2509
Prince of Persia: Prodigy
  • Broafka
    ki beszélt itt arról hogy köze van a SoT-hoz? ezt egy szóval se mondtam. Még a régiekben is több PoP hangulat volt mint ebben, ez túl csili-vili fántázi!
  • MrAndree
    Na ha már sokan írják, hogy a ez a játék nem Prince of Persia akkor definiáljuk már kicsit mi is az. Mert a Prince of Persia név továbbra sem egyenlő a Sands of Time trilógiával. Prince of Persia volt az 1989es első és az 1992es második /de jó kis játékok voltak/. Prince of Persia volt az 1999es PoP 3D /mondjuk jobb lett volna ha el se készül/. Prince of Persia volt a SoT trilógia, és most Prince of Persia ez a /valószínűleg/ trilógia is. Ahogy a SoT-nak se volt semmi köze a régiekhez így ennek sincs a SoT-hoz.
  • Broafka
    nah én is végig játszottam, nálam még mindig nem Prince of Persia, de a játék az nagyon jó lett azt el kell ismerni.

Engem mondjuk zavart egy kicsit, hogy Elikával való beszélgetésekből nem sok minden derült ki. Pl a "hercegről" sem tudtunk meg semmit (max annyit hogy meghaltak a szülei valami háborúban)
    Én egy kicsit összehoztam volna azért a régiekkel, mondjuk A herceg király lett, és a fia pedig ez a "herceg" vagy én nem tudom, de akkor viszont kicsit gáz lenne, hogy a szamarát Farahnak hívja! :D

Amúgy poén volt amikor elkezdett Elikával játszani "látok a szememmel egy..." játékot! :D
    voltak jó beszólásai amúgy a hercegnek
    8/10 (csak azért mert nem kellett volna ebbe a sorozatba betenni, különben 9-est is adnék rá
  • Shep
    Megvan a 60 bogyó, akkor megnézem újra. Kösz.
  • Pio
    Össze kell szedned 60 bogyót és utána próbáld újra. Bele kell állni valamelyik világító körbe és nyomkodni kell Elika gombját. Ha megvan a 60 bogyó, akkor be fog indulni egy animáció.
    Valószínűleg azért küldte az irányjelzőt a templomba, mert a térképen kijelöltek úti célnak a templomot.
  • Shep
    Visszamentem a templomhoz a 4 külső platform megtisztítása után, itt világít a 4 kör, de mi a fenét kellene kezdeni, azt mondja nyomkodjam az Anika aktiválót, de arra csak az irányjelző kék fényt lövi ki, ami meg a templom belsejébe mutat, de az ajtót meg elzárja a fekete szötymő. Akkor most merre?
  • Esty568
    Hali! Találtam egy megoldást a Warrior Boss "gombnyomogatós" részére! Gondoltam megosztom, hátha valakinek segít még
    A4 Tech X7 egerem van és ennek van egy plusz gombja a bal gombbal együtt/egyben. Olyan... érzékenyebb gomb. Namost... mindkettőt nyomogattam egyszerre és így sikerült! Még így is előfordul néha, hogy nem jön össze(ált. ha nem sikerült összehangolni a gombok nyomogatását), de a siker esélye sokkal nagyobb ;)
  • Kandurex
    hát, szívesen :))
  • Atkamon
    igen
  • gaspijoci
    és nem elég gyorsan kattintgatni, amikor már elég erőd van akkor " R " és simán lelöki.
  • JaSoN HuNTeR #1619
    jójáték?
  • ffxi
    NAGY KÖSZÖNET!!!! NEM JÖTTEM VOLNA RÁ!!! MÉG1X KÖSZI!
  • tomcsa4
    Később ha lesz ilyen pulzáló kék kör, ott meg E betű.
  • tomcsa4
    A "szőlőn" :) fel tudsz kapaszkodni. A karikához érsz, akkor egy R betű és tovalendül. Ahány karika, annyiszor nyomd meg a gombot, amikor kapaszkodik a karikába már.
  • Empty
    Erről beszéltem.
  • Empty
  • kopo
    Talán, mert senkinek sincs hypergyors-kattintgató ujja.
    Egyébként én is már 3 napja küzdök ezzel a gólemmel(vagy mivel?.)
  • Empty
    Hogy kell átmenni az elején ahol ez a szőlő vagy mi van a sziklán és egy sarkon karika? Ott mindig leesnék ha nem szedne össze a hercegnéni!
  • tomcsa4
    Vagy maradjon vagy Prodigy helyébe a 2008 legyen. De mindenképpen legyen valamilyen alcím.
  • klart
    Prodigy-t ki lehetne venni mondjuk a topik címéből:)
  • Atkamon
    kattintgatni kell gyorsan... miért olyan nehéz ez a szörny mindenkinek? Nekem 5 perc után sikerült mindig
  • Cyberdevil
    Ez a hatalmas gólem nekem nagyon ismerős. Király, az embereiről dumál, nincs gyengepontja és a bal karja se egyszerű. Tiszta olyan mint a Herceg az első trilógiából. :D
  • Kandurex
    2005 Visual C++ ?
  • Gear
    áááááááááááá
  • genory
    Csaó! Kéne egy kis help! Egy főszörnyet kell megölnöm, de valamiért nem sikerült! Szerintem le kéne lökni a szakadékba mert a csajszi azt mondja amikor rá akar lépni, hogy nyomjam hátúról, de ez nem sikerült! Valaki írja le hogyan kell légyszi! Köszi

• tomcsa4
    Én nekem egy Genius olcsó (5 éve volt 3 ezer forint, WOP-35) van és simán megy. Az ujjadat tedd rá a gombra és úgy kattints, hogy ne erőből, hanem gyorsaságból. Persze ha a kard jel van a képernyőn. A gombról ne emeld fel az ujjadat és minél többet kattints. Nekem ez bevált.
  • Esty568
    Szóval gyorsaság kérdése... de már úgy püfölöm szegény egeret, mint az őrült, mégsem jó. Ez már ciki... már nagyon bénának érzem magam :S
    Olyat is olvastam valahol, hogy kicsit lassabban kell nyomni a gombot (pl. másodpercenként csak egyet), de ez sem jött be. :S
    Pedig ezt végig kell játszani! Szerintem gyönyörű játék :)
  • CroftManor
    Ha arra gondolok, amire Te, akkor a kapubejáróig kell elkardozni a szörnyet és utána meg megpróbál eltaposni és nyomkodd a bal egeret, de ezt már jó páran megkérdezték
  • grandegamer
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy egy főellenséget ,hogy kell megölni.
    A nagydarab kőszörnyet mert ahol járok nem tudok rájönni ,hogy kell.
    Nem lehet sehova se lelökni az intrőban egy kapubejáróhoz mutat ,de fogalmam sincs mit kell tenni.
    A segítséget előre is köszönöm.
  • The Protector
    Új processzor vétele.
  • cherubim06
    Valaki tud mondani valami biztatót erre?
  • Atkamon
    Most nézem milyen félreérthető hsz lett ez:D
  • Atkamon
    Ez akkor van, amikor próbál rád lépni, és Elika tartja, és te meg Elikát nyomod?
  • Esty568
    Sziasztok!
    A jobb oldali főellenséget próbálnám lelökni a szikláról, de mindig visszanyeri az egyensúlyát. Hiába nyomogattam az összes billentyűt, nem történt semmi.
    Hogy lehet lelökni?
    Köszi

Nekem is ugyanezzel van problémám. Már megöltem két főellenséget, de ez mindig kifog rajtam. Nyomom a "Támadás" gombot ezerrel, már beletörik az ujjam és az egér is, de egyszer csak azt mondja, hogy nem jó és a dög hátralök. Már próbáltam átállítani más gombra, vagy az egér érzékenységét felvettem max.-ra de az sem volt jó. Egyszer már sikerült, de nem tudok rájönni, hogy mi a trükk... Tudnátok segíteni? Ez így nagyon idegesítő T.T
  • CroftManor
    XD igenám, de az 1001.-iket
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a herceg adja oda Elikának, mikor kivágja a fát a végén
  • Atkamon
    felbontás settings mielőtt belép a játékba, herzet meg nem lehet átállítani, van egy program, ami nekem segített, előző oldalon van valahol a link hozzá.
  • ffxi
    Azaz nem indul a launcher :( Azt írja újratelepítés, de már újratelepítettem.

• ffxi
    Hali!
    Felbontás, herz stb... hol tudom beállítani?
  • cherubim06
    El lehet ezt valahogy indítani ha kiírja, hogy nem érem el a min. sys. req.-t (2ghzes sempronom van)?
  • DeerHunter01
    köszi igy már sikerült.