Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mas jateknal ugye egyeni szocproblema ha nem viszi a gep a multiclast...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Grafikaban nekem egyedul az aszfalttal van bajom, az mintha nem lenne kesz, esoben sincs felszarado iv ,hondolom emiatt is vilagos az idealis iv. De amugy szerintem rendben van.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.24. 12:52:53
Az egy baromsag valoban. En mar az elejen egyel visszabb vettem a postprocess effektet,es a motionblurt is kigyomlaltam, sot meg a lensflaret is :)
Igy teljesen rendben van.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.23. 22:27:00
Lehet meg vizes palyan mentel ki es nem nyomtal elotte gumi alasztast, azert rakott fel i tert....
A szabadedzés alatt diszkvalifikáltak, mert félreálltam a fűre pár másodpercre.
A 3 részre bontott időmérőt megnyertem.
A versenyen kiautóztam egy 20 mp-s előnyt, majd az első boxkiállásom után esni kezdett. A verseny kaotikus lett, és belefutottam egy bugba: kimentem a vége felé lágy gumiért, erre intermediate-t tettek fel. :-(
Úgyhogy végül a második helyen értem be Rosberg mögött 3 mp-s lemaradással, mert ezen a gumin 8 másodperccel voltam lassabb, így még egyszer ki kellett menni.
Sajnálom, hogy még mindig idióta bugokon képes elmenni egy verseny. Meg a hülye lekőrözötteken, néha elképesztő, amit művelnek.
Pedig pokolian jó a játék.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Gyanitom a vezerlokezelesbe tettek valami hulyegyerek biztos akarmit, es magatol probalja megoldani ha rosszul , vagy sehigy nincs beallitva, a fanatec pedal tengelyeit itt kicsit elkevertek, illetve szerintem ezzel kapcsolatos az is , hogy ha nyomok egy F playt , neha amikor visszaterek egy darabig 900 fokon akar mukodni a kormany ,meg kell rangatnom kicsit, higy ujbol eszrevegye , hogy 360 fokon van.
Egyetlen komoly bugom van, ha ujra inditok egy versenyt, megbolondul az ffb, es szinte csak kerekveto meg ilyen razos effektek vannak, sima ero az nincs .
De ez se akkora baj, mert ha el is rontom , akkor se inditom ujra, igazibol se igy megy :))
En semmi furcsat nem latok.
Mondjuk most mar kilottem a motion blurt mert nalam mikrolaggolt a kanyarokban mint AC ban, de elotte se volt ilyen gondom.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.23. 07:09:50
Ausztrál futamon kezdett azzal, hogy a gép minden kiállását megkétszerezte és simán nyertem.
Tényleg a q2ben használt gumikon kell rajtolni csak kár, hogy ez a gépre nem vonatkozik mert ők mindig option gumikon rajtol..
A másik, hogy eddig ha nem én mentem ki kivezető kőrre edzésen hanem a gép automatizaltan flying lapra akkor levonta az időt a meglévőből de most már azt sem.
Néztem a többieket edzésen az utolsó mpekben az még elmegy, hogy nem mutatja végig teljesen, de még nem is ugyanazokat a szektor időket mutatja mint amiket én láttam.
A gép indokolatlanul lelassul és több helyet is visszaesik.
És a legjobbat a végére hagytam. Monacoban versenyeztem épp most. Minden a legjobban alakulna. Hamilton nincs pontszerző helyen, Rosberg is hátul, nagy eső és vezetek vagy 40mp-el a 2. Bottas előtt. 20 kőrrel a vége előtt szeretnék cserélni intermediate gumira,de Alonso nem tudott kiállni a boxba ott áll a szerelői előtt és az én boxom előtt. Persze ìgy a szerelőim nem engednek mi a pályára... A pálya már lassan száraz és megelőz mindenki engem de sehogyse tudom megcsinálni a boxkiállást.
EEE 1899
Fix for an issue where players can display as 'Spectators' in an online lobby after joining via invite, and remain as spectators when loading into an online session
Fixed an issue where all clients in a 16 player session were kicked from the session simultaneously after idling in the lobby.
Fix for an issue where players will desync as vehicles are overtaken in the pit lane on certain tracks.
Fixed an issue that would cause the f1.exe to crash when exiting the game
Fixed an issue where the game crashes to desktop when changing resolution on track
Fixed an issue where resizing window during active gameplay causes game to crash
Fixed an issue where spectate does not accurately replicate the state of the session if a player joins the session before spectating.
Fixed an issue with error code 41 - Game attempts to complete installation again after quitting out.
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.07.20. 15:24:46
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
(Valami miatt a felvételen látszik a külső egér, pedig én nem láttam :( )
(Azért volt néhány segítség bekapcsolva, mert szerettem volna egy kört a track cam-ból menni mint régen, de a dosbox legkisebb cpu terhelés mellett sem bírta el a külső nézetet 25re állított fps-el. Régen a p1es gépemen is lentebb kellet 25ről venni az fps-t a beállításokba hogy ne legyen 100% fölött terhelve a cpu(ott még a belső is lassú volt. folyamatos votl csak lassan történtek a dolgok :) ), így gyorsabb volt de darabosabb, bár az akkor még nem zavart és nem értettem az ismerőseim mit beszélnek hogy hát ez nézhetetlen, ma már nekem is az a 16-20 fps...)
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.07.20. 14:46:20
Na neee..ez már tényleg vicc ! :DDD
No nem mintha olyan fontos lenne :)))
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN