21750
  • peter0
    Ez komoly kérdés volt? a Q1 az 20 perces! Majd ha a 15-ben leszel akkor jön a Q2 majd ha bent leszel a 10-ben akkor jön a Q3!!! Tudod, most ilyen az időmérő edzés a Forma1-ben:))
  • Totti5
    3 fordulós:)
  • twi452
    ebben van az igazság :)
    a rendes hosszú versenyhétvégén vannak a kvalifikáció előtt hosszú szabadedzések is ahol lehet gyilkolni a gumikat meg a motorokat :)
  • Totti5
    -.- talán nem az egyszerüsített hétvégére kellene menni hanem a teljesre és lesz másfél órás prektisz és 2 fordulós kval...
  • [HUN]FaTaL
    Na jó de elég lol hogy csak Q1 van.
  • twi452
    mert igazából is 20 perces a Q1 :D
  • laci 700
    szerintem azért mert a rövid versenyhétvégét választottad
  • mikiking
    Azt mondja meg nekem valaki,hogy hogyan tudok gamepaddal játszani ? mert billel müködik,de a gamepadot nem is észleli... Xbox 360 gamepad for windows
  • SkylineGTR
    miért van az hogy az időmérő csak 20 perc? nem kéne kihagynom a szabadedzést?
  • peter0
    de!
  • IXEMGabeo
    jön elvileg patch ami talán kijavítja a hibát...low és a max graf alatt is alig van eltérés a szaggatás mértéke ugyanolyan nekem is:D
  • Krisztiam #4990
    sziasztok, nektek a kocsinak a hangja nem szaggatott, amikor teljesen kihúzatjátok?
  • palinho96
    warezba... itt nem szeretik az ilyet... :D
  • baly0217
    át teleportáltam nem kell izgulni:D
  • laci 700
    Alt + Enter és vissza fog állni! Szerintem két profil kell hozzá.
  • ScarY MAN
    okés köszi :)
  • ScarY MAN
    hat ezaz :) ... can you run it-al neztem már és akkoris és most is aztmondja minimumon menni kéne :) ( az ajanlottnal irja hogy a vidkari es a proci nem eleg neki) nemtudom :) kiprobalom ezt a game booster-t :) köszönöm :)
  • laci 700
    Teleportáld át magad ebbe a topikba és itt offoljál alreg! THX!
  • SkylineGTR
    hi. olyan gondom van hogy eddig semmi gáz nem volt, tegnap feladatkezelővel zártam be a játékot nem rendesen, és most mikor rámegyek nem lép be rendesen a játékba, hanem csak egy ablakba nyitja meg, és így látom a tálcát alul meg ilyenek. amúgy hogy tudunk két karriert játszani egyszerre, kell 2 offline profil?
  • SötétBarom
    Kotródjál már át a warez topikba.
  • SötétBarom
    A grafikai számításokat a VGA végzi, emiatt nem változik low-high beállítások mellet a probléma.
  • laci 700
    Zárj be néhány feleslegesen futóprogramot, próbáld ki a Game Booster-t és nézd meg mit mond a gépedre a Can You Run It.
    A Game Booster-el letudod állítani a fölöslegesen futó folyamatokat és programokat, amég játszol, utána pedig újra indítja őket. Sokat ne várj tőle, de nekem kb 5-10 FPS-el lett több pl a TDU.
  • ScarY MAN
    na de minimumon is? :)
  • SötétBarom
    Roppant egyszerű, proci limitbe ütközik.
  • ScarY MAN
    próbáltam 1680x1050-en és 1024x768-on is :S

• laci 700
    próbáld kisebb felbontáson
    Nekem is szaggatott, de közepes grafikán fele akkora felbontással már jól ment!
  • kutizsolt
    valaki egy pontosabb linket
  • ScarY MAN
    na azt mondja meg nekem valaki, hogy az miért van, hogy low és high beállításon is ugyan úgy szaggat a játék? :)

Intel core2duo E4800
    2giga ram
    GF 8600gts
    win7

tárátáttá tárátáttá. oké hogy nem kéne hogy ultra beállításokon fusson, de az hogy low grafon is ugyan annyira szaggat? nem értem.
  • laci 700
    alreg! -> BAN-t neki!
    Ha nem akkor bocs! de elég átlátszó dumája van...
  • baly0217
    Sztem ez a fórum azért van h segítsünk egymásnak nem azért h kötekedjünk ...
  • peter0
    Még a játék megjelenésekor láttam ,hogy valaki belinkelte a magyar használati utasítást. Ezt be tudná valaki újra linkelni? köszönöm.
  • laci 700
    Azért egyesek jó tuskók, mert rá kéne kattintani a nick nevére és rájönnél hogy 14-18 éves, ha jól adta meg a dátumot (ha nem akkor az ő baja)! Amúgy meg "A WAREZ TILTOTT A TOPIKBAN!" szal mehetnek az off topikba! :)
  • baly0217
    köszi Aaron rendes vagy
  • SötétBarom
    A tuskó maximum ő, mivel a KIBASZOTT SZÖVEGDOBOZBA VAN ÍRVA, HOGY A WAREZ TILOS.
  • Aaron1212
    Azért egyesek jó tuskok.Már bocs.Mi van ha csak 8évas akkor jó hogy nem tud krekkelni.A lemezmeghajtoból kel bemásolni a játéknak az indítóját ahova felraktad a játékot.Pl: program files f1 2010
  • laci 700
    Hogyne! Tessék! :D
  • VRSDM
    98óta tudni kéne krekkelni -_-
  • baly0217
    Sziasztok.Azt szeretném kérdezni h ha ezt írja ki hogy:rossz lemez van behelyezve .Kérjük.helyezze be az eredeti "F1 2010 F1 2010" cd/dvd-t.Ezzel mit kéne csinálnom .Lécives segítsetek
  • kutizsolt
    hello valaki egy linket adna a jatekrol nagyon nagyon kosz elore is
  • krys002
    szervusz, hát utána olvastam és gondolom akkor az a baj, hogy egymagos procim van.. :( am amd sempron 3200+-om van