Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi amúgy😊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
de lehet hogy nekem is ez a baj.mármint hogy bûvészkedtem a dll fájlokkal.nemtom 😞
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
okát nem tudja valaki esetleg? :|
"elkonzolosodás"
gondolom ez egyenlõ akar lenni a leegyszerûsödéssel... kb 106 gomb a 16 gombbal szemben...
amúgy nekem a konzolokkal semmi bajom... conon próbáltam X360-t és Soul Calibur IV kurva jó... ellenben a csodás graf... nem is olyan csodás mint ahogy istenítik :\ (több játék is volt) és konzoloktól egyedül az ilyen verekedõs gameket irigylem, esetleg a DMChez/POPhoz hasonlóakat.
engem a konzolosok hozzáállása zavar... de nem akarok flamelni, korán van ^^
@
@
Ami pedig ezt a gömb gyûjtögetést illeti szerintem nem is olyan vészes; 8 helyet tisztítottam meg és 216 gömbnél tartok (és még van 16 hely ami rám vár<#awink>#awink>) tehát szerintem simán megoldható. És valóban nem ezzel kellett volna 'hosszítani' a végigjátszás idején, de nekem kimondottan tetszik a mászkálás ebben a játékban úgyhogy nem bánom.
Amúgy meg nagyon tetszik a játék, a grafika is szép (bár nem mai gépem van de itt is jól néz ki - megjegyezném nem kétmagos procin is elfut), a hangok/zenék jók, irányítás butított de megtanulható (én mondjuk gyakran halok meg mert akkor is nyomom a gombot amikor magától csinálná a mozgást), a fõhõsök dumáin pedig jókat lehet néha nevetni (habár a dumák nagy része erõltetett). Összességében (szvsz) nagyon jó lett a játék.<#taps>#taps>
Te azért néha alszol is ? <#vigyor5>#vigyor5><#wave>#wave>
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Mit rontanak el?
mindent?
minden portot elrontanak?
Ez is a konzolok hibája.
Pc-re ha olyan nagy szám volna, akkor ezrével kellene lennie exclusive faxa cuccoknak, csakhogy a faxa játékok meg sem jelennek pc-re.
Vagy ha igen, akkor jóval késõbb, mint konzolra.
És mivel mindent pc-ken terveznek, ezért egyszerûbb és könnyebb lenne szerintem pc-re tervezni elõször, csakhogy a pc-nek a nagy erejét nehéz kamatoztatni. Vagyis csak elméletileg erõs. Tudna az többetis jóval, de optimalizálatlanság jellemzõ rá.
Ezért gyakorlatban, csak akkor lesz több ha esetleg a konzolok pár év múlva váltanak majd generációt, utána megint háttérbe szorulnak évekig ez így megy.
látod sok játékban le sem szarják hogy 1GB-os kártyát kell venned egy olyan cucchoz, ami konzolon szebb egy 512mb-os régebbi kártyán.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem adnak ki elég sok játékot:
összefoglalom.
Crysis. Sims. WOW meg a hozzá hasonlók.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
na most akkó mivan???
milyen egy konzolos játék te <#idiota>#idiota>
"ha elbasznak valamit a fejlesztõk csezdmeg akkor dobálózna a szar konzolos ez a játék is"
Bezzeg az onli cuccokra nem sír a szájuk az ilyen nyomorékoknak.
azt se tudja mi miért van, és mivel dobálózik.
Egy konzol minden tekintetben több egy pc-nél játék terén.
GTA 4 is szar mert konzolos..mi.
ne legyetek már ennyire szánalmassak.
tudna vki segíteni, h a kõembert, h lehet legyõzni?
azt mondja, h használjam a környezetet?! na de hogyan?
v. van vmi más 5let?
elõre is köcc.
AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
#1058 <#eljen>#eljen> mindennel egyetértek
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
nemértem ezt,és a ttt-ben meg ottvan és csak meg hal.jó ez más már,de ezt a fajta befejezés éns értem:C
Why so serious?
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
Véleményem szerint a fórumok meg azért vannak hogy segítsünk egymásnak ha para van és nem azért hogy b*szogassuk õket.
Tudom láma kérdés, de én mégis megkérdezem... Hogy a halálba kell túljárni az elsõ enemy eszén. Próbáltam belökni a szakadékba meg minden ilyen sz*rság, de sehogy sem akarja az igazságot.
Valaki helpeljen!
Köszi
Nothing is True, Everything is Permitted
[merlinw.org]
bár az ezeregyéjszakás feelinget nem lehet semmivel sem ûberelni, ez tény
Why so serious?
amúgy 12+ van a dobozán állítólag. na te eltaláltad a 13-14-el 😛
szal inkább a 13-14 éves amcsiknak ^^ na?
@