Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crome
Crome
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
vagy a fizika továbbra is matchbox tologatós kula lesz
elég csak ezt megnézni és lehet zokogni
Just do it :)
Crome
Nem tudom... de elég pesszimista vagyok. Remélem a fizika meg a vezethetõség meg az AI azért jobb lesz mint a 2011-es.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Két gépen játszunk hálózatban egy (LAN) szezont, de verseny után, mikor pl. pihennénk, nem lehet betölteni a következõ futamot? Egyáltalán lehet menteni LAN-ban futamokat? Ha igen, hol és hogy? <#felkialtas>#felkialtas> THX

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Crome
Crome
Egy karrier közben a garázsban a car monitoron több beállítási lehetõség van. Egy funkciót nem értek:
RESEARCH & DEVELPOMENT PATH ablakban van UNIQUE , PACKAGE, STANDARD, MINOR. Ezeket csúszkákkal lehet állítani. Pontosan mire való ez a menü és milyen célt szolgál?
De spec 11esben nem is tudtam hogy van 😄
I met God. She's black
Crome
Én a Mr. Pibbs 2012 mod v3.0-at használom a racedepartmentrõl.
Szeretnék már elkezdeni egy karriert, de az idei felállásban magyar nyelven. Grosejan helyett lennék Raikkönen csapattársa.
1. Telepítem a játékot
2. Felteszem a 2012-es MOD-ot
3. telepítem a magyarosítást
4. ...na itt a bibi... átírni a neveket!
Az RDE f1drivers menüjében átírtam már egyszer, de akkor egy"&" jel volt a nevek helyén és a játékos adatai, képei is elvesztek.
Nincs valami ötleted? Vagy aki ért hozzá, kérem segítsen, hogy mi a részletes megoldás! <#worship>#worship> NAGYON KÖSZÖNÖM!!!

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Crome
#11351: Sejtettem. Furcsa, hogy a neveket magyarosításnál miért kell "átíratni", mikor az fix és csak a MOD tartalmazza a változást. Megpróbálom RD-n, hátha...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Crome
Az alap játékra feltelepítettem a 2012 MOD-ot a DrivingItalia.NET oldalról. Aztán jött a magyarosítás, de ezután a drivers nevek már nem voltak jók. Pl. Raikönnen helyett Heidfeld lett. A képek jók, de a nevek nem. A sima 2012 MOD-dal jó volt, csak a magyarosítás tette tönkre (lehet rossz honosítást szedtem le, linkelnétek egy jót?).
Vagy valakinek ötlet?
Crome

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Megmondom õszintén ilyen téren nem merültem még bele a dologba. Egyszer egy mod felcserélte két pilóta nemzetiségét és azt javítottam benne. Az mûködött. Az, hogy egyéni nevet hogyan tudsz adni, illetve miért nem engedi azt nem tudom. Lehet máshol vannak arra a névre utalások a database.bin-ben és ezért nem mûködik a dolog. Lehet az RD-n meg kéne kérdezned egy mod készítõt, hátha tud valami okosat mondani rá...
Az erõsorrendet sem figyeltem még meg benne, mert a fent említett változtatáson kívül csak a flashback-ek számát állítottam eddig ott.
(Egyébként nem tudom az erõsorrend hogyan van benne, mert ugye szezonról szezonra változik a játékban az erõsorrend és nem tudom azt hogyan vagy honnan generálja a játék).
Crome
Egy kis segítséget szeretnék kérni (nevek átírásában):
Letöltöttem a 2012-es MOD-ot, minden rendben mûködik. Azonban szeretném átírni egy versenyzõ nevét a sajátomra, de valahogy nem sikerül...
A nevek átírását a Ryder Database Editor GUI 2-vel csinánám.
Például:
A Renault istállóban Nick Heidfeld szerepel (?), és ezt szeretném pl. "Fehér Gumi"-ra átnevezni. A programban megnyitottam a database.bin fájlt, és akkor a bal oldali menüsorban kiválasztottam az f1drivers pontot (máshol nem találtam neveket), majd megjelentek jobb oldalon a nevek. Az audio_key_driver_number (elsõ oszlopban) a 0-val jelölt nevek ugyebár nem szerepelnek a játékban, ez nyilvánvaló, de javíts ki, ha tévedek (egyébként ez az erõsorrendet hivatott jelölni?). A többi oszlopban, ahol a nevek szerepelnek, egy sorban átírtam (a többi mintája alapján) a neveket, de mikor belépek a játékba, az adott pilóta képe és neve is eltûnt és nem mûködik.
Pontosan hogy kell ezt megoldani? Köszi elõre is!
Crome
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
- van lehetõség arra, hogy a játék könyvtárában, vagy valahol az AI versenyzõk neveit át lehet írni (2012-es szezon miatt)?
- ha valaki tud, kérem linkeljen egy részletes manualt, amiben minden benne van, mert nem találok.
Elõre is köszönöm!
Crome
I met God. She's black
Crome
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
I met God. She's black
Crome
Ez talán jó lesz 0,0,15,0,0,20,25
ilyesmi
Még szokni kell valahogy, és ahogy látom ebben mindennél többet jelent az autó beállítása...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Crome