Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Illetve valami elötöltési idő vagy mi...lehet ma még nem fog menni......korai öröm!!
29 perc és játszom.......huráááááááá!!!
sertrex

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Danecay
Tesz be, persze csak ha akarsz, és kiválaszthatod az erősségüket is. Tesómmal így szoktunk nyomulni ha akad egy kis szabadidő 😊

macleody
Hogyhogy nincs benne nézet állítás? 2015-ben is van.
2015-ben multiban tesz be AI-t is, vagy csak playerekkel lehet nyomulni?
szabii98

I met God. She's black

Danecay
És ezt honnan szedted? Én semmilyen erre vonatkozó infót nem olvastam sehol. Nem mintha nem lenne mindegy, ha jó úgyis megveszem, ha pedig mégis neked lesz igazad akkor marad a STEAM refund opciója kipróbálás gyanánt.

lac coo
Dehogynem veszed meg.....😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

szabii98
Denuvo-t fog használni a játék, szóval a kipróbálásra (egy ideig?) majd más módot kell találni. 😄

I met God. She's black

Alexease
En meg ezt talaltam😊
A jobb dolgok listazasa, bemutatasa.

Eddig eleg pozitivnak tunik a program fogadtatasa (meg ha csak etsztelok, akkor is), foleg az elozo evekhez kepest. Nem csak 1-1 szokasos hotlap meg zuzos video van, hanem boven vannak ujdonsagok, amiket szeretnek az emberek, erdekli oket, jo dolognak tartjak, es a videok alapjan boven osszetett az egesz.

Sajnos cockpit nezetek azok allitasa es visszapillanto meg mindig nuku:/

Nekem tetszik😉 Nem mintha lenne idom, foleg normalisan hasznalni, de erdekelne a dolog. De sajnos ezt kiprobalas nelkul nem veszem meg. Hiaba a rengeteg uj lehetoseg, ha nem lehet rendesen beallitani a cockptet es a kormanyzas/FFB meg mindig "szegenyes", akkor ugy sem hasznalnam, csak addig, amig vegig nem megyek az uj dolgokon.

sziasztok találtam egy ilyet, magyar összefoglaló megjelenés előtt

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Úgy is mindenki T-cam -ből nyomja majd... <#eplus2>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

macleody
Én kb. egy hete vettem meg a 2015-öst, és tegnap mentem vele először versenyt. Persze nem egy Assetto, de megvan a fílingje, élveztem a futamot. Valamelyik régebbi verziót már próbáltam korábban, az nagyon nem jött be. Úgyhogy én biztos megveszem a 2016-ost, kíváncsi vagyok milyen lesz. Mondjuk furcsállom, hogy hivatalos F1 játékban nincs benne az ERS.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2016.08.08. 21:12:18
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Rettenetes mennyire nulla a sebességérzet, gondolom beállítottak egy jó szűk FOV-ot maguknak, de nézni is rossz 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.08. 19:08:42

Alexease
Csak beletekertem, majd kesobb megnezem, de ok szimesebbek, 7:50-tol van normalisabb cockpit nezet, bar a pilota fityeges meg benne van (talan allithato).

Totti5
Nem lett jó, és ez is olyan lesz.

Nekem csak "virágbolti" volt és biztos a patch-ek javítottak valamit rajta, lényeg, hogy nálam sem volt élvezhető kormánnyal ez a játék.
De mondom, lehet, hogy a x.-ik patch után jó lett...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bakkerman
kormány! autóshoz hozzá se piszkálok kormányon kívül semmivel 😊

Alexease: Köszi az infót akkor megveszem! 😊
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.08.06. 11:02:51

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
Én nem játszottam, a 14ről is csak halványak az emlékeim és leesik az állam néhány dologtól a 16ban.

bakkerman: kormányod van vagy kontroller? 😄

I met God. She's black

Alexease
Valszeg jol fog futni, sot, talan jobban mint a 2015😊

Egyreszt a 2015 "uj" engine volt, es bar a 2016-ba bekerult sokminden, de azok nem feltetlenul lassitanak (erdemben, verseny kozben), plusz 1 evet csiszolgattak az engine-t.

Masreszt, ami az ilyen programoknal nagy elony, hogy multiplatform. Vagyis konzolokra is megjelenik, "ugyan ilyen" tartalommal, latvannyal, mukodessel, es azok a gepek most es az utobbi X evben fix HW-rel mennek, es meg menni fognak X evig.

Egytisztan PC-s jateknal megtehetik, hogy evente turboznak rajta, mert "vegyel uj gepet", valts felbontast, kapcsolgass ki ezt-azt stb.😊 De konzolon ez nem fer bele.
sertrex
Sajnos elterelte a figyelmemet a szar FFB és kormányzás.

Totti5
Játszani kellett volna a 15el és belemerülni a részletekbe. Volt mibe. Semmi drámai előrelépés nem lesz.

bakkerman
a 2015 szépen futott high-on fhd-ban,hátha ez a 2016 is jól lesz otpimalizálva és egy mediumon eltudom vinni

szabii98
Hát szerintem futni mindenképp fog
CPU: Intel Core i3 530 or AMD FX 4100
GPU: Nvidia GTX 460 or AMD HD 5870

ezt írja a gépigény.hu minimumnak

I met God. She's black

sertrex
Na, úgy látszik hetedik próbálkozásra legalább a kinézetet sikerült végre a 21. századira megcsinálni. Ha másban nem is, de legalább kinézetre lesz végre valami előre lépés. Talán a 2020-asban megoldják végre, hogy tényleg valami autószerű irányítás is legyen benne.
A remény hal meg utoljára. <#awink>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.06. 10:03:20

bakkerman
phenom x4 965-el meg gtx 750-el szerintetek érdemes előrendelnem a játékot? a 2015-el meg a project carssal nem volt problémám

lac coo
Egyebkent most hogy lesz a felvezeto kor...?
Elveszi a gazt, vegen a kormanyt is meg ilyenek ?
(Szikrakat atdolgoztak az ujsagiroi valtozat ota , ugy latom...)

lac coo
No majd megkapjak a src gamesek, akkor fogsz csudat latni ! 😊)

Totti5
Reméljük miután kiengedi karmai közül a Codemasters és bárki F1es játékot csináhat majd, lesznek sokan akik nekikezdenek és jobbnál jobb címekkel jönnek majd ki. Addig is ezzel kell beérni.

lac coo
Enmáááá nem is birom ezt nezni ! 😊

Alexease
Meg mindig ezzel a 10 eves pre-gen grafikaval nyomulnak?! Mar megint nem csinaltak semmit:/ <#idiota><#zavart1><#nyes>
lac coo
Jó lekopott róla a rece 😊)

Totti5
Ezzel nem lehet betelni.

Totti5
Elképesztő jó lesz ( no nem a karrier, az legkevésbé sem érdekel )

Danecay
Azért örvendetes újra a pilótákat is látni a viazspillantókban, nem csak az üresen közeledő vagy távolodó kasztnikat :p

lac coo
Azt tudom, azt mar kitoroltem , de nem segitett. Meg eleve uj win volt, szoval nem is volt elsore. Nem ertem, majd keverek meg valamit...

Alexease
A HW infokat offline tarolja, az elerheto/torolheto: c:\Users\XXXXXXXX\Documents\My Games\F1 2015\hardwaresettings\
lac coo
Nem jó mert már indulásnál gebasz van, olyan mini méretű a menü, elolvasni nem tudom 😊)
A felhőtárolást steam,ben már kipipáltam, azóta mondjuk még nem próbáltam ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.31. 17:53:07

Alexease
Igen, tudom, azert irtam neki, hogy alapbol online tarolja😉
Hogy azt hogyan lehet resetelni, azt nem tudom, sose probaltam. Ezert tippeltem, hogy talan egy "ki-bekapcsolassal" meg lehet "hulyiteni"😄
De talan egyszerubb, ha van uj felhasznalo (vagy profil) keszites a jatekon belul.
Van olyan beállítás játékonként, hogy enable steam cloud, hogy ne online tároljon.

Alexease
Ha Steam, akkor online tarolja. Valami trukkel lehet torolni (offline inditas, torles, szinkron stb.), de talan lehet csinalni uj felhasznalot is, az inditasnal, ahol a felhaszalot valasztod(?!).
lac coo
Mit kell törölni, hogy mindenhol elfelejtsen minden beállítást a játék ? gépről elvileg leszedtem, Steamen hol kell ?

azert egy G29-es kormany kiprobalva egeszen jol kezelheto beallitast talaltam csak jelent valamit meg az "arkad" mivoltjarol...kerem szepen ez a kormany masfelszer elfordithato es szintugy az F1-ben az erzekenyseget eleg jol eltalaltak es vagy 720 fokban siman elfordithato...

egy DIRT rallynak sokkal gyerebb iranyitasa van

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Engem az érdekelne, hogy melyik számodra az a játék/szimulátor, amiből "már csak a F1 licensz hiányzik"?

elso kanyarnal regen kavicsagy volt de teljesben hatranya abszolut nem volt hisz a Barrichello-R Schumacher-Raikkonen balesetnel is csak segitett (2003)...tulzottan is ramentek az aszfaltozott bukoterekre, ami kisse tul vakmerove tette a versenyzoket es vitakepesse az adott kor szabalyossagat....

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo
Nézz vissza öt év mulva , hatha mar tetszeni fog 😉
Addig jo lesz az F1CH 2002 ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.30. 17:00:45

adam46
De én Forma 1-et akarok. Ha már agyon dicsértétek az animációkat, meg a szabály rendszert, akkor ne küldj már el, ha rést találok a pajzson. 😄
Totti5
Van annyi jobb játék, miért kell ezen rugózni?

adam46
Látom tanulsz Hamiltontól, azt ne mondd, hogy az a első kanyaros pálya szélesítés rendben volt. 😄 Másrészről pedig tényleg dicséret illeti a játék szabályrendszerét. 😄

#18353 Hülyeségekkel ne fárassz plíz.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.07.30. 16:49:35