2509
Prince of Persia: Prodigy
-
neptum #1749 nagyon könnyü a játék nehogy már netud legyőzni de gondolom azt a nagy bengát nem tod legyőzni mert a másik 3-at nagyon konnyű (főleg ha ideges vagy :D) -
kopo #1748 Sziasztok.
Nem, bírok az egyik szörnnyel, már 5 napja. Mentést le lehet tölteni valahonnan és ha igen honnan? -
#1747 De-de megvártam. ÉS akkoris ez a véleményem :) -
#1746 Jaja ugra-bugra nagyon jóra sikerült ebben a részben. Egyetlen ami kicsit idiótán nézett ki, az a sárga erős cuccos, a repülés. Én azon először elröhögtem magam Viszont a zöldes falonfutás az nagyon odabasz!! -
MrAndree #1745 Nekem bőven jó volt a harc, mondjuk én már a SoT trilógiában se kombózgattam, volt kb. két mozdulatsor amivel simán végig lehetett tolni az egészet, elvoltam azokkal. Mindig úgy gondoltam, hogy a PoP-ban a harc olyasmi amit minél gyorsabban le kéne tudni, hogy mehessek vissza falakon futni meg urándozni meg ilyenek. Persze aki a kombókat szerette annak megértem, hogy hiányérzete van. -
Pio #1744 Mondjuk én nem hiszem, hogy bár nem tetszett neki de mégis végigjátszotta csak azért, hogy idebiggyeszthesse ezt a 3 sornyi "kritikát" :D
Amúgy biztos öregszel. Mindenki életében eljön az az idő, amikor kezd ráunni a játékokra. Első fázisban elkezded kerülni a nehéz játékokat és a kihívás helyett főleg a történet, dialógusok, animációk miatt játszol aztán szépen lassan már semmivel nem lesz kedved játszani, legfeljebb bigfishgames-es kis idiótaságokkal. ;-) -
#1743 Szerintem is a legnagyobb gyengeség a harc. Ebből a szempontból hasonlít a SoT-ra.. Reméljük követik majd az előző részek mintáját, és a következő részben összedobnak vmi überbrutál harcrendszert.. Nekem még mindig a TtT a leggyengébb... -
#1742 amit viszont nem játszik végig az ember (de legalább 60% meglegyen) arról meg ne mondjon kritikát... szal végigtolta, aztmondta szar, oké... sokkal jobb mintha megnéz 2 screenshotot és úgy szarozza, vagy 5 perc játék után :\
az a gond hogy mostanában a tetsző játékok sem kötnek le :( szal pl FarCry2-t is abbahagytam :\ pedig kurvára bejön... vagy Tomb Raider Anniversary... (amit mondjuk csak azért kezdtem el... nemtom miért :D valahogy Underworld -vagy mi a legújabbnak a címe- miatt...) ami szintén bejön, de valahogy nics hajtóerő :\ story sem, dialógusok sem, monológ is kevés...
PoP-t csak a dialógusok miatt játszottam végig meg mert kiváncsi voltam mi a vége xD no meg nem nagyon voltak üresjáratok benne, mindig volt mit csinálni, és könnyű volt azokat csinálni... (egyedül a gyűjtögetés volt uncsi, akkor tartottam kis szüneteket)
jöhetne már HL2 Episode 3 :\ meg Portal 2... meg bejelenthetné VALVE hogy nem lesz HL3, vagy ha igen az is epizodikusan jön, szépen 1,5-2 évente 1, maradjon csak Source motor, van még benne kihasználatlan cucc szerintem... na de ez már off :D -
#1741 De azért végigjátszottad, akkor mégiscsak van benne vmi XD ?
Ha egy játék nekem nem tetszik,akkor én nem játszom vele, nem vagyok én mazohista :D -
Tocika #1740 Hali!
Tegnap este végig játszottam a játékot és szerintem a pop sorozat legrosszabban sikerült játéka lett.
Ez a rajzolt grafika nem igazán megnyerő számomra és az , hogy kimaradtak a pop-bol jól megszokott kardozós combo-s mókák.
Szerintem elég gyengére sikerült. -
#1739 Hát azzal nem játszottam :) Az, hogy a malmos könnyebb hát, szerintem egyik sem nehéz, sőt. -
Pio #1738 OFF
Rise of argonautsban a mükénéi piacon van olyan, hogy felváltva kell mondani 1 és 4 között számot és az nyer, aki az összeggel eléri a 11et, szerintem az könnyebb ;-) Pedig ott a srác előadja, hogy ebben a játékban verhetetlen és sose fogod legyőzni. Mondjuk amekkora fajankók vannak abban a városban nem is csodálom :)
Illetve szerintem a PoPban is könnyebb a malmos feladvány, mint ez... -
#1737 Hát pedig ettől egyszerűbbet nem igazán lehetett volna beletenni. -
MrAndree #1736 Hát a Te válaszod valóban sokkal bölcsebb és átgondoltabb. A kurvaanyázós főleg. -
#1735 Köszi a választ!
Shep nem szeretem a logikai feladványokat! Főleg vizsgaidőszakban! -
#1734 Bölcs válasz! Összehoztad látom! -
neptum #1733 én véletlelün hoztam össze azokat :D de ha megnézed hogy mikor merre folyik akkor könnyű a dolgod -
#1732 Egy csepp logika kell hozzá csak, azért ennyire megerőltethetnéd magadat. -
#1731 Ezt nézd meg -
#1730 gratulálunk a szellemi szitnedhez... -
#1729 A szájbabaszott kurva anyád te kis fasszopó buzernyák! -
#1728 Helló
Ott járok mikor tekergetni kell a karokat és azt a fekete folyadékszerűséget kell eljuttatni asszem az ajtóhoz és utána fel lehet jutni ahhoz a sárga izéhez amivel "repülnek" tovább.
Valaki le tudná írni, hogy milyen sorrendbe kell tekergetni,hogy tovább jussak? -
tomcsa4 #1727 Semmi pánok, tökéletesen rendben van a dolog. A Cell Shaded lényege, hogy a karakterek körvonalait kiemelik a környezetből egy kis vastagítással. Végül is az egész egy kis képregényes hatást kelt.
Nézd meg a XIII és a Silverfall játékokat is. -
Pio #1726 Vesd össze néhány neten található screenshottal, esetleg csinálj egyet, linkeld és megmondjuk, hogy rendben van-e.
De ha még nem játszottál ilyen "cell shaded" játékkal, akkor elsőre nagyon szokatlan tud lenni. -
pekka2 #1725 Pacman, Tetris, Aknakereső, Passziánsz :) -
pekka2 #1724 Sztem ez csak a cell shaded grafika miatt van.. -
#1723 Sziasztok!
Most telepítettem fel a játékot.Amint látjátok nem egy ami konfog az enyém.Ettől függetlenül egész jól meg,még high beállítások mellett is.
Viszont.Olyan mintha a prince ruhája csak meg lenne rajzolva de nincs kidolgozva,azaz ki van,de úgy fest,mintha csak satítozott rajz lenne;nem tudom jobban leírni.Egy csomó minden úgy fest mintha fekete filcel körbe lenne rajzolva.
Kérdésem a következő:ez normális:)!?
VAgy egyszerüena kártyám nem szereti már az ilyen új fajta eresztéseket...?
A legujjabb driver van fent..!
Kártya típusa:
MSI 7900GTO 512mb ddr3
-
tomcsa4 #1722 Igen ez a Prodigy. Amikor bemutatták a Prodigyt, ugyanezt a koncepciót láthattuk. Mindösszesen elhagyták az alcímet, illetve a boltokban mögé tették a megjelenés évszámát.
Hogy lesz-e folytatás? Én azt mondom tuti! Hogy az is ezt a 2008-as kiadást fogja követni? Erre egy talán-t mondok. Remélem sikeres lett ez a 2008-as kiadás. Rajtam nem múlik (értsd: megvettem). -
#1721 Am ez a game biztos Prodigy? Mert nincs semmiféle alcíme... Csak simán Prince of Persia és mögé tehetjük a 2008-ast. :) -
Cat 02 #1720 Idióta. -
#1719 Igen, Elika mondja is, illetve írja is a tutorial, pontosan emlékszem, hogy írta, hogy "You cant hit the Warrior with regular attacks. Use the environment to defeat him" vagy valami ilyesmi...
Lehet valóban nem a programozók a hülyék... -
#1718 szerintem te nem vártad meg az első kredit végét! :) -
#1717 A nem meghalás azzal párosul, hogy eddigi POP-ban, nem volt ekkora bejárható terület. Ráadásul itt szabadon mozoghatunk. Idegesítő lenne monotonításság miatt leesni-meghalni és 2-3perces utat ismét megtenni. De látszik, hogy ez az epizód elég széles körben próbálja az UBI-ék elterejeszteni. Ez mind üzletről szól. Azért gondolhatták volna a hardcore ill. hagyomány kedvelő játékosokra is Pl. azzal, hogy ki lehessen kapcsolni Elika "mentő karját" és néhány "automata acrobatic" funkciókat. S így azért ismét értelmét nyer a "hardcore"-ságnak és a kihívásnak -
tomcsa4 #1716 De kirakja a kis ikont is a képernyőre. Igaz akkor nem tudom ,hogy mond-e valamit, de püföld az egérgombot. -
#1715 Az új TR-ben szerencsére nem igazán volt ilyen gombnyomásos idiótaság. A spiderman 3-ban rohadtul utáltam. -
#1714 Á kikészít ez a gombnyomkodásos idiótaság, megint van egy ilyen sebezhetetlen, csak ha lelököd akkor tudod elintézni tetüláda szarmajom. Néha eszébejut és elkezd valami kombot ami egészen az első gomb lenyomásáig sikerül is, de a másodiknál tök mindegy mikor nyomom mindig hibásan veszi és újra szenvedhetek, ááááááá. Mindegy legalább a hülye bogyókat nem kell gyűjtögetni értelmetlenül. -
#1713 Nagyot mondtál öreg! Nem is vagyok akkora függő, hogy guvadt szemekkel végigviszek egy játékot pár óra alatt! Amit a nő mondott azt meg értettem! Már bocs! Továbbiakban no comment! -
#1712 nem írja a Tutorial mert Elika mondja... kis ország, kevesen beszélik ezt az amúgy szép magyar nyelvet, egy idegen nyelv tudása ma már alapnak számít, legalább alapfokon... és akkor biza megérti az ember hogy "le kell lökni" ... arról nem beszélve hogy mikor tapos akkor villog ott az a szutyok hogy mit kell nyomkodni...
Nem a programozók a hülyék, bocs :S
Menj Mariozni ^^ bár ott sem írják hogyan kell megölni a sárkányt vagy mit a végén szal valszeg az is "uninstall" lenne, könnyebbet meg nemtok mondani. -
#1711 Hülye programozók! Miért kell elcseszni ilyen hülyeséggel a egy játékot! Persze rohadt tutorial ilyenkor nem írja mit csináljak! Agyontapos a lábával nem tudom lelökni! Ennyi részemről! Ha már Ubisoft akkor inkább Dark Messiah! Uninstall! -
#1710 hmm... várjunk csak... a régi játékok ilyeneket voltak ^^ mikor még nem volt save... nincs logikai bukfenc, csak nincs kifejtve...
LOADING screen "rengeteg" időt elvesz... idegesítő, lelombozó... rühellem, gondolom más is... ellenben ez ösztönöz arra hogy ésszel játszon az ember és ne haljon meg, ne hibázzon... mert esetleg egy szar helyen jóval visszább dob a játék mint örülnél neki :\
De itt sokszor direkt "haltam meg" ... mert kényelmesebb volt... mert platformon van 2 irányba sok bogyó, elindulok egyik irányba, és ahelyett hogy végén a platformra ugranék, leugrok, Elika visszavisz az elejére, mehetek másik irányba, marad minden bogyó, és spóroltam egy visszautat.
Normális esetben, végigfut az ember, ééés ha elkúrja akkor szopacs. Tegyük fel hogy az előző platformnál pont van egy checkpoint és oda loadolsz... DE, szedheted fel megint a bogyókat... ha nem kúrod el akkor simán vissza kell menni, ami ismét lehetőség a hibára, és a loadra... amikoris megint szedheted újra a bogyókat... "kicsit" nehezebb, akárki akármit mond...
ettől függetlenül kurvára élveztem a játékot, olyan nyugis volt az egész, nem stresszeltem abszolut, (nem úgy mint a WW-ben... Dahaka üldözéseket de utáltam... ezzel a mozgási rendszerrel sokkal könnyebbek lettek volna... vagy interaktívan megcsinálva... de akkor nincs ott az a stressz... ami kellett a sötét hangulathoz. ami itt is itt volt azért... meg ugye az ösztönzőerő...) amit nem szerettem... kikapcsolódás volt :D INTERAKTÍV MOZI! mert lassan tényleg ez lesz... mert csak ugrok, fut magától falon, ugrok, jófele ugrik, oszlopnak egyből átlendül a túloldalára, mindent magától csinál szinte... lassan olyanok lesznek a játékok mint a Tomb Raiderben a "filmes" részek... mikor valami csapda vagy szörny jön és akkor a nyilakat kell nyomkodni hogy most leguggolok az izé elől vagy elhajolok, de úgy eltalál szal az nemjó...
nagyon le van egyszerűsítve...