Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ÁRGH... olyan idegesítõ :\ mehetek vissza gyûjtögetni régi helyekre :\\
@
Hogy lehet feljebb ugrani????
Az elsõ ugrás után félkézzel megfogja a kallantyút, majd hiába nyomom a fel és ugrás kombót nem ugrik tovább fel, hanem lecsúszik vissza a hercegnõhöz.
Megõrülök!<#help>#help>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Az a jó harcban hogy van amikor 1 ellenféllel vagy 10 percet görcsölök van amikor meg 20 sec azt vége is van neki.
Next PC upgrade: 2022
tudom csak nem tud segíteni valaki mert mindjárt kész vagyok a sárgával csak ez az egy segítség kéne
Ja meg még azt is írták, hogy aki megvette angolul, azt nem fogják kicserélni magyarra (ami szerintem szemétség).
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Kurva gyorsan fejezd be a floodolást.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nem ide
nem tudok egy helyen tovább menni
ott ahol tekergetni kell azokat a rudakat hogy a korrupciót elfolyasd
és nem tudok máshova menni mer leszakadt a pályának a része tehát ilyen a játék olyan pálya
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nothing is True, Everything is Permitted
Most végeztem vele.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Másnál esetleg nem jelentkezik olyan hiba, hogy kb 10 perc játék után kikapcsol a gép, majd újra be, de nem jön be a bios sem csak fekete képernyõ?! 😄
ki kell húzni a konnektorból csak akkor indul újra a gép.
sokat használom a gépet nincs ilyen gondom sehol.
. : Z E L L E R : .
Amugy valaki végigtolta már a játékot rajtam kívül? Úgy beszélgetnék a befejezésrõl.
Nothing is True, Everything is Permitted
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Erről van szó!\"
Altair hangja Philip Shahbaz volt.

[merlinw.org]
Nem álltam neki a gamenak nagy elvárásokkal.Amyolyan B vagy C kategóriás játéknak gondoltam.Viszont hatalmasat csalódtam.Kellemesen
A játéknak még a menüjébõl is árad a profizmus és ami a legjobb h vany egy különleges atmoszférája és hangulata.A mozdulatok nagyon jót.A harc nagyon profi csak kár h van amikor az ellenfélnek egész élete van és közel jön a szikla pereméhez és én meg(vagyis prince) lelöki a mélybe.
A sztori nagyon jó!!És az is ahogy egyre jobban összemelegedik a 2 fõhõs.A herceg kurvajó fej lett.Nagyon beleélhetõ karakter.Elikát is meg lehet szeretni.Egyszóval mindenkienek ajánlom.A rajzolt grafika képeken szar de a képernyõn ahogy tolod lélegzet elállító
Mellesleg prince hangja az Assassins creed fõszereplõjéé Altairé.Szerintem.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
@
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"