| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Karrier. Első verseny. Tök jól ment minden, bár nem lett pole, csak 8. hely, mert folyamatosan forgalomban tettem meg a gyorsköröket, de azért örültem. Szépen feljöttem, boxkiállás után 10. helyre dobott vissza, de visszakapaszkodtam a 4. helyre. Üldözöm Vettelt a 3. helyért, már majdnem megvan, rádión tápoltak is, hogy még egy kicsi, és meg lesz a srác, erre az egyik kanyarban szépen megpördültem, és bár megfogtam, elment jópár mp, mire tudtam folytatni megfelelő tempóban. Toltam, toltam, de nem értem már be Vettelt. A végére látótávolságba került, csak nagyon kevés kör volt hátra,és nem volt esélyem előzni. Szépen 4. lettem.
Megnéztem a replayt, főleg a megpördülésem (a boxkiállás tök jól néz innen ki), erre látom, hogy a Vettel előtt haladók közül az egyik megtörte az autóját, és az arról leszakadt alkatrészdarabkán csúsztam meg.
Szóval egyre jobban tetszik a dolog. Van egyfajta hangulata, amit régóta hiányoltam. :)