21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#18130 Hova nyomjam? -
#18129 Nyomd már el magad. -
#18128 azt a mozgást én sem bírom, bizonytalan érzés az egész kormányzás tőle . -
#18127 Szeretném így tolni, de ha csak kikapcsolható lesz az oldalirányú kamera mozgás. Amúgy pre ordered már. -
#18126 Amit szeretnél. Fákat, madarakat, hegyeket.
( jövőhéten Spielberg, most éppen ezzel nyomom, ma éppen a pólt próbálgattam a legnehezebb fokozaton és az egyik jó köröm )
F1es topikban, F1es játék videót hogy miért kellene magyarázni?!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.24. 22:19:11 -
#18125 Egy natúr kör volt, egy első kanyaros pálya elhagyással. Mi nehéz van ebben? :D Nem vér szimulátor a codie F1, hogy ne lehessen elindulni se benne. -
#18124 Nem, nem tudnál . Ha megkérdezed mit kell nézni, nem tudnál, ez tuti ... :) -
#18123 Régen elég sokat toltam rFactor-t, liga szinten is, szóval talán végig tudnék menni. :D De köszönöm a próbálkozást. -
Másik monitor meg Ac konzol .... -
#18121 De ez nem így működik, nem egy magán fórumba írtál, hanem egy nyilvánosra. Szeretném megtudni, hogy ebben a videóban mit kell nézni. Tényleg baromira kíváncsi vagyok. -
#18120 Valszeg ha ötször születsz meg sem tudsz így végigmenni a pályán :DDDD ezt kell nézni :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.06.24. 22:11:08 -
#18119 Semmit nem kell, becsukod a szemed és továbbmész. -
#18118 Itt amúgy mit kéne nézni? Azt hogy végig tudsz menni a pályán? Bírom az ilyen semmitmondó videókat. -
#18117 -
#18116 -
#18115 Ezt ki az isten győzte modellezéssel ? :DDD -
-
#18113 F1 2016 first gameplay video release date
Megjelenés, augusztus 19. -
smog15 #18112 Igen úgy volt, hogy a '15-t megveszem de aztán mégse gondoltam a sok pici hibát kijavítják a '16-ba. -
#18111 Ott volt a 2015, ez kb tök ugyan az lesz, apróságokkal megtüzdelve. -
smog15 #18110 A F1 2000 meg 2013 után lehet a 2016 lesz a következő F1-s játékom! Egyenlőre tetszik de majd elmondjátok a véleményetek, hogy megéri megvenni vagy sem, de játszanék már egy hibrid korszakos F1-t. -
#18109 Nofene, Haas hangja nagyon jó. Lehet beállítani napszakot ( pl szabadedzések, délelőtt, délután! ) tök jó.
-
#18108 Hat ez így hulladek, valoban .:) -
#18107 Ezek kozul talan a cockpites lenne informativ (lehet-e allitani a poziciot es dinamikat?!), de mivel full arkadban tolja, igy total lenyegtelen az egesz:D -
-
#18105 Az AI az egyik legjobb szerintem is .
Sokan nem szereteik mert nem adja olcson a boret, meg nem menekul ez ember elol, nem megy azonnal a fure ha az ember leszoritja stb.....de legalabb lehet kuzdeni vele. Ha tiszteletben tartja az ember, hogy ott van akkor sok kanyaron at lehet egymay mellett menni veluk, nem veszik el a gazt.:) -
#18104 Nagy móka ez még mindig AI ellen. Az egyik legjobb.
-
#18103 -
#18102 Zart beta teszt, bar valszeg gyorsan elfogy a hely.
http://blog.codemasters.com/uncategorized/05/beta-sign-up/ -
ToMy_ #18101 Kicsit off, de engedelmetekkel betenném ide is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha valakit érdekel, van egy eladó Saitek R660-GT FFB-s kormányom, kiváló állapotban, 7500 Ft-ért. Érdeklődni PM-ben lehet.
-
#18100 Ha már az apró részletekről esett szó, mondjuk azt sem bánnám, ha a visszapillantóból nézve, nem egy üres, pilóta nélküli autót lehetne látni mert sok alig látható vagy észrevehető játékban szereplő részlettel szemben ez szerintem a 2015-ös formában elég illúzió romboló. Remélem ezen is változtatnak. -
IXEMGabeo #18099 nem bannam, ha visszahoznak a sajtokonferenciakat, mint ami volt a 2010-es jatekban is...valaszolni ujsagirok kerdeseire...respect pontokat gyujteni a csapaton belul...nekem tetszene egy ilyen otlet -
#18098 Nagyon úgynéz ki! Kitelik a CODIE-től bármi apró részlet. Jó lesz ez. Ezek a felesleges betétek, motorhóm meg egyéb semmi értelme dolgok feleslegesek, de minden kis részlet ami a pályán van verseny alatt azért nagy respekt nekik. -
#18097 Mutogatni fogják a pitboardokat? :) -
-
#18095 Virtuális SC is lesz. Minden benne lesz. Kicsit kisebb tapadás kell, és az hogy belsőnézetben ki lehessen kapcsolni a kanyarba nézést.. rém idegesítő és tönkrevágja az egészet.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.27. 18:19:42 -
#18094 Jah, hat az onlinet azt hagyjuk, az katasztrofa !!!:) -
#18093 Na ezen a borítón nem sokat kellet gondolkodni :) Érdekes, hogy a Merci rajta sincs:
Mindazonáltal persze nem ez a lényeg. Jó ez az irány szerintem amerre a Codies elment, a kicsit szimulátorosabb irányra való törekvés, természetesen az árkád vonal megtartása mellet, és a játékosok, igényeire és visszajelzéseire való nagyobb odafigyelés, természetesen a lehetőségek szem előtt tartása mellett. Nem tudom ez mennyire része a Codemasters racing koncepciónak, lévén szakítottak, minden más típusú játék fejlesztésével és azt hiszem tavaly óta kizárólag csak autós játékok készítésével foglalkoznak, ami ettől függetlenül is leginkább volt jellemző rájuk, de azért akadtak kivételek. Végül is édes mindegy csak legyen jó. Én személy szerint örülök a karrier mód visszatérésének, eddig mindegyikbe belekezdtem ahol volt, igaz egyiket sem fejeztem be :) A Safety Car annyira nem csikol, de ha lehet, akkor miért nem legyen, már csak az illúzió miatt is, csak persze nem a mögötte lévő autókázás lenne a cél. Én személy szerint hiányolom a virtuális visszapillantót, főleg úgy, hogy most már gyárilag is támogatva van a kamera pozíció állításának lehetősége, és az én ízlésemnek megfelelően beállítva nagyjából nem látok semmit az autóra rögzített tükrökből. A multiplayer részére is ráférne egy kis törődés, a netkód javítása, plusz többjátékos opciók beépítése, dedikált szerver, liga támogatás (bár jómagam nem ligázok), mert ezen hiányosságok miatt a játék ezen része azért nem volt olyan népszerű. -
#18092 Azt nagyon joü tettek, hogy nincs valodi F1 szetup, azt mar en sem birnam :))) -
#18091 Sok idom nem volt a tavalyira, de mikor kijott mentem ezert sokat vele, nekem bejott. Az tuti, higy fizikaban agyonveri a PC Formula A jat, szoval nem rossz ez. Ffb ha javul akkor en teljesen elegedett lennek...