21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Leky #5121 Fullscreenbe én így tettem át (hogy mennyit kerestem):
Xp alatt:
Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\My Games\FormulaOne\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml fájlban keress rá a fullscreen szóra és az értékét írd át true-ra pl. a notepad-al (így nézzen ki fullscreen="true" ) -
#5120 Alt+Enter -
HG #5119 Szia!
Át lehet autumatára állítani, mégpedig a Driver Assist menüben.
Fék: Nézd meg a kormányod jól van-e kalibrálva (Nem a játékban, hanem a Vezérlőpult - játékvezérlők alatt. ) Ott jól érzékeli a féket? Ha nem, kalibráld újra. A játékban tudsz állítani a saturáción. -
#5118 :D:D::D -
#5117 Haverral majdnem összevesztünk. Azt mondja hogy élethű és az irányítás is az! Mondtam hogy a grafika jó, de nekem az irányítás nem tetszik mert a gép rásegít (ha ki van kapcsolva a segítség akkor is) stb., de ő bizonygatta, hogy nagyon jó és ő irányítja a kocsit, a gép nem nyúl bele stb. Végén kiderült hogy billel tolja és segítségek be vannak kapcsolva! :D -
IXEMGabeo #5116 na most kipróbáltam a time trialt a Red Bullal Melbourneben 1:26:294-es időre, Barcelonában pedig 1:21:384-es időre futotta, igazából nem hibáztam egyik körben sem, kontrollerrel mennyit mentek ezeken a pályákon? kíváncsi vok a véleményekre mik a viszonyítási alapok...persze függhet simán az autóbeállítástól is -
#5115 Expert - Simulation: high? -
#5114 OFF: kipróbáltam a Ferrari Academy-t.. kb olyannak kellene lennie egy F1 játéknak:) Mármint autóvezetés szintjén. -
McCartman #5113 minden rendben? tényleg csak ennyire futotta?
hogy lehet lenémítani másokat multi közben? egész verseny alatt idegesítően óbégat egy román idióta.
@Aaron1212: alt+enterrel tedd vissza teljes képernyőbe. -
Aaron1212 #5112 Valaki válaszolna légyszíves az 5024-es kérdésre plusz azt szeretném kérdezni hogy hol lehet berakni fullscream módba a játékot? -
IXEMGabeo #5111 érdekes volt tudnak hibázni mármint az AI, Barcelonában mentem egyet Trullival 24. ről lettem 9. 7 kör alatt, de a lényeg Rosberg akkorát repült h valami csoda látvány volt egybe maradt a kocsija teljesen nem tört össze pedig full törésre volt állítva a menet:D. nekirongyolt Petrov az ő szárnya totál letört és Barrichelloé is nagy látvány volt én meg szépen elhúztam mellettük, ráhajtottam a szárnydarabokra és kibírta a gumi végig, pedig be volt kapcsolva a Tyre szimuláció:D na mind1 gondoltam ez poén érdekes dolgok akadnak -
#5110 Vérpistike xDDD xDDDD áá kurva jóóó méééég már rég senki nem beszél a szim részéről de még mindig ezzel ugat :D. És ő áá... de tök jó ezen röhögni :D. -
McCartman #5109 fura , hogy erre még csak most jöttél rá. minden játék forumáról elmondható ugyanez.
-
barcames #5108 nem de már mondtuk 100x -
#5107 év közben nem lehet csapatot v áltani?
egész jók az eredmények a lotussal, most nyertem monaco-t:) -
barcames #5106 majd kiderül:)
de nem bánnám ha a következő részben így lenne:) de az még messze van. -
IXEMGabeo #5105 áá azt nem hinném inkább Massa lesz az akit kitúrtál:D sajnos nem változnak a pilóta igazolások...ezt hiányoltam belőle, ezért hoztam fel a FIFA szériákat példának mer az ott okés itt sajna nem igazolnak el a pilóták tudtommal -
barcames #5104 olyan kérdésem lenne, hogy pl a karrierben a 5 szezonban vagyok pl. és egy ferrariban ülök és alonso csapattársa vagyok akkor massa az más csapatban fog versenyezni? -
#5103 Billel bármit csinálsz hagy rajta segítséget. -
WhiteShark #5102 Látom a szimesek még mindig itt vannak.:) De hogy mi a fasznak kínozzák magukat egy ilyen szar játékkal, azt nem értem. Már mindenki elmondta a véleményét pro és kontra, így nem értem minek beböfögni még mindig olyanokat, hogy melyik "csontszim" jobb, mint ez. Amúgy az elmúlt napokban inkább a PH F1 2010 topic-ját olvasgatom, mert ott ennyi idióta hozzászólás nincs, tehát aki ezzel a játékkal akar inkább foglalkozni, az szerintem jöjjön át oda. Az ilyen vérpistikéket be kéne baszni egy meccsen a Fradi keménymag szurkolói közé, és azt kéne mondaniuk 2 percenként, hogy a Fradi csak ugatja a focit, és az UTE ért csak hozzá igazán. Minden más csak egy határ szar. Megnézném, ott is flamelnének-e egész nap, mint itt. Ennek így semmi értelme. Na pá mindenkinek. -
McCartman #5101 ja , ha nem fullasztanánk le a motort rögtön a startnál. -
McCartman #5100 @IXEMGabeo, ProEvoFan :
nem szégyen nincs is erről szó , billel , gamepaddal elhiszem , hogy nehézkesebb az irányítás.
Nem akarom 'kurvára lehúzni' ezek csak a tapasztalataim a játékról.
Kb annyiból áll a kipörgésgátló nélküli vezetés , hogy ha aszfalton gyorsítasz ki tolhatod ezerrel semmi sem történik , ha meg rádobod a rázóra elkezd kacsázni. egyszerű mint a fakocka.
ezzel se lenne gond ha nem az összes segítség kikapcsolása után lenne ilyen suta.
@Tikal: azt nem is kétlem.:)
Arcade játék lett azt' kész. A kiadó meg bassza meg mert nem ezt ígérte.
sztem lezárhatjuk a témát.
-
priluki #5099 el tudnád csak nem lennél a mezönyben :D ökis csak emberek:P -
#5098 szerintem helyén tudjuk kezelni, hidd el nem képzelem hogy el tudnék vezetni egy forma 1es autot csak mert játszom egy "szimulátorral" :) -
utasikz #5097 Nagyon szépen köszönöm a segítséget! -
#5096 De tudom, egymagos procid van. Nekem is ugyan ez van.
Ki fogják javítani idővel, vagy kivárod vagy veszel új gépet.
Üdv. -
utasikz #5095 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy miért dob ki egy hibaüzenetet semmi szöveggel, csak egy nagy piros X-el? -
#5094 Nalam ki-belepesnel szokasa elfelejteni a Saturation beallitast (kormanyszog kompenzacio). Csak be- es ki kell lepni a beallitasahoz, uatana mar jo. -
priluki #5093 köszi meglesem:) -
#5092 Nem, nem a pedál hibája megnéztem. Más játéknál rendesen működik, meg profilerben is. -
#5091 Gondolom billentyűzettel ment, akkor pedig mindenképpen van segítség.
#5090: Nem inkább a szokásos MOMO pedál hiba jött elő? -
#5090 Nincs valakinek olyan gondja, hogy félgáz után hirtelen felugrik fullra? Így nem lehet adagolni a gázt. Momo racingról van egyébként szó. -
IXEMGabeo #5089 ma fogom kipróbálni a karrierben a Professional módot Monacoban kíváncsi leszek mennyivel lesz könnyebb... -
ProEvoFan #5088 ember, ezt nem hiszem el h nem forogsz meg....
minden segítség off,én akkor néha balett táncot járok a pályán,és ezzel nem én vagyok így egyedül...
össze vissza mondtok minden baromságot a játékról, csak h kurvára lehúzzátok...lol -
IXEMGabeo #5087 Ulvar nem válaszoltál arra miért lenne baj, ha gyerekként nevetek a rajtbaleseteken? hirtelennyében én olykor az ütközéstől függően nevetek nem tom miért...egy életünk van azok a srácok a pályán a versenyzésre tették fel az életüket nekünk nézőknek pedig a szórakozás marad, amit ők nyújtanak tv-n keresztül. nos, ha történik valami gáz én sem nevetek, de pl a tavalyi Sutil-Trulli ütközésen Brazíliában szintén szétröhögtem magam pláne mikor Trulli elkezdett kakaskodni Alonso meg nevetett az egészen akit kiütöttek:D 2009 Interlagos amúgy szóval összegezve nem érzem olyan gáznak, úgyis az nevet, aki utoljára nevet -
IXEMGabeo #5086 már ne is haragudj de gamepaddal szinte lehetetlen így bevenni egy nagy kanyart segítség nélkül lazán megforogsz...ha elveszed a gázról a lábad és teljesen ráfordulsz a kanyarbejáratához akkor esetleg nem perdülsz meg, amúgy így meg rengeteg időt veszítek...úgyhogy nem szégyen segítségekkel játszani azon belül is a Traction Controlt használva -
Lack #5085 Hello. Játszható ez a játék joystickkal? Valaki játszik így? -
McCartman #5084 ezt én is tapasztaltam , hogy azonos beállítások mellett valamiért egyszercsak drámaian megváltozott a kerékelfordulás szüge.
@Magnum PI: ne csodálkozz , elvégre sg fórum. -
McCartman #5083 sosem szoktam személyeskedni , de az ilyen idiótákkal úgy látszik muszáj.
Egy szóval sem mondtam hogy 'atom szimulátor' ahogy fogalmaztál , csak , hogy jóval nagyobb élményt nyújt azzal vezetni mint ezeket a szappanosdobozokat.
Megsugom az is sokat számít egy ilyen játéknál , hogy FFBn keresztül egyáltalán érezd a kocsi mozgását és tudj korrigálni. Itt meg kb három állása van FFBnek , egy ha aszfalton vagy , egy ha razokovon + ha kinn a füvön.
ez bizony elég sovány és főleg annak tudatában megsolyogtató , hogy amekkora hype-ot csaptak itt az első és egyetlen , Forma1es csapatok , pilotak bevonásával készülő 'minden idők legvalósabb F1-szimulátora' körül , annyira nem igaz az egészből semmi.
persze GRID féle ökörködésre attól még jó , csak tudni kell a helyén kezelni , ennyi. -
#5082 Gratulálok az IQ 0 hozzászólásodhoz. pfff...
Peter0: Nekem is elvesztette egyszer a teljes control beállítást a játék. Sajnos nem tudom fejből, hogy milyen menü alatt van, de kis kereséssel meg fogod találni és állítsd át a Steering Saturationt. Minél kisebb annál érzékenyebb. 900-as kormánynál 30-ra állítsd valamint a linearity-t 50re