2509
Prince of Persia: Prodigy
-
#28 OFF..A crysis megy nagyon gyenge gépeken is és nem is rosszul néz ki -
#27 Amúgy általában nagyobb min.konfigot szoktak feltüntetni a dobozon, mint amin a játék valóban fut. Énis nagyon sok játékkal játszottam, aminek a minimum konfigurációjához képest elvolt azért maradva a gépem és viszonylag jól futott ( inkább úgy mondanám élvezhetően :D) Jah és közepes grafikán enyhe szaggatásokkal, amikor esetleg túl sok volt az ellenfél.
Viszont a Crysis-t nem mertem megpróbálni, mert annak azért már a minimális konfigurációja is akkora, hogy gondoltam ennyire azért azt talán nem lehet visszavenni :D -
#26 nem feltétlen hülyeség, én is játszottam már olyan gémekkel a gépeimen, aminek a minimumkövetelménye bőven túlmutatott a gépen konfigján..randák voltak, lassúak voltak, szaggattak mint állat, sokat töltöttek, de mentek.. -
#25 Ez a Cell-Shaded nem áll jól neki... Olyan mangás tőle :\ -
#24 megy az, csak DX8-ban, úgy olyan mint a Far Cry csak csúnyább :) -
#23 pedig ment rajta, ahogy a #21-ben is írtam, de a hangsúly ebben az esetben inkább a 10-20FPS-en van :P -
#22 hagyjuk már hogy 1,5ghz-en egy ati 9600-al crysis-eztél :D még ha quad-proci lenne, akkor is kevés a 1,5ghz (főleg hogy 1 procit használ a játék), de a szűk keresztmetszet a vga, szerintem el se indul olyan kártyán. persze polgárpukkasztás én értem %D -
#21 sot az az egyik legjobb játék
sztori, hangulat, karakterek, minden elvan találva
a ww és a t2t is odabasz
(gibson: igen ment a crysis, 10-20FPS-el még egész jól lehetett tolni) -
#20 Énis eben reménykedem, hogy nem lesz nagy gépigénye, mert nem valami elit a gépem, bár ha lesz pénzem úgyis felújítom. Szerencsére az "első" három rész (Sot, WW, T2T) elég jól futott a gépemen.
Nálad elindult 1,5Ghz-en a Crysis??? Akkor lehet megpróbálom énis! Bár nekem csak 1,3Ghzes a procim, de a VGA-m nekem is Ati 9600as! -
blackgamer #19 de miért Prince of Persia? miért kell meggyalázni ezt a 89'-es szent játékot újra és újra? -
#18 Hát ez a rajzolt förmedvény nekem nem jön be :( -
#17 hát, ugylátszik muszáj lesz megemésztenem ezt a cell-shaded dógot'
bár, ha a látvány nem next-genes, akkor remélem a gépigénye sem lesz az (és viszi majd az 1500mhz/ati9600 kombóm)
ha a cod4-et meg crysist vitte ez a gép akkor ennek vígan kell futnia majd -
#16 "szép"xD -
mike369 #15 őszintén szólva nekem mindig is sokkal jobban tetszettek az ilyen, rajzolt hatású dolgok, a pop sorozat meg mindig is nagy kedvencem volt, úgyhogy izgatottan várom...
offkorz: irigyellek a problémáidért -
Liliput #14 az elsö hozzászoláson kivül elég sok kapcsolodik a témához :D -
#13 Az aknakereső,az nem jön -_- -
#12 :O az a kesztyű :D. Máris megszerettem :D -
Cat 02 #11 Lol, konzolra nem is jön :D -
#10 -
#9 most olvasd újra mit írtál és gyere rá mennyire száni vagy. -
Shelton #8 sztem vidd perre az ügyet.. -
haxoror #7 Szánalmas ahogy itt rinyálsz. -
#6 És neked lelki megn yugvást jelentene ha ez a topik zárva lenne?Mert ha igen akkor sajnállak. -
#5 dehiszen nincs is haver,akkor se volt mikor én nyitottam,a játékosokba,csak a konzolba,és zárták nézdmeg,ha ezt nemfogják,hatalmas nagy szemétcség ez.mert én már mikor nyitottam,és most pár képpel van több dolog,és amott se volt akkor még ,nem lehet semmi indok,geciség.kész. :-|
felháborodásom jogos.sedó ne pontozz,töröld inkább vagy más modi aki törölte indokolja meg,mert ez most szarul esik :-c -
#4 Hát...én nem találtam topikot amiben erről lenne szó.Rem nem zárják be.Ha meg mégis akkor így jártam. -
#3 aza fasza hogy én már megnyitottam egyszer de valaki kúrvára bezárta,hatalmas reklamációt fog tőlem kapni aki ezt most megmeri hagyni,mert én már mikor megnyitottam,egy időben a konzolossal.és zárták is egyből bezzeg az megmaradt,kúrvaég érti már. ááá -
#2 Pár kép a játékból:
Az új hős
A sorozat nagy feature a falon futás(Wall Run)
És egy új mozdulat
-
#1 Az Ubisoft nemrég bejelentette az új részt.Bár korábban kiszivárogtak hírek a játékról egy bizonyos surfer girl(hekker által) mégsem az lett a címe amit ő írt(Ghost of the Past).A játék a design-os és egyedi cell shaded tehnológiát használja.Rajzolt képhez áll közel.Ugyanezt a tehnikát használja a Bad Day Los Angeles,a XIII és az Ultimate Spiderman is.Komoly művészi vezető irányítja a csapatot akik az új részt készítik.Tudom h van már egy prince of persia4 topik ami azonben nem elég helytálló ugyanis csak maga a világ és az alapmotívumok ugyanazok viszont ez nem negyedik rész.Egy teljesen új főhőst kell irányítani.