21751
  • Skorzeny8814
    Ezen felesleges vitázni szerintem. Eltérő a gondolkodásunk és kész. Majd lesz válasz, ha várok és keresgélek tovább. Azért köszönöm.
  • Totti5
    Meg kell venni és jó lesz.
  • Skorzeny8814
    Ja, hogy ja :D

Akkor bocsi, ez a warezba való. Csak ott meg nem ír senki :(
    Utoljára szerkesztette: Skorzeny8814, 2015.10.20. 20:45:18
  • Alexease
    Gondolom, eredeti? :)
  • Skorzeny8814
    Sziasztok!

Miért kapom mindig azt a hibaüzenetet, hogy Error reading data, please verify game cache? Bejutok a főmenübe és pár másodperc múlva, már dobja is aztán leáll a játék.
  • Danecay
    MY F1/Settings/Graphics Options/Video Mode/Vsync
  • attila46
    Vsyncet hol lehet ki be kapcsolni???

köszi
  • Danecay
    Érdekes a játék által produkált FPS szám, mármint ami a kiírt (Shadowplay) és az érezhető sebesség viszonyát illet. Olyan mintha a játék valójában a mért FPS szám megközelítőleg felével menne csak. 60 FPS-nél persze minden rendben, de a korábbi verzióknál a 30 FPS is teljesen folyamatosnak tűnt. 50 FPS vagy az alá esve már érezhető, látható a lassulás, holott ennyi FPS szám mellett még bőven folyamatosnak kellene lennie a megjelenített képnek, ami nagyjából meg is erősíti a feltételezett vagy megtippelt feleződést, mert ugye éppen az 50 FPS-nek a fele, a 24 FPS ami a folyamatosnak látszó mozgókép alsó határa. 30 FPS-nél pedig már egyenesen szaggat a játék, holott a korábbi részek ennyire voltak belőve és persze mentek is folyamatosan. Gondolom azért szaggat mert a valóságban közelebb áll a 15 FPS-hez mint a 30-hoz :)
    Mondjuk ezek a lassulások sem teljesen konzisztensek.
    Sepang:
    - szabadedzés, napos idő, bekapcsolt vsync-el 60 FPS
    - időmérő, borús de még nem esős időjárás ~50 FPS (időnként 40 FPS)
    - futam, teljes rajtrács, esős időjárás mellett a rajtnál 60 FPS

Érdekes, hogy lassulás a borús körülmények között jelentkezett ami laikus feltételezésem szerint nem jár sokkal több minden számításával mint tiszta körülmények között, miközben esős viszonyok között, ahol mondjuk érthető is lenne, nem tapasztaltam lassulást. Lehet a megnövekedett páratartalom számítása miatt lassult be, de ezt nem igen hiszem :)
    Még mielőtt bárki megsértődne, a fenti nem negatív kritika lenne csak egy megfigyelés ami nálam jelentkezett :)
  • Totti5
  • Timbu
    Hagyd. Most az összes topicba beírja, hogy minden szar. Volt ma már az AC is az, most ez van a soron. De látom, hogy van új hozzászólás a pCARS-nál is, meg is nézem, hogy most éppen az-e az szar :P
  • Totti5
    "A modellek sem hasonlítanak az igazira."

De.
  • Scarry
    Képesek voltatok ezt megvenni?? Én is költöttem sok szarra, de ezt tuti nem vettem volna meg. Pláne ti is nagy "szimesnek" nyílvánítjátok magatokat. A modellek sem hasonlítanak az igazira. Hangok nagyon jók lettek. Nem az agyamban, de a játékban is faszák nagyon. Hiába az onboard felvételek és a hiszékenység, de ez soha nem lesz a szimulátorhoz hasonló valami.. Pályákat lehet konvertálni akinek van rá ideje és kedve meg persze profi tudása a 2014-es verzióból.
  • Alexease
    Csak vicces, hogy meg ez a t-cam is dinamikus, mozog fektavokon az autohoz kepest:) Ha lehetne allitani a kamerakat, nem kellene teljesen szettorzitani, akkor azert normalisabb lehetne.
  • lac coo

a kormányszög az stimmel :))
  • Alexease
    Csak mentem nehany kort,meg is kaptam a 3-4 masodpercemet:D
    Szokasos video. Itt ott mas a palya, varosi, igy nem meglepo, de idegesitobb hogy nem jo a jatekban a kamera es meg allitani sem lehet (rossz pozicio, fov).

• sajtburger
    Egyik napról a másikra megbolondult az xbox360 michrosoft kontrollerem. X és B gombot felcserélve veszi be illetve a kormányzás is sokkal idegesebb lett. próbáltam újrarakni a drivert de nem oldódott meg a gond. beállításoknál pedig az xbox360 controller választás pedig hiába váltom át nem reagál semmire. Valakinek van ötlete mi lehet a gond? :/
  • lac coo
    ezzel is kéne már játszanom ,de manapság annyi a jó cucc, hogy ki a fenének van mindenre ideje :DDD
  • Totti5
  • adam46
    Minden évben ezt mondjátok.
  • lac coo
    Nagyon meg susztak vele, en ugy erzem, hogy nem is lett oéyan amit akartak, valahogy olyan felemas az egesz..
    Majd jovore !:))
  • Alexease
    Eredetileg ugy lett volna, hogy ev elejen jelenik meg a szezon kezdetkor, aztan 2-4 hetente frissitettek volna kovetve a szezont (autok, festesek, pilotak, eroviszonyok, elert eredmenyek, palyak, reklamok stb). De egy sima kiadas lett belole, az uj engine-nel. Talan jovore;)
  • Totti5
    Sajnos nincs. Nem tudom mennyire tett be neki a negatív média és amit kapott. Gondolom az eladások sem jók.
  • attila46
    Szióka!
    Nem arrol szólt a történet ,hogy lesznek letölthető tartalmak a gamehez.Új festések,,,,,,stb frisssitések.....úgy érzem nincs semmi
  • burkos01
    Hali. Valaki segítsen. Nem tudom vissza hozni a gyári kamera beállításokat. Az kellene leginkább ahol kívülről hátulról látom az egész kocsit. Már újra is telepítettem de még sem jó. Csak oldalról látom az autót.
  • lac coo
  • Alexease
    Eros csalassal, Rosberg tul gyors:D

• Alexease
    Pedig ez jo kor volt. De mar ez is valamilyen elony, hogy nem lehet az igazira masodperceket ratolni. Persze, ez csak patch kerdese, atirnak 1-1 szamot es rogton menni fog:D
  • Totti5
    Nincs elég tapadás a játékban túlszim.
  • Alexease
    Du. hazaertem, nem birtam ki, en is megprobaltam:) De nem jott ossze, pedig Mercivel probalkoztam, orultem ha 39 ala bemegy:D De azert osszevagtam, egy massziv csalassal:DDDDD Kirenderelgetem, aztan egyszer fent lesz.
  • Totti5
    Esélytelen, nekem nem megy, a közelében sem vagyok. 38-37 max jelenleg.

Ennyi van ebben most ezen a hétvégén, mármint ami az időeredményt illeti. Term. versenyek mennek:)

• Alexease
    Suzuka-hoz van mostani pole videom Rosberg-tol, aki akar/tud menni egy 1:32:5-koruli idot (osszesegeben lehet 1-2 masodperccel tobb), hasonlo normalis iveken, rendes T-cam-bol (balra tolt), akkor azt osszevagom a valos videoval.
  • Alexease
    Talan az verseny elott leadjak normalis minosegben Vettel koret, azt felveszem, es aki akar, tolhat egy hotlapot ugyanabbol a kameranezetbol, es akkor lesz egy jobb minosegu osszehasonlitas is;)
  • Alexease
    100% igazi fizika es szimulacio nem lehet, mert drasztikusan csokkenne a jatekelmeny, nehez lenne korbe menni, foleg versenyeket lenyomni:D Meg persze lehetetlen szimulalni az aktualis palya korulmenyeket es a valodi adatokat sem fogjak soha megkapni. Hivatalos jatek, de az nem azt jelenti, hogy megkapjak az osszes autot szetszedve minden reszletes telemetriaval:) A hivatalos resz elsosorban a csapatokat, pilotakat, neveket, szponzorokat jelenti.
    Tuti finomitva vannak a nyomatekok, a valtoattetelek, a tapadas (amig vezetheto nem lesz kormany/pedal no help-pel), aztan hozza allitva a vegsebessegek, gyorsulas, hogy lehetoseg szerint stimmeljenek a koridok.
    Persze mindenkihez nem lehet beloni, aki gamepad-del, segitsegekkel, hatulrol tolja a versenyeket, annak is meg kell felelni (nem mehetnek faltol falig, 10-20 masodperces lemaradassal:P).
  • lac coo
    Kicsit jobban tapad mint kellene, de nagy baj nincs ezzel.
    Sok szimesebb cuccban sokkal rosszabb az f1.
  • Alexease
    Ja, es meg a hangokat is erdemes figyelni (felfele valtas), szandekosan ket csatornara szedtem (bal eredeti, jobb jatek), ott is erzodik miben van a nagyobb kulonbseg. A jateban gyorsabban lehet padlogazt adni, igy gyorsabbak a felvaltasok, tobb helyen van egy-egy fokozattal tobb, meg a rovidebb szakaszokon is.
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.20. 12:35:35
  • Alexease
    Kicsit torzitgatnom kellett, masok a latoszogek es az eredetiben a kamera is kicsit baloldalt van.
    De volt, ahol 2-3 szakaszon (kanyar–kanyar) gyorsabb voltal:)
    Ha igy nezzuk, "teljesen jo" be van love a progi, bar mas a palya (nem olyan durvan), de nem tudtal masodperceket raverni az igazi idore, es szakaszonkent valoban csak tizedek vannak. "Altlananossagban" az "igaziban" a centizgetes es a szukebb kanyar kigyorsitasok, a jatekban a temposabb kanyarok es a hosszabb egyenesek a gyorsabbak.
  • Totti5
    Ez nagyon jó :)

Eredeti felvételen jobban kijön a szűk, csőhatása a pályának.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.20. 12:24:50
  • Alexease
    Osszehasonlitva, nem is olyan veszes a palya;) Eleve varoisi palya, igy mindenevben kicsit mas, de most valtoztattak is, Codies-nek nincs idogepe, vagyis jo ez. Esetleg nehany kanyar, pici egyenes hossz vagy szintkulonbseg.
    Idore osszehasonlitani igy nem sok ertelme (eleve a valos ido gyorsabb is volt ~3 masodperccel), raadasul az eredeti felvetel is eleg szar minoseg, de azert "osszecsaltam" a ket felvetelt:))))

• Alexease
    Az elso 3 kanyart eleg lazara rajzolgattak:) De se igy se ugy nem egyszeru, eleg maceras palya.
    Ha igazabol lenne benne 2 normalis hely/egyenes a "rendszerres" elozesre, akor tuti lenne.
  • Totti5
    Nem egy könnyű menet ez a pálya.