21751
  • lac coo
    Jah ,az nincs, eloretoltad nem latni...
    Told hatrebb picit :))
  • Alexease
    Miert van virtualis tukor?! En nem talaltam (a cockpit visszapillantokat nem latni:D). Bekapcsoltam a terkepet meg a nyilacskakat, de azok alapjan hasznalhatatlan.

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.23. 13:13:29
  • Alexease
    Free online-ra ez valszeg hasznalhatatlan (kozep szinttol felfele:D). Technikailag es jatekmenetileg is.
    Barati zartkoru versneyre, ami lehet bajnoksag is, a meghivasos rendszer miatt mukodhet (biztositott a normalis ping es az ember).
  • lac coo
    Hogy hogy nincs visszapillanto ????
  • Alexease
    Most teszteltuk Laccooval, ez erosen haaat:)

Sose jatszottam ilyen tipusu jatekokkal online. Ennel nincs srendes lobby jatekon belul?!?!:) Ez mi?:)
    A kapcsolodassal, pinggel, szakadassal nem volt gond.
    Volt rendes autok kozti utkozes is, de palya szelen, belassulasnal szellemautoba rak.
    Ami gaz, hogy nincs visszapillanto tukor, anelkul meg nem sok ertelme van:DDD
  • lac coo
    Kiprobaltuk nincs ezzel nagy baj, vegtelenul fapados de kozlekedni lehet vele :)
    Haverokkal mukodhet ez .
    Amennyit lattunk most mar engedi az utkozest is nincs vele baj.
    Talan csak indokolatlan lassan haladva rak szellemre...
  • ElNano
    Nem tudom, hogy lehet ezzel érdemben ligázni. Hol talál szervert, hol nem, ha igen, akkor connection failed, ha bejutsz, akkor lost connection, arról nem beszélve, hogy valami eszement böszmeség az, hogy amint csatába bonyolódsz valakivel, egyből átmegy a műsor ilyen szellemautós valamibe, tét nélkülivé válik. Más autós játékban egyáltalán nem dobál le ilyenekkel, tehát nem nálam van a gond. Volt, hogy negyed órán keresztül futott a szerver kereső nulla találattal, aztán meguntam. Így mennyire lehet komoly bajnokságokat rendezni?
  • adam0227
    Ligázni akarok, ők meg tudnak szabályosan versenyezni, ha a játék engedi :)
  • Alexease
    Most kapcsoltam be az online-t, most mar megy:DD
  • lac coo
    Kicsit varok aztan meghivlak, bar offline vagy...
  • Alexease
    Most inditotam el, de meg nem jottem ra, hol van a lobby... :DDDD Pill...
  • lac coo
    Na most mi van? :-)
    Sajnos itt nem lehet belepni jatszani amig lobby van....
  • Alexease
    5 perc, befejezem amit csinalok es osszerakom a cuccot;D
  • lac coo
    Elvileg megy , nemtudom mukodik e vagy hogy lehet megtalalni:-)
  • lac coo
    Na inditok egyet probabol, ha sikerul :))
  • Alexease
    Akkor az mukodhet...
    F1 utanig itthon vagyok, addig probalkozhatunk:D
  • Alexease
    Gondolom egy-ket regebbi kartya, driver, rendszer nem teljesen tamogatta, igy kenytelenek voltak visszaallni. Ez sajnos PC-bukta, nincs ket egyforma rendszer, es a user-ek szorasa is erosen gazos;)

Meg komolyabb programoknal is sokszor problema, amikor panaszkodnak es screen-t tesznek ki, hogy a hatterben tucatnyi program fut (bongeszo, torrent, zenelejatszo alap:D), es a taskbar futoprogram-savja felkepernyoig er;D Es a notebook-probalkozasokrol ne is beszeljunk:D

Az uj generacionak a PC nem OP rendszer es szoftverek, hanem "jatekgep". Nekik kell az atomeromu, hogy az elbaltazott 50% eroforras mellett meg mukodjenek a programok is:D
  • lac coo
    Van olyan, hogy friendsonly, ott nem kell meghívni senkit ....
    a kamera azt nem tudom hogy állítható-e, de a segítségek igen, és van real illetve egal fizika is az autókhoz.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.23. 11:22:04
  • Alexease
    Ha mar meghivasos rendszer es/vagy csak baratok tudnak belepni, akkor az mar jo lehet. A lenyeg, hogy be lehessen allitani korlatozasokat (nezetek es segitsegek), es ne tudjon csak ugy belepegetni barki. Persze, ha minden egyes futamhoz/inditashoz kulon meg kell hivni az embereket, akkor az egy foss:D De ha a baratok barmikor belephetnek, ha valakinel mukodik a szerver, az hasznalhato lehet.

Sose probaltam Codies online-t, meg a "normalis" autos programoknal is problames a free online;)
  • lac coo
    Most új dolog, hogy már újraindítást kér ha változtatsz, gondolom valami gond volt ezzel az azonnali átváltós dologgal, bár nekem tetszett .
  • lac coo
    Online-al az a baj( a rengeteg hibán kívül, (nem tudom mennyire javítgatják...), hogy nincs rendes jelszavas szerver, csak ilyen meghívásos, vagy steam barát only, ami azért elég érthetetlen !

Pedig kipróbálnám online, normális emberekkel, csak múltkor mikor Barcalacival néztük ,az istennek nem tudtuk kikapcsolni ezt a szellemautó marhaságot :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.23. 11:19:17
  • Alexease
    Az online valszeg csak az arkadosoknak kedvez (gamepad/bill, 3 koros tores/zuzas:D), arra azert keszulj:D
  • adam0227
    Na, nekem is megrendelve a játék, elvileg a héten jön.
    Kíváncsian várom, mert mint írtátok alább is, a warez rengeteget töltött, és nekem csak az 1. patch volt meg rajta.
    A single player túlzottan nem érdekel, online akarok rajta játszani
  • Alexease
    Az engine keretrendszere es adatbazisa brutal bonyolult (lehet), eleve majd 40000! file-bol all, de az uj rendszer minden "egysegnek" dedikalt reszt biztosit, igy ha mukodik a "cache", meg a nalam majd' 10 eves RAM-okon (4Gb DDR2@266), es tekeros vinyokon is latvanyosan gyors. Ujratoltesnel szinte azonnali. Ha mar megy a rendszer (program) es toltoget az ember, csak a valtozasokkal foglalkozik (torli, csereli). A sok-sok apro egyseg miatt ezeket eleg jol lehet optimalizalni. (Tekeros vinony azert a rendszeres defrag nem art ;P).

A wareznel valszeg a Steam-es integracio hianya miatt elveszo cache es adatbazis kavar be a betoltesi idonek es/vagy a file-okra kiterjezo kodolases vedelem lassit eleg drurvan. (Nem probaltam warezt.)
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.23. 11:00:21
  • adam46
    Azt a de durva, na igen, itt a nyilván a mellette lévő volt a hibás, már bőven helyet kellett volna hagyni neki.
  • lac coo
    Megnézted wraezzal ?

Az órúzst nézd meg viharban, alap setuppal , van-e különbség !
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.23. 10:51:32
  • Totti5
    Nincs változás ahogy érzem.

Az viszont kiderült hogy hogy a warez verzió kurvasokat tölt. Akinek ez volt a baja, az VEGYE meg........
  • lac coo
    No ezt nem szabad itt sem eljátszani az AI-val, mert ugyanúgy nem fogja elvenni a gázt : :))

• lac coo
    akkor megnézem, nem hagy nyugodni a dolog...bár lehet jobb lenne nem tudnom, mert felgyújtom már ezt az egész számítógépet a francba, csak a méreg van vele :)))
  • Alexease
    Azert itt nincs olyan sok beallitas;)
    De az eredeti Steam-es jatekprofilt tuti nem irja felul a warez, nem oda fogod telepiteni, nem hinnem hogy a warez feltolja magat az eredeti Steam-re.
  • lac coo
    Nem mentem, a beállítások a fontosak, a tököm akarja megint végigzongorázni :))
  • Alexease
    Mivel Steam-es, az eredetinek a mentese a Steam konyvtarban es a felhoben van. A warez (gondolom), localba generalja a Steam cuccait. Ami a Document reszben van (sima HW beallitasok), annak meg mindegy;) Vagyis elvileg nem:) Probald ki:D

Amugy mentel bajnoksagot vagy mi az ami fontos a mentesekben?
  • lac coo
    Warezt és eredetit fel lehet rakni egyszerre a gépre, menéseket nem piszkálja ?
  • lac coo
    Ertem amit mondasz, de akkor sem nyugodnanak bele, hogy csak a "rosszabbikkal" tudnak menni.
    Leszedek holnap meg egy warezt, csak utanajarok a dolognak :))
  • adam46
    De épp ez az, hogy lenne egy olyan beállítás, ami nem tapadna annyi és lenne egy a nooboknak, ami tapadós, ergo mindenki kegyét kiszolgálnák.
  • lac coo
    Hát próbálgasd, nem tudom ,lehet csak ennyire pro lettem :))
  • Hotride
    Akkor inkább felse pakolom a patch - eket, ha elcsesztek a tapadást :/ szárazon is hozzanyultak?
  • lac coo
    Mert mindenki a nehezebben menne akkor is :)))

Ha most tudnék jól angolul tuti elküldeném őket a francba ! :DDD
  • adam46
    Amúgy totál nem értem, hogy miért nem tudják megoldani a két állapotot. Mindenkinek jó legyen, lenne egy tapadósabb mód, meg egy profibb.
  • lac coo
    Hát nekem ennyi volt ez a játék, totál gagyi lett a tapadás, Spa ban néztem szárazon Ferkával, aho leddig el kellett vennem a gáz mert nem fordult be, most simán befordul még csak meg sem közelíti a kerékvetőt, kb egyenesben már kettesben padlózni lehet, totál árkád vackot csináltak belőle !

400 köröm van versenyben, szóval egyből szemet szúrt ....

Nagy köszönet asok béna lámának, aki a szájával tud csak vezetni !!! :DDD