2509
Prince of Persia: Prodigy
-
tomcsa4 #1549 Ha a célnál vagy, akkor kiírja, hogy nyomd meg az tabot és válasz célt. De ha nem ott van, akkor viszont kövesd. Amúgy ha meglesed a mapot, akkor láthatsz útvonalakat.
Esetleg ott tartasz, hogy van négy színű pulzáló kör egy épület előtt? Menj bele az egyikbe és E (én a kékbe mentem). -
#1548 Köszi ezt énis próbáltam bárcsak véletlenül de nekem csak körbement a fény:P -
tomcsa4 #1547 Tab a map, ott kijelölöd a célt (space). Vissza tabbal és nyomsz egy E betűt. Elika egy kis fényt bocsát ki, mely megmutatja merre kell menni. Oszlopokon is kilövi, szóval használd. -
Cyberdevil #1546 Jaja, a másik ami miatt el lehet akadni sztem azok a hülye ikonok. Nemám h kiírjanak egy sima E vagy R betűt, neeem, inkább vmi átláthatalan hülye ikon.... -
#1545 Hát igen, de mongyuk a legtöbb elakadás ahogy elnézem angol tudás hiánya miatt van. -
Cyberdevil #1544 Ahhoz képest h milyen könnyűnek mondja mindenki a játékot, elég sok ember akad el elég nevetséges dolgok miatt... -
#1543 Ott vagyok az elején h a templom megfertőződött és most elika valami fertile groundsra akar menni...Néztem mapot de nemtom hogy tudnék bárhova is elmenni.Szal merre kéne mennem? -
gematta #1542 nagyon köcce -
Pio #1541 Eltaláltad :) -
#1540 Egyébként azt észrevettétek, hogy a végén SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor már Elika fekszik azon a sírkövön, hogy ott pislog? -
#1539 A telepített játék mappájában van egy oylan mappa, hogy Launcher és abban van egy Launcher exe, azt indísd el és ott a Settings -
gematta #1538 hy all
lenne egy láma kérdésem nem tali a graf beállitást
hol van?
-
#1537 Ha felveszem az összes Light Seed-et, akkor nem lesz más a befejezés, mint amúgy, ugye? -
#1536 Igen általában képesség kell hozzájuk, de területenként 25 gömb és jó vagy (csöndben megjegyzem, h. olyan átlag 30at simán meg lehet szerezni ha "minden irányba" mászkálsz:) ) -
leviking #1535 jó játék lett. csak há szerintem az elődei sokból jobbak voltak. sztem harc terén hogy fellehettett venni más fegyverét,több ellenféllel lehetett harcolni az hiányzik.meg ez a gömbgyűjtögetés.itt már sokkal jobban a mászkálásra mennek mint a harcra. -
tomcsa4 #1534 Inkább beszélgetünk. Van olyan ami elérhetetlen, de van egy ilyen kéken világító valami a falakon. Arra ha rámész (úgy, mint a kallantyúra) és nyomsz egy E gombot (nyomogasd a biztonság kedvéért), akkor elrepít valahova (ez kell a továbbjutáshoz is, gondolom már láttad) és a gömbökhöz is, amik elérhetetlenek. Meg ahogy alább is írták (bár itt még nem tartok, hogy új varázslatokat kapjak). -
#1533 Igen, párért vissza kell később menni, amikor megvannak újabb varázslatok, és akkor el tudod őket érni. -
xxxpaulxxx #1532 Látom a gömbök gyűjtögetéséről igen sokat dumáltok... nekem is lenne egy kérdésem, hogy vannak gömbök amik magasabban vanak de nincs előttük fal, hogy elérjük őket ugrással... azokat később valami képességgel fogom tudni esetleg? (illusztrálni sajna most nem tudom) -
#1531 Na már összegyűjtöttem 920 seedet, de már kicsit kezdem unni így második végig vitelre a gyűjtögetést.
Jól eldugták őket az biztos.
Wednes: Mikor karom jel van kint pl azért az ellenfélnek sikerül véghezvinnie a scapást, mert vagy későn nyomod meg a gombot, vagy pl töbször kell megnyomni,ez általában akkor a Warrirornál szokott lenni,mikro felkap és ütögetni kell a fejét a karommal... -
Pio #1530 Köszi szépen az infót a többiektől pedig elnézést az offért. -
tomcsa4 #1529 Jó vétel volt, meg is tartom! Evvel az 1 GB peccsel simán élvezhető. Eddig 1 küldetés bugzott be és már 11-es területnél vagyok. Én sem a megjelenés napján vettem meg, hanem akkor, amikor Angliában is kijött (kb 2 hónappal később, mint nálunk és némethonban). Azért akkor, mert angliai megjelenés után tolják izomból a javításokat. Érdemes beleolvasni SGn található Sacred 2 topicba. Vannak még hibák, de a játék simán játszható és élvezhető, igaz még nem vittem végig, de már sokat megcsináltam. Lassan haladok benne, mert igyekszem minden küldit felvenni és teljesíteni. 12-t buktam el eddig a sokból és egy bebugzott. Szeráffal tolom, de vannak itt az SGn sok olyan játékosok, akik majdnem mind vagy az összes karaktert (azon belül több fejlődési irányt) kipróbálták és tolják is rendszeresen. Mintha arról beszéltek vona, hogy az HighElf túl erős, Driád meg picit gyenge. A karakterfejlesztés is tetszik nekem, de óvatosa, amire tettél vissza már nem vonható. Az 1 GB javítás gyakorlatilag alapfeltétel.
Egy apró tipp: a rendszermeghajtón legyen (ahol a LocalTemp mappa van) 3-3,5GB szabad hely, mert különben nem teszi fel a javítást (még ha úgy látod, akkro sem) illetve hibákat is ír ki (nincs feltéve a játék). Ez nekem is gondot okozott, de itt az SGn segítettek. www.sacred2.hu - érdemes megnézni. És kézzel a Local Tempből (rejtett) az első peccs maradványait kézzel kellett nekem kitakarítani. -
leviking #1528 ja semmi rájöttem hogy kell -
leviking #1527 én akkor a védekezést nyomom.
most azt nem tom hogy valami nagy benga ellen harcolok.
és annyira rájöttem elkell csúszni alatta megvágni a lábár ráugrani és beleszúrja a kardot utána leugrik.de valamit még csináélni kéne mert nem vesz le neki életet. valaki help pls -
Pio #1526 Na ebben pedig Neked van igazad, akinek házhozszállítás is kell, annak náluk éri meg vásárolni.
OFF
Sacred 2 jó vétel volt? Nagyon gondolkodok rajta, mert az 1 tetszett, de nem kapott túl jó kritikát a 2. -
wednes #1525 Space-el válassz ki egy "kört".
jó a játék nekem tetszik. Egyáltalán nem zavar az, hogy nem lehet meghalni. Hiszen gyakorlatilag majdnem ugyan az mint egy load game. Visszatesz Eleka az előző platfromra. Harc közbe meg, hibázásnál visszatöltődik valamennyi életerő az ellenségnek.
Néha a kombókkal vagyok bajba. Mikor kijelzi harc közbe a "karom" gombot én hiába nyomom meg, vagy nyomogatom, vagy tartom nyomva. Nem történik semmi és akkor az ellenség támadása sikeres. -
tomcsa4 #1524 Igen, igazad van. Tökéletesen. Én Dunaújvárosban lakom és nincs CDGalaxis, se 576, se semmi, csak a Tesco. Nekem megéri. Aki viszont olyan városban lakik, ahol könnyen megközelíthető (olcsó, nem kell 10 buszjegy, meg egy 10 liter benzin), annak csak legalább 10 ezer forintnál éri meg. És CDGalaxis az én körzetemben Székesfehérváron és Budapesten van, máshol nem tudom. Tehát nekem megéri és örülök is neki, mert mindenképpen szállítani kell a cuccot (nah, azért évi 2-3 játéknál többet nem veszek, idén is eddig csak Sacred 2 van meg). Persian erősen agyalok, már kitöltöttem a szükségeseket.
De amúgy jól látod! :) -
Pio #1523 Ugyanakkor megtévesztő is, mert mindent azzal az árral hirdetnek, ami a netes vásárlás házhozszállítással esetén évrényes, tehát gyakorlatilag ezer forinttal drágább minden termékük, mint ami ott van, vagy bemész érte és akkor 10%kal (ami ebben az esetben 700 forint).
Kicsit olyan az, mint a nagy boltokban a "megkapod ajándékba ezt, ha megveszed azt". Akkor hol is az ajándék? :) -
leviking #1522 hát oké:(
és am írja nekem jogy nyomjam meg a tabot és a térképen gondolom megint választani kell hogy hova akarok menni.most vltam (vagyok az elsőnél) és nem tom kiválasztani. -
#1521 Sajnos én is rühellem az ilyet, de ez van :( -
MrAndree #1520 Pedig muszáj. De nem mindet, összesen 1000 van és 540et kell összeszedni. -
leviking #1519 hy. a fényes gömböket muszáj felszedni? mert rühellem az olyan játékokat amikben gyűjteni kell remélem ez nem lett ilyen. -
tomcsa4 #1518 Az az internetes rendelés, a CDGalaxisnál ha neten megrendeled kiszállítással, akkor 10% kedvezmény (10 ezer forintos játéknál gyakorlatilag ingyen házhoz viszik:)) Szerintem ez igen becsülendő döntés a CD Galaxistól. -
tomcsa4 #1517 Az eredeti ára egységesen Magyarországon 6990Ft, persze ettől lefele el lehet térni törvényesen, felfele nem tudom. Én nem terveztem megvenni (Drakensangot csak 2009-ben), de nem tudok felállni előle. Kurva jó játék, jobb mint a Tomb Radier aktuális része (ez nagy szó, első rész óta törzsgyökeres TR gyökér..izé fan vagyok). -
#1516 sokat szoptam ott énis,véletlen sikerült mindkettő oldal:| :SDA_S:DA_D -
ricsa008 #1515 amikor azt a sok kart kell tekergetni hogy folyon az a fekete szar akkor ott van valami taktika? mer én már egy órája szenvedek vele de nem jövök rá -
#1514 576 sztem elég drága, cdgalaxisnál is 6300ft -
#1513 Ööh én megvettem, viszont asszem én szerencsés voltam mert itt Győrben a Saturnban 5990Ft volt. Csodálkoztam is, hogy ilyen olcsó, el is mentem az 576 vagy hány kbyte-ba, és ott meg 6990 volt... szerintem valamit eláraztak a Saturban, nem tudom, hogy csak itt Győrben, vagy máshol is, de ha valaki tervezi, hogy megveszi, és van Saturn a közelben, nézze meg. -
krisztajo #1512 Ez azért elég nagy szívatás!!! Akik nem figyelnek, elég sokan fognak ebbe hibába beleesni!!! És itt még csere sincs, bár engem megnyugtattak, hogy még az említett másik játéknál sem tudják, hogy fog működni! Ennyit az ajándékról, azért az infót nagyon köszi! -
MrAndree #1511 Januárban lesz magyar változat. -
krisztajo #1510 Sziasztok! Hivatalosan megjelent nálunk is a játék 6990.- Ft-os szerintem a mai játékokhoz képest baráti áron. Érdeklődnék, hogy valaki megvette-e már? Én ugyanis terveztem, de elbizonytalanodtam! Eddig úgy tudtam, hogy magyar felirattal fog jönni, de dobozon semmi erre vonatkozott nem találtam!!! Vagy ez is olyan mit a Fallout 3 előbb az angol aztán a magyar??? Így karácsony előtt nem lenne rossz ajándék, de biztosra szeretnék menni!