• sertrex #19084
    Már a GRID-ben is ezt a fajta kormányzási modellt alkalmazták. Ami változott, hogy bővültek a támogatott kormányok és gondolom a lehetőségeken belül átírogatják az alapértékeket. Én ezt nem nevezném előre lépésnek, hogy évente egy kicsit más érzés. Néha kicsit jobbnak tűnik néha meg nem. De ez ugyan az. Amit nem értesz az az, hogy tökre elavult ez a része a CM játékoknak. A mai modern kormányokból azért már több kihozható, minthogy 180 fok balra és 180 fok jobbra. És láss csodát a képernyőn is éppen így mozog! Akkor mi lehet a baj? Ha tudnám leírnám, de egyébként se engem fizetnek érte, hogy megoldjam. Én mint játékos csak azt érzem, hogy ez szar, ahogy van. A Dirt Rally-ban legalább adtak lehetőséget, hogy az FFB variálhatóbb legyen. Jobban is lehet beállítani, de sajnos ugyan ez a rendszer és már megérett egy újra tervezésre.

Az F1 2016 - 7 óra, 2015 - 29 óra, 2013 - 5óra, 2012 - 29óra, Dirt showdown - 0óra(ezt ingyen zsákoltam be) Dirt 3 - 94perc, Grid - 5óra, Grid autosport - 76perc, Dirt Rally - 16óra.
    Ezzel szemben. Assetto Corsa - 463óra, Project CARS - 2357óra(ebben benne van a fejlesztési időszak is, legalábbis azóta amióta Steamre került). Idén megvettem az rF2-őt és mióta jöttek az új frissítések ettől az új csapattól akik átvették, azóta beletettem 31órát, pedig csak tesztelgetem, nem multizok vele egyelőre, csak mindig megnézem hol tart. A raceroomban is van 67órám, de az összességében nem tetszik és gondolom ebben benne van minden a kezdetek óta. Persze ezek csak a Steames adatok.

Esetleg úgy véled, hogy ennyi játék után nem tudom megítélni, hogy valami jó vagy rossz? Akkor feltenném a kérdést, hogy te mennyit játszottál az AC-val, PC-vel, stb. és hogy van az hogy nem veszed észre, hogy azokhoz képest a CM játékaiban valami nem kerek?
    A megfejtés nem az hogy HC szimek és azért mások.

((((Persze én se számonkérem ezt tőled. ))))) :)))

Látom rögtön lecsaptál rá, hogy azt írtam, a DR jobban néz ki. Azt is odaírtam, hogy ez ízlés dolga. És ugye nem állunk le azon vitatkozni, hogy kinek van jobb ízlése. No offence! :))

Szerintem akik DR folytatást vártak Dirt 4 címen, azok azt gondolhatták, hogy a CM rally részlege valamit elkezdett és AAA-s címként folytatja. Modjuk ez lett volna a logikus a DR sikerét látva. És néhány szám Steam-ről, Biztos találnék konzol adatokat is, de nem fárasztom magam vele és nem is érdekel. A Dirt 4-t kb. 1000 felhasználó értékelte és vegyes 68% körül áll. A DR-t kb. 10000 felhasználó nagyon jónak ítélte és 85-90% százalék közötti. A Dirt 4-et közel 54ezren(ez még biztos nőni fog) vették meg, addig a DR-t 683ezren. Csak Steamen.
    Szóval melyik is pontosan az a réteg amelyiknek a Dirt 4 készült? Csak érdekességként idevenném, hogy az F1 2016 83% körüli értékelésen áll közel 2000 játékos értékelte és a megjelenése óta kb. 205ezer fogyott el belőle. Pedig csak egy kicsivel lett jobb a DR, mint a megszokott CM színvonal. Persze ez csak a pécések vásárlását és ízlését tükrözi, konzolon biztos magasabbak a számok. Bár szerintem arányait tekintve ott is hasonlóan alakulnának a kimutatások. Végül felmerül a nagy kérdés, hogy a CM az egyetlen játékgyártó cég aki a kisebbségnek gyárt AAA-s játékokat? Mert egyértelmű, hogy az AAA-s címeket jóval kevesebben veszik, mint a "spinoff" címet. :))))

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.13. 11:26:14