Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Persze ahhoz el kellene indulnia....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.08.21. 20:49:14
valami oknál fogva olyan módban akar indulni , amit a monitorom nem tud . kitöröltem hw settingset, de nem segített .
Megpróbálom exe elé beírni hogy -refresh 60
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.21. 20:44:32
no én csak megvettem, de ez se indul el, ugyanúgy mint a tavalyi ...
Out of range és fekete a képernyő, hang van ajáték fut.
gondolom a frissités nem stimmel, de nem tudom ilyenkor mit kell csinálni ....
Toltokepernyonel kiirja, hogy vagy ez vagy AC/rf2 , a szerzodesben benne van, kettot nem lehet hasznalni egy usernek... Akko most mi legyen ? ;) Gondoltam jo lesz nekem mindegyik....
Már nem fekszik ez az izomból szar mert szar , mert kódmester, meg mer árkád. Ami jó jó, ami nem az nem :)
A pCars csak annyira szeretem mint te ,de lehet neked több órád van benne.
Mellesleg ott még nyertem is az elővételén,nem úgy mint te aki nem bírta ki és idő előtt vissza kérte a pénzét,majd később megvette????<#hehe>#hehe>
Így egy euro cent nem ütötte a markát a nyereségből.
Akkor told ezzel ha annyival jobb mint a pCars<#eljen>#eljen>
Nekem tök mind1 ki mivel tolja,én csak megköszöntem az illetőnek a vélemény nyilvánítását....<#wave>#wave>
#18535: Próbált ki, lehet neked tetszik, ha nem, akkor legfeljebb bukod a pénzt.
Igen, annyira nem olyan mint IR, vagy a többi ...ennyi .
Azért, az rF2 vagy iRacing több mint bohóckodás(már akinek!). Persze, ha úgy nézzük, ahogy gondolom, hogy érted, akkor az összes játék az.
Hogy szararkadkiseprobaltam de szar ? :)))
Mindenkinek a maganugye amugy. En tudom, hogy Project Cars szereted, annal viszont ez sokkal jobb.
Nem is lattam meg egy reflexbol fikazotol se egy normalis kort ! :)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.21. 19:27:06
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.21. 19:26:56
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tavalyig, elotte mindig talaltam jo kamera beallitasokat, vagy magamnak belottem. Most jo a vezetes, de a kamera rossz :))
De higy konnyu arkad okorkodes lenne vezetni azt nem mondanam, vagy csak mar ilyen bena vagyok , de oda kell figyelni, project cars formulait pl magasan veri.
Aki ezt mondja az trollkodik es/vagy ki sem probalta .
Ahhoz kepest, boven van annyira "nehez" es osszetett az autokezeles, hogy jo legyen. Foleg ilyen koritessel es szabalyrendszerrel.
Egy AC/iR-szintu F1-es autohoz (beallitasok, ERS-kezeles) mar az egyszeru korozgeteshez es szabalyrendszer nelkuli, egy roviditett "fun" online futamos versenyhez is droidok kellenek.
Ha azok az autokezelesek egy ilyen jatekmenettel lennenek osszedrotozva (tesztek, fejlesztesek, gumistrategia, dinamikus versenyek, AI, egy-egy versenyen rendes versenytavu es ideju prac/qual/race stb.) lenyegeben hasznalhatatlan lenne az emberek 95%-anak:D
Nem azt mondom, hogy jo ez igy, lehetne jobb is (pl. kormany, FFB, cockpit stb.), de a nagykozonseget ismerve, lehetne sokkal rosszabb is. Pl.: tegye fel a kezet, aki normalisan beallitott cockpittel hasznalja/hasznalna, es nem TV-kamerabol. Pedig az is hozzatartozik a szimulaciohoz. Talan 10-bol 1. Igy mar az is csoda, hogy ilyen a cockpit van benne, ilyen allitgatasokkal;D
Ugyan úgy bohóckodás minden autó játék, ugyan úgy kell ebbe is koncentrálni és tizeden belüli köröket rajzolni, semmivel sem kíván kevesebbet.
Bar a tavalyi hiba ide vagy oda, esoben azzal is remek versenyeket mentem. Igazabol szarazon is csak ott kicsit tenyleg nagy volt a tapadas.
Árkéd? a nagy francokat, ez közelebb van a szimekhez, mint a másik oldalhoz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.21. 18:40:45
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.21. 18:39:00
Igazából, ez egy árkád játék, felszínes dolgokkal karöltve. Nemhogy 50 eurót, de még 30-at sem ér. Maximum 8 ezer Ft, de inkább 5-6.
#18520: Szerintem a szemed. Új cucc stb.
A lenyeges dolgokat, amit a videokban lattam (pozicio mindenfele es FOV) mar lehet allitani. A kamu rezgest is. Egyedul a pilota dinamikara kellene valamit kapcsolot vagy allitast betenniuk.
De egyelore mindegy, ha lenne sem tudnam most megvenni:) Talan ha agyon dicsernek az uj kormanyzast es FB-t, akkor igen (meg egy honapot kibir a kozoskoltseg:P).
Nincs penzem, az uj dolgokat nekem is csak a szemem kivanja, ugy sem lenne idom rendesen hasznalni, az FFB/kormanyzas ugy nez ki nem valtozott "latvanyosan" (nem volt semmi ujjongas eddig, meg hu-ha es hasonlo), es meg a cockpitnal is maradt a kikapcsolhatatlan foss dinamika, igy szamomra "semmi ertelme".
Bar ha Totti azt mondja, hogy csokkent a tapadas, es mivel aktivan hasznalja a 15-ost is ezert csak tudja, olyan rossz azert nem lehet.
Dehát valószínűleg mindenhol ez megy....
I met God. She's black
Mondjuk most mar nehezebb a dolguk mert beallitottam a telefonos okossagot ! :)
I met God. She's black
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.21. 15:14:02