Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most ott tartok hogy ki kell nyírni a rózsaszínruhás nõt,a harmadik platformnál vagyok legfölül és ez a pöcs megsokszorozta elikát és egy csomó ilyen hologramm szerûség van belõle azokkal mit kell csinálni?<#help>#help><#confused>#confused>
A válaszokat elõre is kösz!
Megjegyzem a jó öreg PC-s játékok szinte mindegyikében bármikor lehetett állást menteni és a konzolok miatti visszafejlõdés eredménye volt a checkpointos rendszer. Én örülök, hogy a játék igyekszik visszahozni a régi rendszert, ráadásul ötletes módon (bár szerintem az idõvisszapörgetés azért ötletesebb volt).
A kombókról meg csak annyit hogy a WW és a TT –ba tényleg billó sok kombó volt de minek ??? én használtam vagy 3-at amit tudtam fejbõl meg azt ami jött, ugyan olyan egér és bill szétverés volt az egész. Sztem ez a rész simán jobb lett mint az elõzõek a párbeszédek Elikával meg felidézték benem a SoT-os beszélgetéseket
Why so serious?
@
Ha ez lehet Prince of Persia, ennyi erõvel Assassin's Creed is lehetett volna.
@
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Van még olyan, amelyik ha jól emlékszem kék, azt csak karddal lehet elkezdeni csépelni és van egy olyan, amit alul/hátul burokként véd a feketeség, annak meg csak a karmokkal lehet nekiesni.
Ha megvolt a kezdõütés természetesen azzal csépelheted, amivel akarod, csak az a lényeg, hogy minden kombó az adott ütéssel kell, hogy kezdõdjön.
Sima mezei ellenségeknél úgy mûködik, hogy a harc elején felveszi a 3 közül valamelyik állapotot és mindig abba tér vissza, a bossok viszont majd váltogatni fogják.
Oda van írva zárójelek közé: "Nem mintha ezzel bármi ilyen gondom lenne"
A következõ részre gondoltam, mert elõfordul, hogy az elkapkodják..
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
hány féle vége van a játéknak mert öhmmm szal én a végén kiengedtem a szellemet a palackból 😄 esetleg van valami másik féle vége is a sztorinak?
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Why so serious?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Why so serious?
Engem mondjuk zavart egy kicsit, hogy Elikával való beszélgetésekbõl nem sok minden derült ki. Pl a "hercegrõl" sem tudtunk meg semmit (max annyit hogy meghaltak a szülei valami háborúban)
Én egy kicsit összehoztam volna azért a régiekkel, mondjuk A herceg király lett, és a fia pedig ez a "herceg" vagy én nem tudom, de akkor viszont kicsit gáz lenne, hogy a szamarát Farahnak hívja! 😄
Amúgy poén volt amikor elkezdett Elikával játszani "látok a szememmel egy..." játékot! 😄
voltak jó beszólásai amúgy a hercegnek
8/10 (csak azért mert nem kellett volna ebbe a sorozatba betenni, különben 9-est is adnék rá
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Valószínûleg azért küldte az irányjelzõt a templomba, mert a térképen kijelöltek úti célnak a templomot.
A4 Tech X7 egerem van és ennek van egy plusz gombja a bal gombbal együtt/egyben. Olyan... érzékenyebb gomb. Namost... mindkettõt nyomogattam egyszerre és így sikerült! <#smile>#smile> Még így is elõfordul néha, hogy nem jön össze(ált. ha nem sikerült összehangolni a gombok nyomogatását), de a siker esélye sokkal nagyobb 😉
\"One hero must step in to the darkness.\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Fákjúal!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Egyébként én is már 3 napja küzdök ezzel a gólemmel(vagy mivel?.)