21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#4960 milyen procid van? -
twi452 #4959 Most nyomtam le egy 50%-os maláj nagydíjat.. előttem Senna nyomult a 20. helyen de olyan időket ment az utolsó 10 körben amivel a Q3-ban bent lett volna az első 5-ben simán valamit találtak a hispániások xD
Amúgy ha van catchup akkor az most nem igazán működött mert Senna előttem volt kb 25 mp-el mögöttem meg Chandhok jött 30-al és így kocsikáztuk le az utolsó 5 kört kb. -
#4958 Bocsi, törölje valaki. Itt a videó az offline profil létrehozásáról. -
#4957 ugy tünik offline modban is elvesznek a mentések. egyszerűen nem hiszem el hogy miért kell ráerőltetni az emberekre ezt a online bejelentkezős szarságot (elnézést) -
#4955 csatlakozom Zolee-hez ha valaki le tudná írni hogyan kell Offline Profilt létrehozni, nagyon hálás lennék! Köszi előre is! -
#4954 1. Már korábban is kérdezték, ha elrontasz egy kanyart akkor instalt replaynél F12 és vissza tudod pörgetni korábbi állapotra hogy onnan folytathasd, pl. a kanyar előtt
2. még easyn de nemsokáig mert unalmas
3. FULL
4. Elvileg a home gombnál ha csinálsz még egy profilt akkor lehet -
#4953 imádom mikor nem tudja valaki valakiről hogy ő valaki.
pl. itt egy halálagysimest oktatnak ából bébe.
lávliii :D -
peter0 #4952 Sziasztok!
4 kérdésem lenne hozzátok!
1, mit takar konkrétan az a dolog, hogy FALSHBACK???? Ezt 4 szinten lehet állítani...erre nem jöttem rá!
2, ti milyen beállításokkal mentek, hogy majdnem ugyanolyan gyorsak legyetek mint a mezőny eleje?? Mert nálam közepes szinten vannak az ellenfelek, de a 7. helyezettet és utánnalévőket az egyenesbe simán utolérem, és nagyon simán megelőzöm. Sokkal gyorsabb az autóm. Mit kellene állítanom, hogy hasonló legyen a gyorsaság?
3. A törést hogyan lehet és hol kell beállítani?? Simulation menüpontokat mire kell rakni? OFF vagy Visual Only vagy FULL??
4. több karriert lehet játszani több névvel?? (mert a tesóm is szeretne játszani egy karriert, de nem tudom lehet-e, illetve ha igen hogyan???
Kérem válaszoljatok nekem! -
#4951 Hát nem tudom nekem egyből feltűnt. Van olyan kanyar ahol ha rosszul érkezek akkor továbbcsúszok ki a kavicságyba / fűre, máshol meg csak pördül, de mindig ugyanazokban a kanyarokban. Ettől függetlenül teljesen jól elvagyok a játékkal, nekem tetszik. :) -
#4950 kiesést még nem láttam, de megpördüléseket már jó párat, meg kettős karambolt az orrom előtt... -
krys002 #4949 sziasztok srácok! :) feltelepítettem a jétékot, de nem akar elindulni, rányomok az exére tölt valameddig, aztán kijön a f1 2010 logó, plusz még egy kis ablak, piros kör, benne fehér x (hibajelzés) de nem ír semmit mellé. nem értem mi lehet a baj.. :( légyszi adjatok tipped hogy tudnám működésre bírni -
#4948 ezt még nem vettem észre... -
IXEMGabeo #4947 Sanghajban érzékeltem hallod e, századokat lehet veszíteni, ha megdob az aszfalt pff... -
#4946 Hogy ne lenne szkript, mindig ugyanott pördül meg az autó, máshol még véletlenül sem :) -
Zolee1885 #4945 Csáóó!
Hogyan lehet offline profilt csinálni??
Valaki segítsen mert nem tudok menteni!!!
Jah és megköszönném ha valaki,leírni hogy pontosan mit kell csinálni!
Előre is köszönöm! -
#4944 Ebben nem értek veled egyet, mert a pályák tényleg nem egyenletesek, ahogy a valóságban sem, és nagyon nem mind1, hogy honnan, milyen ívről érkezel, mert olyanokat tudnak dobni pl egy lassítóban az ilyen buckák, hogy vigyázni kell, nehogy megpördüljön miatt az ember a pályán.
Nincs ott semmi script. CAD-tervrajzok szerint modellezték a pályákat, meg mindenféle ilyen technikai segítséggel, szóval szerintem az nem csak kamu rázkódás. Amúgy nemegészen értem a mondatod, milyen rázkódás kéne még? Mondjuk a fotel elkezd dobálni a kanyarban játék közben, vagy a TV beremeg? :D -
#4943 Gondolom Carrier módban játszol. Ha igen, akkor mikor elindítod a játékot és kiválasztod a Carrier Módot a lakókocsiban találod magad, ahol ha kiválasztod az épp soron következő eseményt, amivel folytatni tudod a karriered, akkor mindig megkérdezi a beállításokat.
Na és itt menj a Difficulty-re és ott be lehet állítani, hogy a sérülés off/Visual Only/Full legyen. Válaszd a fullt.
Ha túl gyengék az ellenfelek, szintén itt nézz körül és az AI nehézségét mondjuk nyomd egyel nehezebbre. Vagy kapcsolj ki valami segítséget (mondjuk ne a Track Controlt, hanem pl ABS, ami amúgy a valóságban idén nincs a kocsikban) -
#4942 Pont a vezetesi elmeny a legszarabb benne;) Persze, attol fugguen, kinek mi az igenye, mihez szokott hozza, mivel iranyitja, milyen nehezsegi szinten.
Az egyelotlen palya, a hepe-hupa is teljesen kamu - elore scriptelt razasok tomkelege;) Sajnos az rF is nagyreszt ilyen, de abban azert tobb felfuggesztest szamol, es van hozza plugin, amivel normalisabban erezni az autot. -
#4941 Sziasztok! Szeretnék pár dolgot kérdezni a játékkal kapcsolatban
- hol tudom beállítani hogy az én autóm is törjön?
- Hispania Racinggel vagyok de lazán lenyomom a Red Bullt. ez mindenkinél így van? kicsit érdekes hogy NINCSenek erőviszonyok.
- rá vagyok kényszerítve az online profilra a mentés miatt? vagy van valami "alternatív" megoldás a mentésre?
-
IXEMGabeo #4940 nálam volt olyan asszem Malaysiában kimentem a boxba eső gumikért és pont a box előtt jött a defekt nem tervezett kerékcsere volt, de kéznél volt legalább hehe:D -
IXEMGabeo #4939 "Ja meg a defekt még vicces dolog, eddig 1x volt olyan, mikor baleset történt előttem, én meg nem vettem észre a pályán valami darabkát és rámentem, ami kivágta a kerekemet, az abroncs egyből leeresztett, de nem vált le a felniről. Vicces volt, ahogy a kanyarokkal küszködtem mire elértem a boxig. Még jó, hogy nem Carrier módban volt, mert akkor kicsit ideges lettem volna tőle. "
ez viszont jó pont a játéknál a gumik reálisak lettek nagyjából...defekt is faszán meg lett oldva be nem tudod fordítani az autót, ha kapsz egyet... -
IXEMGabeo #4938 nálam Barcelonában Petrov és Di Grassi kizáratta magát:D:D:D, időmérőn Webber, Buemi, Trulli is megperdült szóval tudnak ők hibázni:D
amúgy amikor megyek pl Monzába akkor a legelső kanyarban a rajtnál ott sem vagyok, de már valaki megperdül ott:D:D szval én sztem ez is bug -
zsotesz #4937 Baaz, ausztrál nagydíj, 10.helyről indultam, szépen fölküzdöttem magam 2.-nak, erre 9. kör defekt. Aztán pár körrel később bénáztam egyet, megpördültem, első vezetőszárny letört. Megint box, megcsinálják a szervízt, jövök ki, látom a bal első kerekem kicsit érdekesen mozog. Kaptam egy defektes gumit! Mindez kikapcsolt tyre simulation mellett, de úgylátszik erre nincs hatással pedig pont a túl sok defekt miatt kapcsoltam ki. -
#4936 Ami még fura nekem, hogy nem esnek ki emberek a versenyből.
Malajzia, jó kis szakadó eső, na mondom, biztonsági autózással jó eredmény lehet belőle. Erre a versenyen SENKI nem esett ki! Mi van?? Szakadó esős versenyben 0 kieső??? Na mondom biztos valami egyedi bug, de nem... ha én nem lököm neki a betonfalnak az ellenfelet,akkor ki nem esnének még véletlenül se.
A másik, hogy senkinek nem láttam még eldurranni a motorját... Pedig ilyen már a 2003-as PC-s F1 Challenge-ben is volt.. de itt jópár verseny alatt még nem találkoztam vele. A másik ami egészen abszurd, hogy 7 autós tömegkarambolkor sincs safety car, vagy legalább valami helyette, minden megy tovább.
A törés nem nagy szám, nem sokkal tud többet mint az F1 Challenge, ami azért kicsit ciki...
Viszont a vezetési élmény piszok jó, ahogyan dobálja a kocsit az egyenlőtlen városi aszfalt csík, na az valami parádés. Maga a hangulat nagyon ott van, ahogy játszok a gázadással a kanyarokból kijőve, hogy nehogy sok legyen, ahogy próbálok az íven maradni a hepehupás pályákon, mind mind remekül jön vissza a játékból.
Ja meg a defekt még vicces dolog, eddig 1x volt olyan, mikor baleset történt előttem, én meg nem vettem észre a pályán valami darabkát és rámentem, ami kivágta a kerekemet, az abroncs egyből leeresztett, de nem vált le a felniről. Vicces volt, ahogy a kanyarokkal küszködtem mire elértem a boxig. Még jó, hogy nem Carrier módban volt, mert akkor kicsit ideges lettem volna tőle. -
#4935 Sziasztok. hungaroringnél tartok és az ügynökömnél már vannak csapatok ahol ien kis kör van (egy szelet fehér benne a többi szürke) a csapatnév mellet,mintha érdeklődnének már,de ha rámegyek csak ki ir vmit,most nemtom pontosan mit.Csak a saját csapatomtol kaptam konkrét szerződést.
Ez a nyilatkozatok miatt van? (mert azt olvastam valahol h ez számit benne) vagy csak majd később kapok konkrét ajánlatot?
Előre is köszi. -
Rossi #4934 Koszi Sracok!:)
Ezek szerint gombokkal oldjatok meg a gazadas-fekezest... Tegnap probaltam de a fokozatossag megint elvesz. Mindegy gyakorlom majd aztan meglatjuk. Nekem Saitek P 2500 -om van. Nem mostani darab de nem rossz. Csak a gombkiosztas kicsit mas mint a PS kontrollereken.
Ami a beallitasokat illeti, kezdot csak ponbol allitottam be eleinte minden ki volt kapcsolva, illetve majdnem minden pl traction, meg gearbox nem... -
#4933 fhaw65283zira
NFOt nézd már meg amúgy ebben a topicban tilos a warez, nem tudsz olvasni? -
#4932 23bg42dg -
Aaron1212 #4931 Vicces vagy:D De ha megakarod akkor oké.
DE nekem csak pár szám meg betű kéne:) -
Laceee #4930 Nemtudok linket, de megveszem neked a játékot ok ? -
Aaron1212 #4929 VAlaki tudna adni cd kulcsot vagy cd kulcs generátorhoz linket.De ingyenes legyen légyszíves. -
heady #4928 A jobbszélső. Az engineer-nél, a quick car setupnál. -
#4927 magyarositás? :) mit nem értesz? ... -
#4926 - "g25 hoz adna valaki egy tokeletes beallitast?"
- Korabban leirtam a teljes beallitasomat es mi mit jelent a beallutasoknal. Sajnos vissza kell keresni;)
- "Ízlés kérdése."
- Ugy is mondhatjuk;) De azert nem art, ha azt erzem a kormanyon, mint amit az auto csinal;)
- "FVA-ban elég bután néz ki ahogy ütközésig tekerik minden! kanyarba mert az úgy gyors és jó..."
- Az is, es minden mas program, akarmennyire is komoly, csak jatek... Lehet talalni kiskapukat, amit meg is talalnak;) Az FVA-ban en negyedig tekerem (es ugy is latszik) nagyreszt, az eleg. Persze, az idon is meglatszik, Massa-tol vagyok ~2 masodpercre;)
- A nehezsegiszintekrol is mar lett mar irva, hogy esetleg miert lehet nehezebb egy alacsonyabb fokozat. AI-beallitas, scripteles es AI CatchUp miatt... -
burkos01 #4925 és az melyik? -
#4924 traction control-t kapcsold be, minden mást ki... -
heady #4923 Én ezen a pályán a quick beállítások közül a leggyorsabbat használom, és elég jól beválik. -
burkos01 #4922 Valaki nem tud egy jó autó beállítást az ausztrál pályára? -
heady #4921 Nah, Melbourne-t kipróbáltam. Hát, szvsz sokkal élethűbbek a színek, sokkal jobban néz ki, remélem majd a többi pályát is megcsinálja. -
IXEMGabeo #4920 tippet?
nekem Logitech Rumblepad 2 van, egészen jó vele a kezelés, az alapot használom, vagyis a két hátsó gomb a gáz és a fék az analoggal próbálok kanyarodni a másik analógot használom a mögöttem lévők kifigyelésére, a 4-es gomb a pitbe menés, 10-essel állítom meg a game-t 9-es az instant replay, 1-3 valamelyike lenne a váltó gomb amit nem tudok használ normálisan:D
hátsó előtti gomb az egyik az autó állapotát mutatja a másik pedig a nézetet váltja nálam h most T-cam legyen, vagy az autó hátulja...ezek a gombok PS3 nál R1 és L1 gomboknak felelne meg a gáz és fékadás pedig az R2, L2 gombok, ha így tiszta neked