• gebali
    De most komolyan, ne idegesítsetek, csak a hülye várhatta, hogy a Dirt 4 az DR 2 lesz. Nem érdemes Steames statokat tolni, mivel a DR alapvetően PC-s játék volt, a Dirt-sorozat pedig alapvetően konzolos. Ennek megfelelően arcade és egészen biztos vagyok benne, hogy sokkal de sokkal jobban tejel egy Dirt 3-folytatás mint egy DR-folytatás. És tuti, hogy nem maga ellensége a Codie, ők is megnézték a matekot, és nem véletlenül nem Dirt Rally 2-t hoztak ki, hanem D4-et. Nem értem, mi ezzel kapcsolatban a vita tárgya még mindig..

Az F1 kapcsán meg... értem én, de miért a hate? Annyi lehetőség van arra, hogy egy HC arc bármilyen autóverseny játékból hivatalos F1 játékot csináljon, kb mindenhez vannak modok. Én nem akarok ezzel vacakolni, de kétezer órát sem akarok beletolni. A 2012-13-14-gyel és a 16-tal egyenként 150 órát játszottam, úgyhogy mondhatom, hogy nekem ez így megfelel. Akinek nem, az a) kereshet más játékot b) írhat más játékot c) kereshet valamit, amihez van megfelelő mod (megintcsak, rogyásig a net vele, mondjuk alapból nem értem, egy igazi HC gamert miért érdeklik a külsőségek) d) elvonulhat remetének e) bszogathatja azokat, akik akkora konzol parasztok, hogy tetszik nekik a sorozat úgy, ahogy van. Nem feltétlenül (mert a 2015 számomra csúfosan félrement érthető okokból), de szeretik. Az, hogy miért kell az utolsót választani, rejtély, gondolom a varázsszavakra vártok.

Hát ok: igazatok van. A Codie F1 lehetne jobb, jelenleg egy játszhatatlan szardarab, csak a konzolparasztok élvezik.

Mehettek dolgotokra most már.