2509
Prince of Persia: Prodigy
-
#1789 sztem meg az alma finomabb mint az autó és jobban repül... -
#1788 még jóhogy semmi köze sincs hozzá:o -
Zoliz #1787 Szerintem ez a játék szebb mint a Far Cry 2 és még élvezetesebb is. -
#1786 jah asszittem fix70-90 -
#1785 Nehogy azt hidd, Highon van mondjuk de ha rendesen nyílt terepen vagyok akkor olyan 40 körül van, ha meg ilyen kis helyen akkor 100 főlé is megy, szóval elég változó. -
#1784 nekem sem megy a p2600-asomon a rezgés, már devil4-ben nem ment.
de nem vágom miért.
mikor vezérlőpultban nézem, akkor a test-nél rezeg. -
#1783 Elkezdtem 2.*ra is a játékot, de most kontrollerrel. Gamepad sohasem volt a szívem csücske, de be kell vallanom, annyira sokkal kényelmesebb így Direkt nem akartam használni kontrollert, mert eddig minden részt egér+bill. vittem végig... Ez van!
Érdemes beszerezni egyet.
Amúgy az enyém Képes ilyen Vibri üzemmódra , de nem lehet bekapcsolni a menübe? Van vkinek ilyen problémája? (Gamepad:Speed-link Strike 2) -
#1782 De faxa és 93 fps-el megy ..váó...
nemrossz. -
MrAndree #1781 Egyelőre semmire. Ha összeszedsz elég fénygömböt akkor visszamehetsz a templomhoz megtanulni Elika-val egy képességet /4 van/. Mindegyik képességhez tartoznak ilyenek, ha megtanultad a hozzá kellő képességet akkor majd szépen világít. A továbbjutáshoz kellenek majd, mindegyik mást csinál. Amelyik a képen van azzal majd falonfutni tudsz. -
#1780 És pontosan akkor mire is jók? -
MrAndree #1779 Majd később, ha Elika-val megtanulod a képességeket akkor fognak. -
#1778 Ezek a jelek jelentenek vmit vagy csak úgy vannak a pályán?
-
#1777 nem,tudom nekem elég volt ütemesen kicsit gyorsabban nyomkodni:o -
#1776 Félreértetted mit hadoválok itt össze vissza, de most nincs is kedvem neked elmagyarázni :) Van aki megértette, mit próbálok sugallni. -
Pio #1775 Miért kéne izgalmasnak, ötletesnek lennie valaminek ahhoz, hogy sikeres legyen? A bigmek izgalmas és ötletes? :D Szórakoztat, jól elvannak vele azok, akik veszik. Szeretik. Nem lehet emögött mindig racionális, kézzel fogható okokat találni. -
#1774 Pedig biztos az ha veszik, vagy csak a tömegmanipuláció eredménye? :) -
MrAndree #1773 Végiggondolva én idén két EA játékra emlékszem ami igazán bejött: Mass Effect és a Dead Space /de utóbbi csak azért mert viszonylag jól sikerült horrorjátékok terén nagyon nagy hiány van/. Ubi-tól csak az új PoP ugrik be. Ez nem valami nagy EA fölény nálam. :) Persze mindkét oldalon lehet volt több, régen volt már az év eleje. De a lényeg, hogy ízlésről felesleges vitázni, ha Neked nem jönnek be UBI újabb játékai akkor ez van, attól még lehet más meg őket tartja ötletesebbnek vagy izgalmasabbnak. Nekem van egy ismerősöm aki szerint a Spore az évszázad játéka /pedig szerintem semmi extra/ még a Mass Effect-re azt mondta, hogy unalmas szar /én meg most készülök ötötdször elkezdeni/. Amúgy meg az eladások és a minőség között nem sok összefüggés, minél jobban hypeolnak valamit annál jobban fogy. Sims is nagyon fogy pedig ne mondja nekem senki, hogy az 52. kiegészítő is izgalmas meg ötletes meg hiperszuper... -
ádám0416 #1772 sziasztok...én kitoltam sztem a gamet..nekem az volt a vége h kivágtam a fát xD lol és a lelket belehelyeztem Elika-ba :D
ez a vége? :D
öhm meg a másik h a ruhaskineket hogy tom megszerezni? :S a Elikás 1-ik másfajta ruhája megvan...de nekem a pop-os kéne...pls vk segítsen...!
előre is köszi! =) -
#1771 Nem sajnálom, csak szerintem idén jobb felhozatallal volt jelen, mint az UbI, és az eladások mégsem ezt mutatják. -
MrAndree #1770 Hogy mi unalmas és tartalommentes az nézőpont kérdése. A Mass Effect még oké /nálam simán bent van az év legjobb játékai között/ de a Dead Space az arról szól, hogy vették a világ összes létező horror kliséjét és összedobtak belőle egy játékot. Egy nagyon jó játékot de azért nem kell túlértékelni. A Warhead szerintem meg egy tök átlagos viszont csodaszép és viszonylag hangulatos FPS. Amúgy meg az EA a világ legnagyobb rókabőrgyártója. Oké, idén a Fifa 26 és az NFS 12 mellé kaptunk érdekesebb játékokat is tőlük, cserébe limitálják hányszor rakhatom fel őket a gépemre aztán ha elfogy kérhetek telefonon újat helyette. Szóval annyira azért se sajnáljuk már az EA-t. -
#1769 Nekem van ,de billel toltam semmi nehézség nincs vele.Eddig egyedül a Residnet Evil 4-et toltam gamepaddal. -
Pio #1768 Vegyetek gamepadot :) -
#1767 Nekem sem volt vele semmi problémám... akárhányszor próbált rámtaposni, mindig sikerült visszalöknöm, és nem püföltem olyan nagyon erősen az egeret, szépen soksok duplaklikk, és meg is volt. -
#1766 az X-et pedig gyorsan kell :\ próbáltam ütemesen szarra sem volt jó... próbáltam hüvelykujjal marhagyorsan, nem ment... szal maradt a lövőujj :DDDDD azzal sikerült XD (jobb mutatóujj) -
#1765 Hát nekem A4tech van, de ha ütemesen nyomkodtam, mindig beszivatott, csak a szétverős módszer hozott eredményt. Ettől függetlenül idiótaságnak tartom az ilyen módszert egy játékban. Sport játékban még csak csak, de itt. ÁÁÁÁÁ. -
#1764 Hát de úgy tűnik, az ilyen unalmas, tartalommentes dolgok kellenek a népnek, mert azért az UBI egész jó eladásokat produkál. Mondjuk a BIA, meg a Vegas 2 jók voltak (újítás mondjuk ezekbe sem nagyon volt, de legalább nem voltak unalmasak). Ezzel szemben ott van az EA a Dead Space-el, Warheadel, Mass Effecttel stb, és mégis szenvednek, pedig ezek azért ötletesebb, nagyobb élményt nyújtó játékok, de hát a piac diktál. -
MrAndree #1763 Gondolom egere válogatja mert nálam semmi ilyen terrormódszer nem kellett, egyszerűen gyorsan nyomkodtam az egeret aztán mindig lazán lelöktük. -
#1762 te nagyon sérült, egyre gyorsabban kell nyomkodni, ha simán egyenletesen nyomkodod szép lassan vissza ejti. Már sikerült hála a logi G5-nek. -
#1761 Na ja én a támadás gombot az egérről átraktam a bill-re, mert az egér kicsit többe került mint a bill. Az egeret amúgy én úgy ütöttem, hogy egyik kézzel fogtam, másikkal meg csak a gombot püföltem, tiszta GameBoy világot élünk megint. -
MrAndree #1760 Na ha már értékelünk akkor én is:
grafika 5/5: Elsőre furcsa volt de hamar megszoktam és onnantól már nagyon bejött.
hangok 5/5: Ez már a SoT trilógiának is erős oldala volt, mind a szinkronok mind a zenék terén nagyon el volt találva. Itt sincs másképp.
történet 4/5: Hangulatos és érdekes, jól indul és jól is végződik, a közepén viszont nem nagyon halad előre.
hangulat 5/5: Nagyon bejött, végig megvolt a jó kis PoP hangulat.
játékmenet 4/5: Kissé monoton viszont ennek ellenére nem unalmas, a gömbgyűjtögetés jó móka, a mászkálás még mindig iszonyat hangulatos a harc pedig az eddigiekben se nagyon érdekelt. -
MrAndree #1759 Gyanítom, hogy a gombnyomkodós rész bugos lehet mert ennyi ember nem lehet ilyen béna. -
#1758 hülyegyerek,csak ütemesen kell nyomkodni,nem minél gyorsabban hogy az újjad is leszakadjon:c
mérnemlehetmegérteni.. -
#1757 füstölög már a gomb, vicc ez így. -
#1756 hát én bazdmeg ha leszakad a ujjam akkor sem tudom gyorsabban nyomkodni ezt a szájbakurbinált x-et. ubis gecik... -
#1755 grafika 5/5
hangok 5/5
történet 3/5
hangulat 4,5/5
játékmenet 3/5
nálam valahogy így néz ki... -
#1754 Ubisoft csak ilyen unalmas dolgokra képes mostanában. AC,FC2 most meg ez de csak a gyűjtögetés miatt. -
#1753 Ja és nem szoktam csitelni, de itt igazából csak az idegeskedéstől mentett meg, mert ha már x-szer levertem valakit, akkor minek verjem le még x-szer? -
#1752 Ja hát én csak a vége miatt vittem végig, de a vége hát inkább nem mondok rá semmit. Mondjuk a végigvitel meg olyan volt, hogy a felénél meguntam a bogyógyűjtögetést, nyomtam neki egy trainert, a 20x leverem ugyanúgy ugyanazt az ellent szintén megelégeltem és annak is adtam egy trainert, így csak a lelökőst kellett rendesen megvernem, na meg a végén a papát is rendesen vertem le, de igazából nem bánom, mert marhára unalmassá vált a játék a fele után. A FC2 is ugyanez volt, de ott a második térképre átérve legalább sokkal jobbá vált a helyszín, jobbak lettek a küldetések is. De itt dögunalom az egész.
Összességében: 78% (nálam)
grafika: 5/5
Zene: 5/5
Történet: 3,5/5
Hangulat: 3/5
Játékmenet: 3/5
-
#1751 én másképp látom... szal míg az FC2-t már nemtom mióta nem toltam az említett 0 tartalmas dolog miatt (ettől függetlenül bejövős, csak nincs hajtóerő) addig POPot végig akartam vinni már csak a dialógusok miatt is :D meg érdekelt a vége. -
#1750 A lelökősnél a legeygszerűbb ha odaállsz a párkány széléhez, nem csinálsz semmit hagyod hagy üssön, aztán egyszer majd elkezd taposni, ezt levéded, gyorsan letámadod (ált. ilyenkor átvált olyan alakra amikor csak Alika tudja sebezni) hát adsz neki, ekkor bejön a lelökéses egér szarráverős akció és kész is. Egyébként a koncepció ugyanaz, mint a FC2-nél egyszerű játékmenet, jó grafika nulla tartalom.