21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Tomy Lee #4839 Na én a ferrarihoz fogok menni bakker de igényesen le van modellezve a ferrari omg o.O -
#4838 Egyetlen komponensnek kell x64 kompatibilisnek lennie, az pedig a processzor. A videókártyád pl alapból 128 vagy 256 bites, aminek persze semmi köze a dologhoz. -
#4837 Nekem sem volt soha problémám x64-en, pedig a '90-es évektől napjainkig mindenféle játékkal játszottam rajta.
A nem megfelelő hardverek, meghajtók, valamint az összegányolt, fertőzött OS okozhatják. -
Tomy Lee #4836 Az egyik hardwerem nem kompatibilis 64bit-el esetleg rossz a gépben.
Sokmindent nem tudok különben "elbaszni" mert frissen telepített 64 biten szar pár dolog és frissen húzott 32 bit-el meg jó MINDEN.
Azt is tudom,hogy nem mindenkinek van hiba 64 bit-el.Ennyi:)
Én csak tippet adtam,azt kért.. -
#4835 Vagy valamit elbaszol mert 1 játékkal sincs problémám, pedig több mint két éve 64bites os-t használok :) -
#4834 Valamelyik nap teszteltem egy idomerot, Lotus-szal indultam, mogem jott ki Button, vegig mogottem volt, es meg is 3 masodperccel ment jobb kort nalam:DDDDD -
Tomy Lee #4833 Nekem 64bit alatt sok játékkal gondom volt(low fps stb.),pár hónapja W7 32bit-re áttértem és azóta minden tökéletesen fut azok is amik elötte 64 alatt szar volt.
-
#4832 Nálam 1680-ban ultra beállítások mellett, mint kés a vajban. Máshol lesz a probléma. -
spiczi91 #4831 Látom nem csak engem szopatgat. -
#4830 Core2Duo 8400 (3Ghz), 4 giga ram, Ati 4850 mellett 1280*1024ben, lowon szaggat a játék (15-20 fps). Ez lehetséges? Friss Win7 64bit, friss catalyst, friss directx. Ötlet ? :SS -
#4829 Valenciát épp most csalta el a gép. Mssa boxkiállás nélkül nyerte meg a a futamot. -
#4828 Idő visszatekerése. Instant replay közben F12 -
#4827 én is náluk vagyok
most akartak nekem hosszabbítást ajánlani,de elfogadtam,te hol tartasz?
én monza -
#4826 értem. köszi! -
#4825 Van. Én pl. a második szezonra a Sauber-hez igazoltam, és lassan jönnek a szerződési ajánlatok a 3. szezonra is. -
#4824 Van, szezon közben kapsz ajánlatot, ahová aláirsz odakerülsz értelemszerűen a következő szezonban.. -
#4823 sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy van-e a játékban lehetőség átigazolásra másik csapathoz? -
#4822 Frissits drivert, vagy a replayt maszekold meg ;) -
Tomy Lee #4821 Semmi.High graf be se röccen soha pedig már 1 éves a pc-m.
-
#4820 Nekem teljesen jó. -
Danyi #4819 De igen, nekem szokott. Mind a régi, mind az új VGA-mon (HD4890, GF GTX 460) le leesett/leesik néha az FPS, aztán megy tovább. De ez eléggé ritkán fordul elő. -
Laci82 #4818 Akadozás senkinek? -
#4817 A kijelző a képernyőn ami mutatja hanyadik vagy meg ilyesmi. -
#4816 de nem csicsa kell, hanem rendes színek
a boxból amikor kitolnak "napfényes" versenyre látszik hogy rátesz egy ilyen szürkítő filtert -
#4815 mi az az osd?
-
Tomy Lee #4814 De nagyon komoly lett az új F1.
Ezt jól összehozták igényes lett elő is rántom kormányom végre normális game -
#4813 Mert avval nem lehet kezdeni :D -
manitounickfree #4812 mert nem tudok ferrarit valasztani? -
twi452 #4811 oldalra kell nézni :D vagy beszerzel egy 3monitoros rendszert és szép széles felbontáson nyomod és akkor látszódnak :D
amúgy nincs virtuális tükör -
#4810 A nehézség beállításánál a lefele nyíllal további állítható opciók jelennek meg. -
#4809 Egy kérdesem lenne!!! a viszapilanto tukrök nem látszodnak hol lehet beálittani???
-
Laci82 #4808 Sziasztok engem csak egy valami zavar,ez az időnkénti megakadás,emiatt kaptam 20 másodperc büntetést,egyszer Rosbergebe,egyszer Petrovaba beleszálltam...
Ez az eredeti játékkal is előfordul,hogy akad? -
manutd3 #4807 a carrernél a verseny előtt a simulatio menüpontba a tyre simulation ON-RA RAKd <-------------- EZT VALAKI ELMONDANÁ HOLVAN ÉN NEM TALÁLOM:S -
#4806 Még jó, hogy nem 50 csapat van, gondolom akkor ötven képet beraktál volna ugyanarról a dologról ?!
:DDD -
#4805 Amúgy én vagyok hülye, vagy én vagyok hülye, de a kerékdőlést lehet állítani? -
#4804 A szín a legjobb része szerintem. Legalább nem a szokásos csicsa kinézet, mint sok játékban. -
#4803 3-ban pl nem csak HRT, Lotus, Virgin van hanem már Williams , Force India is .. :-) -
#4802 mi a jelentősége annak hogy hány szezont ( 3,5,7? )mondok az elején a riporternek? -
#4801 Nem az ő hibájuk, gondolom az OnClose() eseménynél futhat le a fájltörlés ami nem hajtódik végre mivel alt+f4el bezárod. -
#4800 van már vmi mod amitől rendesek lesznek a színek nem ez a szürkeség?