Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.07.13. 18:46:22
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Fps nalam stabil mint a barom......Tedd hizza, higy a te gepeden fut rosszul ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.13. 18:32:53
Hiba is bőven van, kezdve azzal, hogy a multi használhatatlan, a frémek le-föl ugrálnak, tele van mikro laggal. A kormánybeállításokat random visszaállítja alapra időnként. Az AI szkriptelt része jó, de a random dolgokra idiótán reagál, ha ezt reagálásnak lehet nevezni. Én csak azt írtam korábban, hogy ami videón van az nem bizonyítottan bug.
Je suis blanc et européenne!
Most Spanyol pályát próbáltam ,szinte tökéletesem olyan tempóban lehet mindenhol menni mint igazából .
a nagy hosszú jobbosban igazi kihívás gyorsan keresztül menni anélkül ,hogy egy picivel több lenne a gáz és kitörne a hátulja ....
Vannak hibák meg hiányosságok, de én így rossz pedállal is azt mondom ,hogy zseniális ......
Az meg hogy valaki mit trollkodik, vagy hisz videók alapján, illetve mennyi időt tölt el bug-videó keresgetésével ne izgasson már minket :))))
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Persze nem szemetdomb a gepem, nincsenek legujabb mocsok betadriverek rajta, hogy valami 'jobban ' fusson harom fps el stb....
Nem allitom , higy nincsenek gondok, de ez eletem legjobb f1 jateka, akinek ez nem jon be, vagy elakad valami shamarsagon, mittudomen kormanyon, kesztyun stb az uninstallalja mert tuti ,hogy nem a jatszani akar.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.07.13. 17:23:34
Amugy meg mindig ertelmetlen idejarnod, ezek miatt treljesen felesleges, attol mert kiizzadsz naponta egy-ket bughalmaz videot a jatekrol, nem fogunk eretvagni magunkon:)
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.07.13. 17:08:45
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2015.07.13. 16:49:40
PC Specs:
i7-3770K
16GB RAM
GTX 960 Asus Strix 2GB VRAM
2TB HDD
Ráadásul konzolos a videó...
Ha szemétdombja lenne, más játék is produkálna problémákat, de nem igazán látszik ilyesmi a csatornáján. Ráadásul ezeket a hibákat több user gépén produkálja a játék. Ne jussunk el odáig, hogy a bugról a felhasználó tehet, mert eléggé abszurd és vicces állítás. Miközben a CM közleményben ismerte el, hogy kb. ócska az, amit letettek az asztalra. Miközben tele van a YT bug videókkal, konfigoktól függetlenül, sőt, még konzolos bug videók is akadnak szép számmal. Miközben minden fórumon megy az anyázás, hogy ez most mégis mi és hogy képzelte a CM...
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.07.13. 16:48:29
Ezeknek konzol valo, 1 bekapcsolo gombbal es nehany szines pucukaval a bananon;D
Kb eddig volt érdemes elolvasni.<#szomoru2>#szomoru2>
És egyetértek, a hétvégén már nyertem is egy bajnokságot Buttonnal, majd megírom neki FB-n, hogy szedje össze magát, mert ez a Honda egész jól vezethető. :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
"Van karrier. Championship mód, csak nem saját név alatt kell menni. És van Pro Season is. Lejátszhatod az évet ahogy a nagyok is. Ez a lényege az F1nek."
Még nem próbáltam de van itt is autó fejlesztési lehetőség, átigazolás egy másik csapathoz, első számú pilóta státusz stb. mint az előző évek karrier módjában? Ez a Pro Season is pedig inkább minősíthető egy grafikai beállításnak mint játék módnak ami a HUD-ot kapcsolja ki amit akár a graphics settings-be is rakhattak volna a főmenü helyett. No meg aztán annyira Pro, hogy alapból minden segítség be van kapcsolva, beleértve az ideális vonalvezetést is, amiket ki sem tudtam kapcsolni mert belépve az Assist menübe inaktívak a változtatási lehetőségek, ráadásul azt mutatja, hogy minden segítség ki van kapcsolva miközben minden be van :)
A több megszokott dolog hiányának felsorolásakor hajlamosak megfeledkezni a Scenario mód hiányáról, mert, hogy eddig ilyen is volt a játékban. A Classic módot inkább nem is írom, mert az a korábbi részek egyikében volt csak, de ilyen is volt.
A testre szabott kormány beállításokat nálam is elfelejtette a játék :(
"a grafika túlzottan nem fejlődött tavaly óta
Nyilvánvaló hogy a cikk írója egy métert sem tett meg a játékkal, sem ezzel sem az előzőekkel."
Ennek is van oka, hogy ezt írják. Nyilván vannak szép pillanatai a játéknak, mint pl a képen amit korábban lac coo is beszúrt, de ez nem minden esetben tükrözi a valóságot. Itt egy saját screenshot, amit Ultra beállítások mellett készítettem. Egyedüli éles kép a játékon belüli monitoron látható, azon kívül minden el van mosva, pedig a post process-t már LOW-ra állítottam, ami pedig esetlegesen bekapcsolva maradt az a hardware_settings_config.xml-ben kikapcsoltam, mégis így néz ki ami számomra nem kicsit zavaró. Egy homály az egész! Utánaolvasva ezt rajtam kívül is sokan nehezményezik net szerte.
http://goo.gl/gd6Zi5
http://www.gamestar.hu/f1-2015-codemasters-pc-problemak-bugok.html
Számtalan meg belekerült.
"karriermód hiányát"
Van karrier. Championship mód, csak nem saját név alatt kell menni. És van Pro Season is. Lejátszhatod az évet ahogy a nagyok is. Ez a lényege az F1nek.
"Az F1 2015 nem hogy fejlődött, hanem visszalépett"
Így van, semmi új dolog nem került bele.
"a grafika túlzottan nem fejlődött tavaly óta"
Nyilvánvaló hogy a cikk írója egy métert sem tett meg a játékkal, sem ezzel sem az előzőekkel.
Arra jó az ilyen cikk, hogy félrevezesse az emberteket.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.13. 14:34:12
Nem high end a pc-m, de egy 1440as felbontáshoz elég, ez egyértelmű, mert a GTA V is itt ül a gépen, és vígan megél high-medium beállitásokkal :).
De igaz, gondok a pc-s verzióval, nehogy már kész játékot kapjunk, Ó Arkham knight, téged idéz ez is.
-driver frissítése avagy régebbi verzió beszerzése
-feladatkezelőben max prio adása a proginak
-intel és nvidia hardver vásárlása <#idiota>#idiota>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nehogy már 25 fps-t tudjon bechmarkon úgy hogy high beállitások mellett a antialasin nincs is rányomva :D Mindent nem full hd-n!! (mert ott megérteném)
egyszerűen rosszul fut a játék, először mikor elinditottam, csak a time trialba is szaggatott stb, ha lowestra vettem a beállitásokat csak rosszabb lett. Aztán valahogy megjavult, nem értem hogy, na ekkor mondtam futok egy hétvégét :) Ja, várjál, szó szerin 1-3 fps-t ad, 800x600 as felbontáson, legkisebb beállitások, minden kilőve- fx 6300-hd7850-8gb ram, ez simán elég kell legyen 1440x900-on, és elég is, mivel érdekes, benchmarkot futattva nics probléma folyamatos képet ad, de ha én magam inditok versenyt 5 fps beállitástól függetlenül- még direkt letiltottam hogy csak 1 magot használjon a 6-ból-persze szolid 5 fps megmaradt :)
Valami tipp?
De már megint olyanokat lehetett olvasni, hogy optimalizálatlan, az irányítás nem változott az F1 2014-hez képest, meg hasonló finomságokat terjesztenek az éterben a sok barom.
A Driveclub porrá veri összességében, de mint F1 nagyon jó ez a grafika. Néhány pályán az aszfaltot lehetett volna még részletesebbre venni azért. Viszont konzolon ez kellett gondolom a stabil 60 fps-hez.
Nekem volt egy futamom Bahrain-ben, épp a kiállásom után kezdett komolyabban esni az eső. Azonnal mindenki intermediate-re váltott. Nekem is kellett, mert a következő körömön már nagyon csúszkáltam. Aztán láttam, hogy egyre jobban szárad az ideális ív és az eső is már egy ideje csak szemerkélt.
A legtöbben váltottak is vissza lágy gumira, és elkezdtem jelentős időt veszteni hozzájuk képest, úgyhogy végül kimentem én is.