• Danecay
    Na ezen a borítón nem sokat kellet gondolkodni :) Érdekes, hogy a Merci rajta sincs:

Mindazonáltal persze nem ez a lényeg. Jó ez az irány szerintem amerre a Codies elment, a kicsit szimulátorosabb irányra való törekvés, természetesen az árkád vonal megtartása mellet, és a játékosok, igényeire és visszajelzéseire való nagyobb odafigyelés, természetesen a lehetőségek szem előtt tartása mellett. Nem tudom ez mennyire része a Codemasters racing koncepciónak, lévén szakítottak, minden más típusú játék fejlesztésével és azt hiszem tavaly óta kizárólag csak autós játékok készítésével foglalkoznak, ami ettől függetlenül is leginkább volt jellemző rájuk, de azért akadtak kivételek. Végül is édes mindegy csak legyen jó. Én személy szerint örülök a karrier mód visszatérésének, eddig mindegyikbe belekezdtem ahol volt, igaz egyiket sem fejeztem be :) A Safety Car annyira nem csikol, de ha lehet, akkor miért nem legyen, már csak az illúzió miatt is, csak persze nem a mögötte lévő autókázás lenne a cél. Én személy szerint hiányolom a virtuális visszapillantót, főleg úgy, hogy most már gyárilag is támogatva van a kamera pozíció állításának lehetősége, és az én ízlésemnek megfelelően beállítva nagyjából nem látok semmit az autóra rögzített tükrökből. A multiplayer részére is ráférne egy kis törődés, a netkód javítása, plusz többjátékos opciók beépítése, dedikált szerver, liga támogatás (bár jómagam nem ligázok), mert ezen hiányosságok miatt a játék ezen része azért nem volt olyan népszerű.