21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
El Brujo #4799 Sokat nem játszottam vele, attól tartok nem is fogok, de ez az én hibám. Az övéké viszont az, hogy GRID óta ha nem QUIT-ra rábökve lépek ki a játékaikból, hanem ALT+F4 vagy feladtkezelőben zárom, marad egy 2 gigás file a C: meghajtón. Itt sincs másként. Szóval ha valakinek hiányzik ennyi hely, itt keresse: C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\USER(tenmagad)\replay -
manutd3 #4798 mi az a flashback? -
#4797 Halihó!
Találtam egy T-Cam javitó módot, nekem bejön, bocsi a nagy képért :) A McLarenes képen elfelejtettem levenni az OSD-t.. :[
-
IXEMGabeo #4796 Virginnel (nem véletlen hiszen a jelentése szűz);), Di Grassi a csapattársam eddig őt nagyban alázom:D már fejlesztési csomagot is kaptam a Minor fülecskébe az egyik pénteki szabadedzésen:D
Lotus nem tetszett, Hispánia pedig gondolom méggyengébb:D Virginnek tetszik legjobban a kocsi színösszeállítása... -
Tomy Lee #4795 Online tapasztalatot írna v.ki? -
IXEMGabeo #4794 ez egy érdekes dolog Malaysiában szívtam meg így és 1. helyről engedett vissza 20. helyre majdnem újrakezdtem az egészet mondom...amúgy bírom azt is amikor kiengedik elém mondjuk Kubicát az meg direkt rámhúz és nem kapna büntetést csak én kapok warningot ha neki koccanok picit:D pff...egyébként pont Malaysiában kiállás után voltam az élen állótól mindig gyorsabb 2 seccel, általában kemény keverékkel kezdek utána váltok lágyra és ez eléggé beszokott jönni...feltéve ha nem szúrom el és nem csúszok ki számtalanszor volt ilyen, dehát ha szaggat az embernek olykor nem érzem rámegyek a sikánra az meg megdob... -
#4793 úgy értettem melyik csapattal?:D -
IXEMGabeo #4792 áá:D mondjuk úgy Custom beállítással... -
IXEMGabeo #4791 Logitech rumblepad 2, e mellett pedig szaggat nekem picit a játék tehát olyan 1 seces elmaradásom van gáz és fékadás terén...de nem érdekel akkor is végigcsinálom a szezont:D jelenleg 4 futam után van 8 pontom, segítségek nélkül tolom, automata váltóval, gumi, üzemanyag szimuláció, törés be ill. Full:) ellenfelek pedig intermediate -
#4790 amúgy ez a kiállás kabaré....úgy enged csak ki ha már mindnki kiment a boxból...vicces. meg átmennek rajtam az autók:O -
manutd3 #4789 easyn nyomod? -
IXEMGabeo #4788 Malaysiában esőbe vezettem a futamot, de a kiállással minden elszúródott:(
és ráadásul még egyszer nem használtam flashbacket mert nem tudtam mi a funkciója xD -
#4787 :) mivel nyomod? -
#4786 42 azthiszem lotussal vagyok 3 verseny után -
IXEMGabeo #4785 áá 1. szezonom van, de a csapat maximálisan támogat tehát a torta mutatóm 100%-os:D:D:D igen, mert eddig minden kritériumot teljesítettem időmérőn általában 8. szoktam lenni, a futamot pedig Ausztrália kivételével eddig mindig elszúrtam, aztán pont annyit hoztam ki amennyi elég volt az objective teljesítéshez:D -
manutd3 #4784 Ja értem akkor ez a probléma :) Köszi! -
manutd3 #4783 Milyen csattal vagy ? Pontok? Amúgy nem értem mértnem engedi saubert... kezd idegesíteni :S Segíteni meg senki nem akar vagy nemtud. -
IXEMGabeo #4782 ja értelek én most Barcelonában járok, nem könnyű pálya gamepad szempontból... -
#4781 neked mennyi idő után engedte? -
IXEMGabeo #4780 asszem a 3 v 5 szezon esetén engedi csak a Saubert...7 szezont kezdtél akkor csak a 3 újonc csapattal lehetsz -
#4779 3 verseny volt eddig vagy 4 -
#4778 Ez elég lenne neki?: Intel Celeron Dual Core E3300 2.5GHz -
manutd3 #4777 Most kezdenék újat. Sauberel lehet egyből nem? azzal voltam az előző karierrbe csak unokaöcsém szétbaszta és most újba nem engedi kiválasztani. -
IXEMGabeo #4776 ? szezonban jársz?:O még nem ajánlottak neked szerződést? -
#4775 mennyi idő után lehetséges a csapatváltás?
Mindig lenyomnak az egyenesben, akármilyen jól jövök ki a kanyarból...:)
Szóval ezen változtatni kéne, legalább egy renault vagy valami -
manutd3 #4774 Légyszí valaki segtítsen mert Sauberrel szeretnék száguldani:D Gyorsulásilag melyik autót ajánljátok ? -
#4773 Pedig így van, a box utcában szellem mindenki. Van amikor átgázol rajtam az AI :O
Meg előbb Spanyolországban mellőlem vagy 140el nyomott egy derékszögű kanyart az AI és úgy ment be a boxba érdemes megfigyelni :D -
#4772 PS3on játszom, és már többször volt, főleg mikor tumultus van a box utcában... -
#4771 Én ilyennel még nem találkoztam:) -
manutd3 #4770 Üdv. Valaki tudna segíteni abban hogy új karierrt szeretnék indítani az előzőbe sauberel voltam és megint azzal szeretnék de nem engedi. Valami meg oldás van? előre is köszi -
#4769 Olcsóbb volt így elintézni a dolgot, mivel ebben az esetben nem lehetett kitolni a kiadást (addig kell amíg még megy a 2010-es szezon nyilván). Így egy az egyben átemelték az előző játékukból az idők számítását és hozzáadtak egy átlagos AI-t amit a pályán látsz. Érdekes hogy Geoff Crammond idejében nem okozott problémát az F1-es idők normális produkálása és összehasonlítása. -
#4768 Én professional szinten nyomom, az intermediate túl könnyű volt, pole poziba kerültem a virgin-nel :) Prof szinten már nem tudok :) -
#4767 Valszeg az AI CatchUp kavar be;) Alacsony szinten 600 meterig engedi elhuzni az elotted levoket, de azt gyorsan, utana 40%-ra CSOKKENTI az "erejuket". Magas szinten nincs elorefele AI tavolsag, ha elhuznak nem csokkenti az erejuket, de ha mogotted vannak 400 meteren beul, akkor 20%-kal NOVELI a teljesitmenyuket;D
A lenyeg, hogy izgalmas legyen:D -
#4766 jáá, nem mondod? és verseny közben kinek a szelleme jön mögöttem a box utcában?? :) -
IXEMGabeo #4765 egyébként reálisan nézve szted miért jó ez nekik, ha átbasszák az embert idézőjelben? mi hasznuk van ebből? mivel lenne több munkájuk, ha normálisan összedobnának mondjuk egy game-t igényesen, kidolgozva? mivel lesz így több bevételük? mi a marketingjuk célja? -
manman #4764 bocsi de én ezt nem értem. én úgy szeretnék játszani vele hogy el tudjam menteni a karier sorozatomat. Bocsi de tényleg nem vágom. amúgy azt hogy kell? -
manman #4763 azt alapból berakja ha a kérdésnél az elejen arra nyomsz hogy eléggé értesz a játékhoz. -
IXEMGabeo #4762 Tyre Simulation OFF -
#4761 De jelenleg ez a hivatalos, a régi jó GP sorozat már nagyon régen volt. A kicsit csiszolatlan multi mellett pedig igenis kellett volna hogy normálisan kidolgozott single playert kapjunk, nem pedig egy DiRT-öt F1 köntösben. Hiába a rengeteg előzetes, meg ilyen olyan bemutató videó, az AI-val kapcsolatos átverésre csak akkor derült fény amikor az emberek kezébe került a játék....nem hiába nem is volt demo.
Sajnos ez az a színvonal ahol 20 évvel ezelőtt tartottak a játékok, sokan nem ezt várták. -
manman #4759 bocsi de én ezt nem értem. én úgy szeretnék játszani vele hogy el tudjam menteni a karier sorozatomat. Bocsi de tényleg nem vágom