Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez már olyan karrier, amire még ha érdekelne se lenne idő, ez napi több óra játék, gumit tesztelni, ilyen-olyan pontokat begyűjteni a fejlesztésekért ....:)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.23. 09:33:24
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mennyi teszter es teszt ido kell ehhez, hogy az osszes nehezsegi szintet, lehetoseget, beallitast vegig probaljak, hogy ne csak mukodjon, hanem meg hasznalhato is legyen?! Ahany ember annyi igeny es stilus, szinte lehetetlen megfelelni.
En meg mindig a cockpit miatt aggodom, mindenki TV kamerabol tolja, felo hogy nem foglalkoztak vele erdemben (pozicio, fov, dinamika allitasok).
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Mindenesetre kecsegtetőek az új funkciók!
Vigyázat, F1es játék gameplay, amit nézni kell az a......
Aztán majd kiderül...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.07. 21:07:39
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2016.07.07. 20:44:16
http://goo.gl/gd6Zi5
A szabalyrendszer meg le a kalappal!
Formációs, gumimelegítős kör
Manuális rajt, kiugrási ehetőséggel + büntetésekkel
Új büntetési rendszer
Napszak beállítási lehetőségek ( ami láthatóan dinamikusan is változik közben )
Életképek ( animációk ) mindenhonnan
Manuális box, sebesség túllépési lehetőség, manuális beállás és indulás így minden a pilótán múlik
5 másodperces büntetés letöltés lehetőség
22 fős multiplayer
Újramodellezett kerékvetők és felületek / fizika
Safety Car
Virtual Safety Car
Boxfalról különböző információs táblázások futam küzben
Új törésmodell pl biztonsági lánc a leszakadó kerék ellen
new time-of-day editor, action from the paddock and hospitality area, including your engineer and agent, as well as the pit lane, grid and track.
Safety Car and Virtual Safety Car (which you can read here), F1 2016 will also include manual race starts
Your reaction time is vital here, as too early and you risk a jump start, or getting stuck on the grid as the anti-stall engages.
You’ll also be able to have manual control over your pit lane entry and braking, so you can look to minimising the time lost when pitting. You’ll also need to brake in time to avoid a penalty for speeding in the pit lane, which is also a feature included in F1 2016, along with a new five second pit stop penalty.
Oké, ebben mindenki álma vágya benne lesz!!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.07. 17:48:40
Új törésmodell? ha jól láttam nem szakad le a kerék, beletették a biztonsági "láncot". Lesznek táblázások ez már biztos, meg új kátszínek.
Dinamikus napszak? volt ez eddig benne? oké persze pl Abu Dhabi igen, de egy Monaco mint a videón ott nem volt nap/árnyékok mozgás?!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.07. 17:42:47
mondjuk pont idén döntöttem úgy, hogy megpróbálom nem megvenni :))) Ha olyan fizika , ffb lesz benne mint Dirtben, akkor talán ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.05. 21:17:22
Arra meg a tavalyi is jo volt, valaszthattam csapatot es vegig tolhattam az evet.....
Ez inkább megközelítés kérdése de sokkal közelebb van az igazsághoz az, hogy majd egy évet csúszott az új engine-re fejlesztett játék mintsem, hogy hamarabb jelent meg mert az eredeti tervek szerint a F1 2014 lett volna az, nem pedig a F1 2015, így mondhatni kényszerből született meg régi engine-re a F1 2014, amikor már előrelátható volt, hogy az új engine-re feltehetően nem tudják elkészíteni a játékot a szokásos megjelenési dátumig, nem véletlenül tartalmazza az F1 2015 a 2014-es szezont is. Közben az F1 2015-t eltolták 2015 márciusára, amiből végül július lett és ennyi csúszás mellet hagytak ki belőle jól ismert és korábbi részek által már tartalmazott dolgokat.
lac coo
A karrier mód használatát ne magadból kiindulva húzd rá a játékosokra. Veled ellentétben aki egy délután végigtolt egy szezont, nekem még egyet sem sikerült egyik játékkal sem, nemhogy az egész karriert. Én mindegyik rész esetében hosszú időmérővel és 50% versenytávval kezdtem neki a karriernek változó időjárás mellett, bár utóbbit talán nem is lehetett másként választani, és cockpit nézetből. Nekem pl. e miatt sem mindegy, hogy tartalmaz e karrier módot játék, vagy hogy van e benne cockpit nézet vagy sem, és nem azért mert kötekedni akarok. Éppen ezért kérdeztem meg nemrég Totti5-től is az egyik beszúrt videójával kapcsolatban, hogy ugyanabból a T kamera nézetből játszik e mint amilyen nézetben a felvétel készült, merthogy anno majdnem, hogy én elégtelenkedtem egyedül folyamatosan itt a topikban a homályos kormány miatt és nem bírtam rájönni, hogy ez mást miért nem zavar mindaddig amíg rá nem jöttem, hogy igen, valóban T kamera nézetből valóban nem zavaró :)
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2016.07.05. 16:27:01
De valahogy ez a mostani évad nekem kevés volt. Még azzal együtt is, hogy két évadot kaptunk, hogy ráncfelvarrás volt. Úgy is mondhatnám, ha nincs karriermód, ha kisebb csapat dolgozott rajta, akkor miért kellett ennyi pénzt kérni érte? Miért nem árazta be 12-15 ezerre, és akkor most nem arról beszélgetnénk, túléli-e a sorozat.
Ráadásul ebben a részben egy igénytelenség olyan fokára jutottunk, hogy egyénileg nem is lehetett eldönteni a verseny és az időmérő hosszát. 15 %-os versenyt akarsz? Akkor csak 1 időmérő etapot kapsz, slussz-passz. Kizárólag a teljes versenyhétvégére találsz pre-defined beállításokat.
Vannak amúgy a 15-ben óriási előrelépések, de sok tekintetben a "kivettünk belőle, hogy később visszatehessük"-szaga van nekem a dolognak.
ACt átlag 3 évig csinálják, ott 4 csapat rá volt tolva meg az egész Ubi. Tavalyi AC-t konkrétan 4 évig csinálták.
Codienél 1 team foglalkozik az F1el.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.05. 11:39:50
Az, higy mindenki jajgatott a hianya miatt az nem azt jelenti, hogy erdekelte is oket :))) Iden majd lesz valami mas, ami miatt lehet szarozni.
Aztan meg majd szerintem elengedik lassan az egesz F1-et, aztan semilyen nem lesz ;)