21750
  • thedriver
    Grid és Dirt és tökéletesen játszható kormánnyal, sőt, kormánnyal ott is jobb időket lehet menni.
    Nincs elég útja a kormányak? A jobbak már 900 fokot tudnak, az elég lesz neked? :D
  • partizan182
    Jogos, bár játéka válogatja (Grid, Dirt pl irányíthatatlan kormánnyal). F1-ben inkább az ügyes gáz-fék kezelésen van a hangsúly, kontrollerrel ez megoldható, kormánynak sincs túl nagy útja, azt is lehet adagolni a gombával.

Ezzel együtt, ha az ember nem tudja fejből az egész pályát akkor teljesen esélytelen. Szerintem itt inkább ez lehetett a gond (meg az auto fék).
  • Hasan01
    nekem tetszik a játék, de 1-2 hibát kijavíthatnának gondolok itt arra, hogy pár versenyző baszik kimenni a boxba illetve a versenyen az ai jobb köröket fut mint az időmérőn??!! a teletankolt autóval ugye...,és akkor még nem írtam a boxban való értelmetlen várakozásról meg arról hogy vizes pályán a féktáv szinte ugyanott van és a köridők is 2-3 mp-vel lassabbak csak..ez is elég érdekes dolog(:
    pár pályán nagyon jó eredményeket lehet elérni, pl montrealba 1.szektorban 4 tizedet adok vettelnek a lotussal legenden segítségek nélkül (: kicsit vicces , ennek az ellentéte meg monaco ahol úgy maradok le mintha egy ladával mennék akármennyire igyekszek és akármennyire gyakorolom a pályát, ha ezeket kijavítanák akkor nálam tuti év játéka lenne, bár így sem rossz de erősen idegesítőek a hibák :(
  • partizan182
    2007-ben legutoljára, amikor még a Sony-nál volt a licensz. 1ébként én is PS3-nom tolom (jó randa, de a G25 nem kommunikál Xbox -al, úgyhogy ez maradt).

• Tomy Lee
    Tegyél különbséget.Te egy felső kategóriás kormányváltós g25-el mész ő meg gamepad-al.
    Gamepad-al soha nem fog úgy menni mint kormánnyal.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor rosszul emlékeztem :D

PS-re sem volt? :)
  • partizan182
    Azt kérdezi a legelején az interjús karakteralkotásnál, hogy hány évig tervezed, hogy az F1-ben versenyzel. Tavaly nem volt F1 játék csak Wii-re meg PSP-re :)
  • [HUN]FaTaL
    "Bill.-el, kontrollerrel maga lehet a halál."

Mind a kettővel borzalom lehet, kormánnyal jó. Billel próbáltam, akkor is segít ha kikapcsolod a segítségeket, meg egyszerűen borzalom az egész.
  • [HUN]FaTaL
    "7 évadra állítottam"

Ti mit állítotok 3, 5 meg 7 évadra? Azt kérdezi az elején hogy mennyit játszottál a tavalyi F1 játékkal :D Ha jól emlékszem.
  • Tomy Lee
    Az úgy nem F1 játékhoz méltó,hogy nincs törés.
  • partizan182
    Auto fékezést kapcsold ki, előzni, előre kerülni gyak csak akkor lehet, ha kisebb féktávot veszel mint a többiek (és az auto fék).

G25-el tolom, minden segítség off (pályavonal is), Hard ellenfelek (visszatekerés jóaz), full törés, minden manual.

7 évadra állítottam, Virgin istállóban. Full racing hétvége, eredmények:

Bachrein - időmérő 7. hely (de kaptam egy 5 helyes büntit, úgyhogy 12.), verseny: 11.

Melbourne: 8. helyre kvalifikáltam, sajnos a verseny zuhogó esőben ment, melyen nem teszteltem még, 12. lettem.

Kuala Lumpur: 5. hely kvalifikáció (sikerült egy tökéletes kört mennem), gumival eltaktikáztam magam (keményen indultam, hogy majd jól kintmaradok sokáig), végül 13.-ra tudtam behozni.

Itt tarok jelenleg (jó 30-40 perc betanulni egy pályát, hogy versenyképes lehess). Aki szerint túl könnyű azt nem értem, mert nagyon nem az (kb 40 percig szenvedtem mire először sikerült Bachrein-ben egy érdemi gyors kört futnom). Bill.-el, kontrollerrel maga lehet a halál.
  • Scamel
    Valószínűleg nálad be van kapcsolva a törés. Nálam is be volt, addig előfordult hogy futamonként két defektet is kaptam. Olykor már a boxból kivezető körben, (még rázókövet sem láttam addig). Kikapcsoltam a törést, és a defektektől megszabadultam... Törni meg amúgy sem szoktam az autót, szóval teszek rá.
  • Rossi1
    Udv a klubban!!!:)

De itt sokaknak pont ellenkezo a velemenye. Ezert is hiszem, hogy valami nem oke. Mert en sem most jatszok eloszor es eze lehetetlen. Teganp legkonnyebb fokozaton (ertsd minden letezo assziszt be volt kapcsolva es kb. a gamepadom is sajatmagat iranyitotta) total utolso voltam. Jo lenne kiprobalni kormannyal mert ugy vegre rajonnek mi lehet a gond. De laptophoz fura dolog lenne kormanyt venni!:)
    Ezert probalom a gamepadomra fogni a dolgot, elge erzekeny analogjai vannak lehet az a hiba.... De komolyan sajnalom, mert minden buggja ellenere nekem tetszene dehat igy semmi sikerelmeny.
  • [HUN]FaTaL
    Azért amíg nem ismerem a pályákat jó ez :) Bár lassan feljebb fogom venni mert uncsi :D
  • heady
    A boxos problémákra a megoldás, hogy sose a többiekkel együtt állj ki, hanem mondjuk egy körrel előbb, is akkor nincs az, hogy a nyalókás ember benntart. Én is xbox joy-al nyomom, és a 3ik behézségi szinten. Most ment le az első szezon, egyszer sikerült nyerni, volt két dobogóm. Minegyikért jól megszenvedtem. Sokat kall menni a pályákon edzésen, begyakorolni, és menni fog. A legtöbb pályán a leggyorsabb beállítás nyerő szokott lenni, kivétel mondjuk Brazília, Korea meg még néhány. Sok szerencsét!
  • Tikal #4864
    easy?? medium vagy prof... easyn nagyon semmi értelme jétszani, nulla kihivás...
  • [HUN]FaTaL
    "olykor olykor a pool-t"

Rejtett billiárd is van a játékban?:D Avagy a pole pozícióra gondoltál :D
  • rvn
    Én 4. szinten tolom, abs bekapcsolva. Minden más ki. És lotussal tom hozni olykor olykor a pool-t. Viszont vesenyen még nem szereztem pontot sem. Rajtam mindig a defekt fog ki. Nekem ez a sok defekt érthetelen.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem AI Easyn van, segítségek kikapcsolva, de ez meg túl könnyű, bár ahogy haladok előre a pályákkal egyre nehezebb? Bahreinben és Melbourneben legalább 8-10 másodpercet vertem rájuk körönként, spanyolban már végig a seggemben voltak, illetve csak 3. lettem mert az első kettő a boxba sem ment ki. Monacoban is a seggemben voltak végig, igaz ott az utolsó körben egy autó meg is előzött mert elrontottam teljesen az egyik kanyart :D
  • galmat
    Ez a játék indokolatlanul nehéz...
    4 nehézségi szint van, én a 2.-on próbálkozok, jó sok F1-es játék és autós játékkal a hátam mögött, de ez a játék... kifog rajtam..
    Mondom, 2. nehézségi szint, xbox kontrollerrel (egy fokkal jobb mint a bill szerintem, de a kormány azért az igazi), Torro Rosso-val egyszerűen képtelen vagyok teljesíteni az elvárásokat, ami pl 15. vagy jobb hely az időmérőn.. Az ellen felek és 2/4-es nehézségi szinten vannak, de mindig utolsó vagyok úgy, hogy fogalmam sincs, hogyan lehetne jobban menni a kocsival. Próbálgatom a gumikeverékeket a kocsi beállításokat, de semmi...
    A versenyen egész jól megy a dolog, felküzdöm magam az első 10-be, de mikor ki kell állni boxba a többiekkel, valamiért a 20. hely utánra kerülök vissza a pályára... Azt hogy a jó életbe??? Pedig mielőtt bárki elkezdte volna a kiállásokat az első 10ben voltam... Egyszerűen érthetetlen...
    A többi nehézségi fokot ki se merem próbálni, de azért elég dühítő, hogy nincs értelmes nehézségi fok, ennél már csak az Easy könnyebb,de ott még auto fékezés is van.... Szóval nemtom.. kezd elfogyni a türelmem.
  • rambozo
    Próbáld meg itt a 3. pontban leírtakat! A másik topikban leírta (előzménnyel) a srác, hogy ő pontosan mit csinált.
    Mivel nekem ez sehogy nem akar összejönni (mindig szintaxis hibát ír), én a replay mappába csináltam egy üres replay.pbf-et, és a szaggatás így is teljesen megszűnt.
  • Jacek
    hmm nem neztem, de az engine 30fps-re lett kialakitva, remelem a kovetkezo meg 15 fps-re
  • thedriver
    Más játéknál lehet, de ez valamiért 30-ra korlátozza.
  • Jacek
    vsync-el sem koratozza le max 60-ra:) vagy amennyit a monitor frissit
  • thedriver
    Vsync-et kapcsold ki, és akkor nem korlátozza le 30-ra az fps-t.
  • Jacek
    erre mondjak hogy ugyes:D
  • M@TriX
    na ez a durva :)
    ezt sajnálom a legjobban én is, hogy szinte csak nézők vagyunk...
  • Scamel
    Az AI megszivatott engem is. Barcelona időmérőn Lotussal tök jó eredményt értem el (nem lettem utolsó) A versenyen meg tisztes helytállást vártam magamtól.
    Az időmérőn amúgy az AI egészen olyan erősorrendet mutatott mint az igazi időmérőn. A versenyen viszont meghülyültek. Ahelyett hogy a teli tank miatt lassultak volna ahogy én is, ehelyett elkezdtek ugyanolyan köröket menni mint időmérőn. Sőt! Trulli, meg a többi sereghajtó a versenyen folyamatosan 2 másodperccel jobb köröket ment teli tankkal, mint időmérőn ment üres tankkal... :/
  • Alexease
    Nem csak kiporgesgatlo, hanem ABS-is van, egyeb light-os gumi melett, experten:) Hiaba expert, akkor is bena, udito atulni iR/nKP/FVA-ba;)
    Pedig tuti lenne, csak hat a vezetesi elmeny es az Ai kicsit lehangolo...
  • IXEMGabeo
    sokat számít az h szaggatok:) de az egy jó idő nagyon...
  • oneal1
    nekem 23,6:)

de kilöktek
  • oneal1
    engem amúgy az idegel nagyon, hogy experten, ugye minden kikapcs, de mintha mégis lenne valami kipörgésgátló... nem értem:S
  • bazza
    A legszarabb az egészben, hogy 1680*1050-ben, minden HIGH és ugyan annyi fps... Mi a túró fogja vissza?
  • Rossi1
    tök utolsó vagyok..:)
  • Rossi1
    a quick menuben tudod menet közben a motort a szárnyakat meg a kerekeket állítani.
    alapból 1,2,3,4 gombokra osztja ki de a controls-ban variálhatod.
    Én feladtam, azt hiszem veszek egy új padot... Mert az enyém olyan érzékeny hogy full kezdőn is alig tudom pályán tartani. És már elegem van abból, hogy
  • Hamed
    Hogy lehet verseny kozben a gumitaktikan valtoztatni? Tokjol rajtolok, erre elkezd szemerkelni az eso par kor utan. Ket korig elvagyok meg a lagyon, erre mikor jon a kiallasom priamryt raknak fel intermediate helyett. Utso ket korben aztan megjobban rakezdett es mar nem tudtam a palyan maradni.
    Rohadt idegesito neha a jatek a kamu AI meg a random idotartamu bugos szar boxkiallasok miatt...
  • SötétBarom
    Én most nagyon büszke vagyok magamra, a maláj időmérőn sikerült behozni a 10. helyre a lotust.. Nagy vigyor, minden, erre a versenyen szakad mint az állat :C
  • IXEMGabeo
    vért izzadva hibátlanul vezetve lettem 14. Barcelonában a Virginnel...képtelen voltam bemenni 1:26:1 alá...:S:S:S
  • pointer4
    Na, ma volt időm tolni kicsit, be is lőttem a nézetet jóra :D
  • Tomy Lee
    #4795?