Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
PSN ID.: Beegabor
A 60-ból 39-et szereztem meg. Van felettem még pár, de oda nem tudok feljutni.
Már vagy 3x végigmentem a pályán, de nem találom a maradékot sehol. A kis vezetõfény útján se. Érdekes.
Ide pl. hol lehet felmenni:

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tehát olyan a játék hogy szabadon lehet menni mindenfelé meg ölni és én döntöm el melyik bossokat ölöm?
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Sokkal könnyebb és élvezetesebb vele a játék.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én is, két kézzel fogtam az egeret, úgy nyomogattam ezerrel. Ez azért már hardverkárosodást is okozhat! 😄
Szeretnék segítséget kérni!
A térkép szerint a jobb oldali toronyban vagyok ahol a "rózsaszín" fõbosst kellene kifingatni. 3 emeleten keresztül kell ütni a száját de a 3 szinten ahol Elika-t sokszorozza elakadtam. Már csak 3 Elika klón van de nam tudom mit kell kezdenem velük. Azt hajtogatja mirõl beszélt Elika melyik lehet a 3 közül, de bármelyiket vágom az újra megjelenik. Ha tudjátok hol járok kérlek segítsetek!
THX
ugorj le egy platformról, és mivel elika sohasem hagy meghalni, ezért elkap, é meg is van az eredménye
Villog a kard, hogy nyomkodjam, de én hiába nyomom ezerrel az egeret, hisz azzal kardos semmi nem történik.
Ez mégis mit akar, mit nyomogassak?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
hanem mikor meghalnál,téged megment és ilyenkor töltik vissza az életük a szörnyek:|
Szeretnék segítséget kérni!
A térkép szerint a jobb oldali toronyban vagyok ahol a "rózsaszín" fõbosst kellene kifingatni. 3 emeleten keresztül kell ütni a száját de a 3 szinten ahol Elika-t sokszorozza elakadtam. Már csak 3 Elika klón van de nam tudom mit kell kezdenem velük. Azt hajtogatja mirõl beszélt Elika melyik lehet a 3 közül, de bármelyiket vágom az újra megjelenik. Ha tudjátok hol járok kérlek segítsetek!
THX
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Ha jól emléxem, ez látható a combó videóm elején is
Nothing is True, Everything is Permitted
csak angolul jelent meg?
Kár, hogy az ábra olyan, hogy pont arra nem lehet rájönni, hogy milyen billentyûre gondol...csak egy krix-kraxot jelenít meg fehér alapon.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Na ilyenkor van az hogy elkurod és pont mindig akkor kel fel a drága és tölti ellen életét 😄
Next PC upgrade: 2022
A huntert és a warriort le lehet dobni (az utóbbit kell is), ezt kihasználva jócskán lerövidítheted a velük való harcokat néhány esetben.
A legjobb megoldás talán az, ha megszoksz egy könnyen elindítható legalább 4-6 elemû kombót (értsd: Elikával, esetleg karddal kezdõdõt) és mindig arra próbálsz hajtani.
Why so serious?
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
@
Már csak a maradék helyeket kell megtisztítanom és hátra lesz még a 3 fõkorcs!
Next PC upgrade: 2022
am minnél hosszabb a kombó annál többet sebez 1-1 ütés.
leghasznosabb talán:
Elika - Kard - Dob - Elika - Kard - Elika - Dob/Kard
Elika megvarázsolja, kard megcsapja, feldobjuk az égbe, Elika neki, száll, esik vissza de karddal felkúrjuk megint, Elika megint nekimegy, vagy felugrunk érte és lebasszuk a földre vagy karddal vágunk bele egy keményet ^^
20%-t simán levesz 😄
@
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mert én ha közel vok megnyomom az E-t és utána nyomgotam folyamatason mint 1 idióta az e-t,space-t,ütést. Vagy jó ez így ? 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Why so serious?
"Tudom hogy mindenki utálja az ilyen kérdéseket.."
+Utánna még le is írtad, hogy tudod a gépigényét.<#falbav>#falbav> Nem akarlak tovább basztatni, de ha a semmirõl akarsz beszélgetni, arra ott a chat.hu
Béke <#wave>#wave>
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"