2509
Prince of Persia: Prodigy
-
#1469 Na nekem is sikerült köszönöm szépen
Remélem tetszeni fog a játék ez az első POP amivel játszom -
#1468 hogyan álitotad be ? :)) -
wednes #1467 Kösz szépen, működik! -
#1466 Kiprobáltam de ugyan az a probléma
meg nekem az kell pont hogy 60hz fusson és ne 100Hz én meg a többin :) -
#1465 Nekem is 60Hz-n futott először, de aztán letöltöttem ezt a refreshlock nevezetű programot. Elvileg nem működik vistán, de miután elindítottam ment a POP 100Hz-n, nem csináltam vele semmit, cak ment... :D
Link -
#1464 MEgnéztem de szerintem az nem a magyaritása mert ha belenézel akkor csak a beálitások adatai vannak benne vagy valami hasonlo
"dxinstalled=DirectX telepítve
dxversion=DirectX verzió
equivalent=egyenértékű
frequency=A processzor órajele (Ghz)
fullduplexsoundcard=Full duplex hangkártya azonosítva
NONE=None
Ghz=Ghz
high=Magas
IDS_ABOUT=Névjegy…
IDS_ABOUT_DIALOG=Névjegy
IDS_ANTIALIASING_LABEL=Antialiasing
IDS_CANCEL_BUTTON=Mégse
IDS_CHECKLOG=A felismerés nem sikerült, részletek a naplófájlban
IDS_COPYRIGHT=Szerzői jogok © 2008 UBISOFT. Minden jog fenntartva.
IDS_DEFAULT_SETTING_BUTTON=Alapértelmezett
IDS_DETECTIONUI_NAME=Hardver
IDS_DO_NOT_SHOW_AGAIN=Ne mutassa még egyszer ezt az üzenetet.
IDS_EASY_VIDEO_SETTING_CAPTION=Grafika
IDS_ENVIRONMENT_DETAIL_LABEL=A környezet részletessége
IDS_ENVIRONMENT_DETAIL_TOOLTIP=Háttérobjektumok vizuális minőségének beállítása, pl. talaj, fák, víz, stb. A magasabb értékek csökkentik a teljesítményt.
IDS_ERROR=Hiba
IDS_FALSE=nem
IDS_HELP=Súgó
IDS_INFO=Az alkalmazás segít ellenőrizni, hogy rendszered kompatibilis-e a Prince of Persia játékkal.
.......... "
meg stb stb.
-
leviking #1463 valaki nem tudja hogy kell le magyarosítani,mert benne vannak a magyar fájlok is.(lokalized mapába van egy olyan hogy hun) -
#1462 mindent belehet csak a képfrisitést nem :)
vannakinek van rá megoldása ? -
wednes #1461 A képfrissítést nem lehet. -
#1460 mi az hogy semmit nem lehet állítani?mindent lehet -
wednes #1459 Remélem ez nem azt jeleni.... -
wednes #1458 Nekem is pont ugyan ez a problémám. Semmit sehol nem lehet állítani. Még ablak módba se tud futni a játék. Remélem ez azt jelenti, hogy csak TFT-n játszható a játék. -
#1457 Hellosztok az lenne a kérdésem játékon kivül hol tudom beálitani a Hz et mert a monitorom 60 hz es de akkárhogy inditm ell a játékot bármilyen felbontásba nem birja a monitorom a Hz et
segítsetek plz -
#1456 trilógia lesz ezis:o -
#1455 Hú, na majd otthon megnézem. :) Köszi -
#1454 na igen.:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de már az elején is ahogy egymásra néztek levonható volt hogy itt lesz valami^^.főleg ahogy elika nyomába eredt:) -
MrAndree #1453 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csók valóban nem volt, gondolom nem akartak mindent ellőni az első részben. :) Bár azt hiszem az, hogy a főszereplő kiszabadítja Ahriman-t a végén /pedig ugye tisztában van a következményekkel/ csak hogy a csaj élhessen azért elég egyértelművé teszi a dolgokat -
#1452 nekem is kb 10 óra lehetett.magyarul énis tervezem majd mégegyszer^^volt pár dolog ami nem tiszta:)
-
#1451 Na végére értem én is!
Xfire szerint 10 óra volt.
Majd magyarul is végigviszem mert nem értek semmit! -
#1450 Nekem most tobb mint 200 golyot kell megtalalni :D
Mar kivurol fulyom a palyakat :D De nem lelhet megunni! -
#1449 szeva :D ma lesz meg a game :D...Apropó nagyon fasza a topik :D -
Kamisama #1448 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát jah, elég fura lett a vége meg kell hagyni. Belethettek volna egy választási lehetőséget, hogy megmentem-e Elikát vagy sem. Bár lehet a folytatás miatt ez nem lett volna túl jó ötlet, de ahogy te is mondtad még így is könnyebben mászhattak volna ki a slamasztikából, mint ahogy végül lett.
Amit nagyon hiányoltam a csókjelenet, vagy valami hasonló, hiszen több utalást is tett már mindkettő érzéseikről. A végén már szinte csak ezért nyomattam a gombot mint az állat, hogy hátha lesz valami. Nem lett.:(
Armageddon-nal teljes mértékben egyetértek, remélem a következő részben eszközölnek majd némi változtatást a harcban.
-
MrAndree #1447 Na végigvittem. Hát a befejezés az odabaszott de rendesen. Hú ezt de szépen mondtam. Na mindegy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyakorlatilag a Sands of Time befejezéséhez hasonlóan itt is eljátszottak egy szép nagy reset-et csak most negatív előjellel. Nem gondoltam, hogy ezt így meg merik húzni. Tudom, hogy most is trilógiát terveznek de azért ez akkor is durva. Mindenesetre tetszett /az meg főleg, hogy tényleg nekünk kellett kivágni mindegyik fát szépen egyesével/. Hátránya mondjuk, hogy az ember azonnal menne neki a következő résznek. Mert arra nagyon kíváncsi leszek, hogy ebből a szarból hogy másznak ki. Meg hogy Elika mennyire lesz megértő.
-
ShaiHulud #1446 marmint a masodik creditset:) elso creditset varjak vegig! -
Pio #1445 Ahhh, elkapott a hangulat és feltettem nosztalgiázni a jó öreg Two Thronest, de bár ne tettem volna... Gyorsan ment is az uninstall rá még mielőtt teljesen kiábrándulhattam volna a szép emlékekből. Nem tudom, hogy pillanatnyi gyengeség, vagy ennyire hatott rám ez az új PoP vagy ennyire megváltoztak az elvárásaim ez a 3 (5, mert azért a játék alapja a sands of time) alatt... Pedig annak idején imádtam az egész sorozatot, csak nem akartam 3 évvel ezelőtti homályos emlékek alapján eldönteni, hogy melyik tetszik jobban ezért akartam ilyen módon összehasonlítani a kettőt. Hát... rossz ötlet volt. -
Kamisama #1444 Kivégeztem...:((( A végére minden világos lett, és nagyonjó a sztorija. Remélem még folytatódik. PoP förevör!!! -
#1443 Hali, megjöttem :)
Nah, ahhoz képest hogy miylenre számítottam, egész szórakoztató a játék, de számomra továbbra sem érdemli meg a Prince of Persia nevet, hangulatban oylan mint valami anime játék. már nem is emlékszem miket nyomtam, de az egyik szörnynél beleütöttem, majd felütöttem, itt felugrottam és beleütöttem (1) aztán a csajt odadobtam (2) ő beleütött egyet (3) majd belevarázsolt (4) végül én leütöttem (5)
5 cselekvés történt a levegőben, röhelyes!
Olyan ez a játék, mint egy csili vili barbi mese egy kicsi csihi-puhival!
Jó a játék mert szórakoztató, de hogy ez nem prince of persia az biztos! -
Pio #1442 Behozod a térképet és ott rámozogsz a jellel valamelyik körre, amelyik elérhető. Így fejből meg nem mondom, hogy van jelölve, de észrevehető. Elvileg lesz alul a templom és felette közvetlenül 4 ilyen köröcske és ezek felett lesz majd a többi (4+1 mind felett). Szóval rámész és asszem az UGRÁS gombbal megjelölöd. Ezután játék nézetben Elika gombjával Elika mutatni fogja az utat. Ha végképp nem találsz ki, akkor a térkép nézeten odamész a templomhoz és Elika gombjával oda tudsz teleportálni. -
Pio #1441 Én akkor jöttem rá, amikor elolvastam az X360 achievementek listáját és ott volt egy ilyen. Ennek hála háromszor is sikerült kiviteleznem a dolgot. De ha nem olvasok róla tuti egyszer se csinálom meg. -
#1440 Tudom, de eddig sose próbáltam elkerülni a harcot, mivel mikor odaértem, egyből aktivizálódott a szörny, egyszer kétszer volt, hogy egy-két másodpercel később kelt életre... -
Hellsing47 #1439 asszem irja is a játék :) -
#1438 Azt tudtátok, ha egy feketén füstölgő ellenhez értek és gyorsan odamentek a közelébe, még az előtt ki lehet őt nyírni, mielőtt "felébredne"?
Én most jöttem rá, így második végigvitelkor, de nem mindíg jön sösze, eddig scak kétszer sikerült. -
#1437 Kár hogy nem kis sima akár wordpaddal is megnyitható állományba vannak a feliratok:(
Így ha kijön magyarl majd végig kell vinni még1x hogy értsem is miről szól a game :( -
#1436 Ja. Akkor jó. De, akkor hogy jutok ki ebből a részből, mert én mindig visszajutok a kezdőponthoz, de az ottani ajtó meg zárva van.
Én nem, nem idegesítenek a VGA papaméterek. :) -
Pio #1435 Később sok is lesz :D Szerintem egész jól van elegyítve, mert bemész egy új terepre, jön egy ugrálós szakasz némi történéssel (a legtöbb területen történik valami, a helyszínek különbözősége mellett ez is eléggé egyedivé teszi őket), aztán a végén bossharc sokszor két részletben, majd ugyan ez ismét.
Ami miatt a vége felé sűrűbb lesz a harc az a bossok tényleges megölése, azok a "zónák" elsősorban a harcról szólnak, illetve a legvégén...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...levered a negyedik boss negyedik alzónáját, rögtön utána megküzdesz a bossal, aztán vissza a templomba, ahol egy rövid, de annál intenzívebb ugrabugra után rögtön egy elég hosszú harc jön Elika apjával majd persze a főgonosszal egy teljesen újszerű, az eddigiektől eltérő "harc".
Szóval van benne jó sok harc. Az elején én is kevésnek éreztem. -
Dizson #1434 Amúgy a játék legeleje elég gyerekesnek tűnt, mintha egy mesét néztem volna a minimaxon -
#1433 Na végigvittem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szal... Adott Ormazd meg Ahriman, istenek, testvérek, fény meg árny, jó és rossz... Ahriman be van zárva... Elika valahogy meghal, apja nem örül neki (Elika anyjának halála után tiszta depressziós lett) így megkéri Ahrimant hogy élessze fel. Ahriman feléleszti cserébe ha szabadulhat... Itt jön a képbe a főhős, igazából tök véletlenül... Ok, játék, játszunk, a játék elegye egy kurva jó ugrálós Prince of Persiás játéknak, egy kis Sonickal (gyűjtögetés+zöld platek :D) vegyítve, meg ilyen flash szintű harcrendszerrel (nyomd a megfelelő gombott, ill nyomogasd hogy lerohadjon az ujjad), ami eléggé nem jó szerintem, ellenben lehetőséget ad arra hogy marha látványos legyen, és ezt ki is használják... szal látványos :) A 2 karakter a ... Főhős (ki az igazából? XD) illetve Elika... nagyon jók... Nagyon tartottam még eleinte Elikától, hogy a 'herceg' gyengének tűnik majd miatta, de nem... A folytonos megmentése még mindig nem tetszik (bár legvégén mikor 5 percig kell plateken repkedni míg platformra érek eléggé idegtépő volt... de azért... hát nem hiányzott a Retry képernyő, de azért úgy feszültebb lett volna sokkal a játék... (jó mondjuk én szeretem a könnyű játékokat szóval annyira nem zavart :D)
Történet nem nagy szám, viszont ahogy azt vezetik... Párbeszédek a 'herceg' és Elika között ^^ nagyon jók... a vége marhára tetszett... Hogy Elika meghal, azt kb. a 3. Corruptednél már lehet sejteni. De ami utána jött... az hihetetlen volt... Ahogy kivittük a testét, leraktuk az oltárra, és hallottuk Ahriman hangját, láttuk a múltat mit tett Elika apja, és... megismételtük :) saját kezűleg, nem lescriptelt, nekünk kellett... Bár nem mondta hogy csinálni kell, éreztem... Ahogy hirtelen csendes lett a 'herceg', a bánatát/elszántságát lehetett érezni... Megszerette Elikát... Vissza akarta hozni, és végül vissza is hozta :)
Na kiírtam magamból szerintem...
A Prince of Persia névvel még mindig nem értek egyet, többet nyújtott mint amire számítottam, bár nem számítottam sokra. Hozta a minőséget, de szerintem lehetett volna jobb is... (A harc... A HARC...)
Creditset meg ne várjátok végig, semmi nincs a végén... 10 percet minimum bambultam előtte... (nem amúgy nem... wireless füles volt rajtam xD) -
Dizson #1432 Kár, pedig egész jól el lehet vele lenni. :) Talán lehetne benne több harc, bár lehet hogy későbbiekben lesz, mert én még csak (mondhatjuk) az elején vagyok a játéknak. -
#1431 háát, nem rossz kis játék, de valamiért nem tud lekötni : | -
#1430 Én éppen a bogyó szedegetést élvezem a legjobban, olyan 42-es átlagom van. A harcot viszont szívesen átugranám, nem vagyok jó benne:(.