Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy van valami zsigeri utálat a kontroller irányába a PCsek felõl. Tudom, mert én is így voltam vele, amíg egy gyengébb pillanatomban nem vettem egy kontrollert és azóta is áldom azt a napot... 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
Why so serious?
mit kell?
Itt a karácsony, mindenki kérjen egy kontrollert a Jézuskától ;-)
Esetleg ott tartasz, hogy van négy színû pulzáló kör egy épület elõtt? Menj bele az egyikbe és E (én a kékbe mentem).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nothing is True, Everything is Permitted
lenne egy láma kérdésem nem tali a graf beállitást
hol van?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Jól eldugták õket az biztos. <#vigyor>#vigyor>
Wednes: Mikor karom jel van kint pl azért az ellenfélnek sikerül véghezvinnie a scapást, mert vagy késõn nyomod meg a gombot, vagy pl töbször kell megnyomni,ez általában akkor a Warrirornál szokott lenni,mikro felkap és ütögetni kell a fejét a karommal...
Egy apró tipp: a rendszermeghajtón legyen (ahol a LocalTemp mappa van) 3-3,5GB szabad hely, mert különben nem teszi fel a javítást (még ha úgy látod, akkro sem) illetve hibákat is ír ki (nincs feltéve a játék). Ez nekem is gondot okozott, de itt az SGn segítettek. www.sacred2.hu - érdemes megnézni. És kézzel a Local Tempbõl (rejtett) az elsõ peccs maradványait kézzel kellett nekem kitakarítani.
most azt nem tom hogy valami nagy benga ellen harcolok.
és annyira rájöttem elkell csúszni alatta megvágni a lábár ráugrani és beleszúrja a kardot utána leugrik.de valamit még csináélni kéne mert nem vesz le neki életet. valaki help pls
OFF
Sacred 2 jó vétel volt? Nagyon gondolkodok rajta, mert az 1 tetszett, de nem kapott túl jó kritikát a 2.
jó a játék nekem tetszik. Egyáltalán nem zavar az, hogy nem lehet meghalni. Hiszen gyakorlatilag majdnem ugyan az mint egy load game. Visszatesz Eleka az elõzõ platfromra. Harc közbe meg, hibázásnál visszatöltõdik valamennyi életerõ az ellenségnek.
Néha a kombókkal vagyok bajba. Mikor kijelzi harc közbe a "karom" gombot én hiába nyomom meg, vagy nyomogatom, vagy tartom nyomva. Nem történik semmi és akkor az ellenség támadása sikeres.
De amúgy jól látod! 😊
Kicsit olyan az, mint a nagy boltokban a "megkapod ajándékba ezt, ha megveszed azt". Akkor hol is az ajándék? 😊
és am írja nekem jogy nyomjam meg a tabot és a térképen gondolom megint választani kell hogy hova akarok menni.most vltam (vagyok az elsõnél) és nem tom kiválasztani.
Why so serious?
Why so serious?