21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#4716 actionmap/actionMapPreset6 ebben a fileban van a def kormany elvileg (x360wheel) ezt sajat felelossegre birizgald:) es elotte keszits masolatot:) -
#4715 ok,ha jutottál vmire akk ird le légyszi -
#4714 jo kerdes:) valszeg a win alapot, de ez FFB, a tobbit most nezem -
#4713 aham akkor azert nem megy foljebb, mert szegenynek kitekeri a nyakat a proci:) mert neztem tesztet GTX480-al es szepen skalazodott a magokkal -
#4712 nem vagyok rád ideges :) és melyik értétet állitsam a f1 2010/forcefeedback konyvtarban ? -
#4711 Ott van aláírásban minden. :) HD 4850, 1680x1050, minden max, 4xAA -
#4710 aham videokari? -
#4709 tudom mert nem tamogatott a kormanyod, ne ram legyel ideges hanem a fosfej CM-re -
#4708 Na megnéztem practice közben: 1. mag 80% többi 40-50. -
#4707 az FFB-t lehet allitgatni!! f1 2010/forcefeedback konyvtarban az alapot is! ha nem ismeri fol a game..
catchup-ot is:)) ott van benne hogyha ennyi es ennyivel lemarad akkor turbomod:D -
#4706 mondom hogy nem engedi hogy rámenjek -
#4705 Advanced wheel settings-ben -
#4704 -
#4703 és hol lehet állitani a holt játékot?
mert csak az edit setupra tudok rámenni meg a keybord és a costum között tudok választani.. -
#4702 Sziasztok! nem tudjátok véletlenül, hogy milyen progival lehet megnyitni a játék mappáiban lévő fájlokat??
vagy esetleg melyik fájl tartalmazza a pilóták neveit...?? esetleg az autó vagy sisakfestéseket milyen progi tudja megnyitni vagy átkonvertálni esetleg valami ismert képfájllá.. :-D jegyzettömbbel mindent meg lehet nyitni de értelmes dolgokat nem mutat XD -
#4701 Az nem az FFB... holtjátékot kellene állítanod, amit szintén lehet az opcsönszben. -
#4700 akkor te nem az FFB akarod allitani hanem az erzekenyseget meg ilyeneket.. -
#4699 aza bajom hogy tekerem egy kicsit a kormányt és nem reagál rá. kb mikor a negyedénél van akkor kanyarodik el:D az érzékenységen kéne állitani de nem engedi hogy belépjek a menübe -
#4698 De belehet állítani bazmeg, fogd már fel :D Nekem force ex van, nincs a hivatalos kontrollerek között mégis tudok allítani az FFB-n, igaz jó nekem az alap is. Amúgy mi köze az FFBnek ahhoz hogy mikor kell kanyarodni?:D X360 controller nem FFB-s tudtommal, csak Vibration. -
#4697 de mi a f*** é nem lehet egy nem támogatott kormánynál beállitani a force feedbacket . nálam ez kiverte a biztositékot..,igy teljesen élvezhetetlen a játék... -
#4696 Nekem kb a grafon meg par dolgon kivul ez az egy ami tetszik benne:) hogy nem gyalogolok at a mezonyon..
Mondjuk ha a kovetkezo evben mar van ForceIndia lehet ez is elmulik ahogy neztem... Mert az erosorrend gatya... pl a Lotus a 12-13-ik versenyig mindig verte a tobbi ujjoncot erre mindig utolso Trulli:) -
#4695 Ok, csak már kezdtem azt érezni hogy én vagyok a full láma, de akkor nem:) -
#4694 jo te is tudod pistike/easy/fullhelp:) -
#4693 Voltak igen, hogy semmi kihívás, könnyű stb...
"Virginnel kezdtem az F1-2010-et. Első versenyen harmadik lettem, (Virdinnel, úgy, hogy kicsúsztam 1x, és a nyalókás köcsög feltartott) Másodikon már az élről indultam, elsőnek mentem kerékcserére, a nyalókás gennyzsák megint úgy engedett ki, hogy 24. pozícióból folytattam a harcot, ellenben első lettem a végére, úgyhogy töröltem is ahogy állt. Ez így NEKEM nem pálya. Rossz kontrollerrel, minden segítség off.... Szánalom. Ennyire nem vagyok jó. De Pistike szája a füléig ér, és Shumachernek érzi magát. A "mai fiatalok" nem szeretnek küzdeni. Ez van." -
#4692 2 kor utan nyerni? mondott valaki ilyet? -
#4691 az nem baj, nekem ablakba kell jatszani:) -
#4690 Akkor mégse lehet 2 kör után nyerni? no mert nekem sem megy Williamsal karrierbe legnehezebben. ( még:D ) -
#4689 lol:) -
#4688 told le ablakba es kozben tudod nezni:) -
#4687 Igaz ablakban van a játék :D -
#4686 Tyres menuben azt hiszem verseny elott -
#4685 A boxban nagyjából mindegyiknek a felét, verseny közben nemtudom, de szerintem ez csak két magot használ ki rendesen. -
#4684 faca, elvileg neztem tesztet tekeri rendesen a 4 magot, de ez hihetobb lenne:) -
#4683 Bahreinben meg lehet vitezkedni(mert bugos) ott legnehezebb fokozaton 9 rajtkocka Lotus-al:) de melbourne-ben mar nem annyira lehet elso 10 kerulni(ennyit nem megyek vele):P -
#4682 Közvetlen a verseny előtt ha rámész a gumikra, ott lesz egy olyan pont is hogy versenystratégia. -
#4681 Igen fogja, hogyha olyat veszel ami tudja Force Feedbacket.
De ami a listába van az valószínű mind tudja. -
Rossi1 #4680 Versenystratégiát hol lehet skacok?
Olvastam, hogy lehet állítani kiállást meg minden de nem találom... -
#4679 Nem néztem, de mindjárt megnézem úgyis készültem vele játszani :) -
#4678 allitani lehet -
#4677 Lehet!