Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem füstötölt a kerék 😉
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Olvasni nem tudsz le van írva minden Steamen! 😄
Mivel ez egy Demo verzió így belekerült az új Austin pálya a Monza, Singapur és Belga pálya trió mellé! 😄
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Míg a McL-le ugyann azzal az X setuppal simán vezetesz (tehát arra az autóra jó a setup) 😄
I met God. She's black
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Bakkerman, Te meg nem tudom mivel játszottál de:
1. A demóban csak McLaren és Williams van
2. Én már a 2011-ben is jobb idõket mentem egy McLarennel mit egy Williams-el ugyan azzal a beállítással.
Nem szeretem ezt vérpistikézést, mindenki azzal és úgy játszik ami tetszik neki, ettõl senki nem jobb vagy rosszabb.
De hogy a vérpistiknél maradjunk, 3000 vérpistire jut egy úgynevezett szimulátorbuzi, akit meg simán képen röhög mindenki, hogy neked külön miért csináljunk bármit is .😊))
De... azért ez a játékmotor jóval tutibb annál mint ami látszik rajta, elvileg mindent tud amit kell. az hogy tele van gyári segítségekkel, trükökkel az a nem a Codemasters-t minõsíti, hanem a játékosokat. azt kapjuk amit várunk . Ennyi. Ez nem csak az autós játékokra igaz, felnõtt egy új korosztály, mérhetetlen az igénytelenség ami ma jellemzi a játékosokat !!!!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egyébként közben kísérletezgettem még, és arra jöttem rá, hogy a probléma kulcsa a helyes kormány szaturáció és linearitás beállításában, esetleg a driverben beállított kormányszög összhangba hozásában rejlik majd. Mentem az óta 1:25 elejét is, de ilyen beállítások mellett túl idegesnek, túl hirtelennek érzem az autót, szóval ki kell majd kísérletezni a megfelelõ beállítást.
amit viszont nagyon néztem, az rF2-ben a gumi laposodik a rázóköveknél.. beszarás. xDD
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Szóval a vezetési stílusoddal lehet a bibi illetve a pálya ismeretséggeddel. ..gyakorol, gyakorolj és lás csodát Új Világrekord 😉
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
kormány nélkül autós játékot nem játszom, akkor inkább hanyagolom a játékot.
viszont fura az 1:27-es idõ:S jobban jársz esküszöm, ha billel tolod 1:26:2-t tudtam menni azzal a season ch-ben
Hasonló jelenséggel más nem találkozott?
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
+1 kiegészítés:
megvennék a vérpistikék lsd. Forza 4
bekapcsolod a segítségeket a 7 éves unokaöcsém gond nélkül megy egészen jó idõket
segítségek összes: OFF, unokaöcsi büdöskölke átengedi végre a volánt, mert az sz.r, ha állandóan kisodródik, összetöri stb.
egy NORMÁLIS all-assist-OFF beállítást kéne összehoznia CM-nek
ennyi. megy nekik? - nem.
igazi vér-balfácánok
Just do it :)
egyébként nekem lövésem nincs, h h lehet megetetni az emberekkel évrõl-évre uazt a hazugsággombócot, h ezért a bughalmazért még pénzt is adjanak. Hiába no, a PR-osok remekül dolgoznak kódmesteréknél. Az h egy normális(abb!) fizikát alárakjanak, nekik 3 éve smafu. Persze, mert akkor a vérpistikék nemvennék meg. A vérpistikéknek ott az NFS,Dirt és barátai, ez nagyon nem az a sportág, ahol ezt az arcade-os ganét (már elnézést) erõltetni kellene. Nem mondom h vérbeli szimulátor kell, de ez egy igényesebb játékosnak (sajnálom ha vkit ezzel megbántok) nemhogy édeskevés, de bicskanyitogató is egyben. Az AI-k viselkedésérõl meg inkább jót vagy semmit, így inkább semmit mondok.
Az meg külön közröhej, h a dinamikus idõjárást úgy tálalják, mintha õk sz*rták volna a világra, holott jó 10-12éve egy GP3-ban már zseniálisan leprogramozták. Mondjuk az ottani AI és az itteni között is ég és föld a különbség, kár h a 10évvel ezelõtti játék javára.
Akinek van esze ezért egy fillért nem ad.
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Amugy a logikaja: kulonfele felfuggesztes-sebesseg mozgasokhoz, kulonfele ffb-mintakat, eroket, frissiteseket rendel. Most kozepallasnal, sebessegtol fuggetlenul, szinte nulla az FFB, csak rakormanyzasnal (felfuggesztes mozgasnal) kezd el dolgozni.
Gondolom ez is konnyites a nagykozonsegnek. Bar igy szerintem szarabb, mert iranyithatatlan es/vagy szar erzes (nem beszelve arrol, hogy irrealis)😊
De ugy nez ki javithato, ez a lenyeg, elobb utobb lesz hozza valakinek turelme😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A pit-ben MASIK kamera beallitast mutat (idiota😛), csak a palyara kimenet lesz az uj!!!
Nem volt idom vegig tesztelni, ez egy hasznalhatobb beallitas, de messze nem a legjobb😉
- normal szovegszerkesztovel (ASCII/TXT) piszkald
- a 888-993. soroknal van a cockpit nezet (View type="Head" ident="head-cam")
- minden szar lehet allitani, meg jo is lehetne😉
- minden sorba, amit modositottam, uj old="" parametert irtam amiben az eredeti ertekek vannak
- ahol kellett (ulespozicio) help="" parameterbe leirtam mi micsodat allit😊
Ez a Williams-e (wi2), a Monza-i versenyhez. De valszeg az osszes autohoz jo, igy a Mecihez is (mc2). Max a tobbi kamera nem fog stimmelni (kulso, onborad, tv stb.) de az lenyegtelen😛
Itt van a Williams: ..\Steam\steamapps\common\f1 2012 demo\cars\wi2\
Ez meg a file: f12012-williams-wi2-cameras-01.zip