Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
Why so serious?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lenne egy problémám. Megvan a játék (nem eredetibe) és a gépigényem bõven elég hozzá de szörnyen szaggat. Mármint nem csak maga a játék hanem már a legelején amikor az ubisoft logo meg a prince of persia felirat feljön. Nagyon kérlek valaki segítsen!
én érzékeny vagyok a játék nehézségére (kicsit nehezebbeket gyakran elbukom... pl. WW-ben Dahakás üldözések... ugye idõre mennek, nem lehet tökölni, ott a nyomás) és ez bizony sokkal könnyebb mint a korábbi részek... egyedül a Wing of Ormazd képességek amik macerások... de az is a hülye effekt meg a hülye repülési út miatt...
@
Lenne egy problémám. Megvan a játék (nem eredetibe) és a gépigényem bõven elég hozzá de szörnyen szaggat. Mármint nem csak maga a játék hanem már a legelején amikor az ubisoft logo meg a prince of persia felirat feljön. Nagyon kérlek valaki segítsen!<#help>#help><#help>#help><#shakehead>#shakehead>
Why so serious?
nagyon
egyébként nem tudom miért lehet hogy csak nálam ilyen beidegzõdés nem tudom miért de ha nagyot akarok ugrani mindig 2* nyomok mert azt hiszem akkor szajtozni fog egyet a levegõbe XD
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
@
mindent 😊
én most ott akadtam el hogy kikelet választanom a térképen hogy hova szeretnék menni elmenetem a helyre követem azt a fénylõ cucot és akkor ott álok a szakadék felet és a tutorial felül irja hogy nyomjam meg az E t megnyomom a fénylõ cuc átrepül de én sehogyan se tudok átugrani tul mély a szakadék 😊
hogyan lehet átugrani ?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Ha nem megy valami kérdezz bátran, de elõbb azért próbálkozz vagy olvass vissza pár oldalt.
bocsi hogy ekkora láma vok 😞
Fut magától. De hagyd bekapcsolva a tutorialt. Elég megnyomni azt amit kiír.
Az E gomb az Elekához köthetõ. Az R pedig a karmos kesztyûhöz.
van magyaritás hozzá ??
melyik billel kell futtni ?
Érdemes az elején használni. ...
Üdv, Berv
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
és a verekedésnél az R és a E meg ezek a betük mit csinálnak mert jolnéz ki meg minden csak nem tom mit csinál pontosan
amikor verekszem kb ugy minden gombot egyszere nyomok meg kattintgatok mert nem tom mi merre XD
Why so serious?
nagyon tetszik
nagyon szép grafika
és nem kell olyan erõs vas hogy full grafon menjen
az enyémen megy High on 1280*1024 on nagyon szép
tetszik nagyon a játék csak a billentyûket nem értem valki leirná mivel mit tudok csinálni meg a falon hogy fussak mert
nem tom hogy folyamatosan nyomjam a space t vagy csak egyszer és ha megnyomtam utána mit nyomjak mert igy minden ugrást 50* kell megcsinálnom 😊
de Jó játék
(kis gloom effekt kéne neki, mint a mostani játékokba és 2008-ban is megállná a helyét a grafikája)
de célszerû a sands of time trilógiával is tolni 😄 azok azért jobbak ^^
@
De nekem az kellett, hogy 100Hz-en induljon a játék, ne 60-on, mert CRT monitoron játszom.
Most ezt pontosan nem értem, hogy nálad meg 60Hz kell. TFT-d van? De elvileg alapból 60Hz-en indul.
Remélem tetszeni fog a játék ez az elsõ POP amivel játszom
meg nekem az kell pont hogy 60hz fusson és ne 100Hz én meg a többin 😊
Link
"dxinstalled=DirectX telepítve
dxversion=DirectX verzió
equivalent=egyenértékû
frequency=A processzor órajele (Ghz)
fullduplexsoundcard=Full duplex hangkártya azonosítva
NONE=None
Ghz=Ghz
high=Magas
IDS_ABOUT=Névjegy…
IDS_ABOUT_DIALOG=Névjegy
IDS_ANTIALIASING_LABEL=Antialiasing
IDS_CANCEL_BUTTON=Mégse
IDS_CHECKLOG=A felismerés nem sikerült, részletek a naplófájlban
IDS_COPYRIGHT=Szerzõi jogok © 2008 UBISOFT. Minden jog fenntartva.
IDS_DEFAULT_SETTING_BUTTON=Alapértelmezett
IDS_DETECTIONUI_NAME=Hardver
IDS_DO_NOT_SHOW_AGAIN=Ne mutassa még egyszer ezt az üzenetet.
IDS_EASY_VIDEO_SETTING_CAPTION=Grafika
IDS_ENVIRONMENT_DETAIL_LABEL=A környezet részletessége
IDS_ENVIRONMENT_DETAIL_TOOLTIP=Háttérobjektumok vizuális minõségének beállítása, pl. talaj, fák, víz, stb. A magasabb értékek csökkentik a teljesítményt.
IDS_ERROR=Hiba
IDS_FALSE=nem
IDS_HELP=Súgó
IDS_INFO=Az alkalmazás segít ellenõrizni, hogy rendszered kompatibilis-e a Prince of Persia játékkal.
.......... "
meg stb stb.
vannakinek van rá megoldása ?