Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grafikailag szerintem szebb. Annyira nem csúszik mint ahogy azt én éreztem az elején, mert csúnyán rosszul volt beállítva a kormányom, és beállítás után, felfedeztem amit azért más játéknál már sejtettem hogy balra húz a dög. (szerviz sürgõsen)
De azért érzékenyebb kicsit mint a 2011.
Viszont felejtsétek el hogy a kocsit padló gázon átdobjátok a kerékvetõn mert utána azt már csak darabokba szeded össze 😄 Söt, még lassan se, kerüljétek ahogy csak lehet 😄

És hát a hang az nagyon ott van a toppon szerintem.
lac coo
Az jó ha csúszik, legfeljebb még csúszósabbra csináljuk 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

oneal1
végre? csúszik?😊

remélem!!😄

!Forza Ferrari!

A féket szerintem baromira nem mindegy hogy hova tekered a kanyar elõtt. Elõfordul hogy nem nem tudsz megállni, bekanyarodni illetve a kocsi segge is el kezdhet szitálni.
Az autó nekem valahogy nagyon csúszkál. Lehet hogy nincs jól beállítva a kormány de a 2011-ben profiként mentem itt meg a 20. nekifutásra se tudok egy szép kört összehozni. Mintha jégen mennék.

A challenge módnál Te választod ki hogy ki legyen akit le akarsz gyõzni, de a kocsit nem tudod beállítani, csak annyira amennyit a gép felkínál. (ami a 2010-be és 2011-be is voltak gyors beállítások)
Master91
Nagyon jók a hangok!
lac coo
De ezen az elven, a korrekt az lenne, ha kb 5-10 másodperccel lassabb lenne mindenki, gondolom nem nagy titok, hogy kb a közelébe sem érnél köridõben azokhoz a pilótákhoz képest ! 😄DD

Ezzel ne foglalkozz, kb jó az idõ, élvezd és kész .

A young drive test-nél a demo csak a McLarent engedi.
Gondom hogy most néztem videót ahol a gyerek 1.22.2++-t ment Monzában Williamsel míg pont most szombaton a pole 1.24.0++ volt. És több mint 2 másodpercet vert a mezõnyre. Túl könnyû 😞 Nem tudom milyen nehézségi szinten ment ,de az 1.22 akkor is durva 😞
szabii98
elnézést, spanyol az elsõ nyelv 😛

I met God. She's black

szabii98
Asszem portugál a nyelv, demó:

és még egy:

I met God. She's black

Épp most szedem le. Este ha van idõm írok, de youtube-on van már jó pár videó a demoról.
szabii98
Ha van itt boxos, aki már leszedte az küldjön beszámolót pls

I met God. She's black

Master91
Steamre igen elméletileg.
oneal1
Holnap jon ugye?

!Forza Ferrari!

oneal1
de kár azért a pár napja kiadott videóért, letörte a lelkesedést ami a szórakozásra irányult...
az eddig is lehetett tudni, hogy bohóckodásra lesz jó, de ami abban a videóban van...át mindenen, fû, kerékvetõ, mintha ott sem volna:S

!Forza Ferrari!

szabii98
újat nem tudtam meg, de jó volt egyben hallani az egészet.
jajj de várom már 😄

I met God. She's black

szabii98
ilyen nfs féle bodypaint, azt raksz rá amit akarsz, úgy ahogy akarod stb
jó is lenne 😄

I met God. She's black

Master91
Nem hogy meg csinálnák már végre azt, hogy te saját magad csinálod a sisakod...
szabii98
remélem a racedepartment-es srácok hamar elkészítik a módokat...mondjuk ahogy olvastam , lehet nem is lehet majd moddolni, azaz a database.bin cuccokban piszkálni...
Szerintetek, az alap dolgok pl sisakminták használhatóak lesznek majd?😄

I met God. She's black

lac coo
Én se piszkálgatom, egyszerûen letöltöttem a cuccot 😊Ehhez is lesz dögivel ilyesmi .

Erre annyit csináltak, hogy ha levágással elõzöl valakit, akkor majd kötelezõ lesz visszaengedni, vagy bünti. :-)

Crome

Sajnos fogalmam sincs hogy hol lehet ezeket átírni. Ilyenekhez gyökér vagyok 😄
lac coo
Viszont a rázókövek, fekvõrendõrök megint viccesre sikerültek, nehogy már ne lehessen gond nélkül átvágni, még nem tetszene a sok casual usernek 😊)))

lac coo
De azt beláthatod, hogy lehetetlen belõni, úgy hogy mindenkinek jó legyen. AI tweak-ek tuti lesznek majd, és tapadás csökkentõ módok is, én is azzal játszok és még profi szinten is leizzadok alig tudom tartani õket, legends meg így ilyen tapadásokkal egyszerûen felejtõs ....És nem elhanyagolható, hogy így nem is sínautót vezetek, figyelnem kell gázra-fékre ....

Master91
Hm. Akkor majd 1x mászik fel a win7
nekem Win 7 64 bitem van 2 GB RAM-mal és mégis minden oké😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
2 giga ramra inkább nem....
De semmi kihívás nincs benne ha az elsõ évben könnyedén VB bajnok leszek és utána az összes többi évben is simán nyerek.
mirõl beszélsz a Williams 2012-es verzióban erõs lesz ám😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Én még mindig attól tartok hogy túl könnyû lesz és legend fokozaton egy Williams-el bajnokságot nyerek.
lac coo
Hát az elég lol, ahogy parabolica-ban tolja az orrát. 😊

Bár elvileg ott illene hátrébb raknia fékerõt,elvileg ez lehetséges lesz , de nem láttam a videóban , hogy lenyúlt volna bal kézzel állítgatni . Ha emiatt megy be ilyen rosszul a kanyarba akkor az jó .....

ahogy elnézem épphogy futni fog...15 GB szabad hely is ááá

lac coo
ez így tényleg elkeserítõen néz ki, nem is tudom hová tenni ezt a videot, saroktól sarokig megy az ember padlógázzal kopp kormánnyal.
Amit eddig PC gameplayt láttam, ott azért messze jobbnak tûnt ennél .

lac coo
Ezen miért lepõdsz meg, lassan semmi nincs XP-re .Rakj fel 7-et teljesen szuper .

Master91
nincs XP ???????
szabii98
Állítólagos gépigény:
Minimum követelmények:
Windows Vista vagy Windows 7.
Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz vagy AMD Athlon X2 5400+
2 GB RAM
DirectX kompatibilis hangkártya
15 GB szabad hely a merevlemezen
DVD-ROM Drive
VGA: AMD HD2600 vagy NVIDIA Geforce 8600

Ajánlott:
Windows Vista vagy Windows 7 64 bit
AMD Bulldozer vagy Intel Core i7
4GB RAM
DirectX kompatibilis hangkártya
15 GB szabad hely a merevlemezen
DVD-ROM Drive
VGA: AMD HD6000 sorozat, vagy Nvidia GTX500 sorozat

Támogatott videokártyák:
AMD Radeon HD2600 vagy nagyobb, HD3650 vagy nagyobb, HD4550 vagy nagyobb, HD5000 sorozat, HD6000 sorozat, HD7000 sorozat.
nVidia GeForce 8600 vagy nagyobb, 9500 vagy nagyobb, GTX220 vagy nagyobb, GTX400 sorozat, GTX500 sorozat, GTX600 sorozat."

I met God. She's black

az jó hír, mert akkor a multi is könnyebben fog futni😊 Akinek eredeti az csak felvesz barátnak steamen és már mehet is a multi😊

Biztos ezzel is azt akarják erõsíteni, hogy a 2012 már nem GFWL-ot használ majd, hanem a Steam-et.

Crome

PC via Steam - 11/09/12 --> Steam! Ez minek?? Mi, a búbánatnak kell hozzá, nem tudják, úgymond natúrban kiadni?? Pl.: CMR Dirt Demo, meg ahogy régen volt. Nem igen tetszik ez a megoldás.
szabii98
ja😄

I met God. She's black

azt lehet e tudni hogy laptopokat támogatni fogja e vagy ugyanúgy lagolni fog mint a 2010 és a 2011?

nem könnyû ez az austini pálya. Ahogy látom a normál F1-ben itt nem lesz túl sok elõzés...tipikus Tilke fos pályának tûnik

V43 1105
a játék egy config fájlból, amely xml formátumban van olvassa be a különbözõ értékeket fizikára vonatkozóan például .. tapadáshoz és hasonlókhoz hozzálehet nyúlni és állítgatni :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Az meg mi? És mi célt szolgál?
V43 1105
XBOX ..

Config fájlokat szerintem megint lehet buzerálni , xml-ekre gondolok 😉

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Mindenféle segítség nélkül, legend nehézségi szintem.
Szerintem még mindig túl könnyû lesz.

Fejlesztésekrõl (R&D) tudtok valamit?