21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
peter0 #5001 Ez komoly kérdés volt? a Q1 az 20 perces! Majd ha a 15-ben leszel akkor jön a Q2 majd ha bent leszel a 10-ben akkor jön a Q3!!! Tudod, most ilyen az időmérő edzés a Forma1-ben:)) -
#5000 3 fordulós:) -
twi452 #4999 ebben van az igazság :)
a rendes hosszú versenyhétvégén vannak a kvalifikáció előtt hosszú szabadedzések is ahol lehet gyilkolni a gumikat meg a motorokat :) -
#4998 -.- talán nem az egyszerüsített hétvégére kellene menni hanem a teljesre és lesz másfél órás prektisz és 2 fordulós kval... -
#4997 Na jó de elég lol hogy csak Q1 van. -
twi452 #4996 mert igazából is 20 perces a Q1 :D -
#4995 szerintem azért mert a rövid versenyhétvégét választottad -
mikiking #4994 Azt mondja meg nekem valaki,hogy hogyan tudok gamepaddal játszani ? mert billel müködik,de a gamepadot nem is észleli... Xbox 360 gamepad for windows -
SkylineGTR #4993 miért van az hogy az időmérő csak 20 perc? nem kéne kihagynom a szabadedzést? -
peter0 #4992 de! -
IXEMGabeo #4991 jön elvileg patch ami talán kijavítja a hibát...low és a max graf alatt is alig van eltérés a szaggatás mértéke ugyanolyan nekem is:D -
#4990 sziasztok, nektek a kocsinak a hangja nem szaggatott, amikor teljesen kihúzatjátok? -
#4989 warezba... itt nem szeretik az ilyet... :D -
baly0217 #4988 át teleportáltam nem kell izgulni:D -
#4987 Alt + Enter és vissza fog állni! Szerintem két profil kell hozzá. -
#4986 okés köszi :) -
#4985 hat ezaz :) ... can you run it-al neztem már és akkoris és most is aztmondja minimumon menni kéne :) ( az ajanlottnal irja hogy a vidkari es a proci nem eleg neki) nemtudom :) kiprobalom ezt a game booster-t :) köszönöm :) -
#4984 Teleportáld át magad ebbe a topikba és itt offoljál alreg! THX! -
SkylineGTR #4983 hi. olyan gondom van hogy eddig semmi gáz nem volt, tegnap feladatkezelővel zártam be a játékot nem rendesen, és most mikor rámegyek nem lép be rendesen a játékba, hanem csak egy ablakba nyitja meg, és így látom a tálcát alul meg ilyenek. amúgy hogy tudunk két karriert játszani egyszerre, kell 2 offline profil? -
#4982 Kotródjál már át a warez topikba. -
#4981 A grafikai számításokat a VGA végzi, emiatt nem változik low-high beállítások mellet a probléma. -
#4979 Zárj be néhány feleslegesen futóprogramot, próbáld ki a Game Booster-t és nézd meg mit mond a gépedre a Can You Run It.
A Game Booster-el letudod állítani a fölöslegesen futó folyamatokat és programokat, amég játszol, utána pedig újra indítja őket. Sokat ne várj tőle, de nekem kb 5-10 FPS-el lett több pl a TDU. -
#4978 na de minimumon is? :) -
#4977 Roppant egyszerű, proci limitbe ütközik. -
#4976 próbáltam 1680x1050-en és 1024x768-on is :S
-
#4975 próbáld kisebb felbontáson
Nekem is szaggatott, de közepes grafikán fele akkora felbontással már jól ment! -
#4974 valaki egy pontosabb linket
-
#4973 na azt mondja meg nekem valaki, hogy az miért van, hogy low és high beállításon is ugyan úgy szaggat a játék? :)
Intel core2duo E4800
2giga ram
GF 8600gts
win7
tárátáttá tárátáttá. oké hogy nem kéne hogy ultra beállításokon fusson, de az hogy low grafon is ugyan annyira szaggat? nem értem. -
#4972 alreg! -> BAN-t neki!
Ha nem akkor bocs! de elég átlátszó dumája van... -
baly0217 #4971 Sztem ez a fórum azért van h segítsünk egymásnak nem azért h kötekedjünk ... -
peter0 #4970 Még a játék megjelenésekor láttam ,hogy valaki belinkelte a magyar használati utasítást. Ezt be tudná valaki újra linkelni? köszönöm. -
#4969 Azért egyesek jó tuskók, mert rá kéne kattintani a nick nevére és rájönnél hogy 14-18 éves, ha jól adta meg a dátumot (ha nem akkor az ő baja)! Amúgy meg "A WAREZ TILTOTT A TOPIKBAN!" szal mehetnek az off topikba! :) -
baly0217 #4968 köszi Aaron rendes vagy -
#4967 A tuskó maximum ő, mivel a KIBASZOTT SZÖVEGDOBOZBA VAN ÍRVA, HOGY A WAREZ TILOS. -
Aaron1212 #4966 Azért egyesek jó tuskok.Már bocs.Mi van ha csak 8évas akkor jó hogy nem tud krekkelni.A lemezmeghajtoból kel bemásolni a játéknak az indítóját ahova felraktad a játékot.Pl: program files f1 2010 -
#4965 Hogyne! Tessék! :D -
#4964 98óta tudni kéne krekkelni -_- -
baly0217 #4963 Sziasztok.Azt szeretném kérdezni h ha ezt írja ki hogy:rossz lemez van behelyezve .Kérjük.helyezze be az eredeti "F1 2010 F1 2010" cd/dvd-t.Ezzel mit kéne csinálnom .Lécives segítsetek -
#4962 hello valaki egy linket adna a jatekrol nagyon nagyon kosz elore is -
krys002 #4961 szervusz, hát utána olvastam és gondolom akkor az a baj, hogy egymagos procim van.. :( am amd sempron 3200+-om van