Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.26. 19:13:21
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
most kimondottan az irányításra értem ezt.
Egy olyan nagy cég mint a CM, akik évekre letudnak kötni egy ekkora címet, mint az F1, azoktól a minimum elvárás, hogy egy autós címnél a legjobbakhoz mérten is hozzon egy jó FFB-t és egy azokhoz hasonlóan jó kormánytámogatást. Ha eddig saját kútfőből nem sikerült, akkor talán fel tudnak venni egy olyan programozót, aki képes megoldani.
Úgy mellékesen megjegyezném, hogy egy hónap múlva jön az F1 következő része és ők még mindig 50 euróért árulják a tavalyit. Ami enyhén szólva is röhejes, mert azt már lassan ingyen kellene osztogatniuk, mert egy hónap múlva már a kutyának se kell, ugyanis lejár a szavatossága. :DDD Szóval, ha ebben ilyen jók, hogy a markukat tartsák, akkor igazán nem túlzás ezért a pénzért valami minőségit elvárni.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.26. 14:21:07
Biztosan, nekem fokra pontosan ott áll meg a kormányom 900 fokig 10 fokonként álltva, bármelyik játénkál ahova beállítom.
De próbáld ki LFS-től iR-ig, hogy hogy működnek a kormányok és tedd mellé ezt. Talán feltűnik némi különbség, kormányérzékenységben, pontosságban, vagy éppen abban ha a játékban 360 fokot fordul a kormánya az autónak, akkor a minőségibb játékokban automatikusan ott áll meg a kezedben is a kormány. Az FFB meg tényleg vicc és nem csak azért mert időnként kimarad, hanem mert kábé a rezgőbanánt tudja legfeljebb kihajtani, nem egy jobb FFB-t. Szóval maradjunk abban, hogy mások az elvárásaink. <#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.26. 13:41:55
A fulke nezet meg nagyjabol allithato volt tavaly, a g effektek zavarnak csak, nem szeretem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.26. 11:53:48
Viszont ami nem tetszik, a másik videóban, ahogyan a formációs kör után felállnak a rajtrácsra, és ghost car-rá váltopznak a körülötte levő autók egy pillanatra... Illetve, amikor balesetet okozott, az előtte levő autó csak úgy eltűnt a pályáról, ha jól láttam. Ez kicsit fura, remélem ezen még csiszolnak.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ha hozzáveszem a 22 fős online módot... kihagyhatatlan.
I met God. She's black
Ajánlom a figyelmedbe a lenti videót ha esetleg korábban lemaradtál volna róla:
Én szeretek a játékokban hosszú távú célokat kitűzni magam elé (ha a játék jellege engedi persze), már az eddigi részekben is igyekeztem a leghosszabb karriermódokat kiválasztani. Az első részben talán még 5 év volt, aztán később 7 (de lehet, hogy már az elsőben is 7). Emlékszem, 3 évig legalább eltartott, amíg feljutottam egy top autóba, az első évem után csak középcsapatoktól kaptam ajánlatot. A második évadban pedig egyszer Alonso, egyszer Webber volt a rival, de nem tudtam őket lenyomni (átülhettem volna az autójukba).
Ha beleéled magad a karrierbe, nagyon fel tudja dobni, még úgy is, hogy azért sose volt túlságosan letisztult az F1 karriermódja.
Reménykedem benne, hogy most még mélyebb lesz, szívesen kipróbálnám, hová tudok feljutni egy Manorból (persze nem valami very easy beállítások mellett).
ha a jatekelmeny jo, ha lehet normalisan kormanyozni vele en el vagyok vele akar evekig is...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
És ha már részleteknél tartunk, az első képen, Hamilton jobb első izzó féktárcsa hőjétől képződő fénytörésre felfigyelt valaki? :)
Saját képek. Nyilván minél fentebbről nézed annál kevésbé van térhatása a fűnek, de ott van, amikor kell akkor látványos és jól néz ki, mint ahogy minden más apróság. Yutubról kevésbé látszik.
De ha ez a 10 éves szint akkor OK, nekem mindegy, én tudom, látom hogy az nem igaz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.23. 16:22:46
Utoljára szerkesztette: macleody, 2016.07.23. 13:37:03
Eddig is volt "3Ds" mindenhol, keveset tolhattad a 2015öt vagy nem figyeltél. Még talán animációja is van pár helyen ahogy elmegy mellette az autó.
10 éves szint a Milestone.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.23. 11:42:55
Karakterekkel nincs gond, a célnak megfelel. Animációk szépek, a hangulat jó, a pilóták hasonlítanak. Sosem volt még ilyen autós játékban ilyen szinten, de amikor nem volt az F1be az volt a baj hogy steril, most hogy telenyomják az a baj hogy nem Uncharted 4 szintű. Érthetetlen, a graf prioritása a pályák, autók amit vezetés közben látsz, az meg az egyik legszebb ami a piacon van, a többi csak ezután jön és plusz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.23. 10:43:39
Bár a karakterek tényleg "rondák", végül is nem fps , huszadrangú kérdés.
az autóval meg pályával igazából szerintem nincs gond .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.23. 10:10:40