21750
  • Tomy Lee
    Na én a ferrarihoz fogok menni bakker de igényesen le van modellezve a ferrari omg o.O
  • MerlinW
    Egyetlen komponensnek kell x64 kompatibilisnek lennie, az pedig a processzor. A videókártyád pl alapból 128 vagy 256 bites, aminek persze semmi köze a dologhoz.
  • MerlinW
    Nekem sem volt soha problémám x64-en, pedig a '90-es évektől napjainkig mindenféle játékkal játszottam rajta.

A nem megfelelő hardverek, meghajtók, valamint az összegányolt, fertőzött OS okozhatják.
  • Tomy Lee
    Az egyik hardwerem nem kompatibilis 64bit-el esetleg rossz a gépben.
    Sokmindent nem tudok különben "elbaszni" mert frissen telepített 64 biten szar pár dolog és frissen húzott 32 bit-el meg jó MINDEN.
    Azt is tudom,hogy nem mindenkinek van hiba 64 bit-el.Ennyi:)
    Én csak tippet adtam,azt kért..
  • [HUN]FaTaL
    Vagy valamit elbaszol mert 1 játékkal sincs problémám, pedig több mint két éve 64bites os-t használok :)
  • Alexease
    Valamelyik nap teszteltem egy idomerot, Lotus-szal indultam, mogem jott ki Button, vegig mogottem volt, es meg is 3 masodperccel ment jobb kort nalam:DDDDD
  • Tomy Lee
    Nekem 64bit alatt sok játékkal gondom volt(low fps stb.),pár hónapja W7 32bit-re áttértem és azóta minden tökéletesen fut azok is amik elötte 64 alatt szar volt.
  • MerlinW
    Nálam 1680-ban ultra beállítások mellett, mint kés a vajban. Máshol lesz a probléma.
  • spiczi91
    Látom nem csak engem szopatgat.
  • bazza
    Core2Duo 8400 (3Ghz), 4 giga ram, Ati 4850 mellett 1280*1024ben, lowon szaggat a játék (15-20 fps). Ez lehetséges? Friss Win7 64bit, friss catalyst, friss directx. Ötlet ? :SS
  • thedriver
    Valenciát épp most csalta el a gép. Mssa boxkiállás nélkül nyerte meg a a futamot.
  • MerlinW
    Idő visszatekerése. Instant replay közben F12
  • Firerock
    én is náluk vagyok
    most akartak nekem hosszabbítást ajánlani,de elfogadtam,te hol tartasz?
    én monza
  • kucsi08
    értem. köszi!
  • thedriver
    Van. Én pl. a második szezonra a Sauber-hez igazoltam, és lassan jönnek a szerződési ajánlatok a 3. szezonra is.
  • V43 1105
    Van, szezon közben kapsz ajánlatot, ahová aláirsz odakerülsz értelemszerűen a következő szezonban..
  • kucsi08
    sziasztok!

azt szeretném kérdezni hogy van-e a játékban lehetőség átigazolásra másik csapathoz?
  • V43 1105
    Frissits drivert, vagy a replayt maszekold meg ;)
  • Tomy Lee
    Semmi.High graf be se röccen soha pedig már 1 éves a pc-m.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem teljesen jó.
  • Danyi
    De igen, nekem szokott. Mind a régi, mind az új VGA-mon (HD4890, GF GTX 460) le leesett/leesik néha az FPS, aztán megy tovább. De ez eléggé ritkán fordul elő.
  • Laci82
    Akadozás senkinek?
  • [HUN]FaTaL
    A kijelző a képernyőn ami mutatja hanyadik vagy meg ilyesmi.
  • lolSL
    de nem csicsa kell, hanem rendes színek
    a boxból amikor kitolnak "napfényes" versenyre látszik hogy rátesz egy ilyen szürkítő filtert
  • palinho96
    mi az az osd?
  • Tomy Lee
    De nagyon komoly lett az új F1.
    Ezt jól összehozták igényes lett elő is rántom kormányom végre normális game
  • [HUN]FaTaL
    Mert avval nem lehet kezdeni :D
  • manitounickfree
    mert nem tudok ferrarit valasztani?
  • twi452
    oldalra kell nézni :D vagy beszerzel egy 3monitoros rendszert és szép széles felbontáson nyomod és akkor látszódnak :D

amúgy nincs virtuális tükör
  • Amiga
    A nehézség beállításánál a lefele nyíllal további állítható opciók jelennek meg.
  • abacss
    Egy kérdesem lenne!!! a viszapilanto tukrök nem látszodnak hol lehet beálittani???
  • Laci82
    Sziasztok engem csak egy valami zavar,ez az időnkénti megakadás,emiatt kaptam 20 másodperc büntetést,egyszer Rosbergebe,egyszer Petrovaba beleszálltam...
    Ez az eredeti játékkal is előfordul,hogy akad?
  • manutd3
    a carrernél a verseny előtt a simulatio menüpontba a tyre simulation ON-RA RAKd <-------------- EZT VALAKI ELMONDANÁ HOLVAN ÉN NEM TALÁLOM:S
  • lac coo
    Még jó, hogy nem 50 csapat van, gondolom akkor ötven képet beraktál volna ugyanarról a dologról ?!

:DDD
  • adam46
    Amúgy én vagyok hülye, vagy én vagyok hülye, de a kerékdőlést lehet állítani?
  • zolee145
    A szín a legjobb része szerintem. Legalább nem a szokásos csicsa kinézet, mint sok játékban.
  • V43 1105
    3-ban pl nem csak HRT, Lotus, Virgin van hanem már Williams , Force India is .. :-)
  • Tikal #4802
    mi a jelentősége annak hogy hány szezont ( 3,5,7? )mondok az elején a riporternek?
  • [HUN]FaTaL
    Nem az ő hibájuk, gondolom az OnClose() eseménynél futhat le a fájltörlés ami nem hajtódik végre mivel alt+f4el bezárod.
  • lolSL
    van már vmi mod amitől rendesek lesznek a színek nem ez a szürkeség?