21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#19179 Azt látom és azt tapasztalom, hogy amit a TVben látok azt kapom játékban is, és ugyan azon a pályán szinte ugyan úgy viselkeduk az autó. S minden más részlet, apróság, szabály, látvány is stimmel.
De az, ez szimulátor. Mindent szimulál amit kell.
Válaszoltam egy HSZre, vagyis reagáltam. Nem a tied volt. Nem fogok sem bocsánatot kérni tőled, sem nem leírni amit gondolok a Carsról. Barátkozz meg vele, ha meg nem megy, tehetsz egy szivességet.
Bocsánat hogy ilyen szinten kell beszélni, de kezd elegem lenni az állandó kötekedésedből.
Beszélj a játékról, fikázd vagy mittudomén. Csak ne keverj engem bele mindig.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.07. 19:42:34 -
#19178 "Codemasters F1ben igen azt kapod, a valósághoz lehető legközelebb álló mindent. Ezért a világbajnokság hivatalos játéka."
:DDD Legfeljebb külsőleg.
Nem vezettem még F1 autót ezért nem mondhatom, hogy semmi köze a valódi F1-hez. Te se vezettél még F1 autót, főleg nem verseny körülmények között, tehát ne állítsd be magad úgy mint aki jogosult rá, hogy eldöntse mi az amit a CMF1 játékai nyújtanak a valósághoz képest. Annyit tudsz, hogy a CM rendelkezik azzal a joggal, hogy használhatja a hivatalos F1-gyel kapcsolatos neveket, márkákat. Hát ettől még nem lesz szimulátor. Már pedig te ezzel a mondatoddal, "Codemasters F1ben igen azt kapod, a valósághoz lehető legközelebb álló mindent. Ezért a világbajnokság hivatalos játéka." azt sugallod, hogy ebben a játékban minden megegyezik a valósággal. Ember!!!
Másik. De ez már inkább értelmezési probléma részedről. Erre a mondatodra, "Jaja, Carsban fura az F1, bár nem is valós, hanem kitalált és csak V8. Mindegy is, Carsban nincs modern F1." reagáltam elsősorban. Ez a mondat mindenki számára azt jelenti, hogy az F1, valósan adja vissza a valóságot. Ki beszélt itt a CARS-ról?... rajtad kívül. Te érzed úgy, hogyha folyamatosan lehúzod attól jobb lesz az F1 játék. Nem. Ha pedig azt se tudod értelmezni, amit leírsz, akkor szerintem a fórumozás nem éppen a te területed.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.07. 19:28:46 -
#19177 NFStől kezdve a legHCébb akármiig minden játéknak megvan az a rétege akik nem halandó szinten nyomják. Nekem nem kell tudni azt, nem is tudom és nem is vagyok képes úgy menni egy autós játékban ahogy Ők, mert úgy mennek ahogy a valóságban nem lehet, úgy váltanak amit az autó nem bírnia és ahogy az autó nem működik. Erre én sosem lennék képes, nekem nincs abban élvezet, hogy valami irreálisan vezessek ahhoz hogy nyerjek 4mpt. -
#19176 Én nem teszem, de te ezzel az állandó kötekedéssel igen, szóval kérlek erről szokj el. Attól hogy a Cars szóba kerül nem kell a dunának menni, senki semmi rosszat nem mondott rá. Neked lehet minden elemében tökéletes ( engem ez nem érdekel, hidd el, örülök neki, élvezd azt kívánom hisz azért van ). Nekem viszont nem, ha tetszik, ha nem.
Ha már kérdezed, mert gondolom ez lett volna a lényege a reagálásodnak.
Hibrod F1es autók vannak ma az F1ben. Cars1-ben pedig V8as utánzat van. Óriási az eltérés. Teljesen más. Ettől függetlenül nekem nem tetszik a Cars-os Formula F1es modell, mindig is fura volt vezetésileg és az olcsó hangja is kiakaszt rövid távon. De ez meg az én gondom...
Codemasters F1ben igen azt kapod, a valósághoz lehető legközelebb álló mindent. Ezért a világbajnokság hivatalos játéka. -
#19175 Nem tudom, én 15 éve már csak kormánnyal játszom autós játékot -
#19174 Kikapcsolt segitsegekkel szerintem KELL a kormany.
Biztos vannak zsenik, akik olyan szinten bannak kontrollerrel, higy boldogul ak vele, de atlagban segitsegek nelkul szerintem eleg nehez normalis tampoban, husz kort megtenni ;) -
#19173 Lehet bemutatni egy WR-ot AC-ban is és CARS-ban is, ha annyira árkád. Nem lehet akkora probléma, ha már annyira tapad és könnyű. :DDD És akkor ki is derül, hogy valójában ki a nagyszájú.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.07. 17:59:39 -
#19172 Az annyira nem baj, hogy nem mai F1, nem is lehetne mert turbo szimukacio nincs is PC ben, de ilyan szinten tapad hogy tenyleg arkad kategoria.
De mar megszoktam, hogy itt mindenki nagyszaju, pedig en tudom, hogy pc sokkal konnyebben vezetheto , de meg AC is.... -
#19171 A problémát az okozza, hogy a CARS-ban nincs minden pályához előre beállítva az FA. Tehát előbb be kell állítani, mielőtt full gázzal elkezdene valaki Schumachert alakítani, mint a CM F1-ben. :DDD -
#19170 "Jaja, Carsban fura az F1, bár nem is valós, hanem kitalált és csak V8. Mindegy is, Carsban nincs modern F1. "
Ne tedd magad nevetségessé! Ezt úgy mondod, mintha a CM F1-ben egy az egyben, a valóssal megegyező F1-es modellt kapnánk.
És mi az, hogy csak V8? Most mondjam azt, hogy a mai F1 "csak" V6? :DDD
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.07. 17:13:12 -
#19169 Egyikhez sem kell vagy muszáj csak lehet és akinek van és a kormányt részesíti előnyben úgyis azzal tolja, akinek nincs az csak azért, hogy játszani tudjon az említett játékokkal nem kell, hogy több 10e-s költségbe verje magát egy kormány miatt, akinek megfelel tolhatja kontrollerrel is. Ennyire egyszerű ez szerintem. Nekem van kormányom, így magától érhetően azzal játszom, ha már vacillálnom kellene, hogy a meglévő kormányom mellett mondjuk kontrollerrel irányítsak egy autós játékot, akkor azzal már bizonyára nem is játszanék mert az már nem az én igényeimnek megfelelő játék lenne. -
#19168 Jaja, Carsban fura az F1, bár nem is valós, hanem kitalált és csak V8. Mindegy is, Carsban nincs modern F1.
F1 amúgy az egyik legérzékenyebb versenyműszer. Kontrollerrel ezt nem lehet olyan pontosan írányítani. El lehet vele játszani nyilván, de ehhez kormány kell hogy minden tized, ezred meglegyen. -
#19167 Francokat...mindent kikapcsolva meg kormannyal is leizzadok kopott gumival, esot ne is emlitsuk... Spec a PC F1 a nyomaba se lephet ennek....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.07. 14:00:42 -
gebali #19166 A Project Cars-hoz kell, ehhez nem. Még minden segítséget kikapcsolva is csak ajánlott, casual szinten meg teljesen jól el lehet szórakozni gamepaddel. -
#19165 De, kell. -
GPx8 #19164 Szerintem a kormány nem kell hozzá... -
argo001 #19163 Vannak tapasztalatok, hogy rohangálna a játék Q9550-es procival és/vagy HD6850-es videokártyával?
Mármint az F1 2016.
Utoljára szerkesztette: argo001, 2017.08.03. 20:10:30 -
IXEMGabeo #19162 es persze, hogy Alonso es a Honda robban le a jatekban is:DDDD
erdekesnek tunik a karrier mod...lehet eloveszem a kormanyom es megszerzem ezt a game-t:) -
#19161 Volt ma játékbemutató stream is.
-
#19160 Codie kb az egyetlen autós fejlesztő csapat aki ilyenre is gondolhat, látva az elmúlt játékok elképesztő részleteit. -
Maceehun13 #19159 Ohh hogyne szerinted,ha a klippek ugyan azok mint eddig kisebb változtatással akkor biztos arra is fognak gondolni :D -
GPx8 #19158 Vijay Mallyat csak Silverstone-ban fogjuk látni, ugye? -
#19157 -
pozimisi11 #19156 hello! az F1 2016-al játszok
a Renaulttal kezdtem a legnehezebb szinten. Eddig van kettő 3. helyem ez a legjobb,
Annyi lenne a kérdésem,hogy most kaptam szerződés ajánlatot a Renault, Haas, ToroRosso és a Force India
közül a Renaultot választottam és arról érdeklődnék, hogy most megyek a Magyar nagydíjra és kapok még szerződés ajánlatot vagy nem?
nem tudom még hiszen ez az 1. szezonom :D
a válaszokat köszi ;) -
#19155 Ez a csávó... Vezetni sem tud, vágja össze vissza a kanyarokat. :D -
#19154 -
-
#19152 Monaco éjszaka -
-
#19149 Volt itt minden. Két Mercedes annyira osztották egymást hogy nevető harmadikként hagytam ott őket. Ricciardo és Ferrarik elleni csaták, én is belehibáztam ők is. Elévágás a boxban, DRS meghibásodás a végére stb stb... jó kis sprint futam volt.
F1 2016 - Hungaroring Race 25% Dry @ Red Bull - Max Verstappen
-
#19148 Ac ban kinlodas, eleg fapadosan jon meg a turbo, es jo esellyel at is vagodik ha betapad...
Vizen , isten ez a jatek. -
#19147 -
GPx8 #19146 Nem a felvezető kör a lényeg, hanem, hogy egyáltalán meg lehessen csinálni ezt a "mutatványt"!
A régebbi verziókban nem lehetett így csúsztatni. -
#19145 Nekem úgy rémlik mintha a 2016-al került volna bele a játékba a felvezető kör, ezért is írtam, hogy beletették és ezért nem vágom, hogy a 2015-ben Te, hogy mehettél felvezető kört? -
GPx8 #19144 Nem beletették, hanem a szimuláció velejárója, hogy lehet kontrolláltan csúsztatni a gumikat. Persze az nem ártana, ha hatása lenne a gumi hőmérsékletére is, de ne legyünk telhetetlenek... :) -
#19143 Lehet felvezető körön csúszkálni, kipörgetni a kerekeket mint ahogy a mellékelt videó is mutatja, más kérdés, hogy van e értelme, vagy ráhatása a rajtnál lévő gumihőmérsékletre mert sajnos arra nincs. Rajtnál ugyanolyan optimális gumihőmérséklettel fogsz indulni, függetlenül attól hogy melegítettél e gumi vagy csak végiggurítottad a pályán az autót, így ebben a formában ez max csak hangulati elem. Ha már beletették jó lenne ha változtatnának, javítanának rajta. -
#19142 Már csak a béna box utca beállás scriptet kéne jól megcsinálni. 6 éve alatt mondjuk nem sikerült. -
GPx8 #19141 Na, ezt kérdeztem. Kösz. -
GPx8 #19140 Jó, majd videókat fogok neked gyártani... Próbáld ki. -
#19139 Simán lehet.