Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2010 néven jön ki, de a 2009 évadot fogja tartalmazni!!!

szerintem mindenki szarik a topikra, ugyanis egyáltalán nem úgy néz ki hogy a közeljövõben fogunk uj f1es játékkal játszani.

Kiváncsi leszek mi lesz ebbõl a játékból: F1 2010 (mert ugye ez lenne a címe PC-re+NextGen-re, csak a kedves téma indító szarik erre a topikra, csak az volt a lényeg, hogy õ nyissa meg), mert ugye az F1 jõvõje elég gyenge lábakon áll a jelenlegi helyzet szerint.
[HUN]FaTaL
Chello Gold? <#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

Valaki végig játszotta már? Hány küldi van?

DE nekem szerencsém van<#mf2>Gold elöfizetésem van egy évig <#zavart1><#eplus2><#vigyor1>
Legend Killer
ja, az úgy volt, h szia, Kata vok, van1pepsid? csak Neo reinstallálta a rendszert :DDDD.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
és hozz1pizzát.
meg jön1csaj a pepsijével, aki azt mondja majd, h:
- szia, Kata vok, kell a pepsi, v én?

:DD

és lehet választani, de igen, ez sajnos má csak a gold csomagú felhasználóknak jár és az sok pénzbe kerül<#rinya>, pedig a csaj tökjó<#finom>.

:D

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

kemszi2
neeeeeeeeeeeeeeeee
"a szívemet akarjátok? a cipõtök talpán megtaláljátok"
krisztianp16
Látom elvagytok:D

Idioták kiméljenek!!! :)

akyyy
nem fog igaziból kopogni az is a játékba van te:D de csak a DLC be van, ami xbox exkluziv:P

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kemszi2
jaja már végig is vittem.éppen a Zsolti fijúút várom hogy kopogtasson
ja látom közben már Alexease megválaszolta
kapsz egy mobilt az egyik szponzortól, abban benne van egy brit bulvárlap telefonszáma hívd fel õket, hogy Mosley után Burney-bá is orgiát csapott, utána már nem lesz gondod vele

/mi lesz itt 2010 nyaráig? xD/
Legend Killer
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kemszi2
A Baumgartner??? akkor még ma megcsinálom<#hehe>
kemszi2
de addig legalább kiszórakozzuk magunkat
Legend Killer
<#rinya><#rinya>. de majd miután végig vitted, bekopog az ajtódon a kedvenc versenyzõd és gratulál, szal bocsáss meg, na<#rinya> :D.

Legend Killer
de addig is jól elröhögünk az ilyen írásokon :D.

kemszi2
hogy lehecc ilyen szemét elmondtad a poént.így már nem is jácom tovább<#idiota>
Alexease
Meg 1 evig ilyen es hasonlo uzenetek lesznek, azutan (lehet hogy) kapunk egy arcade fost, es gyorsan kihal a topic:)
Legend Killer
hívd James Bondot, majd õ tökön rúgja, meg a köcsög Moslékot (Mosleyt) is :D.
a köv küldin már Pókember is segít!

ja ez szpojler? bocs<#rinya>

:DD

kemszi2
na jó dehogy lehet megcsinálni hogy amint felteszem, a bombákat ne kapcsoljon le Ecclestone?
Legend Killer
:D

tedd fel a bombákat a Team USGPE autóira, és a csapatod elintézi, hogy megnyerd a másnapi versenyt

a 3. nekem még nem sikerült mert mindig meghalok, vagy kizárnak
krisztianp16
Bocs fére írtam:D

#321: Most már értem:D<#crazya>

#323: Én már kétt hete lemaratál:D

#324:Én meg a 3.-ban XD

kemszi2
én meg elakadtam a második küldetésben
Legend Killer
fú vazze, mit akartok, én má multizok a géjmmel<#idiota>:D.

leho94
hsz szólást ? ?:DAS?:DSA?:DSA?:D?:SDADAS

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Ajj nem érted a poént! <#circling>

krisztianp16
Csak ha kétt hsz szólást vissza olvastál volna rájönnél, hogy még nem jelent meg<#idiota>

Legend Killer
nekem Michael Schumacher adta oda személyesen, mit akarsz?<#idiota>:D

Nekem van jobb kérdésem: honann lehet letölteni?

Elöszõr azt kérdezd meg, hogy megjelent-e a játék...
Alexease
Ezzel talan a keszitoknel erdeklodj, mert egyelore csak ok tudjak:)
Amugy meg, ultra-fail:))))))
bertino
<#zavart2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

fekete0012
hali az lenne a kérdésem hogy vistán megy már vagy csak xp-én?

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Sorry én arra én arra gondoltam ,hogy ez mért jobb a középen lévõnél és arra válaszoltam.
és a képen ami lejebb van szerinted középen van?

mert a valódin nem középen van?
persze most a régebbi f1-ekrõl beszélek, birkuc verziók meg stb...

leszedtem én is még csomo verziót ,de mindegyikben ez az elbaszott kameranézet van, és nem találtam meg azt, ami pont a sisak felett van (f1challenge2007-ben van ugy). valaki felvilágosítana hogy miért jo ez a nézet?

Legend Killer
az

de azér egész jó :D.

sirnék, ha így nézne ki majd a játék, de ez a kép valszeg F1 Challenge vagy GP4
Danecay
Igaz, észre sem vettem, bár nem is azt figyeltem :)

N o N a m e
meg rossz a kép is mert Hamiltonnak (1-es rajtszám) sárga sisakja van :D
Legend Killer
ez is tökéletesen megfelelne, de nemtom mé csak Kimivel lehet menni, mind1, Ferrari rulz úgy is :D.

Legend Killer

Legend Killer
nekem mind1 milyen, CSAK JÖJJÖN MÁ ÉS IDÉN!!!!!!!!<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

szip

Danecay
Természetesen tudom :) igaz ugyan hogy a Wii és a PSP-verziót a Sumo Digital Ltd. fejleszti, de mégis csak a Codemasters megbízásából és felügyelete alatt. Persze jövõ nyárig sok víz lefolyik még a Dunán/Tiszán.

Ezt nem a Codemasters csinálta õk a nextgenessel vannak elfoglalva, de szerintem ezt te is tudod.