Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Ettõl függ, hogy a karrier módot melyik csapatnál kezdheted el. Top csapatba persze lehetetlen kapásból bekerülni.
lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo

tuti, hogy csak Cosmeticra volt állítva a törés nem befolyásolta a lassulását...Ha igen akkor nagy hiba lenne, de a Codi csak rájön 2 év alatt erre a hibára

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zzeN
Hami szárny nélkül ugyanolyan gyors volt mint Vettel😊 Remélem javítják.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ez biztos be volt lõve szabályok nélkülire meg a törések se folyásolták be az autó teljesítményt...Hangok nem rosszak a grafika is egyre jobb lesz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo

lac coo

oneal1
Igen, en is a szorakozasban bizom, na meg az iranyitas lehetne kicsit kozvetlenebb nem? Olyan fura mas program utan, mintha kis input lag vna

!Forza Ferrari!

szabii98
A videók alapján igenis fejlõdik, és hiszem hogy amikor játszom, majd akkor is ezt fogom gondolni. 😄
És, mivel úgy gondolom hogy idén sem lesz hc szim, így egy jó szórakozás lesz. 😊

I met God. She's black

oneal1
Honnan tudod h mennyit fejlodott?😊

Elcseszni is lehet am rendesen!

De azert bizakodni lehet😊

!Forza Ferrari!

Nem tudom vót e-már egy amerikai pálya

szabii98
valami ilyesmire gondoltam énis
jó is lenne. Ajj istenem de várom..annyit fejlõdött a játék 2 év alatt 😄
várom a demót

I met God. She's black

Igen kapunk szerzõdést. 2 napból áll, az elsõ ilyen tutorial, a második napon pedig a kis csapatok közül válogathatsz. Az eredményedtõl függõen pedig a csapatok ajánlatot tesznek 😊)

szabii98
kár 😛

I met God. She's black

V43 1105
Szerintem inkább egy fajta Tutorialként funkciónál :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

szabii98
ennek a young drivers testnek van következménye? adnak szerzõdést egy szezonra v valami?😄

I met God. She's black

Firerock
micsoda hangok <3

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

lac coo

lac coo

oneal1
vao köszi!

!Forza Ferrari!

Master91
Fúú szét verek mindenkit 😄
Krisz018
Az F1 2012 demója szeptember 14-én fog megjelenni PC-re (Steamrõl lesz tölthetõ), Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, a csomagban pedig belekóstolhatunk az új, Young Driver Test módba, teljesítve annak elsõ napját, illetve bizonyíthatjuk rátermettségünket a Season Challenge elsõ versenyén.

oneal1
Demorol lehet tudni vmit?

Milyen csapat melyik palyan, milyen jatekmodban?😊

!Forza Ferrari!

igaz😊

lac coo
Upsz ...

Nem értem miért kerül elé az SG url ....<#fejvakaras>

kitörlöd az sg.hut és láss csodát amúgy az xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

szar a link

lac coo

ez a játék többet fogja motiválni a játékost, mint mondjuk a 2010. Nagyot fejlõdött a Codi azért 2 év alatt<#eljen>

amilyen lehetõségeink vannak olyanokkal kell élnünk <#vigyor5> majd keresek hozzá valami extra jó kormány setupot...

lac coo
Az egy nagyon rossz kormány, nekem is volt anno, illetve még megvan, de olyan holtjáték van benne, hogy traktor szimulátorba se jó 😊)))
Messzire el kell kerülni ...

Master91
Billel ám! És nem is rosszul 😄 Mondjuk már rég toltam...
Egyedül a kipörgés gátló volt asszem bekapcsolva, az is csak közepesre, hisz nem nagyon lehet billen finoman kigyorsítani.
lac coo
Sorry, lemaradt: HSW.HU-ról van a hír .

szabii98
tetszetõs.
jó lesz a caterhammal szenvedni 1 évig 😄

I met God. She's black

lac coo
A Codemasters F1 2012 játékával együtt debütál majd az új fejlesztésû RaceNet rendszer is. A rendszer kiválóan alkalmas lesz offline eredmények és online statisztikák megosztására és böngészésére. A most lõtt néhány képen a karrier részbe nyerhetünk betekintést, ahol az eddig megnyert versenyek, a konstruktõri bajnokságban elért eredmények és más érdekes adatok is megjelennek.

szabii98
azért én nem venném ezt biztosra. majd meglátjuk.

I met God. She's black

nem lesz paddock és interjúzás sem:S pedig az feldobta picit a szüneteket...

muszáj...minél hosszabb féktávot szeretek venni. Tudnék rövidebbet is, de valamiért ez a stílus áll hozzám közel, ha minél késõbb fékezem

zzeN
Azért a visszaváltások elég gyorsra sikerültek, szarrá megy a váltó😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ejjgen ez komoly? billel gyalázod a játékot?😄 legalább kontrollerrel. Mondjuk az F1 challenge-t én is billel toltam, de azt lehetett is ezt nem igazán...

mmovar: Thrustmaster RGT Clutch és már vagy 3x kellett visszavitetnem az iponhoz, mert a kis fülecske a kormány alatt (lefele váltás) mindig bekrepált a rugója szval ez egy rossz vétel volt...

http://f1-game.blogspot.hu/2012/09/info-aradat-dzsoi.html
Firerock
a g27-el nekem sem volt semmi bajom.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

mmovar
És milyen kormánnyal tolod? Mert én MOMO-t és G27-et nagyon jól be tudtam lõni.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Felvezetõ kör benne lesz a játékban? Illetve a karrier mód hány évet fog magában foglalni?

oneal1
jövõ hét demo?😊

kiv leszek

am biztos élvezetes cucc lesz ha elõre ki mernek adni belõle demot😄

!Forza Ferrari!

Master91

Kormányok terén semmit se tudok, billentyûzettel nyomom 😄
ez már a 2011-es, nagy nehezen akadva összehoztam egy kört Valenciában Schumival itt is pl kénytelen volt bekapcsolni az ABS-t annyira érzékeny volt a fékem hiába állítottam alacsonyra...

2011-es codi nem nagyon feküdt nekem pláne, hogy amikor a gép ellen versenyeztem még apránként szaggatott, ami zavaró ám hiába cseréltem procit...