21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#4919 Alexeasenak volt egy hozzászólása (1-2 oldallal visszább) ami egész jó kiindulópont g25-höz de a tökéletes beállítást neked kell megtalálnod. Ez egyénfüggő. -
heady #4918 Ravaszok nincsenek rajta, mint az xboxos joyon? Én olyannal tolom, és azzal nagyon jól lehet iránítani. -
buko20 #4917 Én ha játszok a 2 gombával irányittom jobban megy vele mint a gombokkal -
Rossi1 #4916 Koszi a tippeket.
Nos, ami a palya ismeretet illeti igaz nem a legjobb, de azert gyakorlok mindegyiken rendesen. Nekem inkabb a gamepaddal valo iranyitas nem megy. Szerintem itt lehet a bibi, mert a gombaval ugyan lehet folyamatosan adagolni a gazt de az enyem ennyira laza, hogy neha elcsuszik jobbra es balra es akkor meg ugye kanyarodok..:) Ugaynez eles kanayarvban kanayarodas kozben hirtelen gazt ad es mar ki is mentem. Probaltam ket gombaval de hat az meg vigjatek volt....:)
Aki gamepaddel nyomja adna egy-ket tippet mit erdemes venni? vagy milyen beallitassal erdemes?
Koszi!
Egyebkent tuti kormanyos jatek!
-
GPx8 #4915 Mondjuk aerodinamika szimuláció nem nagyon van, úgyhogy nyugodtan leveheted a szárnyállásszögeket, ugyanúgy viselkedik az autó. -
Anor #4914 Hi!
Nekem egy olyan problémám van hogy: a gépem nem egy erőmű de verseny közben grafika lejjebb vételével tökéletesen müxik viszont ha kilépek a menübe elkezd akadni, megáll a jobb felső sarokban a "loading" felirat,megakad a hang. néha elindul egy-egy pillanatra de a reboot a megoldás általában. Valami ötlet esetleg?
Előre is köszi! -
partizan182 #4913 Gondolom mindenki még csak ismerkedik a cuccal. Ráadásul a legtökéletesebb beállítás inkább csak online futamon lényeges, mely Live regisztrációt igényel pc-n, és hát ismerjük a hazai dobozos/warez arányokat (nem mintha lehetne Mo-ról becsületes live reggel bármit is tenni jelenleg...).
Beállítások hatásai egyébként szépen átjönnek az autó viselkedésében és a köridőkben is, de a gépi ellenfelek legyőzéséhez nem nagyon van rájuk szükség. -
#4912 Annyira, igen:) -
#4911 versenyközben mindegy, ugyis annyi van benne ami elég a futamra :) Időmérön meg szolnak ha már fogyoban van, de magad is be tudod állitani... -
Pitti #4910 nekem a gáz is késik, nyomok egy gázfröccsöt és akkor pörög fel a motor mikor már leszálltam róla. Néhány tizedmásodperc csak de zavaró tud lenni. -
#4909 Még egy dolog (én utoljára F1-es játékot a GP3/GP4 érában nyomtam):
miért nincs tele a fórum car setupokkal? Anno, amikor Geoff Crammond remekművei voltak a királyok, a fórumok hemzsegtek a javasolt beállításoktól... Ez a játéka annyira arcade, hogy nem is kell állítgatni? -
partizan182 #4908 Sárgán villog jobb lent ha már kevés van + a mérnököd is szól. Verseny közben kifogyni nem fogsz, de visszaveszi a teljesítményt. -
stupido #4907 Lehet, hogy én voltam vak, de nem találtam megoldást arra, hogy miért késik a váltás ahhoz képest, mikor megnyomom a gombot.
Van rá már megoldás? -
partizan182 #4906 Úgy tapasztaltam, hogy az ideális ívre szépen betapad, ha nem esel be 200-al a kanyarba, akkor kijövetelkor sem fog táncolni a segge. Ha nagyon sarkosan veszed a kanyart, akkor viszont óvatosan kell a gázt adagolni kifelé, mert azonnal keresztbe áll.
Sztem aki mediumon tolja az kontroller/bill viszi, kormánnyal könyebb az úton tartani a kocsit. -
#4905 Bocs a láma kérdésért, még csak 1-2 órája próbálgatom a game-et:
Verseny közben hol jelzi ki az üzemanyagszintet? -
#4904 Codies megoldása a pit stop bugra (átmenetileg, amíg jön patch):
Altering Your Race Strategy
By interacting with the ‘Tyre’ stack menu in the garage prior to a race you can adjust your default pit strategy. By making any of the following changes then this problem will be significantly less likely to occur as you will stop yourself from pitting on the same lap as the majority of the AI:
1) Increase or decrease your first pit stop by a lap from the pre-set default
2) Reverse your strategy to start the race on the prime tyres rather than the options, which will allow you to get significantly later in the race before having to make your pit stop (you’ll notice a recommended number of laps for each tyre compound, which will help you determine what lap to make your pit stop). This will require you to alter the both tyres which you start the race on and the pit stop tyres as well as your intended pit stop lap.
3) Alternatively you could also carry on with your default race strategy but choose to ignore the lap where the Race Engineer calls you in and select to pit on the subsequent lap. This is what I tend to do.
Altering Your Race Distance
The more you increase your default race distance up from 20%, the less likely this will occur as the AI will have much larger windows in which to make their stops rather than all coming in on the same lap, as well as the distances between the field becoming much more widely spread.
This issue is almost certainly less likely to be an issue in Multiplayer since the problem’s frequency is a function of how many people are in the pits at once, and your position in the garage line-up.
We'll be back when we've got some more details on this but rest assured we are looking into it. -
heady #4903 Most töltöttem le, mindjár kipróbálom! Akkor majd leírom a tapasztalatokat! -
#4902 valaki probalta mar? -
#4901 Talán bug lenne, hogy közepes szinten sokak nehezebbnek találják a játékot? Én csak experten próbáltam (Logitech MOMO), és gyakran úgy éreztem, mintha nem lenne kikapcsolva a kipörgésgátló. Egyszerűen nem tört ki, hiába gyorsítottam ész nélkül kanyarból kifele jövet. Aztán hallom/olvasom, hogy mások meg azt mondják, mediumon csúszkálnak veszettül... -
heady #4900 Mert ez egy mod. Akinek kell, megtaláltam, csak regisztrálni kell az oldalon.
Itt vannak összehasonlító képek, és letöltési link. -
#4899 "mert akkor mar az animacio maceras lenne;)"
FVA-ban elég bután néz ki ahogy ütközésig tekerik minden! kanyarba mert az úgy gyors és jó... -
#4898 ebben a videóban hogyhogy ilyen szép élénk színek vannak?
nekem olyan gagyi fakó az egész
van még valakinek ilyen problémája? -
partizan182 #4897 Ízlés kérdése. Sokan szidják, nekem tetszik. Érezni ahogy betapad a kocsi a kanyarokban, érezni, ha kitörni készül, a felgumizott íven tök más a viselkedés mint máshol, minden pont olyan ahogy én a kis fejemben elképzelem.
Nyilván aki LFS-en nőtt fel, annak másak az igényei. -
Pitti #4896 Az autó mozgása is kamu... :) -
#4895 g25 hoz adna valaki egy tokeletes beallitast? -
IXEMGabeo #4894 kipróbáltam a professional módot, eskü könnyebb, mint az Intermediate amin én is tolom:D:D:D de halálkomoly Montrealban 3 kör alatt Schumival 12. ről 3. lettem, Abu Dzabiban pedig Sutillal 8. ról 3. helyen is álltam, csak mivel nem ismertem a pályát vagdostam perdültem egyszer és 11. lettem...talán annyiban profi mód h az ellenfelek nem hibáznak...Intermediate-ban pl Bahreinben és Barcelonában az utolsó sikánnál is pörögtek ki rendesen mármint az AI:D -
#4893 Karrier. Első verseny. Tök jól ment minden, bár nem lett pole, csak 8. hely, mert folyamatosan forgalomban tettem meg a gyorsköröket, de azért örültem. Szépen feljöttem, boxkiállás után 10. helyre dobott vissza, de visszakapaszkodtam a 4. helyre. Üldözöm Vettelt a 3. helyért, már majdnem megvan, rádión tápoltak is, hogy még egy kicsi, és meg lesz a srác, erre az egyik kanyarban szépen megpördültem, és bár megfogtam, elment jópár mp, mire tudtam folytatni megfelelő tempóban. Toltam, toltam, de nem értem már be Vettelt. A végére látótávolságba került, csak nagyon kevés kör volt hátra,és nem volt esélyem előzni. Szépen 4. lettem.
Megnéztem a replayt, főleg a megpördülésem (a boxkiállás tök jól néz innen ki), erre látom, hogy a Vettel előtt haladók közül az egyik megtörte az autóját, és az arról leszakadt alkatrészdarabkán csúsztam meg.
Szóval egyre jobban tetszik a dolog. Van egyfajta hangulata, amit régóta hiányoltam. :) -
#4892 Itt be lehet allitani rendesen a kormanyt (G25) - szinkronban forog, rendesen linearis stb. Azert nem forog a jatekban 400 fok kornyeken, mert akkor mar az animacio maceras lenne;)
A problema nem a ballithatosaggal van, hanem inkabb azzal, hogy 90%-ban kamu az egesz FFB, nem valodi visszajelzest ad az auto viselkedeserol, hanem csak effektel:/ -
IXEMGabeo #4891 akartam már kérdezni mi van, ha nem megyünk ki a boxba? csak van olyan pálya ahol óvatosan vezetve nem kopik el a gumi... -
#4890 Megvetted? -
Neoncsoves #4889 400 fokot a boxutcában használják a versenyzők, amúgy kb 220-200 fok körül megy a kormány -
Pitti #4888 A játék az más :) -
partizan182 #4887 Hiszek neked. A game-ben viszont közel sincs 400 foknyi kormánymozgás, erre akartam kilyukadni. -
RYO21 #4886
-
crossy104 #4885 Sziasztok! Magyarositásról van valami hir? Csinálja valaki? -
#4884 "Gridben én esküszöm próbálkoztam, netről lestem mindenféle G25-höz ajánlott beállítást, de nem sikerült vezethető szintre hozni."
Mert nem lehet, akár csak a Shiftet. -
Pitti #4883 F1 autók kormánya kb 400fokot fordulnak, csak nem használják ki normál körülmények között. -
#4882 Nekem adták a DIRT 2-őt a VGA mellé és nagyon élveztem a játékot kormánnyal és igen, nagyságrendekkel könnyebb jó időt menni kormánnyal. -
partizan182 #4881 G25-öm 900 fokos szal nem erről van szó. :) F1 autók kormánya nem fordul többet összesen kb 200-220 foknál, erre gondoltam.
Gridben én esküszöm próbálkoztam, netről lestem mindenféle G25-höz ajánlott beállítást, de nem sikerült vezethető szintre hozni. -
#4880 ugye? én a ferryri academyvel nyugtatom magam utána:D