Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
karier brutál, semmi segítség nincs, manuál váltó, 2 kört nem tudok menni edzésen és már kitörtem a kereket 😄 de quick racebe most nyertem egy magyar nagydíjt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kamera fel le mozgást lehet kilőni, a kanyarba nézést nem.
Eső az óriási, jóval kisebb a tapadás mint eddig valaha, még élethűbb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Lenne eszük, akkor pár napra ki lehetne próbálni. A Steamen amúgy is működni szokott a dolog. Ha el akarják adni a programot, akkor nem nagyon értem, hogy miért kell ennyire rejtegetni!? Aztán meg majd megy a sírás a warez miatt.
Igazából annyira nem érdekel, de vannak furcsaságok.
Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.08.18. 23:11:17
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elküldtünk neked egy megerősítő emailt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Anything closer to the eye than the near clipping distance isn't displayed (it's too close) = ami közelebb van a szemhez, mint a near clipping pane, nincs megjelenítve (túl közel van).
hogy ezt minek állítgatni azt nem tudom 😊
Ilyen jellegű állítás a 2015-ben is van emlékeim szerint. A remegést én tuti itt vettem le minimumra anno 😊
A lenti videoban van remeges es mozgas allitas is, igy remelhetoleg a cockpire is igaz, lehet allitani, es nem kell majd piszkalni.
A kameranal mar csak a dinamika a kerdeses, mert az eleg idegesito.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.08.17. 12:49:54
Így viszont elég béna vezetni, hiszen az F1-es versenyző középen ül.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Valszeg a DIRT is effekt alapu vagy valami bovitett koncepcio. Jobb, de meg nem az igazi. Ott az aszfalt erzes a gumi miatt szar, vagy nem tudom, de nem jo, nem tetszik😊
Ha atultettek ide is azt a modszert, talan jobb lesz az FFB (foleg az itteni alacsony, kemeny, rrovid felfuggesztes, a korvetlenebb kormanyzas miatt). A gumi a videok alapjan jonak tunik (legalabbis ebben a stilusban).
De az eddigi bemutato videok alapjan, nem emlekszem, hogy valaki kiemelte volna, hogy (sokkal) jobb lenne az FFB es a kormanyzas:/
Egyáltalán nem akarom egy iRacing-hez vagy egy AC-hoz, ne adj'Isten egy Lfs-hez hasonlítani, de azért ez kevés volt 2015-ben is.
(Főleg ha azt nézzük, hogy a DiRT -ben még az aszfalt is elfogadható, bár nem az erőssége...).
De amugy hihetetlen, hogy sok-sok ev alatt, meg ha nincs is ra nagy igeny (normlais cockpit), csak betehetnenek mar 2-3 plusz allitast?! Tudja az engine, van ra lehetoseg (sot, 10x ennyit tud), miert nem lehet kipakolni a beallitasokat?!
Szinte csak ezen a nehany plusz alap beallitasi lehetosegen mulik, hogy boven tuti legyen a program.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eloszor megvarok nehany velemenyt es tesztet, foleg a kamera, kormany es FFB erdekel.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Illetve kint van GCn a Codie, szóval rakat videó lesz belőle, bár már nem oszt nem szoroz.
De nektek jó játékot. 😄