Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak bajok, nezem azt a steames omossagot , eleg rendesen porognek a verzioshamok a betatesztben, szoval javitanak sok mindent gondolom.
Fu, mufu csuszhatna jobban de eze kivul nekem teljesen rendben van.Ezzel a kezelessel nagyon varok most egy jo Gridet is !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Tartok tőle, hogy a 2015 is legalább annyi patch után lesz csak elfogadhatóan játszható mint a 2013, amihez ha jól rémlik tizenvalamennyi patch jött ki.
Összességében nekem kicsit olyan érzésem van, hogy csilivili visszalépés történt a 2014-hez képest.
Az irányítás maradt az arcade szinten,mindent offolva is mintha lenne segítség.... A gumikopás megmaradt a megtett kör/kopás szinten,gagyi.
Grafikailag alig fejlődött valamit,holott új motor...Ehhez képest pár effekten és a fűszálakon kívül meg nem mondanám hogy a 2014-et vagy a 2015-öt tolom. És mindemellett alaposan kiherélték az egész játékot.... Még a rendes safety car-ozást is kivették....
Maximálisan egyet értek azon oldalakkal ahol 5-6 pontokat szórnak rá (ahogyan a userek kiemelkedő többsége is)....
Gyakorlatilag minimális módosításokkal és némileg felhúzott grafikával kiadták totálisan kiherélve a 2014-et idei szezonra....
Aztán majd jöhet valami dlc vagy a 2016 amit újra el lehet adni egy működő safety carral vagy karrier móddal....
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
eltünt az advanced wheel settings menu 78 illetve szürke, inaktiv ...9 és csak billel enged vezetni 😊))
WTF ?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Más pályákon nem csinálja. Melbourne meg Malaysia megvolt 50%-os versenytávval probléma nélkül. Gondoltam hátha az nem tetszik neki, hogy éjszakai futam, és valamilyen effekt nem tetszik neki...de Singaporeban sincs probléma vele.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
a settingsnél a kormány és pedál beállításait.
alapon annyira szar hogy az hihetetlen
!Forza Ferrari!
a driver összeomlás meg szerintem arra utal h nem bírja a kártya...ha tuning van rajta (akár gyári) lehet azt kéne vissza venni...vagy csak valamelyik effektet nem bírja /szereti kártya és annak kikapcsolásával már nem omolna össze...
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.07.16. 13:56:53
Billel próbálok játszani, de sajnos késik, ahogy lenyomom a billentyűt. Le kellene valahogy venni a deadzone-t, de sajna nálam szürke...
Van erre valakinek valami tippje?
Köszi 😉
A steames baratok kozul talan kettonek van meg 😊)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Vagy elore beallitott cuccok vannak, vagy ha en allitom be akkor meg csak baratoknak lehet....
Nagy gépigényt nem értem. Úgy megy mint az álom, meg sem röccen az fps kiejlző 60ról. Esőben hóban semmikor.
Csak gondoltam megosztom a tapasztalataimat.......
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.07.15. 09:50:19
Vagy kapcsolj be segitseget, ha nem megy.
szerintem
Olyan mint Ac, megyek , semmi extra...kicsit odalépek már azért tréfás ...aztán látom hogy 4 mp-t kapok hamiltontól...no onantól már teljesen jó, minden méterrel meg kell küzdeni 😊
Majd kibogarássza valaki ...😊
amúgy ha 10 éve mindig mindenki módosít rajta miből gondolod, hogy senkit nem érdekelne ? ;P
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.14. 19:23:10
bizakodjunk, eddig normális handlingban sem hittetek, talán ez is lesz benne hamarosan ! 😄