Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"vessetek a mókusok közé" :)
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Olyat is olvastam valahol, hogy kicsit lassabban kell nyomni a gombot (pl. másodpercenként csak egyet), de ez sem jött be. :S
Pedig ezt végig kell játszani! Szerintem gyönyörû játék 😊
\"One hero must step in to the darkness.\"
Nothing is True, Everything is Permitted
Azt szeretném kérdezni, hogy egy fõellenséget ,hogy kell megölni.
A nagydarab kõszörnyet mert ahol járok nem tudok rájönni ,hogy kell.
Nem lehet sehova se lelökni az intrõban egy kapubejáróhoz mutat ,de fogalmam sincs mit kell tenni.
A segítséget elõre is köszönöm.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Sziasztok!
A jobb oldali fõellenséget próbálnám lelökni a szikláról, de mindig visszanyeri az egyensúlyát. Hiába nyomogattam az összes billentyût, nem történt semmi.
Hogy lehet lelökni?
Köszi
Nekem is ugyanezzel van problémám. Már megöltem két fõellenséget, de ez mindig kifog rajtam. Nyomom a "Támadás" gombot ezerrel, már beletörik az ujjam és az egér is, de egyszer csak azt mondja, hogy nem jó és a dög hátralök. Már próbáltam átállítani más gombra, vagy az egér érzékenységét felvettem max.-ra de az sem volt jó. Egyszer már sikerült, de nem tudok rájönni, hogy mi a trükk... Tudnátok segíteni? Ez így nagyon idegesítõ T.T
\"One hero must step in to the darkness.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
van belõlük mindig 3 de akármit csinálok nem jó :S
ha karddal leszúrom õket az se jó ha csak simán odamegyek hozzájuk az se.
megoldás?
\"Erről van szó!\"
Mennyit szenvedtem vele<#wilting>#wilting>
A jobb oldali fõellenséget próbálnám lelökni a szikláról, de mindig visszanyeri az egyensúlyát. Hiába nyomogattam az összes billentyût, nem történt semmi.
Hogy lehet lelökni?
Köszi
13372805 - ezzel a herceget lecserélhetjük Altairra.
52585854 - ezzel a herceg is és Elika is lecserélhetõek a sands of time-os megfelelõkre, tehát az akkori hercegre és Farahra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezen az oldalon elindul az intro:
http://prince-of-persia.uk.ubi.com/intro/
és amikor a rjazolt szem kezdõdik és a Prince a falon fut akkor milyen zene megy , ki az elõadó?!
Elöre is köszi
Why so serious?
skin manager-ben. AKkor kapod meg ha összeszeded az összes seed-et
PSN ID.: Beegabor
13372805 - ezzel a herceget lecserélhetjük Altairra.
52585854 - ezzel a herceg is és Elika is lecserélhetõek a sands of time-os megfelelõkre, tehát az akkori hercegre és Farahra.
Elvileg valahogy elõcsalható még a Beyond good & eviles Jade is.