21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#18250 Pont ez a lényeg, hogy nem kell semmit állítgatni más játékokban, mert automatikusan leszabályozzák a kormányt az adott autóhoz. A kormányon a SEN-t OFF-ra állítom, az SPR nullán áll és jobb játékokban nincs gond a kormányszögre. Próbáltam, hogy az öt előre programozható lehetőségből az egyiket ehhez a játékhoz igazítom, de valahogy képtelen megtartani a beállításokat. Valamire emlékszik valamire nem. Na reméljük, majd a 2016!!!!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.26. 14:21:07 -
#18249 "Talán feltűnik némi különbség, kormányérzékenységben, pontosságban, vagy éppen abban ha a játékban 360 fokot fordul a kormánya az autónak, akkor a minőségibb játékokban automatikusan ott áll meg a kezedben"
Biztosan, nekem fokra pontosan ott áll meg a kormányom 900 fokig 10 fokonként álltva, bármelyik játénkál ahova beállítom. -
#18248 Ha arra gondolsz, hogyha jobbra tekered, akkor jobbra és ha balra, akkor balra megy, akkor igazad van tényleg semmi baj vele. A minimumot hozza.
De próbáld ki LFS-től iR-ig, hogy hogy működnek a kormányok és tedd mellé ezt. Talán feltűnik némi különbség, kormányérzékenységben, pontosságban, vagy éppen abban ha a játékban 360 fokot fordul a kormánya az autónak, akkor a minőségibb játékokban automatikusan ott áll meg a kezedben is a kormány. Az FFB meg tényleg vicc és nem csak azért mert időnként kimarad, hanem mert kábé a rezgőbanánt tudja legfeljebb kihajtani, nem egy jobb FFB-t. Szóval maradjunk abban, hogy mások az elvárásaink.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.26. 13:41:55 -
#18247 Passz nem érzem hogy mi a rossz rajta. 1:1ben arra és annyit megy, áll meg, viselkedik amint ahogy a kormányt mozgatom, akár nagy, akár apró mozdulat akár gyors ellenkormányzás. -
#18246 Fanateccel ilyen problémám nem volt. Csak akkor ment el az FFB ha letettem többször tálcára a játékot, de ez más játékok esetében is előfordul. -
#18245 A kormanyzassal szerintem se volt gond, nyilvan ffb nagyon egyszeru volt, legfeljebb azt utsltam, higy ha kileptem replaybe vagy ujrainditottam akkor nem volt ffb, meg a kormany is atallt maximum fokra egy darabig.
A fulke nezet meg nagyjabol allithato volt tavaly, a g effektek zavarnak csak, nem szeretem. -
#18244 Hát akkor nem igazán sikerült. Ez még mindig gagyi. -
#18243 2015ben megörtént, szétválasztották teljesen a kormány és kontroller supportot, és eleve az egész irányítás, fizika, kezelés kormányra lett szabva.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.26. 11:53:48 -
#18242 Én már a rendes kormányvezérlésnek és FFB-nek is örülnék. Az hogy ne tudjanak megoldani egy normális analóg vezérlést, az úgy röhej, ahogy van. Értem én, hogy az elsődleges a gamepad, az meg digitális, bár ott is van elvileg analóg, ha azt pár miliméteres elmozdulást annak lehet nevezni. De azért a spanyolviaszt se kell felfedezniük, mert már az F1CH sorozatban se volt gond a kormánnyal vezérlés. Kiváncsian várom az újabb részt, hogy végre ezen a téren is megtörténik-e az előrelépés. -
#18241 Minden bizonnyal állítható lesz mint a 2015-nél vagy majd valamilyen MOD-olással remélhetőleg megoldható a kívánt kamerapozíció. Tavaly a játék megjelenését követően egy darabig valóban meglehetősen korlátozottan lehetett csak piszkálgatni a játék fájljait, de mára már annyi értelmes és értelmetlen módosítás van már hozzá mint a korábbi részekhez. Igaz, konkrétan kamera pozíciót módosító-t nem találtam, de lehet, hogy igény sem volt rá. Mindenesetre ha szerkeszthető a fájl, Alex biztosan megoldja :) -
#18240 Hát úgy látom a cockpit marad ugyanolyan fos ....
-
#18239 A pódiumon ünneplésben mondjuk felhasználtak 2015-ös animációkat, de oké...
Viszont ami nem tetszik, a másik videóban, ahogyan a formációs kör után felállnak a rajtrácsra, és ghost car-rá váltopznak a körülötte levő autók egy pillanatra... Illetve, amikor balesetet okozott, az előtte levő autó csak úgy eltűnt a pályáról, ha jól láttam. Ez kicsit fura, remélem ezen még csiszolnak. -
#18238 Így már jobban néz ki, viszont az a Ferrari szerintem még mindig olyan, minta a márvány. -
#18237 F1 2016 PS4 Gameplay: SILVERSTONE RACE (F1 2016 Direct Capture Gameplay)
-
#18236 Career Mode Preview második felvonás:
-
#18235 Köszönöm a videót, még nem láttam! De ennek így baromi jó hangulata van.
Ha hozzáveszem a 22 fős online módot... kihagyhatatlan. -
#18234 Én is most néztem meg ezt a videót, baromira bejön az egész fejlesztős koncepció és a hosszútávra tervezés. Az animációk tényleg lehetnének picit jobbak, de hát egy F1 játéknál nem ez a lényeg.. A 15ös f1-et ki sem próbáltam, de azok alapján amiket láttam ebből, sokat fogok vele játszani :D -
#18233 Igen, én is így vagyok vele és jobb szeretem, hogy ha legvégső cél nem csak az aktuális versenyen elérhető legjobb pozíció megszerzése, hanem annál valami összetettebb. Eddig minden általam játszott részben amelyikben elérhető volt, nekivágtam a karrier módnak, igaz talán egy szezont se igen játszottam végig soha, de akkor is másabb volt az élmény. Volt olyan szezon, azt hiszem a 2010-es, amit még a zöld-sárga Lotus későbbi Caterham-el színeiben kezdtem és később volt amit egy kicsit erősebb csapattal, a Williams-el és a Force India-val. Vannak persze akiknek nem hiányzik az illyes fajta kihívás, na tehát ízlések és pofonok.
Ajánlom a figyelmedbe a lenti videót ha esetleg korábban lemaradtál volna róla:
-
#18232 Azt nem tudom. :-)
Én szeretek a játékokban hosszú távú célokat kitűzni magam elé (ha a játék jellege engedi persze), már az eddigi részekben is igyekeztem a leghosszabb karriermódokat kiválasztani. Az első részben talán még 5 év volt, aztán később 7 (de lehet, hogy már az elsőben is 7). Emlékszem, 3 évig legalább eltartott, amíg feljutottam egy top autóba, az első évem után csak középcsapatoktól kaptam ajánlatot. A második évadban pedig egyszer Alonso, egyszer Webber volt a rival, de nem tudtam őket lenyomni (átülhettem volna az autójukba).
Ha beleéled magad a karrierbe, nagyon fel tudja dobni, még úgy is, hogy azért sose volt túlságosan letisztult az F1 karriermódja.
Reménykedem benne, hogy most még mélyebb lesz, szívesen kipróbálnám, hová tudok feljutni egy Manorból (persze nem valami very easy beállítások mellett). -
#18231 Remélem mindenki lefogja, hisz ez volt az álma sokaknak. -
#18230 10 szezont lehet majd letolni a 2016 karriermódjában. :-) -
IXEMGabeo #18229 ki a francot erdekel?
ha a jatekelmeny jo, ha lehet normalisan kormanyozni vele en el vagyok vele akar evekig is... -
#18228 Igen, igazad lehet mert most nézem, hogy a hátsó tárcsa is izzik, de ott nem fellelhető a jelenség. Akkor felteszem úgy a kérdést, hogy a Ferrari kipufogó hőjétől képződő fénytörésre felfigyelt valaki? -
#18227 Az a Ferrari kipofogojabol jon szerintem. -
#18226 Na és hát minden bizonnyal az sem mindegy, hogy milyen grafikai beállításokkal futtatja az ember a játékot. A Codemasters egyébként az optimalizációban is mindig jó volt, a jelenleg elérhető F1 2015-t is az alsó-középkategóriásnak minősíthető gépem 60 FPS fölött futtatja ULTRA grafikai beállítások mellett.
És ha már részleteknél tartunk, az első képen, Hamilton jobb első izzó féktárcsa hőjétől képződő fénytörésre felfigyelt valaki? :) -
#18225 Legalább ne abba köpjünk bele ami van...
Saját képek. Nyilván minél fentebbről nézed annál kevésbé van térhatása a fűnek, de ott van, amikor kell akkor látványos és jól néz ki, mint ahogy minden más apróság. Yutubról kevésbé látszik.
De ha ez a 10 éves szint akkor OK, nekem mindegy, én tudom, látom hogy az nem igaz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.23. 16:22:46 -
#18224 Vagy ha az jo lenne akkor talalnal mast :))) -
#18223 Ne haragudj már, hogy 6 év folyamatos fejlesztés után ilyeneket hiányolok. -
#18222 Codie F1 zsenialitása mindig is az apró részleteiben rejlett. Gumitörmelék, gumidarabok felverődése, tócsa animáció, kaszniról csepegő vízcseppek, részecskeffektek ( víz, sóder ), levegőben szálló szöszök, titánium kopólemez szikrák stb stb... minden évad minden apró látványosséga mindig benne volt. Most is benne lesz, csomó újdonsággal. Pitwall táblák, ha jól láttam a tréleren a gumi felület grafikai megjelenítésén, változásain is dolgoztak. -
Timbu #18221 Ez így van! Elég csak összehasonlítani a Skyrimmal, hogy mennyivel gagyibb a karaktergenerálás. Milyen dolog az, hogy nem határozhatom meg külön-külön, hogy mekkora legyen a pilóta szeme meg orra? Meg szerintem sokkal hangulatosabb lenne az egész, ha verseny közben sárkányok keringenének a pálya fölött, mert ez így csak egy Wacky Wheels klón. -
#18220 Szerintem meg rohadt sok reszlet van kidolgozva, ebben mindig jo volt a CM.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: macleody, 2016.07.23. 13:37:03 -
#18218 Ebben már továbbfejlesztett nyírt fű van, azért kevésbé feltűnő -
#18217 Nem azért, csak legyenek már kidolgozva ilyen részletek is, szerintem sokat dob az élményen. -
#18216 Te palyabejarni szernel, gyalog, kozelrol vizslatva a dolgokat vagy 2-300-zal autozni?!:) -
#18215 Nem a te világod ez a játék, ne foglalkozz vele .... -
#18214 GRID-ben volt szép fű, itt közelében sincs, próbáltam a 2015-öt és ott is egy hokizmány volt. -
drago14 #18213 -
#18212 "Fű az továbbra sincs"
Eddig is volt "3Ds" mindenhol, keveset tolhattad a 2015öt vagy nem figyeltél. Még talán animációja is van pár helyen ahogy elmegy mellette az autó.
10 éves szint a Milestone.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.23. 11:42:55 -
#18211 300km/h-nál nincs. 10-nél van :)