja, hogy mi lesz a játék vége az vagy vak vagy nem olvas SG fórumot :D
  • Pio
    Ez van mindig, amikor valami más lesz, mint régen volt. És ez az, ami miatt a kiadók 90%a mást se csinál, csak ugyan arról húzza le a századik rókabőrt. ;-)
  • klart
    spoiler bazmeg:|
  • Kongy
    Ok, kösz. :) remélem is, mert haverom nem lene túl happy ha nem menne a gépén. :D

Am lesz folytatás, mert a végén szabadon engedjük Ahrimant... Sztem folytatni fogják.
  • klart
    nemtudom mi ez a nagy rinyálás tulajdonképp:|
  • Cyberdevil
    Azért a régiben jobb volt a rewind, ott elbasztam 1 ugrást visszatekertem és kész, továbjutottam. Itt meg az uccsó "biztonságos" helyre dob vissza, elég idegesítő amikor azokkal a színes körökkel szórakozok és mikor már a harmadik perce csinálod és netán elrontod akkor hova dob vissza? A 3 perccel ezelőtti "biztonságos" helyre, elég fruszráló tud lenni. Plusz ezt mindig lehet használni,uncsi, régiben izgulhattál meg taktikázhattál ha nem volt homokod. Egyesek szerint nem lehet összehasonlítani a régivel mert ez más, mivel ennek is Prince of Persia a címe mi mással hasonlítsam össze?
  • Pio
    Azért én érzek némi logikai bukfencet abban, hogy a töltőképernyőt mindenki rühelli ezért jó, ha van :D
    Ha mindenki rühelli, akkor ne legyen, ha viszont jó, ha van, akkor minden meghalásnál kelljen az elejéről kezdeni a játékot, mert akkor minden egyes bogyót, ugrást NAGYON jól meg fogsz majd fontolni :)
  • MrAndree
    Hát őszintén szólva nekem nem hiányzik. Mert mégis mi a különbség? Régen:ugrás-elbasztam-loading-ugrás /feltéve, hogy nem volt homokom/. Most:ugrás-elbasztam-Elika-ugrás. Régebben maximum 2 percet kellett újrajátszani a legutóbbi checkpointtól /ráadásul a rewind miatt azt is marha ritkán/, itt meg maximum fél percet de azt mindig. Szóval semmivel sem könnyebb, csak annak érzitek mert nem lehet meghalni. Én a SoT trilógiában se gondolkodtam semmivel se többet egy ugráson mint itt.
  • Cat 02 #1700
    Ugrabugra, harc, repülés, harc, néha egy-két puzzle, harc
  • armageddon666
    mert meghalni szar... rühelled a BETÖLTÉS képernyőt... mindenki rühelli... ezért jó ha van... mert akkor megfontolod hogy leugrasz-e a bogyóért vagy sem, mert lehet hogy nem tudsz visszajönni onnan és akkor load last checkpoint, és a bogyó sem marad meg...

meg míg itt 20 secenként van checkpoint (ha sietsz) addig régiben minimum 2 perc, bár simán több... rewind? az kicsit más... jóval másabb...
  • armageddon666
    simán :)
  • kirol
    Mert amúgy mi a jó a meghalásban? Most is ugyan ott vagy, csak nem jön be a BETÖLTÉS kép, hanem már újra kezdheted is.
  • Kongy
    Sztetek elmegy egy ilyen kofigon 1024-ben,mediumon,szaggatás nélkül,no elsimítással ?

XP Service pack 3
    3 GHz Pentium 4
    Sapphire HD2600XT
    másfél giga RAM

Mer ha igen,akkor ezt adnám karira haveromnak. :D

Nekem már megvan. Jó lett,csak az a baj,h van Elika és nem lehet meghalni... De az Altair és a SoT ruházat fantasztikus! :D
  • Atkamon
    le kell lökni a szilkáról...
  • klart
    fő szörny?:S_Aasd
    amúgy leírták már párszr:|
  • Empty
  • Empty
    Hát lehet már kérdezték de a főszörnyet hogyan lehet elpusztítani? Csak ütöm de az energia nem fogy nála! Cumi!
  • MrAndree
    Azért ez nem olyan nagy spoiler tekintve, hogy végig az a cél, hogy megakadályozzuk a kiszabadulását és nem az, hogy megöljük szegényt. :)
  • armageddon666
    de nem akarják...
    remélem...
    elég gáz lenne... NAGYON gáz lenne... mellesleg most elspoilerezted hogy a végére nem hal meg :D
  • klart
    launcherben tudod
  • mikiking
    Ebbe a játékba tudom a grafikát állitani ?? mert display settingsbe csak a brightess van + a tutorial opció . Elég gyér igy alapon
  • klart
    nemértem az efféle hozzászólások.mivel ez egy új teljesen,kár hasonlítgatni régihez,higyjétek el a trilógia végére minden összeáll majd,és úgy zárjuk le ezt is mint az előzőt,hogy egy hatalmas alkotás volt.:o
  • pekka2
    én is egyetértek a mondandóddal teljes mértékben.
    Szerintem a régebbi részben az volt a jó, hogy izgult az ember, merre kanyarodik a történet, de itt gyakorlatilag a lehelején már tudni lehet, hogy a végéig mit fogok csinálni, végigmegyek az összes gömbön a térképen, aztán megtisztítom őket. NEm izgultam halálra magam, hogy na ezután mi fog történni, kicsit uncsi lett, de azért nagyon szép.
  • Jani21
    Kapcsold be vsync-et indulásnál a settingsben.
  • lac111
    Ha három részen át Ahrimant akarják gyilkolni, ahhoz ügyesen kell csinálniuk a maradék 2őt, hogy ne legyen unalmas. De csak megoldják
  • sasNAXO
    Nem, ez csak a harmadik részben fog sikerülni, ha trilógia lesz
    Am. mintha vmelyik párbeszédben mondta volna h. "There are other fertile grounds beyond the city." Szal majd mennek máshova is tisztogatni (így nem lesz unalmas :D)
  • Atkamon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem ölte meg mindkettőjüket, csak újra kiszabadult... a következő részekben majd valami olyan módot kell találni, hogy úgy zárják be Ahrimant, hogy Elika ne haljon meg.
  • Victor1103
    Én is most vittem végig ebben a minutumban:D
    Nekem is nagyon tetszett abszolút nem sajnáltam rá azt a kb 12 órát annak ellenére is hogy elég repetitívre sikerült.Karakterek,dizájn és történet viszont AAA kategóriás telitalálatok,bár én egy valamit nem értek:
    Most akkor hogy is volt a vége?Elika életét adta azért hogy Ahriman ne tudjon kiszabadulni és a herceg nem bírta elviselni hogy Elika meghalt ezért újra visszaszedte a "életmagokat" így Ahriman kiszabadul és megölte mindkettőjüket?Ebbe csak én nem értem a logikát??
  • gregtom6
    Üdv! Na a végére értem én is. Az elején még nem gondoltam, hogy a végére ilyen jó lesz:) Nehézségileg sajnos túl könnyű volt a játék, kár, h nem állítható, de a harc az elég kemény(ismétlődő harcanimációk nem kellettek volna)
    a bossokkal kapcsolatban elég lett volna ennyi, ha nagyon érdekes bossok lettek volna, de nekem egyedül a Vadász tetszett. A többihez nem illett ez a sötétkék/világoskékes ''bőr''. Helyszín:alapötletnek jó lett volna, h több úton is mehetsz, így megéri újrajátszani a játékot, ezt mondták, csak sajna szinte muszály többször is ugyanazon az úton végigmenni, ami unalmassá tesz pár pályarészt. Fölösleges töltögetés nincs benne, ez jó, a név idegesítő, főleg h Perzsiának ehhez már semmi köze nincs. A karakterek sokkal jobban ki vannak találva mint anno Farah és a másik herceg. A játék vége nagyon felhúzott, hogy tönkre kellett tenni mindazt, amit órák hossza alatt sikerült megtenni.

És a végével kapcsolatban még annyit, h vki mondja meg, h miért így kellett ezt megoldani?
  • tomcsa4
    Animáció hogy fut le? Lehet valami kodek hiányosságod van és nem viszi. Ha gondolod, nevezd át a movie mappát másra, ha tényleg az animáció lejátszhatatlanság az oka, akkor működni fog a dolog.
  • shootme99
    Sziasztok!

Van valaki, akinek indítási gondja van ezzel a játékkel, mert nekem a Jóistennek sem indul el. Gépem elég hozzá, driverek újak, játék betölt, menü jó, de ha új játékot kezdek csak loading, és netovább. Pedig nagyon szeretném már kipróbálni. Már két külön winyón levő windowsra (sp3) is feltettem, de ua a hiba. Please help !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lossantos
    Megoldódott...bocs a zavarásért, jó játékot
  • Lossantos
    Köszönöm jóságod, de nyílván nem kérdeztem volna ha ilyen egyszerű lenne. Valószínű akik kérdezték, sem azért mert nem próbálkoztak eleget. Ha *_Launcer.exe-vel indítom ( gondolom ezzel érdemes) akkor pont fél másodpercnyi időre látom az általad említett ablakot, hiába minden gyorsaságom nem sikerült eredményre jutnom. Létezik más megoldás is vagy ez akkor obi:)?
  • lac111
    Nem értem hogy foghat ki ennyi emberen. Már vagy 20an kérdezték előtted.
    Amikor rákattintasz az ikonra, előjön egy szép kis ablak a Prince-szel a háttérba. És ott van a Launch game mellett hogy !!Settings!!
  • Lossantos
    Sziasztok, érdeklődnék én is azzal kapcsolatban, hogy a beállításokat hol lehet elérni, elsősorban a grafikai opciók érdekelnek...próbáltam azt a kézenfekvő lehetőséget, hogy a *_Launcher.exe -vel indítom, semmi. Egyéb ötlet, tapasztalat?

Előre is köszi.
  • JaSoN HuNTeR #1673
    jójáték. Nagyon bejön. Sokkal jobb mint az elöző sötét herceges historia. Grafika is jó. 9/10

Mindenkinek ajánlom.

Combok azok nagyon lenyűgözők!
  • wendi1106
    Launch képernyőn a Setting menüpont alatt.
    De sztem te is észrevetted volna idővel :)
  • JaSoN HuNTeR #1671
    ultra szar nálam a grafika. A játék maga jó csak amikor végig vittem az első pályát ott kijött valami bogyos cucc és addig baszakodtam ott amig felnem idegesitet utána meg alt+f4 XD
  • JaSoN HuNTeR #1670
    grafikát hogy lehet állitani?