2509
Prince of Persia: Prodigy
  • davidka003
    Nem unod még a sok faszságot? Senkit nem érdekel az okoskodásod a PRINCE OF PERSIA topicban. Nem tök mindegy mi a neve? AMD dual core vagy X2. Tök mindegy, hogy írja, mert úgyis megérti mindenki, hogy mire gondolt.
  • DarkSector
    jah ha nem érted, akkor sdzólj.
  • DarkSector
    sorry
    :P
  • DarkSector
    dual core az nem a neve ...ne legyünk lámák.
    ba akkor nekem "core 2 duo dual core" -om van?

a dual core az csak a két magot jelzi angolul, de a felső sor a proci neve.
    lol

ezzel ellentétben dualcore nevű procik intelben vannak. ennyi.
  • dániel222
    Hali. Vki segítsten pls!!Még az elején vagyok és a The Warrior-l kell harcolni a City of light bejáratánál.Akárhogy ütöm karddal,kesztyűvel vagy elikával sehogysem sebződik :S MIt kell ott csinálni??? Vki pls

Am nemtom mért nem teccik sokaknak a játék.Olyan Prince of Persia-s az egész xD.Én csak azt sajnálom h kevés a harc de am nagyon teccik :D
  • Seth
    Na kezdjé azonnal gyúrni azokra az újjakra XD
  • Atkamon
    Simán csak kattintgass gyorsan... nem tudom miért nem megy olyan sok embernek, már nem te vagy az első, akinek ilyen problémája van
  • Shep
    Hát akkor nem tudok mit mondani, töröld le, nem sokat vesztesz.
  • mogyi21
    NE HARAGUGY UGY CSINÁLTAM AHOGY MONTAD DE HIÁBA NYOMOM AZ EGERET NEM CSINÁL SEMMIT MÁR LEGALÁB 4-ORÁRA SZARAKODOK VELE
  • The Protector
    azért írtam h ne mondjon hülyeségeket mert kb azóta van dual core amd-ben mióta Intelben.
  • ffxi
    "Proci"-t mondott, nem "topik"-ot
  • The Protector
    Azért hülyeséget ne írj.
    Nem tom mi lehet a baj.Mellesleg tom h másik topik.
  • ffxi
    Én is megvettem ezt az exclusive-t. Sztem azért szaggat, mert fel van telepítve a virtuális optikai meghajtó progi a gépen.
  • ffxi

• DarkSector
    amd-ben szerintem nincs dual-core.
    szerintem cserélj procit.
  • Atkamon
    Nem tudom mit csinálj, de ez másik játéknak a topikja:P
  • zozo071
    Vannak gömbök amiket csak akkor szerezhetsz meg ha megva az odavalo erő azaz a négy szín valamelyike.
  • The Protector
    Hy.most vettem meg a gamet eredetiben meg a Prince of persia deluxit(3rész egyben).Feltettem a warrior withint.Maxon megy 90fps-el de a játék lassú viszont teljesen folyamatos.Mint ha ki lenne lassítva viszont teljesen folyamatos.Amd dual core optimizer van a gépen szal az nem lehet a baj.Mit csináljak?
  • Shep
    Már egyszer leírtam ,de akkor megint

A lelökősnél a legegyszerűbb ha odaállsz a párkány széléhez, nem csinálsz semmit hagyod hagy üssön, aztán egyszer majd elkezd taposni, ezt levéded, gyorsan letámadod (ált. ilyenkor átvált olyan alakra amikor csak Elika tudja sebezni) hát adsz neki, ekkor bejön a lelökéses egér szarráverős akció és kész is.
  • MrAndree
    És mit segítsünk? Nyomjuk helyetted? Mert azt kell, odaszorítani a peremhez és nyomkodni az egeret aztán lelökitek.
  • mogyi21
    sziasztok valaki segitsen hogy lehhet lelőkni azt a szőrnyet hiábba nyomom az egeret nem csinál semmit az a buzi herceg
  • MrAndree
    Biztosan nem mert én 817el fejeztem be.
  • Esty568
    Akkor a lightseed-ek számától függhet...? Nekem kb. 820 volt a játék végére. Mert becsülettel végigvittem, csak apránként és nem egy nap alatt.
  • MrAndree
    Nem hiszem, hogy a regisztráció miatt, nekem se volt aztán mégis megkaptam a végigvitel után.
  • Esty568
    Látszik?? Akkor bocsi! Nálam eltűnik... azt hittem elrontottam valamit.
  • Esty568
    Megnéztem és nem kaptam meg. Pedig végigjátszottam. Talán azért, mert nem regisztráltam a játékot... na nem baj. Elika úgyis jobban tetszik úgy, ahogy van.
    Az Altair kód pedig eltűnik a postból, amint elküldöm. Ne haragudjatok... nem tudom miért van ez
  • armageddon666
    előzőn is látszott.
  • Esty568
    Nah jó... nem tudom az Altair kód hogyan tűnt el. Megpróbálom még egyszer:
    13372805

Ha most se lesz itt semmi, bocsi a dupla-postért
  • MrAndree
    Elika Jade alakját automatikusan megkapod ha végigvitted a játékot, nincs hozzá kód. És nincs másik befejezés.
  • Esty568
    A ruha-skinekből csak kettőnek a kódját tudom (az egyiket azt hiszem itt írtátok :D)

Sands of Time Prince: 525858542
    Altair: 13372805

Lehet, hogy felcseréltem a nevüket, de ezt a két kódot találtam.
    Ha valaki tudja Elika Jade ruháját is, örülnék neki :D

Amúgy most vittem végig, és... a vége kicsit nem tetszik. Tényleg muszáj kivágni a fákat?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mert így teljesen felesleges volt minden, Ahriman úgyis kiszabadul!

Van esetleg más befejezés?
  • DarkSector
    az jobb az tény
  • armageddon666
    ? úgyértettem PCre X360 for windows vagy azzal kompatibilis cucc kell O.o sokkal jobb mint a mindenféle egyéb sztem...
  • DarkSector
    blutuszos van nékem. :P
  • DarkSector
    PC joy ennyi.
  • armageddon666
    pedig tényleg ez a megoldás :D x360 vagy azzal kompatibilis kell...
  • lac111
    Utánnanéztem egy kicsit a Gamepad/vibration témának..
    Legtöbb helyen:
    "Solution: Buy one X360 controller!!"
    Kedves...
  • Zoliz
    Jobb mint a kő, bár dobhatsz én kenyérrel válaszolok...
  • Zoliz
    Hazudsz! Mindkettő Ubi Soft fogyasztási cikk, ha nem tűnt volna fel. Csak az egyik jobban sikerült és ráilleszthető a játék jelző.
  • DarkSector
    Jól mondod..."szerintem"
  • Mikiller
    Hello!
    Itt ami a fejem fölött van fényt, hogy kell összeszedni?