Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
kattintgatni kell gyorsan... miért olyan nehéz ez a szörny mindenkinek? Nekem 5 perc után sikerült mindig

Ez a hatalmas gólem nekem nagyon ismerõs. Király, az embereirõl dumál, nincs gyengepontja és a bal karja se egyszerû. Tiszta olyan mint a Herceg az elsõ trilógiából. 😄

Kandurex
2005 Visual C++ ?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

áááááááááááá <#falbav><#wilting>

"vessetek a mókusok közé" :)

Csaó! Kéne egy kis help! Egy fõszörnyet kell megölnöm, de valamiért nem sikerült! Szerintem le kéne lökni a szakadékba mert a csajszi azt mondja amikor rá akar lépni, hogy nyomjam hátúról, de ez nem sikerült! Valaki írja le hogyan kell légyszi! Köszi

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Én nekem egy Genius olcsó (5 éve volt 3 ezer forint, WOP-35) van és simán megy. Az ujjadat tedd rá a gombra és úgy kattints, hogy ne erõbõl, hanem gyorsaságból. Persze ha a kard jel van a képernyõn. A gombról ne emeld fel az ujjadat és minél többet kattints. Nekem ez bevált.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Szóval gyorsaság kérdése... de már úgy püfölöm szegény egeret, mint az õrült, mégsem jó<#confused>. Ez már ciki... már nagyon bénának érzem magam :S
Olyat is olvastam valahol, hogy kicsit lassabban kell nyomni a gombot (pl. másodpercenként csak egyet), de ez sem jött be. :S
Pedig ezt végig kell játszani! Szerintem gyönyörû játék 😊

\"One hero must step in to the darkness.\"

CroftManor
Ha arra gondolok, amire Te, akkor a kapubejáróig kell elkardozni a szörnyet és utána meg megpróbál eltaposni és nyomkodd a bal egeret, de ezt már jó páran megkérdezték

Nothing is True, Everything is Permitted

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy fõellenséget ,hogy kell megölni.
A nagydarab kõszörnyet mert ahol járok nem tudok rájönni ,hogy kell.
Nem lehet sehova se lelökni az intrõban egy kapubejáróhoz mutat ,de fogalmam sincs mit kell tenni.
A segítséget elõre is köszönöm.

The Protector
Új processzor vétele.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Valaki tud mondani valami biztatót erre?
Atkamon
Most nézem milyen félreérthetõ hsz lett ez😄

Atkamon
Ez akkor van, amikor próbál rád lépni, és Elika tartja, és te meg Elikát nyomod?

Sziasztok!
A jobb oldali fõellenséget próbálnám lelökni a szikláról, de mindig visszanyeri az egyensúlyát. Hiába nyomogattam az összes billentyût, nem történt semmi.
Hogy lehet lelökni?
Köszi

Nekem is ugyanezzel van problémám. Már megöltem két fõellenséget, de ez mindig kifog rajtam. Nyomom a "Támadás" gombot ezerrel, már beletörik az ujjam és az egér is, de egyszer csak azt mondja, hogy nem jó és a dög hátralök. Már próbáltam átállítani más gombra, vagy az egér érzékenységét felvettem max.-ra de az sem volt jó. Egyszer már sikerült, de nem tudok rájönni, hogy mi a trükk... Tudnátok segíteni? Ez így nagyon idegesítõ T.T

\"One hero must step in to the darkness.\"

CroftManor
XD igenám, de az 1001.-iket
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a herceg adja oda Elikának, mikor kivágja a fát a végén

Atkamon
felbontás settings mielõtt belép a játékba, herzet meg nem lehet átállítani, van egy program, ami nekem segített, elõzõ oldalon van valahol a link hozzá.

ffxi
Azaz nem indul a launcher 😞 Azt írja újratelepítés, de már újratelepítettem.

Fákjúal!

ffxi
Hali!
Felbontás, herz stb... hol tudom beállítani?

Fákjúal!

El lehet ezt valahogy indítani ha kiírja, hogy nem érem el a min. sys. req.-t (2ghzes sempronom van)?
DeerHunter01
köszi igy már sikerült.

\"Erről van szó!\"

Ugorj le

Why so serious?

DeerHunter01
Mit kell akkor csinálni amikor azt irja hogy válasszam ki a megfelelõ csajt?
van belõlük mindig 3 de akármit csinálok nem jó :S
ha karddal leszúrom õket az se jó ha csak simán odamegyek hozzájuk az se.
megoldás?

\"Erről van szó!\"

Seth
1001 db van. Pech XD

PSN ID.: Beegabor

CroftManor

CroftManor
Na megtaláltam az összes seedet <#taps>
Mennyit szenvedtem vele<#wilting>

DeerHunter01
állitsd át pl. B betüre mert az egérrel lehetetlen megcsinálni.

\"Erről van szó!\"

CroftManor
Ne az összeset nyomd <#vigyor0> csak a bal egeret jó sokszor

Sziasztok!

A jobb oldali fõellenséget próbálnám lelökni a szikláról, de mindig visszanyeri az egyensúlyát. Hiába nyomogattam az összes billentyût, nem történt semmi.
Hogy lehet lelökni?
Köszi
CroftManor
Még nem mert most értem haza melóból <#rolleyes>

Visszaolvasni luxus?

13372805 - ezzel a herceget lecserélhetjük Altairra.
52585854 - ezzel a herceg is és Elika is lecserélhetõek a sands of time-os megfelelõkre, tehát az akkori hercegre és Farahra.

szeva! nem tud valaki olyan kódokat amikkel meg lehetne változtatni a PoP 4-ben a herceg külsejét?
SPOILER DANGER!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a vége az mindenféleképp az hogy megmentjük a hercegnõt? remémem lesz köv rész.
Atkamon
Sikerült aztán megtalálni a maradék 5öt?

nem
hülyeséget kérdezek tom de ugyanazzal vagyunk benne akivel az eddigi részekben?
CroftManor
Hát komoly, összegyûjtöttem 995 seedet, de a maradék ötöt annak ellenére sem találom, hogy tudom, hogy hol van, mivel a térkép kiírja h mennyi hiányzik az adott területen... <#rolleyes><#nemtudom>

Atkamon
sõt, akkor lesz a legjobb, amikor csaka fejedbe kell dugni egy dugót, mint a mátrixban, és te magad éled át a játékot😊

köszi 😉

Tökéletes majd akkor lesz, ha a gondolataiddal tudod wireless irányítani a játékokat 😄
klart
<#smile>

klart
Sia

ohh megvan: Sia Breathe me

Sziasztok!

ezen az oldalon elindul az intro:
http://prince-of-persia.uk.ubi.com/intro/
és amikor a rjazolt szem kezdõdik és a Prince a falon fut akkor milyen zene megy , ki az elõadó?!

Elöre is köszi

klart
jaaaa,köszi😄
hát hogyismonnyam jobb hogy elvetették ezeket ruhák 😄😄:SDA:Sas

Nincs itt semmiféle zsigeri utálat de ha valami tökéletesen játszható billentyûzettel akkor minek vegyek kontrollert? 😊

Why so serious?

Seth
Nem rejtély. Prototype Prince és Elika. Az eredetileg tervezett ruhák,amiket aztán elvetettek
skin manager-ben. AKkor kapod meg ha összeszeded az összes seed-et

klart
nade mi a harmadik prince és princess costume?:o
ezt tudja már valaki?relytéj még minnig

Seth
Jade egyszerûen a végigjátszás után aktiválódik

Illetve ezeket a skineket bárki aktiválhatja a bónuszokon belül a megfelelõ helyen megadva az alábbi kódokat:

13372805 - ezzel a herceget lecserélhetjük Altairra.
52585854 - ezzel a herceg is és Elika is lecserélhetõek a sands of time-os megfelelõkre, tehát az akkori hercegre és Farahra.

Elvileg valahogy elõcsalható még a Beyond good & eviles Jade is.
Seth
nincs 2. befejezés. Ha összeszeded az összes seed-et,akkor sem (de kapsz egy prototype prince és elika skint)