Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragooon
najóh akkor ebbõl valószínûleg winreinstall lesz, system32-rõl nem csináltam biztonsági másolatot, máshogy meg nemtom hogy/honnan tudnám kicserélni.
köszi amúgy😊

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

DeerHunter01
Hello.
Ezt hogy kell legyõzni ? sehogy sem sikerül :S

\"Erről van szó!\"

Tatyla
tuti az én visszacseréltem az eredetire és onnantól nem volt semmi gond.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Dragooon
én gamepadot nemigazán használtam még.
de lehet hogy nekem is ez a baj.mármint hogy bûvészkedtem a dll fájlokkal.nemtom 😞

Atkamon
Nem lehet valahogy magasabra venni a refresh rate-et vistá, mint 60Hz? Kifolyik a szemem T_T

Tatyla
nekem a gamepad okozta a hibát mert anno lecseréltem pár dll fájlt a system32-ben,hogy xbox360 controllernek érzékelje de visszacseréltem és azóta hibátlan.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Dragooon
már megint ugyanezt csinálja, felrúgom mindjárt az egészet.:|||w

okát nem tudja valaki esetleg? :|

armageddon666
és ez a PCk hibája hogy szarnak a játékba és csak összedobják hátha lesz +200k eladás? sztem nem... PC erejét a konzolok miatt nem lehet kamatoztatni... írnának egy normális dx10es játékot és a konzol meg lenne lõve vele, mert sehogy nem bírná futtatni... de ugye konzolra olyan marhasok játékot eladnak, ezért nem lehet tisztán DX10es játékot írni :\

"elkonzolosodás"
gondolom ez egyenlõ akar lenni a leegyszerûsödéssel... kb 106 gomb a 16 gombbal szemben...

amúgy nekem a konzolokkal semmi bajom... conon próbáltam X360-t és Soul Calibur IV kurva jó... ellenben a csodás graf... nem is olyan csodás mint ahogy istenítik :\ (több játék is volt) és konzoloktól egyedül az ilyen verekedõs gameket irigylem, esetleg a DMChez/POPhoz hasonlóakat.
engem a konzolosok hozzáállása zavar... de nem akarok flamelni, korán van ^^

@

armageddon666
persze 😄 csomószor játszottam vele mikor hazahoztak óvodából 😄 marha jó volt, csak legelején mindig elakadtam xD és ugye ott nem volt save semmilyen formában :C

@

sasNAXO
Ha a warriorra gondolsz, akkor le kell lökni a fertile ground szélérõl.

Ami pedig ezt a gömb gyûjtögetést illeti szerintem nem is olyan vészes; 8 helyet tisztítottam meg és 216 gömbnél tartok (és még van 16 hely ami rám vár<#awink>) tehát szerintem simán megoldható. És valóban nem ezzel kellett volna 'hosszítani' a végigjátszás idején, de nekem kimondottan tetszik a mászkálás ebben a játékban úgyhogy nem bánom.
Amúgy meg nagyon tetszik a játék, a grafika is szép (bár nem mai gépem van de itt is jól néz ki - megjegyezném nem kétmagos procin is elfut), a hangok/zenék jók, irányítás butított de megtanulható (én mondjuk gyakran halok meg mert akkor is nyomom a gombot amikor magától csinálná a mozgást), a fõhõsök dumáin pedig jókat lehet néha nevetni (habár a dumák nagy része erõltetett). Összességében (szvsz) nagyon jó lett a játék.<#taps>

Mr Bishop
Szia !
Te azért néha alszol is ? <#vigyor5><#wave>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

DarkSector
Jah és amiket elrontanak portokat???
Mit rontanak el?
mindent?
minden portot elrontanak?

Ez is a konzolok hibája.
Pc-re ha olyan nagy szám volna, akkor ezrével kellene lennie exclusive faxa cuccoknak, csakhogy a faxa játékok meg sem jelennek pc-re.
Vagy ha igen, akkor jóval késõbb, mint konzolra.

És mivel mindent pc-ken terveznek, ezért egyszerûbb és könnyebb lenne szerintem pc-re tervezni elõször, csakhogy a pc-nek a nagy erejét nehéz kamatoztatni. Vagyis csak elméletileg erõs. Tudna az többetis jóval, de optimalizálatlanság jellemzõ rá.
Ezért gyakorlatban, csak akkor lesz több ha esetleg a konzolok pár év múlva váltanak majd generációt, utána megint háttérbe szorulnak évekig ez így megy.

látod sok játékban le sem szarják hogy 1GB-os kártyát kell venned egy olyan cucchoz, ami konzolon szebb egy 512mb-os régebbi kártyán.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Sajnos azonban PC-re nem adnak ki elég sok jó játékot és egyes kiadók a protolást nagyon el tudják rontani. Ennyi.

Nem adnak ki elég sok játékot:
összefoglalom.
Crysis. Sims. WOW meg a hozzá hasonlók.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

És valóban elkonzolosodnak a játékok. Mivel üzleti megfontolásból elsõsorban már arra fejlesztik a többségüket, az egyszerû és körülményes vezérlésükhöz mérten készítik el azokat. Ettõl még lehet jó a játék, csak sajno egyre kevesebb lesz az összetett mélyreható, igazi belemélyedõs game.

Egy konzol egy tekintetben jobb a PC-nél játékra: nincs vele rendszerprobléma többnyire. Amúgy minden más tekintetben rosszabb. Van mindegyik nekem, csak én karbantartom PC-n a rendszeremet és értek is hozzá, jobb a PC játékra annak aki ért hozzá. Sajnos azonban PC-re nem adnak ki elég sok jó játékot és egyes kiadók a protolást nagyon el tudják rontani. Ennyi.

DarkSector
Amúgy meg érdekes olyan emberek monnyák a játékra, hogy szar mert megint konzolos, akik asszonnyák jó a játék.
na most akkó mivan???

DarkSector
Na mi az a konzolosodás szerinted?
milyen egy konzolos játék te <#idiota>
"ha elbasznak valamit a fejlesztõk csezdmeg akkor dobálózna a szar konzolos ez a játék is"

Bezzeg az onli cuccokra nem sír a szájuk az ilyen nyomorékoknak.
azt se tudja mi miért van, és mivel dobálózik.
Egy konzol minden tekintetben több egy pc-nél játék terén.

GTA 4 is szar mert konzolos..mi.
ne legyetek már ennyire szánalmassak.

Szasztok
tudna vki segíteni, h a kõembert, h lehet legyõzni?
azt mondja, h használjam a környezetet?! na de hogyan?
v. van vmi más 5let?
elõre is köcc.

AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.

Dragooon
már mûköd'<#smile>

jatszotal mar az elso resszel? tudod a valodi elso resszel es nem a "modern"kori pop-kal.

Nem, nem kell lesz a késõbbi helyszíneken épp elég bár én jobb szeretem az alaposságot de a legelsõ helyszínen elbújt elõlem két seed <#rinya>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Igen tudja de sajnos te nem.
#1058 <#eljen> mindennel egyetértek

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Dragooon
láal, végre ki tudnám próbálni, elindítom, erre minden akad. a legelején szereplõ ubisoft logótól kezdve a menün át a játékig minden<#wo3><#wow3>

klart
valahogy énsem értem,mert ha akarod lesz folytatás ha nem akkor nem kb,ezzel szerintem semmi spoilert nemárulok el szerintem,a ww-nél is hülyén jött ki,ha nem találtál meg minden életnövelõt,Kaileena-t ölted meg,viszont végén a hajóban dugtok kb 😄_SAsd
nemértem ezt,és a ttt-ben meg ottvan és csak meg hal.jó ez más már,de ezt a fajta befejezés éns értem:C

Egyébként szerintem nem nyerõ egy olyan játéknál két féle befejezést gyártani amihez terveznek folytatást. A WW-nél is elég hülyén jött ki. Mondjuk itt nem tudom mi lesz, még nem vittem végig.

Why so serious?

klart
különben alternatív kosztümök vannak ez már köztudott,alternatív befejezés meg ahogy nézzük,a türelmetlenkedõknek talán,de én mindig végignézem credits

Bõven elég ha csak a könnyen elérhetõeket összeszeded /így is kijön minimum 30 de inkább 34-35 területenként/. Szóval nem kell aggódni. Az elején nem tetszett de most már élvezem ezt a gömbgyûjtögetést szóval szerintem azután is folytatom miután meglett annyi ami végigvitelhez elég.

Why so serious?

klart
nemkell beszarni a kékfényesgömböktõl,hiszen lazán összeszedsz annyit amennyi kell a játék végére
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
540-et

armageddon666
na eljátszadoztam kicsit vele... elõször a zöld cumók fele mentem 😄 most 170 cuccot kell összeszedni... ha belegondolok valszeg ha csak a könnyen elérhetõ cuccokat szedem össze akkoris szerzek eleget a játék végigviteléhez... szal nem kõ mindet összeszedni... UGYE?! O.o

@

Köszönöm a segítséget. Az elsõ enemy nálam az a bizonyos kék valami amit nem lehet megölni csak kicselezni... ez nekem nem megy. Nevezhetsz gyíknak vagy aminek akarsz. :😊

Véleményem szerint a fórumok meg azért vannak hogy segítsünk egymásnak ha para van és nem azért hogy b*szogassuk õket.

CroftManor
Hát ez az

Nothing is True, Everything is Permitted

klart
jáccál,próbálkozz ne kérdezz hülyeségeket.amúgyis honnan tudjuk neked ki az elsõ "enemy"-.-

Csá all!

Tudom láma kérdés, de én mégis megkérdezem... Hogy a halálba kell túljárni az elsõ enemy eszén. Próbáltam belökni a szakadékba meg minden ilyen sz*rság, de sehogy sem akarja az igazságot.
Valaki helpeljen!

Köszi

Rage47
huhh de állat az oldala, nagyon tetszik 😊
klart
lesz még jobb dolog is nefélj😊

CroftManor
Csakmert tök jó, hogy semmit nem lehet látni tõle

klart
ilyenkor az arcodba hány<#gonosz1>

CroftManor
Másnál is ilyen paca van annál a szörnyél amelyiknek háromkarú "kardja" van?

MerlinW

[merlinw.org]

Prince23
Zeneileg ez a legezeregyéjszakásabb 😄

tigeroo
sot hangulata ezerszer jobb volt, a név nélkül csak újabb platform tps lenne mint az AA.

bár az ezeregyéjszakás feelinget nem lehet semmivel sem ûberelni, ez tény
DarkSector
<#kuss>

Téged is csak azért mert óránként kétszer leírtad.

Why so serious?

DarkSector
vigyázz engem ezé lebattak már.
amúgy 12+ van a dobozán állítólag. na te eltaláltad a 13-14-el 😛

Prince23
Ja.

armageddon666
ez stimmel kivéve a végét... merthogy a japán 13-14 évesek kicsit komolyabb játékokkal tolják :S (lásd DMCk, meg a tonnányi RPG...)

szal inkább a 13-14 éves amcsiknak ^^ na?

@

Rage47
jah, érdekelne ki csinálta 😊
John Cena
jó a banner!!!!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

davidka003
Úgy kellett megoldani ahogy csináltad. Így bizonyítottad a bizalmadat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;