21751
  • Alexease
    Valahogy tuti megtrukkoztek, hogy jo legyen:)
    Pl. ezen a heten Suzuka Event van az F1 2012 Racenet-en (termeszetesen:P), es az idok is eleg jok, pedig el lehet kepzelni, hogy a jatekban hogyan tolhatja az ember:)))

• lac coo
    amúgy patch után visszaraktam a piszkált materialomat és maradt a régiben, hál istennek -ha jól gondolom- csak a poros rész tapadásával játszottak, hogy ott is simán tudjon közlekedni a kedves user ...
  • lac coo
    Én néha kicsit azt érzem, hogy mivel tapadással, fékkel, gázzal kicsit könnyítettek, mintha az autó teljesítményét vették volna le, hogy ne legyen még a realhoz képest is csúcs idő ...Sokszor kínszenvedés a kigyorsítás .
  • lac coo
    Hát ha utolsó kanyarban még jasszkari van, megérdemled :)))
    ( hogy ennek mi köze codemasterhez...???)
  • szabii98

én hibám, de mégis vagy 100 kört mentem a pályán, egyszer nem csúsztam meg ott, ráadásul ez a gumi(kemény) 5 körös volt :D:D
    de oké , én vagyok a világi béna hogy nem tudok hibátlanul végigmenni egy pályán :D
  • mmovar
    * ellőtted *

Ha már szerkeszteni nem lehet floodolok...
  • mmovar
    nem értem ha te vagy béna mért a codemasters-t szidod? előtted az összes flackback-et és még az utolsó kanyart is elrontod mikor mindenki mögötted... LOL elég lúzer vagy.
  • szabii98
    ja, finish lap volt természetesen hogy még finomabb legyen..krva anyád codemasters
  • szabii98
    utolsó flashback is elmegy, hát nem a célegyenes ráfordítóban forgok meg????
    szerencsémre a fél mezőny mögöttem jött, + ha ez nem lenne elég akkor koba belém szállt és én kaptam büntit, tehát 16. hely.. istenem
  • IXEMGabeo
    tegnap engem 6x löktek csak ki. Valami baj volt a pingemmel szerintem. Mindig engem találtak meg...
  • V43 1105
    Tegnap toltam Suzukán multiban 16 fős mezőny, én áthúztam rajta , imádom amúgy a pályát.. no jött az arcade barkács szakkör :D öröm volt nézni a ferrari, sauber és mclaren kipördülését egyszerre :D:D
  • Alexease
    Es technikailag is vannak erdekessegek, amikor valaki panaszkodott, hogy a Suzuka 130R kanyarjaban nem tud padlogazzal keresztul menni, mert mindig megpordul, pedig ott igazabol ugy toljak. Csak azt felejtette el, hogy O nyitott DRS-sel probalta keresztul tolni az autot:D
  • Danecay
    Nem azért írtam :D
  • Danecay
    Egy rugóra jár az agyunk :D Én is erre céloztam a #13412-ben, csak nem vezettem le mert már fáradt voltam hozzá. Valahol ez már pszichológia. Úgy kell megcsinálni a játékot, hogy az is nyerőnek és jó pilótának érezze magát aki egyébként nem is az, és ahhoz az kell, hogy még a legnehezebb erősségi fokozaton is győzni tudjon még ha nincs is meg hozzá a tehetsége, eszköze (kormány) stb. Feltehetően ezért lehet jobb időket menni billentyűzettel, és gamepad-al mint kormánnyal. Ha jó eredményt csak könnyű fokozaton tud elérni egy átlag játékos, az nem akkora dicsőség mintha azt legnehezebb fokozaton érte volna el. Itt is a legtöbben Legend AI-val játszanának, de megy a sirám, hogy túl nehéz, és már született is olyan MOD ami a Legend AI-t lassítja. Értem én, hogy a PRO az van akinek lassú, bár szerintem ez is függ attól, hogy milyen controllerrel játszik, milyen segítségeket használ, stb. Nekem személy szerint így is kihívás a karrierben a füstölgő Force Indiával versenyezve.
  • Alexease
    Mivel a felhasznalok nagyreszenek az kell, igy benne van, es lehet hogy nem tudtam megoldani trukkozve, segitseggel hogy ne legyen.

Vannak akik gamepad-del hatulrol tologatjak, de a legnehezebb fokozaton, mert azt hiszik az az igazi, de attol fuggetlenul elvarjak, hogy korbe tudjanak menni, es meg olyan helyzest erjenek el, mint az igaziban (vagy jobbat):)

Teljes anomalia:P
  • Alexease
    Igen, mar megint tulmagyaraztam:DD

Ha ugy all hozza az ember, hogy kinek es mire keszult (multi gamer/platform/kontroller), akkor jo ez, el lehet vele szorakozni.

Biztos vannak benne bosszanto hibak es hianyossagok, de szerencsere engem nem erint.
    Nekem a kormany beallitas es kezeles jo (leszamitva a gyangecske FFB-t), karriert nem fogok jatszani, flashback es hasonlo dolgok nem erdekelnek, es az sem hogy milyen autoval hol vegzek a futamon, csak verseny legyen, es ahhoz korites, hangulat meg ami kell;)
  • Danecay
    Igen, én is ezt írtam le csak pepitában, és konkrét példaként felhozva a CM berkeiből (hogy a fejlesztőnél maradjunk) a GRID-et. Erre fel írtam, hogy nincs azért olyan könnyű dolga a CM-nek ezzel a játékkal kapcsolatban.
  • mmovar
    Azért mert a mérőpontnál valószínű több mint 1mp volt. ugyanis nem ott mérik ahol nyitni kell... biztos tudod mi az az F1?
  • nono28
    Az mitől van hogy a DRS nem aktiválodik mikor az előttem haladó 0.567-re van?
  • szabii98
    tobias segítségével csináltam egy sisakot psben, elmentettem meg minden, de mikor lépnék be akkor kikapcsol a játék. semmilyen üzenet, semmi, szimplán kikapcsol a loading után...valaki tud gyógyírt erre?:D
  • rolika11
    sziasztok

ps3-ra mikor jön ki patch az f1 2012 höz nem tudja valaki?
    mer elvileg mikor indítom a játékot magátol el kellene kezedeni töltenie nem?
  • Robert24
    Szívesen. Sikerülnie kellett, mert mint írtam én azóta is így mentek és semmmi bajom vele. Nem dob ki asztalra semmi rendelleneset nem csinál a program. Legalább nem kell javításokhoz nyúlkálni főleg úgy, hogy csak butitanak rajta.
  • lac coo
    Azt akkor sem értem igazán, miért nem kapcsolhatom ki a TC-t teljesen :))))

Ezzel a játékkal tényleg az a baj, hogy F1 . Itt egy kis hiba is sokszor 200 méter hátrányt jelent, az meg valóban nem lenne élvezet az átlag fizetős vendégeknek .És az a szerencse is, hogy F1, hivatalos.... totál gagyit mégsem akarnak csinálni .
  • IXEMGabeo
    sikerült a mentési cucc:) ezer hála
  • Alexease
    Ezt a tipusu jatekot, sosem fogjak ugy megcsinalni, hogy mindenkinek jo legyen. Meg a nagykozonsegnek sem.

Tulsagosan sok a viszonyitasi alap, amihez hasonlitgatniuk lehet: palyak, csapatok, pilotak, koridok stb. Es nagyon sokfele az elvaras a mukodessel (Mario Kart es afolott) es a kezelessel (billentyu es afolott) kapcsolatban.

Egyeb hasonlo kategorias autosjateknal nincs ennyi gond, ott altalaban elhiszik hogy jo;) Millio auto, tobb tucat palya (sokszor fantasy), trillio tunning, ismeretlen koridok es teljesitmenyek, jol beallitott dinamikus catchup, es mindenki boldog, mert nyer:) Es mindegy, hogy fenyceruzaval legyezett a levegoben vagy felmillios kormanyt hasznalt cockpittel;)
    Lenyegtelen hogyan es mennyit megy a joember, az egesz AI mezony erosseget a jatekoshoz lehet allitani.
  • Danecay
    Gondolom a feltett kérdések költőiek és nem vársz rájuk választ! Szerintem elég egyértelmű! :) Itt a ha van rajta sapka, ha nincs rajta sapka effektus érvényesül.
    Ha gondolod majd kifejtem az én elgondolásomat ezzel kapcsolatban, de csak holnap :)
  • lac coo
    Reális az lenne ha 10 mp-vel lassabb lennék mint a pilóták, hol vagyok én hozzájuk képest ! :)))De megoldották ezt a kérdést komoly hc szimekben is...Mondjuk FVA-ban Alonso replayt nézve az embernek eláll a szava ...:)Nem emlékszem de 5 mp-t tuti rám ver :)))

Attól miért official, hogy aki életében nem vezetett autót is azonos időt megy a sztárokkal ? :)Az minden , csak nem valóság, hogy vízen egyesben padlóra rakom a kanyar közepén :)))

illetve menjen, vannak segítségek , nincs vele bajom, én sem full nehézségen kezdtem annak idején GP3-ban, de aki szeretné kikapcsolhatná.

Amúgy annyira bízom magamban, hogy ugyanezt az időt futnám ha nem lenne TC mint most. Megoldanám a cpu helyett :)))

Nem lenne ilyen bosszantó a dolog, ha tényleg egy gagyi fizika lenne alatta, de érezhetően van ott azért cucc, ha megcsúszik, elpörög, megdob a kerékvető, teljesen jó érzés . emiatt viszont idegesít, hogy rám erőszakolnak valami segítséget. Nem hc szim, de élvezhető, real, kezelhető lenne anélkül is !
  • Danecay
    A nehéz dolog alatt én a sok kompromisszumot értem amit kötni kell annak érdekében, hogy még legkönnyebb fokozaton is az officialhoz legközelebbi körülményeket prezentálja, és ezt megtegye a többi nehézségi fokozatban is.
    Amire az utolsó bekezdésben célzol, feltehetően az a TC teljes kikapcsolhatóságának hiánya. Hát igen, én is örülnék neki, de feltehetően ebben az esetben az AI nem biztos, hogy versenypartner tudna lenni, valamint a köridők nagy mértékben eltérnének a valóságtól, így a pl. a +10 sec-es köridők, nem a valóságot tükröznék, így akkor, hogyan lehetne a játék official?
  • lac coo
    Sajnos éppen , hogy egyszerű a dolguk ...Legyen szép, a vezetést leszámítva minden mint az igazi, és 5 perc játék után mindenki nyerni tudjon .... Ma ez az elvárás :(((

Ahogy korábban szó volt róla, csodálni való, hogy még nem butították a végtelenségig le, maradt benne élvezhető dolog .... Igaz kevés. Bár ez a kevés is megemészthetetlen a felhasználok javának ...

amit én bánok, hogy a legnehezebb modot nem hagyták meg azoknak akik vezetni akarnak. senki nem vár külön fejlesztés ennek a kevéske játékosnak, de a segítségeket igazán kivehetnék belőle ! :(
  • Danecay
    Éppen ezért nem egyszerű a CM dolga, hogy olyan játékot fejlesszen ami mindenki igényeit kielégíti, plusz mindezt multiplatformon, ráadásul egy közel sem hibamentes engine-el. Szerintem ugyan ezen hibák megvoltak a már példának felhozott GRID-nél is, csak akkor éppenséggel senkinek, vagy nagyon kevés embernek tűnt fel! :)
  • lac coo
    Ez a baj: túl sokan ismerik, azt várják el amit tv-ben látnak, csak vezetni alig tudja a felhasználók 1 százaléka !! :))) Jajgatni mindenki tudott, hogy jajj de alulkormányozott, fékezni viszont senki .

De millió példát tudnék mondani, kedvencem a belinkelt Alonso videó, hogy milyen szar a játék mert a játékos állandóan lecsúszik az ívről, és a videón jól látszik, hogy egy F1-es autó nem csinál ilyent....az már más kérdés, hogy Alonso 50 ezer kanyart megcsinál hiba nélkül a kolléga meg egyet sem, kb lövése sincs róla hogyan kell fékezni ...
    Ez a baj .
    Hogy mindenki olyan időt vár el magától mint az igazi pilóták, az meg külön vicc, ismerve a játékosok többségének kvalitását ! :))....
  • Danecay
    Ha pedig engine probléma, már magáért ezért a címért, mármint az F1-ért érdemes lenne újraírni, nem pedig toldozgatni foltozgatni, ami minden bizonnyal jót tenne a többi CM által fejlesztett címnek. A GRID alá éppen jó volt, a fiktív versenyekhez erőviszonyokhoz, köridőkhöz, de az F1-et túl sok ember ismeri ahhoz, hogy érdekelje egy azt feldolgozó játék, és ismerje a részleteit, amit ha a játék nem , vagy nem úgy ad vissza ahogy a valóságban van, az sokkal hamarabb kibukik mint mondjuk a GRID esetén.
  • lac coo
    Én úgy gondolom elismerésre méltóan sokat kihoztak a régi EGO motorból, látványban is best, valamit FPS-en is piszkáltak ,mert + 20 kaptam a javításokkal, szabályokat eddig még senki meg sem közelítette .

Van benne hiba , de nagy zavaró bugot én nem láttam.

Talán egyszer lesz EGO2 motor is :))))
  • Danecay
    Pont ilyen szempontból kiábrándító, hogy már 3. éve kiadják és még mindig tele van hibákkal, sőt olyanokkal is amik már az első kiadásnál is megvoltak.
  • Alexease
    De ez a legjobb: „Reverted the changes to the force feedback from patch 4.” :)
    Ez olyan jol sikerult, hogy „visszacsinaltak”:)))))))

Amugy ez a program a legnagyobb uzlet: igazabol eves-elofizetos, mert evente megjelenik „ugyanaz”, raadasul mindig beta, mert naponta patch-elik, ugy mint a CARS-t;DDD
  • Danecay
    Sokáig tartott észrevenni! :) Akkor mégsem én hallucináltan, mármint a füstölgő motort illetően :)
  • lac coo
    Most az ötöshöz is írják a motorfüstölést ....
  • Danecay
    Ja, a 4-esben :) Az biztos. hogy az előző 2 résznél nem javítottak összesen hónapok alatt annyit mint a 2012-nél pár hét alatt :)
  • lac coo
    Nem tudom, nem használom a flashback-et ...
  • szabii98
    az már javítva van h edzésen az első flashback után lefagy a játék?