Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
én konzolra akarom megvenni, ott sztem fizika olyasmi lesz mint a dirt-2, cask azért nem annyira "rallys". istenem régen régi f1-es játékokba mikor beálutnk a boxba, oszt 2-s papirigura tartotta a "nyalókát", és mindig mindenki arra nézett amerre mi voltunk.... huu😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

snake200
én is vagyok ezzel<#eljen><#nevetes1> de még mindig nem hiszem el hogy tényleg megcsinálják über!

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

akyyy
http://www.youtube.com/watch?v=P5IxviIXnn0&feature=player_embedded

áh, ha hajléktalan is leszek ezt meg kell venni 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

symbol
pozitiv hogy nem annyira konzolos, rángatós az autók vezetése, majdnem mintha valaki komolyan kormánnyal tolta volna...

amúgy a grafika nagyon szürke, az esõ mondjuk baromi jól néz ki.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Jó lenne, ha lenne "fizikája". Mivel, hogy konzolra is készítik, ezért sajna nem lesz, mert oda minek...?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

akyyy

új videó, fejlesztõi napló, pár videóval. az essõzés jó lesz benne😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

laci 700

symbol
jó nyilván, de attól független értékelhetjük ezt is. én úgyis iracingezni fogok, de ez még nekem kívülállónak is nagy csalódás lenne.

leho94
engem pont nem a csúcsgrafika érdekel😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

symbol
szerintem is szarok a képek. az esõsek még nagyjából okésak, bár az sem nagy szám, "GP3 modernben"...

De az autók a szinek, a fények, az élesség, a textúrák... egyik sem az igazi, ennél sokkal többet vár a többség szerintem. ennyi fejlesztés és olyan játékok után joggal.

laci 700

laci 700
igaz... de sztem játék közben lényegtelen meg gyengébb gépek nem bírnák el.
Azok a szögletes korlátok se rosszak! 😛

grebber
Nem cserélek mert jó a game 😄
Szójjá be elengedem fülem mellett <#banplz>
Ha csinálsz nekem valami frankó BC2-es logot ami más akkor lecserélem!

Next PC upgrade: 2022

akyyy
pedigmég szebb lenne, ha a boxutcába lévõ épületbe bele lehetne látni 😄 talán 10 év múlva.

akyyy
off:
cserélj már logót, mert ugyanilyen mama2-nek is, és meglátva kedvem lenne beszólni, bocsi<#vigyor>

Firerock
szerintem szép,nincs baja a grafnak,Gridnek meg "ezeréve" is átlagonfelüli grafikája volt és még szerintem ma is bõven elmegy...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

grebber
Mit szívatnak?Mit akarsz ezzel mondai?
Mert még ha szép lenne azt mondom oké.
De az ezer éves Gridnek is van ilyen grafja szóval nem értem.

Firerock
úgy látom már kezdõdik a népszivatása ezekkel a renderképekkel😊
azért szépek,jó nézni õket😊

akyyy

Firerock
ha adtok képeket unalmas pillanataimban megpróbálkozhatok 1el😊

Firerock
alcímet is írja már át valaki és elkéne egy banner😊

FSpofon
gyors voltál csakfélévbetelt grat

Arab money

Máté94
<#worship>
SHADOWEYES7
Átnevezve.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

grebber

Danecay
Íme egy nagyobb lélegzetvételû összefoglaló: f1.2009.gamedroid.hu

Danecay
De úgy látom már rámentél a topic átnevezõs témára 😊

Danecay
A fene, igazad van, nem is figyeltem, hogy a konzolos fórum 😊 Nem tudom, hogy mennyire van rá mód átnevezni a topicot, de majd utánaérdeklõdök. A játéksorozatot illetõen pedig mindaddig fog megjelenni újabb szezont feldolgozó epizód amíg birtokolja valaki a licencet, jelen helyzetben a Codemasters egy pár évig még, és amíg újabb bõrt tudnak lehúzni a szériáról.

akyyy
az konzol. ezt kell tnevezni, ez ugyse fog évente megjelenni, mint a fifa, bõven elég egy topik.

Danecay
Nos lassan el kellene dönteni, hogy hol folytassuk az eszmecserét a játékkal kapcsolatban. Igaz, hogy a régi topicot bezárták, de ma nyílt egy új, ahol még igaz kevesebb az infó, és a képek is egy magyar rajongói oldalról vannak linkelve a témaindító által, ami heteken belül meg fog szûnni, pontosabban tárhelyet fog váltani, de ugyanakkor mégis annak a topicnak a neve vág egybe a játék címével.

leho94
jaok

Már egy párszor le lett írva, hogy nem szimulátor nehézséggel játszottak vele.
Ha az rF-ben, vagy más szimekben bekapcsolod a segítségeket azok is így mozognak.
leho94
hát amikor célegyenes után asszem , megcsúszik és keresztbe áll a kocsi , ellenkormányoz s 90 fokot fordul egybõl a kocsi és megy tovább ... na az nem tetszett😄

Casillas
"Nem volt 10 évük gondolkodni."

Gondolkodni igen, fejleszteni nem.

"boldog/boldogtalan "csinál, (inkább lopkod)" hozzá modokat, elvesztette már a realitását az F1c."

Nyilván nem kell felrakni minden szart, amit Ödönke96 nevû feltöltõk alatt találsz...

"Mivel semmi köze EA/ISI-nek ehhez a játékhoz."

A PES is élethûbb a Fifánál, mégse az EA fejleszti, összehasonlítást nem csak ugyanannak a cégnek a játékainál lehet csinálni.

A lenti videó alapján úgy néz ki, hogy TELJESEN a gép irányítja a boxkiállást, remélem ez még változni fog azért. Nem, nem én akarok kattintgatással kereket cserélni, de én azért annyit elvárnék, hogy nekem kelljen megnyomni a limiter gombját, hogy ott is legyen hibalehetõség, illetve beállni/elindulni a boxba/boxból.

"valamiért úgy döntöttek a fejlesztõk, hogy nem a hivatalos F1-es tévébõl ismert megjelenítést fogják alkalmazni"

Nem tudom ez is miért jó, szerintem sokkal hangulatosabb lenne az eredetivel.
Nyilván korai még bármit kijelenteni, de azért remélem jócskán fel lesz még javítva a játék a következõ hónapokban.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Danecay
Neked legyen igazad!!! Mellesleg nem közölték konkrétan, hogy melyik verzióról van szó, csak nagy általánosságban beszéltek, de mivel a tegnapi londoni bemutatón az XBOX360-as verziót lehetett kipróbálni, bízzunk benne, hogy arra vonatkozik a dolog, persze azt sem bánom, ha a PS3-ra is 😊

Szerintem csak a konzolos verzáknál lesz 13 fõ online, Pc-s-nél nem látom semmi akadályát full mezõnynek.
ToCsEk
#456 nézd meg a 10perces videó elsõ pár percet és láss csodát<#hehe>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

csak neked
ToCsEk
hátramenet is lesz benne?<#pardon1>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Danecay
<#vigyor3>

rajongói oldalon lefordította egy srác amit tegnap elmondtak a játékról:

További infók: A versenyek alatt lehetõségünk lesz szabályoznunk a motorteljesítményt és az elõ terelõszárnyak dõlésszögét. A szezon során vigyáznunk kell a motorjainkra, a motorszabályokat is szem elõtt tartva. Egy egy tönkretett , elromlott motor, nem válik ugyan teljesen használhatatlanná, de teljesítményben gyengébben fog muzsikálni. A sérülésmodellel kapcsolatban: Hatással lesznek az autón viselkedésére, kezelhetõségére a különbözõ aerodinamikai meghibásodások, felfüggesztést érintõ károk, a gumiabroncsaink állapota, a pályán kívüli részekrõl összeszedett szennyezõdés. Amennyiben nem vigyázunk kellõképpen abroncsainkra, azok felhólyagosodnak, elkopnak és végül kidurrannak. Feltehetõleg a tegnapi napon felbukkant hírek a mechanikai meghibásodások kihagyására vonatkozóan úgy értendõk, hogy nem lesznek végzetes, kieséssel járó meghibásodások (gondolom én 😊 Az Active Track technológiának hála, a tapadásunk függeni fog a pályán lévõ víztõl, szennyezõdéstõl, felvitt gumimennyiségétõl, ideális ívek használatától, ezért arra is figyelnünk kell, hogy pl. idõmérõn a legmegfelelõbb pillanatot válasszuk gyors körünk megfutására, ugyan is az edzés elején lassabb lesz a pálya mint pl a végén. Multiplayer játékkal kapcsolatban pedig úgy néz ki sajnos a dolog, hogy 13 versenyzõre lesz lekorlátozva, igaz autóra van írva, de gondolom ugyan ezt kell érteni 😞 Az elõzetesekben látható 2009-es autók nem képzik majd részét a játéknak. Az autó viselkedése, kezelhetõsége még ebben a korai Alpha verzióban is túlmutat egy hagyományos értelemben vett árkád játék kezelhetõségén, könnyû megszokni, felvenni a ritmust, de koncentrációt is igényel. Mesterséges intelligencia terén, ellenfeleink nem csak körözgetnek majd a pályán, de támadásuk esetén próbálják védeni pozíciójukat, valamint versenyzõi képességektõl függõen, lesz aki jobban, lesz aki kevésbé jól fog szerepelni adott, pl. esõs körülmények között. Felvezetõkör és Safety Car beépítése a játékba majd csak a 2011-es szezonra van tervbe véve (mint korábban mondtam, üzletpolitika). Betétfutamokat nem terveznek a játékba építeni mert ez igen hosszú fejlesztési idõt venne igénybe. A játék a koreai futam elõtt jelenik meg, de bíznak benne a fejlesztõk, hogy sikerül pontosan kivitelezni, belõni, stb. mert nem tervezik a késõbbi javítását egy esetleges patch-el.

biztosan nem, de egy demót kidobhatnának belõle eltudnám viselni

ütni fog nagyon, minden benne lesz amit csak kívánni lehet

Danecay

További infók: A versenyek alatt lehetõségünk lesz szabályoznunk a motorteljesítményt és az elõ terelõszárnyak dõlésszögét. A szezon során vigyáznunk kell a motorjainkra, a motorszabályokat is szem elõtt tartva. Egy egy tönkretett , elromlott motor, nem válik ugyan teljesen használhatatlanná, de teljesítményben gyengébben fog muzsikálni. A sérülésmodellel kapcsolatban: Hatással lesznek az autón viselkedésére, kezelhetõségére a különbözõ aerodinamikai meghibásodások, felfüggesztést érintõ károk, a gumiabroncsaink állapota, a pályán kívüli részekrõl összeszedett szennyezõdés. Amennyiben nem vigyázunk kellõképpen abroncsainkra, azok felhólyagosodnak, elkopnak és végül kidurrannak. Feltehetõleg a tegnapi napon felbukkant hírek a mechanikai meghibásodások kihagyására vonatkozóan úgy értendõk, hogy nem lesznek végzetes, kieséssel járó meghibásodások (gondolom én). Az Active Track technológiának hála, a tapadásunk függeni fog a pályán lévõ víztõl, szennyezõdéstõl, felvitt gumimennyiségétõl, ideális ívek használatától, ezért arra is figyelnünk kell, hogy pl. idõmérõn a legmegfelelõbb pillanatot válasszuk gyors körünk megfutására, ugyan is az edzés elején lassabb lesz a pálya mint pl. a végén. Multiplayer játékkal kapcsolatban pedig úgy néz ki sajnos a dolog, hogy 13 versenyzõre lesz lekorlátozva, igaz autóra van írva, de gondolom ugyan ezt kell érteni. Az elõzetesekben látható 2009-es autók nem képzik majd részét a játéknak. Az autó viselkedése, kezelhetõsége még ebben a korai Alpha verzióban is túlmutat egy hagyományos értelemben vett árkád játék kezelhetõségén, könnyû megszokni, felvenni a ritmust, de koncentrációt is igényel. Mesterséges intelligencia terén, ellenfeleink nem csak körözgetnek majd a pályán, de támadásuk esetén próbálják védeni pozíciójukat, valamint versenyzõi képességektõl függõen, lesz aki jobban, lesz aki kevésbé jól fog szerepelni adott, pl. esõs körülmények között. Felvezetõkör és Safety Car beépítése a játékba majd csak a 2011-es szezonra van tervbe véve (mint korábban mondtam, üzletpolitika). Betétfutamokat nem terveznek a játékba építeni mert ez igen hosszú fejlesztési idõt venne igénybe. A játék a koreai futam elõtt jelenik meg, de bíznak benne a fejlesztõk, hogy sikerül pontosan kivitelezni, belõni, stb. mert nem tervezik a késõbbi javítását egy esetleges patch-el. A HUD-al kapcsolatban pedig valamiért úgy döntöttek a fejlesztõk, hogy nem a hivatalos F1-es tévébõl ismert megjelenítést fogják alkalmazni, hanem egy saját fejlesztésût, gondolom ezt láthatjuk fentebb a videókon.

Nem volt 10 évük gondolkodni.
A kormány olyan amilyennek lennie kell, nem kitalált, mint az F1c-ben.
DirectX 8 már nem kicsit elavult az F1c-ben (Bug hegyek), boldog/boldogtalan "csinál, (inkább lopkod)" hozzá modokat, elvesztette már a realitását az F1c.
SafetyCar hiánya, nem hinném, hogy olyan nagy probléma, rFactorban van mégse használják.
Elsõ igazi videóig még várjunk a fikázással, mindegyik SIMrõl lehet olyan videót találni ami kiemeli a gyengeségeit.

"közel se lesz egy normálisan feljavított f1 challenge-hez"
Mivel semmi köze EA/ISI-nek ehhez a játékhoz.
Casillas
hát leírás alapján közel se lesz egy normálisan feljavított f1 challenge-hez...
majd 10 évük volt gondolkodni, hogy mik kellenének az embereknek, ami miatt megvennék a játékot, és arra jutottak, hogy nincsenek mechanikai hibák? nincs safety car? ilyen vérszegény kormány, gyakorlatilag 0 információval? arra bezzeg volt eszük, hogy lekorlátozzák a szezonok számát, meg berakják ezt a sárga világot...
nem értem, hogy ha az asztal felgumizására fordítottak idõt (illetve hát majd meglátjuk, most már ezzel szemben is kétségeim vannak), akkor ilyen alapdolgok hogy maradhattak ki.
pedig baromira vártam a játékot, és nyilván még így is ki fogom próbálni, de minél több infóm van róla, annál inkább úgy gondolom, hogy marad a challenge, ha rendesen akarok játszani 😞

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Totti5
Ha csak Pécére jönne ( ami ugye egyenlõ az öngyilkossággal ), akkor sem érné meg szimet csinálni mert a 8-10%os pécés bázisból akkor 1% venné, de ettõl még lehet élvezetes és nem feltétlen jelenti azt hogy buta árkéd lesz, mert pl a DIRT 2 sem az, hanem élvezetes és ez a lényeg. Olyat tud majd nyujtani amit az rfactor sufni sosem, feelinget, atmoszférát, hibátlan prezentációt. Aki meg szimezni akar vagy "szim" féle játékkal játszani annak ott az rfactor F1 vagy majd az rfactor 2 stb...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nehogy megdöntsd Sumi rekordját <#hehe>
Danecay
Errõl eddig nem szólt a fáma, csak arról, hogy a végleges verzióban a 2010-s autókkal találkozhatunk, nem pedig a 2010-s autókkal is. Minden bizonnyal a modelleket már tavaly megcsinálták, mert ugyan arról volt szó, hogy 2009-ben megjelenik a játék, de végül nem lett belõle semmi. Így van mivel tesztelni, mutogatni, a játékot, a modelleket ráérnek lecserélni a legutolsó fázisban a kiadás elõtt, az lesz a legkevesebb. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mit takar a maximum 7 szezon hosszra nyújtható karrier mód?