Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Még mindig...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.26. 23:18:38
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
No akkor mondjuk ki, ha csak a csicsa grafika a fontos, igen , van ennél szebb. Innentől meg csak próbáljátok bebeszéléni nekünk, hogy ez biza semmit nem fejlődik ,sőt már az FC is ugyanilyen volt !
Haggyukmá 4 😊
De hogy téged idézzelek: "Ilyet senki nem mondott, felesleges ferdíteni és átmenni hülyeségbe."
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
De például ez lehet jó hír is az F1CM hívőknek, mert például a Driveclub is eszméletlenül jól néz ki. Próbálni nem próbáltam.
Oké, van a Forzában F1es autó. HA lesz egyszer kormány support és játszod, utána írd le ezt mégegyszer teljes meggyőződéssel. Nekem van kormányom X1en hozzá tudom milyen.
Például a Forza APEX kinézetre kenterbe veri. Ha lesz hozzá még mondjuk kormánytámogatás is, FFB-vel és jobban lesz optimalizálva, akkor minden téren jobb lesz. Ahhoz képest, hogy most tolták ki először PC-re már így is ígéretesebb sok mindenben.
Szerintem, azóta Sonynál is történhetett egy és más. 😊)) A szórakoztatóiparnak ez az egyik legdinamikusabban fejlődő szegmense.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.26. 22:40:11
Sony? kösz ne, én játszottam azokkal az F1ekkel.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.26. 22:38:45
Ha úgy kérdezed, hogy ennyi idő alatt, amióta CM-nél van, úgy más is el tudna-e jutni erre vagy magasabb szintre ahogy most áll, akkor azt mondom, hogy bármelyik amelyik rendelkezik ekkora létszámmal és anyagi fedezettel, mert szerintem csak ez kell ahhoz, hogy hasonlóan vagy jobban képzett emberekkel ezt vagy jobbat véghez vigyenek. Mert ugye a kérdés is furfangosnak látszik, mert ahhoz erőforrás kell, hogy egy ilyen játékot összedobjon egy cég. Persze nem egy éven belül, de simán megcsinálnák, mert a programozás az mindenhol programozás, csak idő és pénz kell hozzá. CM is csak úgy vállalta el, hogy megvolt rá a fedezetük. De jelen pillanatban a Microsoft és a Sony lenne szerintem akik jövőre már ki tudnának állítani egy F1 játékot, persze ahhoz le kellene állítaniuk a jelenlegi projektek közül egy-kettőt. De nekik megvan minden ami a CM-nél van, talán még több is. Sőt szerintem ők akár külön-külön is előrukkolnának egy jó F1 játékkal és ne felejtsük, MS már hozná DX12-ben. Sony lehet, hogy csak konzolra tolná, de hát attól még lehetne ilyen jó vagy még jobb is.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.26. 22:26:51
Nem nem Kunos, ők ezzel semmit nem kezdenének pár emberrel.
Tudod ez akkor jött ki a FOM-nak is, hogy jó üzlet az F1 számítógépre, amikor elérte azt a szintet a PC, hogy kockák helyett fejletteb grafikával is meg lehet jeleníteni dolgokat. Bizony. Ha belegondolsz, hogy mikor volt az F1CH, majd szünet és jött a Codies, akkor beláthatod, hogy eddig mindig a pénzes cégek tudták lenyúlni a dolgot.
Mellesleg az F1CH, a maga idejében magasan jobb volt, mint a mai lehetőségek közepette a CM. De persze az idő és más tényezők miatt ezt lehetetlenség összehasonlítani. 😊
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.26. 21:07:24
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.26. 20:58:53
Még mielőtt a rá lenne rántva hogy a Codie kizárta a világ játékfejlesztőit az F1ből, NEM ŐK SZABLYÁK meg, hanem a FOM.
Mikor jött páthuzamosan több F1 játék?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.26. 20:52:12
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.26. 20:46:45
Láthattuk hogy liszenszelt sorozatnál mi a minimum másnál. Pl RRE DTM, WTCC és láthattuk hogy a Codie hogy csinálja.
Láttuk, megmutatták, magasan mindenki felett járnak és használják fel/ki a liszenszet.
Versenysorozat liszensz mindig is kizárólagos volt, ez nehogy már a Codie hibája legyen. Volt előtte annyi év megmutatni.... Nem sikerült senkinek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.26. 20:42:59
Az meg eléggé jól működik. Persze nem tökéletes. Ugyanúgy ahogy az F1-ben se teljesen jól vannak megoldva bizonyos dolgok. Pedig itt csak egy dologra kellene figyelni, az F1-re.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.26. 20:37:16
Szabály, igen csak egy van, másban több van az se jó .,sokban csak egy van az se jó ....
Nem írtam, hogy szimulációban érje be a az AC-t, iR-t. Csak a kormánykezelést kellene hasonló módon elsajátítani.
Mindenesetre a Forza és a GT valamit jobban csinál mert nincsenek ekkora zuhanásban. Talán onnan is tanulhatna valamit a CM. 😮
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.26. 20:09:20
Az eladásokat letojom, ha az lenne a cél olyan játék lenne, hogy már rég nem érdekelne 😊
Te nem veszed meg mert nem szép a karakter textura, én meg örülök a pttáblának vagy a manual startnak ! Ez ilyen dolog ....😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.26. 20:07:56
De itt nem ez a lenyeg a jatekosok javanak.
Evek ota megveszem mindegyik reszt, megjelenes utan nezegetem a forumukat egy biztos , itt a kozonseg a hunyo, a legelvetemultebb sirasokat lattam az evek alatt, minden szarert, jobb fizikaert nem sokan sirtak. Ha meg is volt azt a szarozast amit kaptak.....
En amellett kitartok, autokezeles szempontbol ez meg mindig sokkal jobb mont amit az emberek akarnak.
Nem is lepodnek meg , ha lejar a szerzodesuk es dobjak az egeszet, F1'ben jot nem lehet csinalni, olyan a kozonseg.Amig a legelsoben magatol iranyba rakta az autot senkinek nem fajt, amikor legeloszor beleraktak, higy elfekezesnel letolta az orrat, hadjarat lett belole, hogy mi ez a szar ! 😊 Ket het alatt vissza is butitottak. A tavalyi allapot mar szinte hihetlen, hogy meg mertek lepni 😊)
Persze nem vedem oket, de nekem pont nem az a bajom vele mint a tobbsegnek. En azt mondom hagyjak a pics...ba es csinalja ak egy uj, normalis Grid et, Diert minosegben ! 😊
De ez még mindig nem szimulátor, mint ahogy a Codie nem szimulátorokat csinál, sosem tette és most sem teszi. Kár idekeverni az Iracingot és Assetto Corsat az egy más világ.
Forza és a GT meg megint más. Az miben ad többet? Formula ( hisz van azokban csak ahhoz lehet hasonlítani ) fizikában, FFBben, kormánykezelésben az F1 2015 kategóriákkal jobb.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.26. 19:41:30
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.26. 19:33:45
Évente lehetetlen nagyot dobni, itt már csak a szimuilátorosodás maradt, már mi kellhet még ebbe, az meg katasztrófa lenne , ezt sem tudja 10-ből kilenc ember elvezetni .😊
régen is mondtam, most is, majd ha nem érdekli a CM-et tovább az F1 , inkább mást csinálnak helyette, no majd akkor látja mindenki milyen is volt ... 😊
F1 2014 - 125,192 db
F1 2013 - 257,939 db
F1 2012 - 321,651 db
Ezek a nagyjábóli Steames eladások. Ha teljesen le akarják építeni a PC eladásokat, akkor jó úton haladnak. Nem hiszem, hogy a konzolos eladásuk növekvő tendenciát mutatnának. Bár annak nem néztem utána. Vagyis, ha ebből indulok ki, akkor a CM pont nincs abban a helyzetben, hogy azt mondogassa, azért nem dolgoz ki bizonyos dolgokat, mert a többséget nem érdekli. Ugyanis a többség már elhagyta a süllyedő hajót. Tehát a maradékot illene megtartani.
Assetto Corsa - 320,964 db
Project CARS - 445,641 db
Szerintem az irány egyértelmű, hogy milyen irányba kellene elmenni. 😉
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.26. 19:23:56