Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg egy gondolat.
Bar az elozo reszeken sose inditottam el a karriert, igy nem tudom hasonlitani azokhoz, de itt a sima quick racenel is van par kommentatori gondolat, palya kep, hangulat fokozas. Ha dobogos vagy, az emlitett podium orom, bódógság mindenfele animacio) igy nem ertem min problemazik a nep.(foleg ac utan ) , ahol az exit gombot nyomhatod meg max 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.14. 12:06:45
szerintem
Kicsit vissza kell terni a foldre, mas engine fenyevemm emogitt kullog, itt meg soha semmi nem eleg 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Valamikor tolok majd egy 100 %-os távot, kiváncsi vagyok, ott hogy viselkedik majd.
Ami nagyon tetszett: a minap Hamilton üldözött, mögötte jött Rosberg, de kicsit leszakadva. Aztán láttam, hogy már Rosberg a második, de mögötte meg Vettel jön. Nyomtam egy instant replay-t, hogy megnézzem, mi van Hamiltonnal.
Köhögni kezdett a motorja, ő meg lassult, aztán kiállt a bukótérbe.
Na ez is nagyon tetszett, hogy ilyenek is vannak benne.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.07.14. 11:37:27
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A torest anno irtak, hogy nincsen szerintem csak a serulest elfelejtettek bekapcsolni...
A sokat szidott AC-s ai meg vigyaz ram, lefekez es nem is azert hagyom ott oket, mert hihetetlen hosszu fektavokat vesznek, mint pl ebben.
Videokon nem latszik, pedig erosen neztem, hogy koszolodik-e a gumi, ha kimesz a palyarol vagy sem. Latvanyra igen, megha nagyon picit is latszik.
Pl monacoban, szakado esoben viccesen nez ki, ahogy hirtelen megszunik az eso az alagut bejaratanal es meg eleg sok apro dolog grafikai hianyossag van ami picit ront az osszkepen, mar akit ez erdeke.. Igy tenyleg nem mondhatjak jovore mar nincs mit fejleszteni.
Ami feltunt, a pocsolyak direkt ugy vannak kipakolva a palyakra, hogy az idealis iven ne legyenek, mintha szaradna fel az aszfalt, persze mar verseny elott is igy nez ki 0-korrel a palyan. Viselkedesre meg mindegy hol vagy. Bar csak kontrollerrel tudtam kiprobalni.
Nekem sincs fps problemam, se grafikai bugom. Barcsak az ac alatt lenne ilyen engine.
Feltetelezem a viragbolti verzio mellekhatasa a hihetetlenul sok toltesi ido.(hasonlot semmilyen jatekban nem tapasztaltam) mert valaki irta, pikk-pukk betolti a palyakat.
Ami pozitiv, hogy amig tolt, vegre nem akad az animacio, ami codemasters sajatossag volt, sot kozben lehet allitgatni a dolgokat.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.14. 11:34:31
szerintem
Graf jo meg gyors.Ai nem rossz, hahagyok helyet neki hozzam sem er.
A pedal bugon kivul engem is idegel a kamera allitas huanya, remelem sikerul kilobbiz i, higy azt az xml t is hagyjak nyitva !
Azt kell mondjam, hogy a vezetési élmény óriási! Én nem akarom, hogy a játék AI-ja realisztikus legyen, én VERSENYEZNI akarok, és ez erre kitűnően alkalmas! Az egyik pályán úgy ment Hamiltonnal az adok-kapok, hogy pislogni alig tudtam közben. Ha korrekten vezetsz (nem lököd ki a másikat, mint az NFS-ben), akkor hihetetlen csatákat lehet itt összehozni. Volt, hogy körökön keresztül kergettem valakit és kerestem az előzési pontot. Vagy kifékeztem, de jobb volt a kigyorsítása és visszajött. Vagy DRS-sel visszaelőzött, hiába nyomtam le. Nekem ez a rész nagyon tetszik.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ami engem egyertelmuen bosszant, idegesito, gagyi es verlazito, hogy a Codies 10-20 ev utan is keptelen normalis allithato cockpitet csinalni:/ Ez k*b*sz*tt ervagas:/ Es most, bele sem lehet (meg) nyulni.
Poen az orrkup nezet, de ez igy idetlen es szar. A TV kamera divatos es latvanyos, visszajatszast nezni, de nekem autot vezetni hasznalhatatlan. Mintha nem is en vezetnem, hanem csak tologatnam.
A Codies-ben mar nem bizok, nem fogja megcsinalni, es ha piszkalni sem lehet majd, akkor ez volt az utolso amit megvettem toluk. Sot, ez volt az utolso amit hasznalok, mert igy semmi ertelme...
Mint mar sokszor le volt irva, az AI sose lesz/lehet olyan mint az igazi. Ma mar meg lehet irni (vagy scriptelni, ahogy tetszik), de az nem tetszene az embereknek, eselytelen, unalmas versenyeik lennenek. Foleg akkor, ha meg a fizika is korrekt(ebb) lenne😉)
Eleg csak az igazihoz hasonlitani, ha olyat akarnak az emberek (versenyszimulacio), a mezonynagyresze, orul ha a teljeses verseny alatt, nem korozik le, nem robban le az auto, elozhet 1-et vagy esetleg 2-ot, egy kockasra fekezes utan nem kell kimenni a boxba, mert hasznalhatatlan a gumi es agyrem a kormany stb.
Ha ez komoly szim lenne, akkor is "jatekosra" kell venni, mert az embereknek hasznalhatatlan lenne (kiveve online, bar oda is komolyabb hozzaallas kellene!). Es ez nem szim, hanem a legszelesebb felhasznaloknak szant jatek.
A játékról meg annyit, hogy én is pénzt adtam érte, tehát bárhol jogom van leírni, hogy mit gondolok róla, mégha egyesek nem is értik vagy nem akarják érteni vagy nem tetszik amit írok. Ráadásul magamra is mérges vagyok, mert megint bedőltem a CM-nek és annak ellenére hogy néhány dologban valóban jobb lett a játék, összességében ugyanakkora szemét, mint a korábbiak.
Cheers!!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.07.14. 10:20:40
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Másrészről, mivel egyelőre csak arra jó a játék, hogy itt kibeszéljük, mert játékra nem igazán alkalmas egyelőre. <#ejnye1>#ejnye1>
Kíváncsi lennék egy McLaren versenyre ( elég az 1 körös gyors kvali és 5 körös race ) ahol lenyomod a mezőnyt ( minden a legnehezbben persze ). Nekem nem ment még, de szeretnék tanulni, mert valszeg én csinálom rosszúl.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezert felesleges idejarnotok !
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.07.14. 10:03:30
Én nagy élvezettel terelgetem esőben, rohadt jó 😊))
Csak a pedálom dolgozhatna már rendesen ,mert így 30 5 holtjátékkal elég nehéz finoman adagolnom a gázt 😊)
Mentem egy teszt versenyt, "normalisan" hozzaallava nem olyan veszes, el lehet szorakozni a z AI-val.
Elso szarny nezet😄<#zavart1>#zavart1> Legalabba magassag ugy-ahogy stimmel, de tul sokat latni a palyabol es a kornyezetbol, azert igy is kicsit gagyi:/
Ja és ha már F1, akkor miért nem 450°?
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.07.13. 20:36:07
Rögtön hangsúlyozom, hogy még mindig virágbolti a játék amit próbálgatok és ami alapján véleményt szeretnék formálni, és ha ez az oka a leírtaknak akkor a készítők és a kiadók tényleg maguk alatt vágják a fát azzal, hogy gyakorlatilag nem ismerik és nem is akarják ismerni a DEMO fogalmát, mert bennem pl. a warez verzióban látottak alapján egy roppan negatív vélemény alakult ki, pedig szerettem volna hogy jó legyen és természetesen ebben az esetben pénzt is adtam volna érte 😞 Az hogy az optimális üzemanyag fogyasztás mellett a futam előtt egy körrel mégis kifogyott az üzemanyag gondolom a nem hivatalos verzió használatából adódik, mert ilyet a korábbi részekkel kapcsolatban is hallottam, csakúgy mint korábban azt hiszem az F1 2012-ben voltak a motor felrobbanások.
Ha nem derül ki, hogy mi okozza a fenti dolgokat, vagy ha kiderül, hogy a csúnya verzió miatt vannak, befizetek egy STEAM-es próbaveruóra, mert valahol nekem is nehezemre esik elhinni, hogy ez tényleg ilyen lett.
elvileg erre van megírva a játék nem a régi 270 fokra...így 360 fokon lesz 1:1 elvileg a kormányzás...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
mégcsak most fogom tesztelni a játékot így akár igazad is lehet...
de neked amúgy nem 270 fokos kormányod van? idén úgy tűnik végre elmozdultak CM-k és 360 fokra van belőve a kormányzás...így te nem tudod megítélni h sebességérzékeny e a kormányzás ha megfelelő vezérlőt használ az ember...
nálad a hardveradottságok miatt nyilván sebességérzékeny lesz a kormányzás, ha nem lenne, igen csak szívás lenne neked...
FFB meg ilyen, ha kipörög ellen akar fordulni ,többi az meg effekt , ide jó ez 😊
Mondjuk a pedál mega-holtjátékomat megnézhetnéd! 😛
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.13. 20:00:31
A sebesseggel nincs gond, megy rendesen, Codies-nel sose volt gond (legalabbis nalam😛).
A szines gomb kijelzesek a menuben totalis agyrem, de szerencsere van aki PC-t is hasznal naluk, igy elerhette, hogy ha nyomok egy bill-t, akkor kiirja rendesen bill feliratokkal.
Lehet piszkalni, hogy regi az engine, esetleg ugyanaz. Talan a magja igen (ami logikus, de ezt felesleges magyarazni), de hogy azon kivul minden totalisan uj es mas mint az elozo 10 evben, az tuti😊
Es ebbol adodik a problema is, teljesen uj file-rendszer, uj dupla vedett csomagolasok (ki tudom csomagolni, de szart sem er;D), igy nem lehet (egyelore) belepiszkalni. Ami gaz, mert az FFB elegge fika, bar az orvosolhato a driverbol (legalabbis az ereje, a script hegyekkel nem lehet mit kezdeni...).
A nagyobb gond a cockpit nezet, ami ugy szar ahogy van:/ Lenyegeben hasznalhatatlan es elvezhetetlen. Es azokat is jol belegyogyitottak😊
Ez igy most massziv cumi, ezen kicsit varialni kell, most nincs kedvem hozza;D
Na ez csacsiság. Milyen fizika?
Ez egyértelmű. 😄DD
pl AC AI minden téren gyengébb mint ez az AI. Nyilván nem játszottál még vele, azzal se.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.13. 19:28:34
Szimulátorokban is használnak scripteket, de mivel sokkal igényesebben vannak megcsinálva, mint egy ilyen évenként megjelenő játék, sokkal kifinomultabb az egész. Egyébkén rF-ben is volt olyan lehetőség, hogy helyetted játszott, vagyis átvette tőled az irányítást. De azért ezt meg azt nem kellene összekeverni. 😄DD
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.13. 19:18:15
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
En csak a sima crackeset ismerem 😊)
Szerintem hagyjuk a temat 😊))))
De gondolom akkor helyetted is vegigviszik a scriptek esoben, temposan mondjuk Monacoban !?😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.13. 18:54:31