21750
  • peter0
    Halljátok!!!!!!!!!!!

Nem értem... Auszutráliában játszottam tegnapelött! Minden nagyon király volt az irányítással! Erre ma jött Kuala Lumpur és a kormányom totál szar!! Elfordítom kicsit a kormányt és semmi reakció!!!! És így nagyon rossz irányítani! Sőt...nem is lehet!! Ez így komolytalan!! Hol lehet állítani a kormány érzékenységén? Mert a controls fülön belül be van állítva a custom, majd a legalsóra tudok menni ahol ki-be lehet kapcsolni a FLASHBACK-et illetve az az alattiit lehet állítani, és az 50%-on van! A többit nem tudom állítani! DE EZ MOST MITŐL VAN SZERINTETEK! Így kezd elmenni a kedvem, így irányíthatatlan a játékom:(((((((((
  • Ulvar
    Hát ez az...azért jó nézni az F1et hogy jó rajt baleset lássunk...

...gondold át még egyszer mit mondasz...
  • SirAlo
    Nah igy mar valamivel jobb a grafika :D az alap grafika 10-bol nalam 5-6ot kap csak
  • IXEMGabeo
    nem csak Hamilton csinálja az izgalmakat idén pl Webber is bevállalt 1-2 dolgot jó szezonja van változatos győzelmek vannak és Vettelről se feledkezünk meg aki be van gőzőlve és megy mint az őrült másokat veszélyeztetve:D Schumi is visszatért bőven beszéltek róla az emberek főleg Monaco ill. Barrichelloval való incidens után, szval a maga módján mindenki csinál izgalmat:D
  • Rossi1
    Na beállítottam két analogra az irányítást és kezdem érezni. A török pályán mentem egy jót. De én most sem értem hogy lehet ez egyszerű...:)
    Arról nem is beszélve, hogy rajt után szépen jövök fel, a gép persze össze-vissza lökdös. Majd kanyarban bementem a résbe a hülye rámhúzza majdnem átmegy a fejemen és én kapok drive trough-t sportszerűtlen viselkedésért!!!
    Néhány éva sokkal izgalmasabb futamok voltak. Én mindig kedveltem a rajtbaleseteket. Nem is tudom mikor láttam olyat. Ez egész család ott ült a rajtnál, hogy kik törik össze a kocsit. Most meg ha nem lenne Hemilton el is aludnék talán.
  • IXEMGabeo
    valószínű összekeverted az option gumit a Prime-al...nekem is volt ilyen
  • barcames
    egyesek a jelenlegi forma 1 szabályokat sem ismerik :D lol
  • oneal1
    pontosan!! amúgy nemtudom hogy erre pont miért nem tudtak odafigyelni?!
    egyértelmű gondolom mindenkinek hogy fakó az egész
  • Black Ghost
    Az kizárt dolog nekem egy 6850-m van és simán hasit, viszont van mellette egy 1 gigás GTX 460, úgy hogy szerintem ott a VGA lesz a hunyó.
  • heady
    Ugye? Nagyon jó! Kéne a többi pálya is, mert azok túl fakók.
  • oneal1
    nagyon jó amúgy ez a lightning mod, szép lett tőle nagyon!
  • sakal6
    lágy gumit hogy lehet idő előtt kicseréltetni keményre? ahányszor próbálok mást feltettni edő előtt mindig ugyan úgy lágyat tesz vissza
  • VRSDM
  • zolee145
    Force EX. Keyboard vagy Custom, természetesen custom lett kiválasztva.
  • baly0217
    Igen focizok:D de ez nem ide való téma:D amúgy oké megpróbálom
  • Alexease
    Milyen kormanyod van? Milyen beallitast valasztottal hozza? Probaltad custom-on?
  • Aaron1212
    A játékban átlehet állítani automata váltóra a váltást.
    Nem vagyok hozzá szokva hogy én váltsak.
    Még valami, a fékező erőt átlehet állítani és ha igen hol?Elég gyengén fékezz az autóm.
  • [HUN]FaTaL
    ő rendőr biztos :D
  • zolee145
    Na nekem az ffb-nél csak az első lehetőség aktív, és az advanced egyáltalán nem, gondolom ott lenne a kormánybeállítás ezen része. Hol a hiba a képen?:D
  • Alexease
    "... Windows 7 topikban próbáld meg..."

Te is focista vagy?!:)))))
  • baly0217
    megtudnád mondani a topik nevét?
  • daver88
    eltűnt az utolsó mentésem...offline profillal annyit ír, hogy loading failed, és újra kell kezdenem az első futamtól az egészet...hihetetlen
  • IXEMGabeo
    volt nekem is ilyen gondom, Windows 7 topikban próbáld meg ott segítőkészek és értenek is ezekhez...:)
  • baly0217
    Ha azt írja hogy: SecuLauncher:failed to start application. [2000] ezzel mit tudok kezdeni?léci segítsetek (tudom h nem ide kéne de nézzétek el nekem:D)
  • Totti5
    Minden verseny előtt rákérdez:) ( ahol a körszámot állítod be )
  • laci 700
    Ha jól emlékszem akkor is tudod állítani amikor elindítod a versenyhétvégét.
  • Alexease
    Kormanybeallitasok:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1210882252&no=4427
  • Alexease
    Steering Saturation
  • zolee145
    Amúgy kormányszöget lehet állítani? Mert így elég gáz, hogy jobbra-balra 2-2 centi és már max elfordulás van. Amúgy beavatkozik olyankor is, ha minden segítség ki van kapcsolva, ez azért elég nagy baj.
    Ha sikerülne a kormányszög állítás az még segíthetne, de egyre jobban erősödik bennem, hogy ez nem az a játék amire vártam...
  • Alexease
    Legjobb: Hofi: Odusszeusz :)))
  • zolee145
    - kisfiam, ismered Petőfit?
    - öööö
    - Nem is hallottál róla?
    - Öööö...
    - Mi akarsz lenni?
    - Futballista!

És ez már csak felejteni fog...

:D

(aki nem ismerné, Hofi)
  • [HUN]FaTaL
    Jólvan, ezt még nem figyeltem, mert nem gondoltam volna hogy ezt is le lehet rövidíteni :O Csak a karrier elején lehet állítani?
  • Casillas
    long weekend-en van mindhárom rész
  • Alexease
    Szerintem, megtalaltam a problema forrasat: "Hobby: futballista"
  • Alexease
    Ha egy gyokalatti gamepad beallitasa meghaladja a kepessegeidet, egy gyokketto 3+ korosztaly szamitogepes jatekban, akkor szerintem mashol keresendo a problema...
  • laci 700
    nem tom pontosan mert 1x játszottam a gameva amúgy meg ne türelmetlenkedj!
    Az irányítás beállításoknál megtalálod ott ahol be kell állítani hogy mire mit csináljon fent asszem át kell állítani a billentyűzetet másra és menni fog.
  • mikiking
    Olyan nagyon nehéz válaszolni egy ilyen kérdésre ,hogy "Azt mondja meg nekem valaki,hogy hogyan tudok gamepaddal játszani ? mert billel müködik,de a gamepadot nem is észleli... Xbox 360 gamepad for windows"
    Látom itt is köcsögök vannak
  • Totti5
    Igen ott.
  • [HUN]FaTaL
    Karrier mód...