21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
peter0 #5041 Halljátok!!!!!!!!!!!
Nem értem... Auszutráliában játszottam tegnapelött! Minden nagyon király volt az irányítással! Erre ma jött Kuala Lumpur és a kormányom totál szar!! Elfordítom kicsit a kormányt és semmi reakció!!!! És így nagyon rossz irányítani! Sőt...nem is lehet!! Ez így komolytalan!! Hol lehet állítani a kormány érzékenységén? Mert a controls fülön belül be van állítva a custom, majd a legalsóra tudok menni ahol ki-be lehet kapcsolni a FLASHBACK-et illetve az az alattiit lehet állítani, és az 50%-on van! A többit nem tudom állítani! DE EZ MOST MITŐL VAN SZERINTETEK! Így kezd elmenni a kedvem, így irányíthatatlan a játékom:((((((((( -
#5040 Hát ez az...azért jó nézni az F1et hogy jó rajt baleset lássunk...
...gondold át még egyszer mit mondasz...
-
#5039 Nah igy mar valamivel jobb a grafika :D az alap grafika 10-bol nalam 5-6ot kap csak -
IXEMGabeo #5038 nem csak Hamilton csinálja az izgalmakat idén pl Webber is bevállalt 1-2 dolgot jó szezonja van változatos győzelmek vannak és Vettelről se feledkezünk meg aki be van gőzőlve és megy mint az őrült másokat veszélyeztetve:D Schumi is visszatért bőven beszéltek róla az emberek főleg Monaco ill. Barrichelloval való incidens után, szval a maga módján mindenki csinál izgalmat:D -
Rossi1 #5037 Na beállítottam két analogra az irányítást és kezdem érezni. A török pályán mentem egy jót. De én most sem értem hogy lehet ez egyszerű...:)
Arról nem is beszélve, hogy rajt után szépen jövök fel, a gép persze össze-vissza lökdös. Majd kanyarban bementem a résbe a hülye rámhúzza majdnem átmegy a fejemen és én kapok drive trough-t sportszerűtlen viselkedésért!!! -
avatarolok #5036 Néhány éva sokkal izgalmasabb futamok voltak. Én mindig kedveltem a rajtbaleseteket. Nem is tudom mikor láttam olyat. Ez egész család ott ült a rajtnál, hogy kik törik össze a kocsit. Most meg ha nem lenne Hemilton el is aludnék talán. -
IXEMGabeo #5035 valószínű összekeverted az option gumit a Prime-al...nekem is volt ilyen -
barcames #5034 egyesek a jelenlegi forma 1 szabályokat sem ismerik :D lol -
#5033 pontosan!! amúgy nemtudom hogy erre pont miért nem tudtak odafigyelni?!
egyértelmű gondolom mindenkinek hogy fakó az egész -
#5032 Az kizárt dolog nekem egy 6850-m van és simán hasit, viszont van mellette egy 1 gigás GTX 460, úgy hogy szerintem ott a VGA lesz a hunyó. -
heady #5031 Ugye? Nagyon jó! Kéne a többi pálya is, mert azok túl fakók. -
#5030 nagyon jó amúgy ez a lightning mod, szép lett tőle nagyon! -
sakal6 #5029 lágy gumit hogy lehet idő előtt kicseréltetni keményre? ahányszor próbálok mást feltettni edő előtt mindig ugyan úgy lágyat tesz vissza -
#5028 -
#5027 Force EX. Keyboard vagy Custom, természetesen custom lett kiválasztva. -
baly0217 #5026 Igen focizok:D de ez nem ide való téma:D amúgy oké megpróbálom -
#5025 Milyen kormanyod van? Milyen beallitast valasztottal hozza? Probaltad custom-on? -
Aaron1212 #5024 A játékban átlehet állítani automata váltóra a váltást.
Nem vagyok hozzá szokva hogy én váltsak.
Még valami, a fékező erőt átlehet állítani és ha igen hol?Elég gyengén fékezz az autóm. -
#5023 ő rendőr biztos :D -
#5022 Na nekem az ffb-nél csak az első lehetőség aktív, és az advanced egyáltalán nem, gondolom ott lenne a kormánybeállítás ezen része. Hol a hiba a képen?:D -
#5021 "... Windows 7 topikban próbáld meg..."
Te is focista vagy?!:))))) -
baly0217 #5020 megtudnád mondani a topik nevét? -
#5019 eltűnt az utolsó mentésem...offline profillal annyit ír, hogy loading failed, és újra kell kezdenem az első futamtól az egészet...hihetetlen -
IXEMGabeo #5018 volt nekem is ilyen gondom, Windows 7 topikban próbáld meg ott segítőkészek és értenek is ezekhez...:) -
baly0217 #5017 Ha azt írja hogy: SecuLauncher:failed to start application. [2000] ezzel mit tudok kezdeni?léci segítsetek (tudom h nem ide kéne de nézzétek el nekem:D) -
#5016 Minden verseny előtt rákérdez:) ( ahol a körszámot állítod be ) -
#5015 Ha jól emlékszem akkor is tudod állítani amikor elindítod a versenyhétvégét. -
#5014 Kormanybeallitasok:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1210882252&no=4427 -
#5013 Steering Saturation -
#5012 Amúgy kormányszöget lehet állítani? Mert így elég gáz, hogy jobbra-balra 2-2 centi és már max elfordulás van. Amúgy beavatkozik olyankor is, ha minden segítség ki van kapcsolva, ez azért elég nagy baj.
Ha sikerülne a kormányszög állítás az még segíthetne, de egyre jobban erősödik bennem, hogy ez nem az a játék amire vártam... -
#5011 Legjobb: Hofi: Odusszeusz :))) -
#5010 - kisfiam, ismered Petőfit?
- öööö
- Nem is hallottál róla?
- Öööö...
- Mi akarsz lenni?
- Futballista!
És ez már csak felejteni fog...
:D
(aki nem ismerné, Hofi)
-
#5009 Jólvan, ezt még nem figyeltem, mert nem gondoltam volna hogy ezt is le lehet rövidíteni :O Csak a karrier elején lehet állítani? -
#5008 long weekend-en van mindhárom rész -
#5007 Szerintem, megtalaltam a problema forrasat: "Hobby: futballista" -
#5006 Ha egy gyokalatti gamepad beallitasa meghaladja a kepessegeidet, egy gyokketto 3+ korosztaly szamitogepes jatekban, akkor szerintem mashol keresendo a problema... -
#5005 nem tom pontosan mert 1x játszottam a gameva amúgy meg ne türelmetlenkedj!
Az irányítás beállításoknál megtalálod ott ahol be kell állítani hogy mire mit csináljon fent asszem át kell állítani a billentyűzetet másra és menni fog. -
mikiking #5004 Olyan nagyon nehéz válaszolni egy ilyen kérdésre ,hogy "Azt mondja meg nekem valaki,hogy hogyan tudok gamepaddal játszani ? mert billel müködik,de a gamepadot nem is észleli... Xbox 360 gamepad for windows"
Látom itt is köcsögök vannak -
#5003 Igen ott. -
#5002 Karrier mód...