21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#18210 Tovabbra sincs fu ??? :))) -
#18209 Azért ezt így elég meredek kijelenteni, hogy az egyik legszebb a piacon. #18201 ezen videó alapján egy bazári hulladék, akkor ne tegyék bele a karaktereket, ha nem tudják normálisan lemodellezni és nehogy megsajnáljam már őket, mert le kell modellezni a pilótákat, plusz pár random szerelőt. A kocsi meg úgy néz ki itt, mint egy játék autó. Fű az továbbra sincs, csak egy nagy zöld paca az egész. Ez a grafikus motor baromi messze van a legszebbtől, ha nem lennél a Codi által fizetve, akkor Te is belátnád. -
#18208 Jó lesz nekem továbbra is a kimaxolt GP weekend, ezzel nincs se időm, se türelmem pöcsölni. Nekem az adott év kell minden téren, nem egy alternatív. -
#18207 Melyik ótós játék volt szebb 10 éve?
Karakterekkel nincs gond, a célnak megfelel. Animációk szépek, a hangulat jó, a pilóták hasonlítanak. Sosem volt még ilyen autós játékban ilyen szinten, de amikor nem volt az F1be az volt a baj hogy steril, most hogy telenyomják az a baj hogy nem Uncharted 4 szintű. Érthetetlen, a graf prioritása a pályák, autók amit vezetés közben látsz, az meg az egyik legszebb ami a piacon van, a többi csak ezután jön és plusz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.23. 10:43:39 -
#18206 Szabályrendszerben meg játékmenetben meg előre ugrott 20 évet ..! :D
Bár a karakterek tényleg "rondák", végül is nem fps , huszadrangú kérdés.
az autóval meg pályával igazából szerintem nincs gond .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.23. 10:10:40 -
#18205 Azok a karakter modellek, te jó ég! Visszafejlődtünk 10 évet, nem mintha a pálya és a kocsi szebb lenne. -
#18204 Jah, tavalyival is az volt a baj, hogy nem lehetett moddolni semmit, amúgy nem lett volna gond a cockpit nézet sem .
Ez már olyan karrier, amire még ha érdekelne se lenne idő, ez napi több óra játék, gumit tesztelni, ilyen-olyan pontokat begyűjteni a fejlesztésekért ....:)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.23. 09:33:24 -
#18203 Csak egy kanyarbanézés opciót tegyenek bele ( vagy lehessen moddolni... ) -
#18202 Ez igy eleg komolynak es osszetettnek tunik. Ehhez valoban kellet plusz egy ev (az elozo evi "engie csere" utan) hogy osszerakjak.
Mennyi teszter es teszt ido kell ehhez, hogy az osszes nehezsegi szintet, lehetoseget, beallitast vegig probaljak, hogy ne csak mukodjon, hanem meg hasznalhato is legyen?! Ahany ember annyi igeny es stilus, szinte lehetetlen megfelelni.
En meg mindig a cockpit miatt aggodom, mindenki TV kamerabol tolja, felo hogy nem foglalkoztak vele erdemben (pozicio, fov, dinamika allitasok). -
drago14 #18201 -
GPx8 #18200 Ezt is "nintendo" nézetből kell majd játszani? -
#18199 -
#18198 Ehez mar keves lesz vegkep a gepem :))) -
-
-
#18195 -
attila46 #18194 Remélem elmegy a gépen.....a GTX 650 Ti 2 Gb ..ra ,meg a Core i 5 3200.mhz ...hogy minimum.Hát amit javasol az egy 160 000-es vga kártya..arra biztos nem ruházok be. -
#18193 Minden bejon vsak ez nem, igaz telefon van csak most, meg gagyi wifin vagyok :) -
#18192 Kapcsold ki az adblockot, vagy ne a fos chromeot használd :D -
#18191 Képek. -
#18190 Ezmiez, nekem ures hsz van.... -
-
#18188 Ez volt a legjobb játék, istenem, hogy imádtam. Sajnos csak időmérőket lehetett futni rajta, de valahol még fel vannak írva a rekordjaim. -
-
#18186 az mitől van, hogy ha full képernyőre rakom, mini méretű lesz minden ikon, felirat, menü ...? -
smog15 #18185 Nem fekete-fehér a rázókő, így nem valósághű ezért már meg se veszem -
#18184 Fene tudja mi ez, de nézzétek:)
-
#18183 ez még játék vót! -
GPx8 #18182 Én legalább leső nézetből nyomtam!
-
#18181 Nagy ügyesen mész végig a pályán. :) -
#18180 Ha ez mind tényleg megvalósul, pajszerrel kell majd lefeszegetni engem erről a játékról. -
#18179 Lehet rá kellene gyúrnom a magyar nyel értelmezésére mert látszólag azt értelmeztem félre, mert a boxkiállásokról is olvasva, valahogy egyből erre asszociáltam és a manuális beállás alatt a manuális boxbeállásra gondoltam
Mindenesetre kecsegtetőek az új funkciók! -
#18178 Úgy jó lenne, ha embereken keresztül menne az autó a boxban, de a többi autóval, falakkal ütközne.
-
#18177 Hát ez itt elég egyértelmű lett, bár azért kellett jó pár kör hozzá ( először RB-vel próbálkoztam, de olyan gyenge az rönó motor, hogy kanyarokban sem tudtam visszahozni és azzal nem volt esélyem )
Vigyázat, F1es játék gameplay, amit nézni kell az a......
-
#18176 Boxba nyilván nem lehet 300al átdózerolni az emebreken. Ott a lefékezésig nem veszi el az irányítást, csak a vonal után illetve kijövetelkor hamarabb a vonal előtt adja át, hogy a pit crew-ba hogy áll be és ott mi dolgunk lesz jó kérdés. Sajnos erre nem érett meg a világ hogy tejesen szabadkéz legyen, mert mindenki sejti mi lenne...
Aztán majd kiderül...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.07. 21:07:39 -
#18175 Hát ha van felvezető kör akkor gondolom manual az egész, végignézni ahogy az AI végigmegy a körön nem túl izgi :) -
#18174 Ez a manuális beállás és indulás így minden a pilótán múlik dolog hol van leírva mer én az angol szöveget végigolvasva ilyet konkrétan nem olvastam, bár igaz az angolom messze áll a jótól, így lehet, hogy csak nekem nem jött át. Esetleg másik forrásból származik az infó?
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2016.07.07. 20:44:16 -
#18173 Ha hasonló fizika lesz benne mint tavaly (a videók alapján eddig nem rossz) akkor megveszem az ideit is. :) -
#18172 Jo dolgok , tuti ! Remelem a multi is normalis multi lesz , mert en kb ertelmezni se tudtam a tavalyit mi is akar lenni.
A szabalyrendszer meg le a kalappal! -
#18171 Magyarul:
Formációs, gumimelegítős kör
Manuális rajt, kiugrási ehetőséggel + büntetésekkel
Új büntetési rendszer
Napszak beállítási lehetőségek ( ami láthatóan dinamikusan is változik közben )
Életképek ( animációk ) mindenhonnan
Manuális box, sebesség túllépési lehetőség, manuális beállás és indulás így minden a pilótán múlik
5 másodperces büntetés letöltés lehetőség
22 fős multiplayer
Újramodellezett kerékvetők és felületek / fizika
Safety Car
Virtual Safety Car
Boxfalról különböző információs táblázások futam küzben
Új törésmodell pl biztonsági lánc a leszakadó kerék ellen