Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoilerbe írom, hátha más magától akarja kitalálni:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugorj le a toronyból és az igazi Elika jön, hogy megmentsen
sziasztok!
Most ott tartok hogy ki kell nyírni a rózsaszínruhás nõt,a harmadik platformnál vagyok legfölül és ez a pöcs megsokszorozta elikát és egy csomó ilyen hologramm szerûség van belõle azokkal mit kell csinálni?<#help><#confused>
A válaszokat elõre is kösz!
Jajj, ugyan, ugyan, tudhatnád, hogy sokkal jobb az, ha a játék csakazértis újrajátszat veled idõhúzásból olyan részeket, amiket már meg tudtál csinálni, mint az, hogy csak az elõtted álló kihívásokra kell koncentrálnod 😄

Megjegyzem a jó öreg PC-s játékok szinte mindegyikében bármikor lehetett állást menteni és a konzolok miatti visszafejlõdés eredménye volt a checkpointos rendszer. Én örülök, hogy a játék igyekszik visszahozni a régi rendszert, ráadásul ötletes módon (bár szerintem az idõvisszapörgetés azért ötletesebb volt).
Dicséretes a Ubisoftnak ez a politikája, hogy a nagy neveiket is bizonyos idõközönként teljesen megújítják és nem húzzák le ugyan arról a 120. rókabõrt is. Persze nyilvánvaló, hogy - mint minden ilyen helyzetben - itt is vannak olyanok, akik a rókabõrt jobban szeretik, jobban hozzászoktak.
armageddon666
elsõ részeket hasonlítsd össze szerintem ne a legutóbbiakat.

@

Amúgy ha nem tûnt volna fel a csaj (Elika) mindig a legutóbbi biztonságos helyre visz vissza mintha a checkpoint is ezt csinálná nem ? csak itt gyakrabban ment „Elika” XD
A kombókról meg csak annyit hogy a WW és a TT –ba tényleg billó sok kombó volt de minek ??? én használtam vagy 3-at amit tudtam fejbõl meg azt ami jött, ugyan olyan egér és bill szétverés volt az egész. Sztem ez a rész simán jobb lett mint az elõzõek a párbeszédek Elikával meg felidézték benem a SoT-os beszélgetéseket
A PoP 3D és a Sands of Time között se volt több hasonlóság mint a TTT és a PoP 2008 között. Márpedig a 3D és a SoT között eltelt 4 év, a TTT óta pedig eltelt 3 év. Most lemegy ez a trilógia, gyanítom utána megint 2-3 év kapunk egy teljesen más újragondolást. És ez így jó.

Why so serious?

armageddon666
volt tétje annak, hogy ha leesel akkor baszhatsz 2 percet + amennyivel hátrébb a checkpoint, míg itt meghalsz...nem, nem halsz meg... ott a csaj... megment... és legközelebbi helyre visszarak... néha még jobb is volt hogy visszarakott, direkt ugrottam le, hogy ne kelljen visszagyalogolni, szal azért ez így gáz...

@

armageddon666
a classic Prince of Persia és a SoT között "kicsit" több idõ telt el mint a SoT és e között....
Ha ez lehet Prince of Persia, ennyi erõvel Assassin's Creed is lehetett volna.

@

Shep
Hát az elõzõ részekben olyan látványos, kombókkal teli csaták voltak, hogy még. Itt meg van pár ilyen Venom ivadék meg a csaták nagy része arról szól, hogy hogyan kell szétverni az egér gombjait. Nem azt mondom ,hogy rossz játék, de én többet vártam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az elõzõ részekben néha várni kellett arra, hogy betöltsön a játék, ha meghaltál, emiatt sokkal változatosabb volt a játékmenet 😄
Atkamon
Ugrabugra, repülés, néha egy-két puzzle, harc... Miért, eddig mi más volt az elõzõ részekben?

Shep
Végig az lesz, hogy 5 perc ugrabugra, néha egy kis repülés utána egy szörny megölése és minden kezdõdik elõröl? Megtisztítottam már pár helyet, de az amit eddig láttam meg sem közelíti az eddigi részeket a grafikát leszámítva, mert az nagyon jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

JackSparrow88
ja bocs már rájöttem csak be kellett zárni a rács mögé xd

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
Nekem az a boss nem megy amelyik egy börtönbe van asszem és hiába ütöm-vágom, nem megy le az energiája sehogyse. Ezt h kell kinyírni?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Nekem elég volt a kép, megválaszoltam a kérdést 😊
Atkamon
sikerült olyan képet csinálnod, amibõl egyátalán nem derül ki, hogy mi az😄

Elikával lehet csaktámadást kezdeményezni ellene.

Van még olyan, amelyik ha jól emlékszem kék, azt csak karddal lehet elkezdeni csépelni és van egy olyan, amit alul/hátul burokként véd a feketeség, annak meg csak a karmokkal lehet nekiesni.

Ha megvolt a kezdõütés természetesen azzal csépelheted, amivel akarod, csak az a lényeg, hogy minden kombó az adott ütéssel kell, hogy kezdõdjön.

Sima mezei ellenségeknél úgy mûködik, hogy a harc elején felveszi a 3 közül valamelyik állapotot és mindig abba tér vissza, a bossok viszont majd váltogatni fogják.
Empty

Empty
Ezt, hogy lehet eltenni láb alól?

Én is végigtoltam tegnap este. Hááááát, még mindig nem a kedvenc játékom, de el kell ismerni h annyira nem rossz. Ha a folytatásban továbbfejlesztik, nehezítenek rajta, meg elfelejtik ezeket a színes köröket akkor király game lesz. A másik meg, ezek a corrupted bossok. A nõ bossnál Elika igencsak ltört lesz vagy milyen. A warrior meg olyan mint a régi Prince. 😄

HY a warriort nem lehet kinyírni, tulajdon képen a legvégén sem általunk fog az örök vadász mezõre lépni 😊 - a lényeg az akár mikor találkozol a warriorral csak le kell lökdösni a mélybe, amúgy bizonyos idõközönként ezt a módszert tanácsolja/ordítozza Elika is XD
Hi all! a warriort(nagy böhöm kék lény) az elsõ fertile groundnál, hogyan kell kinyírni? mert nagyon sokat ütöttem, de az élete egy centit sem ment le...

lac111
Így jár az ember, ha gyorsabban olvas mint gondolkodik. <#hehe><#hehe>
Oda van írva zárójelek közé: "Nem mintha ezzel bármi ilyen gondom lenne"

A következõ részre gondoltam, mert elõfordul, hogy az elkapkodják..

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Egyféle befejezése van a játéknak.

Persze ha akarsz kiléphetsz azután, hogy Elika holttestét letetted az oltárra, de aztán ne lepõdj meg, ha a folytatásban élni fog 😄
Atkamon
Ez az egész Prince of Persia már nem csak egy bizonyos játék, vagy trilógia, ez egy egész világot foglal magába. A lényeg, hogy a sok akrobatika, az arab világ, a fejtörõk, és egy kis harc legyen benne. Ezen túl aztán már azt találnak ki bele a fejlesztõk, amit akarnak, és nyugodtan nevezhetik Prince of Persiának.

Halli all

hány féle vége van a játéknak mert öhmmm szal én a végén kiengedtem a szellemet a palackból 😄 esetleg van valami másik féle vége is a sztorinak?
klart
te mirõl beszélsz?nincs összecsapva:|

lac111
Sikerült végre nekem is befejezni. Nagyon tetszett a játék, abszolút hangulatos, biztos hogy megveszem, de a vége??! <#nevetes1> Fasza meg minden, de hogy hagyhatták itt abba a történetet? <#eplus2> Kb. mintha WW-nél elõjönne a kredit a Wraith Maszkos résznél... 😄 áááááá Remélem azért nem csapják össze a következõ részt(nem mintha ezzel bármi ilyen gondom lenne), inkább várok 2-3 évet, de az nagyon sok idõ. :S

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Te nem, de voltak akik igen. Egyébként meg csak úgy értem, hogy mindegyik PoP generáció között igen jelentõs különbségek voltak, attól még ugyanúgy PoP volt mindegyik. Ez egy újabb változat aminek a hangulata vagy bejön valakinek vagy nem annyira, attól még PoP mert minden megvan benne amitõl egy játék PoP /mászkálás, csapdák stb./. Hogy hangulatilag is az-e az már más kérdése, szerintem az is bõven megvolt.

Why so serious?

Broafka
ki beszélt itt arról hogy köze van a SoT-hoz? ezt egy szóval se mondtam. Még a régiekben is több PoP hangulat volt mint ebben, ez túl csili-vili fántázi!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Na ha már sokan írják, hogy a ez a játék nem Prince of Persia akkor definiáljuk már kicsit mi is az. Mert a Prince of Persia név továbbra sem egyenlõ a Sands of Time trilógiával. Prince of Persia volt az 1989es elsõ és az 1992es második /de jó kis játékok voltak/. Prince of Persia volt az 1999es PoP 3D /mondjuk jobb lett volna ha el se készül/. Prince of Persia volt a SoT trilógia, és most Prince of Persia ez a /valószínûleg/ trilógia is. Ahogy a SoT-nak se volt semmi köze a régiekhez így ennek sincs a SoT-hoz.

Why so serious?

Broafka
nah én is végig játszottam, nálam még mindig nem Prince of Persia, de a játék az nagyon jó lett azt el kell ismerni.

Engem mondjuk zavart egy kicsit, hogy Elikával való beszélgetésekbõl nem sok minden derült ki. Pl a "hercegrõl" sem tudtunk meg semmit (max annyit hogy meghaltak a szülei valami háborúban)
Én egy kicsit összehoztam volna azért a régiekkel, mondjuk A herceg király lett, és a fia pedig ez a "herceg" vagy én nem tudom, de akkor viszont kicsit gáz lenne, hogy a szamarát Farahnak hívja! 😄

Amúgy poén volt amikor elkezdett Elikával játszani "látok a szememmel egy..." játékot! 😄
voltak jó beszólásai amúgy a hercegnek
8/10 (csak azért mert nem kellett volna ebbe a sorozatba betenni, különben 9-est is adnék rá

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Shep
Megvan a 60 bogyó, akkor megnézem újra. Kösz.

Össze kell szedned 60 bogyót és utána próbáld újra. Bele kell állni valamelyik világító körbe és nyomkodni kell Elika gombját. Ha megvan a 60 bogyó, akkor be fog indulni egy animáció.
Valószínûleg azért küldte az irányjelzõt a templomba, mert a térképen kijelöltek úti célnak a templomot.
Shep
Visszamentem a templomhoz a 4 külsõ platform megtisztítása után, itt világít a 4 kör, de mi a fenét kellene kezdeni, azt mondja nyomkodjam az Anika aktiválót, de arra csak az irányjelzõ kék fényt lövi ki, ami meg a templom belsejébe mutat, de az ajtót meg elzárja a fekete szötymõ. Akkor most merre?

Hali! Találtam egy megoldást a Warrior Boss "gombnyomogatós" részére! Gondoltam megosztom, hátha valakinek segít még <#smile>
A4 Tech X7 egerem van és ennek van egy plusz gombja a bal gombbal együtt/egyben. Olyan... érzékenyebb gomb. Namost... mindkettõt nyomogattam egyszerre és így sikerült! <#smile> Még így is elõfordul néha, hogy nem jön össze(ált. ha nem sikerült összehangolni a gombok nyomogatását), de a siker esélye sokkal nagyobb 😉

\"One hero must step in to the darkness.\"

Kandurex
hát, szívesen 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Atkamon
igen

és nem elég gyorsan kattintgatni, amikor már elég erõd van akkor " R " és simán lelöki.
JaSoN HuNTeR
jójáték?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ffxi
NAGY KÖSZÖNET!!!!<#worship> NEM JÖTTEM VOLNA RÁ!!!<#wow2><#shakehead> MÉG1X KÖSZI!

Fákjúal!

Késõbb ha lesz ilyen pulzáló kék kör, ott meg E betû.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

A "szõlõn" 😊 fel tudsz kapaszkodni. A karikához érsz, akkor egy R betû és tovalendül. Ahány karika, annyiszor nyomd meg a gombot, amikor kapaszkodik a karikába már.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Empty
Errõl beszéltem. <#nemtudom>

Empty

Talán, mert senkinek sincs hypergyors-kattintgató ujja.
Egyébként én is már 3 napja küzdök ezzel a gólemmel(vagy mivel?.)
Empty
Hogy kell átmenni az elején ahol ez a szõlõ vagy mi van a sziklán és egy sarkon karika? Ott mindig leesnék ha nem szedne össze a hercegnéni! <#nemtudom>

Vagy maradjon vagy Prodigy helyébe a 2008 legyen. De mindenképpen legyen valamilyen alcím.

klart
Prodigy-t ki lehetne venni mondjuk a topik címébõl😊