Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért érzékenyebb kicsit mint a 2011.
Viszont felejtsétek el hogy a kocsit padló gázon átdobjátok a kerékvetõn mert utána azt már csak darabokba szeded össze 😄 Söt, még lassan se, kerüljétek ahogy csak lehet 😄
És hát a hang az nagyon ott van a toppon szerintem.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az autó nekem valahogy nagyon csúszkál. Lehet hogy nincs jól beállítva a kormány de a 2011-ben profiként mentem itt meg a 20. nekifutásra se tudok egy szép kört összehozni. Mintha jégen mennék.
A challenge módnál Te választod ki hogy ki legyen akit le akarsz gyõzni, de a kocsit nem tudod beállítani, csak annyira amennyit a gép felkínál. (ami a 2010-be és 2011-be is voltak gyors beállítások)
Ezzel ne foglalkozz, kb jó az idõ, élvezd és kész .
az eddig is lehetett tudni, hogy bohóckodásra lesz jó, de ami abban a videóban van...át mindenen, fû, kerékvetõ, mintha ott sem volna:S
!Forza Ferrari!
jajj de várom már 😄
I met God. She's black
jó is lenne 😄
I met God. She's black
Szerintetek, az alap dolgok pl sisakminták használhatóak lesznek majd?😄
I met God. She's black
Crome

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Bár elvileg ott illene hátrébb raknia fékerõt,elvileg ez lehetséges lesz , de nem láttam a videóban , hogy lenyúlt volna bal kézzel állítgatni . Ha emiatt megy be ilyen rosszul a kanyarba akkor az jó .....
Amit eddig PC gameplayt láttam, ott azért messze jobbnak tûnt ennél .
Minimum követelmények:
Windows Vista vagy Windows 7.
Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz vagy AMD Athlon X2 5400+
2 GB RAM
DirectX kompatibilis hangkártya
15 GB szabad hely a merevlemezen
DVD-ROM Drive
VGA: AMD HD2600 vagy NVIDIA Geforce 8600
Ajánlott:
Windows Vista vagy Windows 7 64 bit
AMD Bulldozer vagy Intel Core i7
4GB RAM
DirectX kompatibilis hangkártya
15 GB szabad hely a merevlemezen
DVD-ROM Drive
VGA: AMD HD6000 sorozat, vagy Nvidia GTX500 sorozat
Támogatott videokártyák:
AMD Radeon HD2600 vagy nagyobb, HD3650 vagy nagyobb, HD4550 vagy nagyobb, HD5000 sorozat, HD6000 sorozat, HD7000 sorozat.
nVidia GeForce 8600 vagy nagyobb, 9500 vagy nagyobb, GTX220 vagy nagyobb, GTX400 sorozat, GTX500 sorozat, GTX600 sorozat."
I met God. She's black
Crome
PC via Steam - 11/09/12 --> Steam! Ez minek?? Mi, a búbánatnak kell hozzá, nem tudják, úgymond natúrban kiadni?? Pl.: CMR Dirt Demo, meg ahogy régen volt. Nem igen tetszik ez a megoldás.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Config fájlokat szerintem megint lehet buzerálni , xml-ekre gondolok 😉
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szerintem még mindig túl könnyû lesz.