21750
  • MerlinW
    Hozz létre offline accountot.
  • kisbesi
    köszönöm
  • manman
    amikor elindul kiírja hogy autosave disable és a MYf1 ben nem tudok rámenni a save-re mert szürkével ki van húzva. ez miért lehet?
  • manman
    megvan a címem meg a jelszavam meg a kód is de úgy is hibát ír. nem tudjátok véletlen hogy lehet új Win live címet csinálni? hátha úgy menne
  • IXEMGabeo
    el lehet menteni ott a Save a MY F1-ben...karriert tudtommal meg autosave kezeli
  • IXEMGabeo
    amatőr szint erősebb, mint a Prof szint eskü, próbáld ki pro szinten GP-t szinte mindenkit előzgettem odavissza Abu Dzabiban...amatőr szinten pedig Trullival úgy lemradtam mint a güzü, nem értem az AI szintjét, hogy csinálták meg
  • MerlinW
    VB-t online kell játszani:) Ha F1-es autót szeretnél "vezetni" ott a GP sorozat, vagy az iSim-es játékok:) Azt leszámítva, hogy ez hivatalos FIA, nem ez az egyetlen F1 játék a piacon:)
  • manman
    Hello. Nem tudjátok véletlenül hogy miért nem tudom elmenteni a karierem? nem értem. tudnátok segíteni?
  • Rossi1
    De most már tényleg elegem van!!! Akik szerint ez könnyű azok írják már le, hogy milyen beállításokkal játszanak vagy milyen kontrollerrel. (de komolyan). Mindjárt lemegyek az utcára és kiszerelek egy kormányt egy autóból!!!:) Most már leszedtem amatuer-re az AI.t és így is agyonvernek. Jo nem vagyok egy Alonso, de akkor is ennyire nem vagyok szar. Kezdem magam Baumgartnerként érezni...:) (szar érzés, nem csodálom, hogy abbahagyta)..:)
  • Magnum PI
    Én jegelem is a patchig mert csak a kormányom fogja bánni. 28mp-ig rohadtam a boxban :S. Aztán kiengedett majd, elém engedte az egyik renaultot és engem meg lefékezett 0 rá. kész....
  • Muki100
    Nem nem ez a baj. Ez a játék arra tényleg jó, ha valaki Forma 1-es autót akar vezetni. Jelenleg ez áll hozzá a legközelebb. A baj ott kezdődik, ha valaki végig akarja játszani a világbajnoki sorozatot, mivel az AI (pontosabban annak hiánya), kiöli a lelkét a dolognak.
    Bővebben #4629 vagy fent a linkek közt a codies forum.
  • GPx8
    Mondjuk az se lenne rossz, ha aerodinamika szimuláció lenne benne. (Gondolom, a Dirt2-be nem is kellett, de azért egy F1-nek a lelke az ilyesmi...)
  • Gviktor
    Sziasztok. Feltelepítettem a játékot és működik rendesen de az irányítással kapcsolatban lenne pár kérdésem. Én eddig F1 Challenge 99-02 vel játszottam billentyűzettel és miden ment rendesen. De az F1 2010-ben még kormányzás segítségekkel is elég nehézkesen megy a bekanyarodás billentyűzettel. Nah, az lenne a kérdésem hogy van valami beállítás vagy megoldás amivel billentyűzettel is még úgy ahogy játszani mert így kínszenvedés. Nincs olyan módszer amivel például úgy kezelné a billentyűzetet a játék mint egy kormány és lehet állítani például a kanyarodás szögét stb.:
  • Amiga
    Hát ez tényleg elég érthetetlen, szerintem nagyon hamarosan lesz rá patch, mert nagyon durva hiba.
  • MerlinW
    Gyakorlásban az a te szellemed, és ki lehet kapcsolni:)
  • Tikal #4743
    ja, ezt a részt rohadtul elbaszták, nem is értem, nem tesztelték vagy mi? meg szellemautok jönnek mennek verseny alatt :D
  • matthias92
    milyen olcsó kormányokat tudtok, amik működnek is? (nem akarok sokat rááldozni, mert pénzszűkén vagyok/vagyunk)
  • MerlinW
    Boltban vagy itt
  • Tikal #4740
    nálam is ugyanez, de valószinuleg azért mert a virgin autoja nem éppen olyan gyors mint a red bull :) Valaki írta hogy minden auto egyforma, hát nem éppen, illetve ha igen akkor hogy a faszért nem tudom lehagyni Hamilton egy kigyorsításnál? ...
  • enzo96
    demo mikor lessz?
  • Hunter of Deer
    ekkora troger jatekot istenem. kiallok 2-ik helyrol a boxba erre 23 vagyok mire kienged gz. most nagyon felb@aszott a jatek.
  • Amiga
    Jaja, én is ilyet használok. :-)
  • [HUN]FaTaL
    Jaja, többek között én is. Szerintem jó kormány, ennél többet nem nagyon akartam áldozni rá lévén nem nagyon szimulátorozok, inkább ilyen félszim-félárkád mint ez a játék is. :)
  • MerlinW
    Értem én tökéletesen. Viszont el kell fogadni, hogy ez van. A sopánkodás nem változtat semmin. Én is szimulátorra vártam, előrendeltem, nem azt kaptam, viszont távolról sem olyan rossz a játék, hogy megbántam volna a vételt.

Az apróságok, mint safety car, stb meg "jó lenne ha lennének" szintű dolgok, de lehet nélkülük élni, főleg így, hogy nem szimulátort kaptunk. Így belefér. Egyetlen probléma talán a szigorú büntetés, bár így is 2-4. helyen mozgok a ranglistán, pedig 100%-os versenyeket játszom. Oda kell figyelni, ennyi.
  • zolee145
    Nem mondtam, hogy könnyű. Sőt, nekem nehéz, mint minden árkád cucc, mert nem úgy viselkedik ahogyan az ember várná. Semmi köze a valósághoz így aztán nem vezetni kell, hanem meg kell tanulni kezelni a programot. Remélem érezzük a különbséget...

Ha egy jó szimulátort feltelepítek akkor nem kell kitapasztalnom magát a programot. Beállítom a kormányt meg a pedált, és magának az autónak a tulajdonságait kell kitapasztalni. Megtalálom a határokat, stb.

Najó, mindegy, nem akartam senki lelkébe beletaposni, csak leírtam a véleményemet.
  • MerlinW
    Az hogy ezek a támogatott kormányok, nem jelenti azt, hogy nem használhatod a sajátodat. Formula EX sincs a listában mégis játszanak vele sokan.
  • bowari
    Bírom a sok szimulátor-józsit,meg hogy ilyen könnyű olyan könnyű,nah nehogy ám ez full árkád legyen,arra ott Blur,Split/second és társaik.
    Sztem bőven a kettő között helyezkedik el,és rohadt nehéz is.

Amúgy mióta megcsináltam ezt a dx11-es témát azóta gyorsabban is tölt be,elötte többett kellett várnom sokkal,azért erre nem számítottam,ráadásul pár fps-t is nyertem.
  • Amiga
    Ez nem árkád, ez tényleg az árkád és a szim között van.

Tegnap este órákon keresztül nyomtuk a Time Trial Party-t, négyen jöttünk össze (két lány, két fiú) és hihetetlenül jó volt. A gép azonnal elvette az időt, ha elhagytuk a pályát, szóval így már komolyabb kihívás volt. Monaco-ban mentem egy 1.24-es időt így, és nagyon tuti volt.

Egy full árkád játékban nincs kihívás. Itt igenis van, és akár egymás ellen, akár a gép ellen játszunk, élvezetes csatákat lehet vívni.
  • bgreg
    a carrernél a verseny előtt a simulatio menüpontba a tyre simulation ON-RA RAKD
  • bgreg
    gumitól is függhet, plusz a beállításoktól hogy gyors vagy inkább technikás beállítások vannak e éppen
  • kisbesi
    Sziasztok
    Hol tudom beállítani hogy az autó törjön és ,hogy a gumi kopjon?
    Mert nekem a lágy se a kemény nem akar kopni:S
  • Rossi1
    köszi!
  • Rossi1
    Egyszerűen nem értem... Spanyol nagydíj, megyek mint az ökör, iveken autózom és 1:35 a előttem lévő meg megy 1:28-at... Valamit nagyon rosszul csinálok de folyton tökutolső vagyok. Cudtom nehézség és Proffesional AI.
  • zolee145
    Kipróbáltam. Szép. Hivatalos. Hangulatos. De...

Kicsit olyan a játék, mint maga az F1: minden fasza, nagyon komoly körítés, minden csillog villog, csak egy kicsit a lényeg vész el. Az F1-ben a verseny, az F1 2010-ben pedig a vezetés.

Oké, nem vezettem még valódi F1-est, de nem létezik, hogy van a világon olyan autó, vagy jármű, vagy bármi amire vonatkoznak a fizika törvényei, ami így mozogna. Ehhez nem kell F1-est vezetni, elég ha bármit vezetett már az ember.

Majd még tesztelgetem, az esőre kíváncsi vagyok, de nem hiszem, hogy a látványon kívül bármi pluszt nyújtana.

Egy letöltést megért, pénzt - nekem, hangsúlyozom nekem - nem.
    Majd talán a 2011-nél gondolnak a szimulátorosokra is, mert ez nem az. Hülyeség, hogy pont megtalálták az egyensúlyt a szim és az árkád közt. Nincs egyensúly, ez árkád.
  • V43 1105
    OFF topic >.>
  • burkos01
    nekem mind 0%on van de akkor is rezeg ha a menübe vagyok.
  • release
    vki leírná nekem részletesen h tudnék neten haverral játszani!! kösi előlre is
  • Alexease
    Multkor irtam, hogy a tukorsima aszfalton, a razokoveken es minden mason, folyamatos kamu rezges van. Az FFB beallitasoknal az Enviroment resz szabalyozza, hogy mekkora. Vagy finomhangolasnak ott az effectsetup.xml.
  • burkos01
    Nekem egy kis gagyi Genius kormányom van és majdnem tökéletesen működik. Akkor kanyarodik amikor kell akkor fékez amikor kell, minden tuti csak azt nem tudom miért rezeg egyfolytában, ha nem áll pont közepen. ötletek?
  • Jacek
    nem lesz ez jo szerintem mert az en MOMO FORCE-ra is azt irja a kormanyra hogy default Deadzone 0.0 es a jatekba ha bemegyek install utan 5% van:( na mindegy turkalni kell, de a save konyvtarban errol nincs semmi