2509
Prince of Persia: Prodigy
-
MrAndree #1509 Úgy tudom, hogy csak skint, befejezés csak ez az egy létezik. -
angelus #1508 Kérdés: Csak új skint kapunk, ha összegyüjtjük az 1001 light seedet vagy egy másik befejezést is? -
#1507 az baj ha már vagy kb egy éve nem frissítettem drivert? XD -
#1506 Azért nem árt ha előtte uninstalállja a régi drivert -
wednes #1505 Rámész az Nvidia honlapjára kikeresed a 8600GT-det, Xp-s drivert letöltöd. Majd utána elindítod. -
#1504 lál -
#1503 hogyan kell Drivert cserélni??? -
#1502 minden grafikai beállítást egyenként próbáltam ki -
wednes #1501 Próbálj drivert cserélni. Egyáltalán milyen felbontáson akarod játszani? Az se mind1. -
Kamisama #1500 Először nem ismerte fel magának, szóval belementem a beállításokba és ott átállítottam mindent a gamepad gombjaira. Ettől függetlenül a játék menüjét nem tudtam vezérelni vele. De valahogy az volt vele a baj, hogy az 1-es gombot 0-nak vette így minden gombot rosszul ismert fel. Nem volt könnyű megszokni. -
#1499 geforce 8600gt intel core 2 quad 3gb ram windows xp nemtom mennyi mhz -
MrAndree #1498 Hát maximum a Dahakás üldözések némelyike volt nehezebb de a sima ugrálós részeket a SoT trilógiában is többnyire csak akkor sikerült elcsesznem ha a Prince nem oda ment ahova én szerettem volna. Ami a hülye kamerakezelés miatt bizony előfordult néha, erre a részre ezen sikerült kicsit javítani. Az meg hogy elég csak falonfutás után ugrást nyomni és automatikusan arra ugrik amerre kell az inkább csak jó mert a régiekben kicsit bosszantó volt, hogy én nyomtam azt az irányt amerre ugrani kéne de mert a kamera épp úgy fordult vagy éppen olyanja volt a Prince-nek és elment másfele aztán mehetett a rewind. -
#1497 Milyen géped van? Driver? oprendszer? -
#1496 lécci valaki help :'(
Lenne egy problémám. Megvan a játék (nem eredetibe) és a gépigényem bőven elég hozzá de szörnyen szaggat. Mármint nem csak maga a játék hanem már a legelején amikor az ubisoft logo meg a prince of persia felirat feljön. Nagyon kérlek valaki segítsen! -
#1495 ellenben soxxor számított hogy milyen hosszan tartod nyomva a gombot, illetve melyik irányba nyomod a gombot mikor ugrasz, illetve a kiszámítós csapdák kiszámítósabbak voltak, míg itt soxxor azt fedeztem fel hogy scriptelt látványelemek...
én érzékeny vagyok a játék nehézségére (kicsit nehezebbeket gyakran elbukom... pl. WW-ben Dahakás üldözések... ugye időre mennek, nem lehet tökölni, ott a nyomás) és ez bizony sokkal könnyebb mint a korábbi részek... egyedül a Wing of Ormazd képességek amik macerások... de az is a hülye effekt meg a hülye repülési út miatt... -
Pio #1494 Közvetlen játék előtt rádugtam USBre, a windows fel is ismerte xusb controllerként, aztán elindítottam a játékot és simán lehetett máris kontrollerrel irányítani mindent, nem kellett semmit állítgatni. -
#1493 sziasztok
Lenne egy problémám. Megvan a játék (nem eredetibe) és a gépigényem bőven elég hozzá de szörnyen szaggat. Mármint nem csak maga a játék hanem már a legelején amikor az ubisoft logo meg a prince of persia felirat feljön. Nagyon kérlek valaki segítsen! -
MrAndree #1492 Egyszerűbb lett valóban de nem könnyebb. Mert attól szerintem nem volt nehezebb régen mondjuk a falonfutás mert nyomva kellett tartani a jobb egérgombot, csak kényelmetlenebb volt valamivel. -
#1491 IGEN LÁTVÁNYOS
nagyon
egyébként nem tudom miért lehet hogy csak nálam ilyen beidegződés nem tudom miért de ha nagyot akarok ugrani mindig 2* nyomok mert azt hiszem akkor szajtozni fog egyet a levegőbe XD -
#1490 egyszer elég megnyomni :D nagyon le lett egyszerűsítve... 1-1 gombot kell csak megnyomni és mindent megcsinál... de legalább látványos ^^ -
wednes #1489 Hogy vetted rá a játékot, hogy menjen a Logitech gamepaddal? Nekem is az van. -
wednes #1488 Ugorj a szakadék felé és mi közbe "repülsz" a levegőbe akkor nyomd meg az E gombot. És akkor Eleka átsegít, ahogy öreg nénit a zebrán. -
#1487 oké köszi
mindent :)
én most ott akadtam el hogy kikelet választanom a térképen hogy hova szeretnék menni elmenetem a helyre követem azt a fénylő cucot és akkor ott álok a szakadék felet és a tutorial felül irja hogy nyomjam meg az E t megnyomom a fénylő cuc átrepül de én sehogyan se tudok átugrani tul mély a szakadék :)
hogyan lehet átugrani ? -
Kamisama #1486 Az a lényeg hogy az eddigi pop-októl eltérően itt nem kell folymaatosan nyomni az iránygombokat, mert fut magától. Szóval javaslom szokj hozzá hogy elugrástól kezdve már csak at ugrás, feldobás és Elika funkciókat kell majd használnod. Így megkímélheted magad némi kézfájástól, és némileg növelheted a klaviatúrád élettartamát. :D
Ha nem megy valami kérdezz bátran, de előbb azért próbálkozz vagy olvass vissza pár oldalt. -
Kamisama #1485 bocs, nem sértésnek szántam (bár úgy hangzott). :P -
Kamisama #1484 Mondjuk nekem ez a tutorial egy agyrém volt, mert a logitech gamepadom-on más volt a számozás, mint amit a játék ismert, így mindig mást kellett nyomni mint amit kiírt. -
#1483 nem mivel most kezdtem azt nem akartam leesni ezért 2*szer nyomtam meg a a space t :)
bocsi hogy ekkora láma vok :( -
Kamisama #1482 nincs magyaritás és alapból is fut, nemigaz hogy még nem tünt fel? -
wednes #1481 Nincs hozzá magyarítás. Elvileg majd megjelenik magyar feliratosan is a játék. Én úgy tudtam most fog. De akkor majd talán januárban. (szinte az összes hivatalos, magyar feliratos játék késik)
Fut magától. De hagyd bekapcsolva a tutorialt. Elég megnyomni azt amit kiír.
Az E gomb az Elekához köthető. Az R pedig a karmos kesztyűhöz. -
#1480 nem tudok angolul sajnos olyan jol
van magyaritás hozzá ??
melyik billel kell futtni ? -
Berv #1479 Hello, a játék írja - amennyiben bekapcsolva hagytad a tutorial mod-t - hogy mit mikor csinálj.
Érdemes az elején használni. ...
Üdv, Berv -
#1478 és ha hosszú a fal akkor is? :)))
és a verekedésnél az R és a E meg ezek a betük mit csinálnak mert jolnéz ki meg minden csak nem tom mit csinál pontosan
amikor verekszem kb ugy minden gombot egyszere nyomok meg kattintgatok mert nem tom mi merre XD -
MrAndree #1477 Nekiugrasz a falnak aztán fut ő rajta magától. -
#1476 egyszer elég ha ráugrasz falra space lenyomásával fut magától mégegyszer megnyomod akkor ugrik el -
#1475 Kurva jó a játék
nagyon tetszik
nagyon szép grafika
és nem kell olyan erős vas hogy full grafon menjen
az enyémen megy High on 1280*1024 on nagyon szép
tetszik nagyon a játék csak a billentyűket nem értem valki leirná mivel mit tudok csinálni meg a falon hogy fussak mert
nem tom hogy folyamatosan nyomjam a space t vagy csak egyszer és ha megnyomtam utána mit nyomjak mert igy minden ugrást 50* kell megcsinálnom :)
de Jó játék -
#1474 jaja. egyik kedvenc játékom a sands of time. lehet bekéne szereznem, csakhát nincs egyáltalán időm játszani :l
(kis gloom effekt kéne neki, mint a mostani játékokba és 2008-ban is megállná a helyét a grafikája) -
#1473 meg nagyon idegesítőek is :D:SA:D
ebben nincs sok de szerintem nem is baj:) -
#1472 Nekem amúgy ami hiányzik a játékból, és ami meg volt a Sands of Time-ban, az a sok puzzle... már voltam ebben csomó helyen és eddig kb két normális puzzle volt. A SoT-ban meg nagyon sok volt, és nagyon szórakoztatóak voltak. -
#1471 ha ez az első akkor kurva bejövős lesz (Y)
de célszerű a sands of time trilógiával is tolni :D azok azért jobbak ^^ -
wednes #1470 Alapból Disablen volt a kis ikon jobb oldalt lent. Enabled-re raktam azt ment.
De nekem az kellett, hogy 100Hz-en induljon a játék, ne 60-on, mert CRT monitoron játszom.
Most ezt pontosan nem értem, hogy nálad meg 60Hz kell. TFT-d van? De elvileg alapból 60Hz-en indul.