Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
az elsõ ilyen alkalomkor kiírja, sõt, ha jól emlékszem nem is enged tovább, amíg meg nem nyomod az R billentyût

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

armageddon666
egy megtisztítatlan területem van és még kell 60 seed -.- (elején vagyok még)

ÁRGH... olyan idegesítõ :\ mehetek vissza gyûjtögetni régi helyekre :\\

@

Tinman
Vagy átmentem faxlámába vagy bugba futottam:

Hogy lehet feljebb ugrani????

Az elsõ ugrás után félkézzel megfogja a kallantyút, majd hiába nyomom a fel és ugrás kombót nem ugrik tovább fel, hanem lecsúszik vissza a hercegnõhöz.

Megõrülök!<#help>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Looooser
nah ez a ram hiba 😄 nekem is szokta... végtelen ciklusban folyamatosan újra és újra indul a gép XD

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

én õt hagytam utoljára, de kicsináltam

lalakov
Hú de utálom azt a lila ruhás nõt, le se lehet lökni, kész szenvedés ellene a harc. Izomlázat kapnak az ujjaim😊)).
Balumann
Most próbáltam ki a játékot. Eddig nem szerettem a prince of persia -kat, de ez nagyon megfogott. Gyönyörû a látvány, semmi szaggatás (jól optimalizált), kellemes irányítás (gamepaddal irányítom), és a harcrendszer bár itt elég egyszerû, azért jobb mint az Assassin's Creed -ben lévõ, csak itt túl gyors szerintem ez a harc. Nekem nagyon tetszik ez az egész rajzfilmesítés is, eleinte kicsit kételkedtem benne, XIII nem tetszett, de ez nagyon jó. Bár csak minden játékot ilyen igényesen megcsinálnának.

grebber
Jaj most értem oda hogy még 200 db fénygömb kell még.Állandóan csak ez az ugrándozás <#idiota>
Az a jó harcban hogy van amikor 1 ellenféllel vagy 10 percet görcsölök van amikor meg 20 sec azt vége is van neki.

Next PC upgrade: 2022

Ahelyett h 3 percenként írnál 1 kommentet inkább próbálkoznál, tuti továbjutottál volna már...

jo
tudom csak nem tud segíteni valaki mert mindjárt kész vagyok a sárgával csak ez az egy segítség kéne
totyak
Azt olvastam a Cdgalaxison, hogy lesz magyar feliratos változat csak kicsit el lett tolva. Valószínûleg januárban jelenik meg magyarul.

Ja meg még azt is írták, hogy aki megvette angolul, azt nem fogják kicserélni magyarra (ami szerintem szemétség).

hahó
tigeroo
ez nem cset, hanem fórum. ez mind belefért volna 1 üzenetbe is
JackSparrow88
ja asszem másfele kell menni mer elindultam vmerre és késõbb beszélt vmit a csak szal akkor jófele mentem

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
Jó a game a de most picit elakadtam benne. Még viszonylag az elején van amikor be kéne menni a palotába de ilyen fekete maszlag van az ajtón és nem lehet. Pedig arra kell menni mer arra jelzi. Vmi tipp?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

davidka003
Minimum egy BAN-t megérdemelnél. <#lama>
Kurva gyorsan fejezd be a floodolást.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tud segíteni valaki?????
hahó
ja XD
nem ide
le kell lökni a szakadékba
a tologatós hülyeségekben?
valaki tud segíteni?
<#boxer><#violent><#mf1><#mf2><#ejnye1><#gonosz3><#duhos2><#action><#gunyos1>ezt a pályának
császtok
nem tudok egy helyen tovább menni
ott ahol tekergetni kell azokat a rudakat hogy a korrupciót elfolyasd
és nem tudok máshova menni mer leszakadt a pályának a része tehát ilyen a játék olyan pálya
CroftManor
Én is most toltam végig<#vigyor0>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem nagyon tetszett az egész egy perce sem untam meg, csak ez a fénygömb gyûjtögetés kicsit zavart. A kombókat a mai napig nem tudtam úgy elsajátítani, hogy pontosan tudtam volna, h melyik gomb után mit is nyomjak, hogy jól bezúzzam az ellen képét.<#kacsint> A végén, mikor kihozzuk Elika holt testét és megjelenik a Credits menü, megijedtem, hogy így lenne vége? De kellemesen csalódtam mikor még fel lehetett Õt "ébreszteni" Sztem ez eddig a legjobb POP!!!!

Nothing is True, Everything is Permitted

davidka003
"Amugy valaki végigtolta már a játékot rajtam kívül? Úgy beszélgetnék a befejezésrõl."

Most végeztem vele.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Zeller01
ha tudnátok segíteni!
Másnál esetleg nem jelentkezik olyan hiba, hogy kb 10 perc játék után kikapcsol a gép, majd újra be, de nem jön be a bios sem csak fekete képernyõ?! 😄
ki kell húzni a konnektorból csak akkor indul újra a gép.
sokat használom a gépet nincs ilyen gondom sehol.

. : Z E L L E R : .

Ram vagy vinyó ez a két lehetõség van. teszteld le mindkettõt. Vinyóhoz ajánlóm a HDD sentinelt.

Amugy valaki végigtolta már a játékot rajtam kívül? Úgy beszélgetnék a befejezésrõl.
Seth
a pre order code-hoz írd be
13372805 és
525858542

PSN ID.: Beegabor

Bocsi nemtom hova kéne írnom a bajaimat 😊 de az a bajom: feldobtam ujra a windowst elkezdtem telepíteni a PoP -ot és telepítés közbe CRC hibát ír ki pedig az elõzõ winre lazán felment, mondom jóvan akkor elkezdtem felrakni a GTA4-et az is crc hibás pedig egyszerûen akármit akarok felrakni minden crc hibás a telepítés közbe, haverom szerint a RAM-om feldobta a talpát, ez lehetséges? vagy ha nem akkor mi a probléma? régebben is volt ilyesmi gondom de elmúlt azt most megint elõjött
CroftManor
Mikor kapjuk meg az Altair skint? Vagy mitõl függ ez? Mert már összegyûjtöttem 620 fénygömböt de még mindig nincs feloldva a Skin manager.

Nothing is True, Everything is Permitted

Istencsászár
Szakadok😄DDDDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DeerHunter01
na úgy csináltam meg hogy átálitottam a kardozást B-re és egybõl sikerült,aztán csak visszaálitottam 😊

\"Erről van szó!\"

Hát én még mindig úgy vagyok a konzolos háborúval ,hogy itt is a warez a lényeg... a wii t kezdetektõl fogva lehetet chip elni ezért is fogy annyira összes játék ami van hozzá fent van a neten tölthetõ xboxot is sikerült meg chipelniük azóta egyre több fogy de igazán szerintem ps 3 fog aratni amikor valaki majd feltöri és akkor majd ps 3 alázni fog mindent mindig az az elsõ amin a legjobban megy a warez legalábbis én mindig ezt láttam.

MerlinW
Prince hangját Nolan North adja, aki a Assassin's-ben Desmond Miles/Abbas hangja volt.

Altair hangja Philip Shahbaz volt.

[merlinw.org]

Igen elvakult egy forma vagy. Senki sem mondta hogy mninden portolást elrontonak, de a legtöbbet sajnos igen. Másrészt ÜZLET, ezért írnak konzolra és adnak ki rá, illetve adnak el belõle rá többet. Jobban megéri befektetni a pályatervezésbe, modellekbe, programozásba stb. egyszerûen mert a megtérülési ráta sokkal jobb! És mint mondtam, nekem van PC is és konzol is és a PC jobb játékra, ráadásul sokkal szebbek is rajta ugyanazok a játékok, melyek konzolra is megvannak és nem csak szimplán átportolták, hanem nagyobb felbontású textúrákat készítetttek hozzá stb.

Mint írtam elég sok jó játékot. A Crysis pl. nem éppen jó... De ízlésekrõl és pofonokról ne vitatkozzunk inkább.

Prince23
Szerintem is az õ hangja!

The Protector
Nah.Most h többet nyomtam a gameval tudok véleményt mondani.
Nem álltam neki a gamenak nagy elvárásokkal.Amyolyan B vagy C kategóriás játéknak gondoltam.Viszont hatalmasat csalódtam.Kellemesen
A játéknak még a menüjébõl is árad a profizmus és ami a legjobb h vany egy különleges atmoszférája és hangulata.A mozdulatok nagyon jót.A harc nagyon profi csak kár h van amikor az ellenfélnek egész élete van és közel jön a szikla pereméhez és én meg(vagyis prince) lelöki a mélybe.
A sztori nagyon jó!!És az is ahogy egyre jobban összemelegedik a 2 fõhõs.A herceg kurvajó fej lett.Nagyon beleélhetõ karakter.Elikát is meg lehet szeretni.Egyszóval mindenkienek ajánlom.A rajzolt grafika képeken szar de a képernyõn ahogy tolod lélegzet elállító
Mellesleg prince hangja az Assassins creed fõszereplõjéé Altairé.Szerintem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

a UBI-nál még nem láttam rossz optimizálást a Far Cry 2-is fullon ment a Snowbordos is ez meg közepesen megy a GTA IV meg alig akar menni a gépemen és annyira nem szép a játék
armageddon666
igazából 2 élû, mert amíg szart adnak ki addig ki veszi meg? szal még ha kurvára vártam volna GTAIV-t sem vettem volna meg mert úgy elkúrták a portot hogy marhára :\ és nekem ne mondják hogy 4 mag meg 1 gigás VGA meg nemtom mennyi memória kell neki mert annyira nem hûdefasza.... nem kéne teljesen beleszarni hanem esetleg optimalizálni is kéne kicsit... (és még így is van aki megveszi O.o)

@

próbálj rajta egy kard-kard-kard-elika kombót... úgy emlékszem azzal le lehetett lökni

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DeerHunter01
nyomom mint az állat de igy sem sikerül sose :S

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
kösz

\"Erről van szó!\"

mama 2
Püfölni kell, majd amikor a épület szélére ér, nyomogatni a bal egér gombot, és le fogják lökni a fõszereplõk.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

DeerHunter01
vki?

\"Erről van szó!\"

Black Hawk
sok a warez jóska és nem éri meg pc-re kidobni a játékot.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Dragooon
egyébként ebben az az érdekes, hogy egyszer megjavult és teljesen jól futott:S

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá