Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az üres boxutcán is lehetett volna még dolgozni. Pl, minél jobban teljesít valaki, annál több fotós, újságíró stb, odacsődül. Az AI is furán viselkedik. Az FFB, fizika és cockpit nézet sem az igazi. Hetedik rész a sorozatban...<#shakehead>#shakehead>
Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.08.22. 17:43:42
Esetleg ha valaki be van regisztralva a cm forumon berakhatna a videomat hatha jon megoldas. Alapvetoen a problema az , higy vagy ablakban futtatom, vagy rendesen fullban nativ felbontassal de akkor a menu a hud minden olyan pici lesz....THX ! 😊
Tires Edition 2013
Egy gyors 5 körös versenyt mentem vele, igaz vagy háromszor nekiálltam, mert nekiindultam pl a műfűnek úgy mint AC-ban szoktam, szépen lecsapni a kanyart, de itt annyira nem lehet mert azonnal kimegy a segge 😊)) De elég jó , hogy minden működik, hangok jók, Ai jó, szabályrendszer beszabehu ....és szerintem vezetni is teljesen jó , sajnos vizen nem tudtam megnézni , de ott hogy csúszhat, ha a piros gumi is ennyire csúszik szárazon , 😊
Ha lesz megoldás a problémámra majd újból megveszem 😊
Ilyenkor azért jól jönne a warez 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.22. 06:40:06
De mar meguntam az evek ota huzodo cokpitet es kormanyzast😞 Harom reszt vettem meg, plusz amit kiprobaltam, es vicc, hogy minden evben az volt az elso mozzanat, hogy csinaltam egy autohoz hasznalhato cockpit nezetet (kiveve 2015, mert ott mar azt sem lehetett, de legalabb volt kesobb allitas, amitol hasznalhato lett, kiveve a mozgasokat). Plusz az FFB, amivel mindig orak mentek el, erdemi eredmeny nelkul.
De valóban érthetetlen, hogy a Rallyt olyan szépen összerakták, ezt meg nem. Fizika szerintem bőven jó, de menü, nézet ffb maradt a tavalyi .
Még a kontroll beállításomat se jegyzi meg, minden indításnál be kell mennem a menübe és benyomni a saját beállított cuccot 😊)
Azért ilyeneket tényleg illene javítani .
De hát lényegtelen mert nem működik nálam, valami a hud area val lehet, nem is értem minek az a beállítás,. de úgy látszik ott valami simli van, mert ha jól megy nativban nem ablakban akkor mini lesz minden menu hud az egész 😊)
Majd kíváncsi leszek mit mond a support 😊)
Pedig szamol sebessegfuggo kozepre huzast, ami mar mukodhetne, de akarmit csinaltam, kozepallasban semmit nem valtozott. Talan az ero, de az erzekenyseget kellene allitani.
Ez is olyan mint a cockpit, mukodhetne az allitas, de 5-6 eve igy van, nem tortenik semmi (bar a cockpitben azert elore leptek).
Mondjatok már egy pályát ahol leér a kocsik segge, mert nem láttam még csillagszórót a 2016-osban. A 2015-ösben igen.
A 2016-ot nem probaltam, de valszeg nem valtozott a 2015-hoz kepest. Az egesz FFB-nek az a baja, hogy csak effektezett jobbra-ballra, elore beallitott semak alapjan.
Pl.: a felfuggesztes FFB-nel van 2 fajta sebesseg intervallum, azokhoz rendelve egy-egy iranyba rangatas, aminek van egy gorbeje es egy lefutasi ideje. Ugyanigy kamu a kozepre huzas szamitas is.
Igy csak jobbra VAGY balra tud effektezni, a ketto kozott "nincs semmi", foleg nem akkor, ha az egyik iranyba folyamatosan terhelt kormanynal "elmozdulna" a felfuggesztes – nem razkodassal, hanem terheles valtasnal, rendes kerekvetonel, megcsuszasnal.
Valszeg ez is csak ugy elvezetes es hangulatos, ha be van kapcsolva (izles szerint) az allando kozepre huzas, damer es spring (driverbol), a jatekban a kormany ellenalas es az osszes kamu razo effekt. Lehet talalni kormany fuggvenyeben egy elvezetes beallitast, de attol meg nem lesz jo, foleg nem kozepen, ahol csak kamuk lesznek😉
Egyelore valahogy mukodesre kellene birnom 😊)
Kikapcsoltam minden harom monitoros cuccot, de akkor sem megy ...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.21. 23:24:13
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.21. 22:58:29
Gondolom majd jol nem fogjak visszafizetni 😊)
Nagy kar erte mert a fizika resze barki barmit mond teljesen hasznalhato.
Aztán, lehet, hogy a következő részbe, meg majd bekerülnek a vizuálisan (is) látszó gumikopás, felvezető körnek lesz értelem,meg nem fog ugyan az az animáció ismétlődni stb. Újabb 50 euróért eladva.
Bár az meg szívás, ha meg kell a jó istent is újra kel lállítanom.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.21. 22:41:16
szóval érdekes modon fizika jó, de ffb az nem a legjobb,. nálam középen fityeg mint a fene, cockpit nézet használhatatlan .
Amúgy előbb online multiztam "konzolos hülye gyerek" Mario Kart 8al, WiiUn és isteni volt, rettentő szoros csatákkal, előzésekkel. Tehát mindennek megvan a helye....
Meg, ha azt nézzük, hogy pl a AC mekkora pénzből lett az ami, és hány emberrel dolgoztak(nak), és a Codies...? Szóval, hagyjuk ezt. Kifogások mindig lehetnek. Ember és pénz meg volt(van) rá, hogy rendes fizikát tegyenek alá, de Ők, inkább a konzolos hülye gyerek generációra fókuszálnak. Az F1-nél biztos.
Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.08.21. 21:52:20
A kipróbálásra vonatkozó hozzászólásomat továbbra is tartom amennyiben nem lenne elegendő a STEAM refund által biztosított idő!
Vissza kerem a penzt azt ennyi, nem fogok en szorakozni a gyokersegukkel 😊
Meg kell nézni, hogy egy monitornál, a win asztal, natív felbontáson van-e.
Rally gond nelkul megy , szerintem itt valami alap hw beallitas gondja van, amit a jatek eloszor general.
Nem kell bele látni olyat a dolgokba ami nincs is.
Csupán segíteni szerettem volna,mivel találkoztam már más jellegű játéknál,hasonló problémával.
Csak azért mert nekem már évek óta 3 van ezért gondoltam talán jobban tudok segíteni mint az aki 1-et használ és csak az iróniát keresi.....<#wave>#wave>