21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Aerox21 #13477 Buza Webber bejön mellém nekimegyek kicsit nem tudok mát csinálni megpördül és nekem büntetés-.- Box bejáratánál járok mikor beküldik a SC-t erre persz,hogy nem érvényes a boxutca áthajtás...:@@@@@ első helyről 10. vagyok és még bünti...8kör van hátra Monaco...tippek hányadik leszek?:D -
#13476 esős monaco lesz. 88%os eső, 44%os időmérőn...ohh no -
Curesz #13475 Monaco időmérőn Q2-be elég érdekes szitu volt, száraz volt a pálya még az elején, de amint beértem ahhoz a fedett részhez elkezdett csúszkálni az autó, mintha ott maradt volna esővíz :D -
#13474 én sem szerettem 10-11be, mert egyszerűen féltem hogy odacsapom a verdát :D
aztán a 11be 2x megnyertem azért, de félek hogy most durván leégek.. -
Aerox21 #13473 Én most épp Monaco időmérőn járok és úgy néz ki h megnyerem:D De eléggé koncentrálni kell undorító pálya:S -
#13472 én profin jól nyomom kb, legenden viszont kicsapnak :D
viszont, ez a barcelona nagyon nem megy nekem .... 11. hely, gyakorlatilag fogtam a mezőnyt :S -
Curesz #13471 Köszi megnézem :) -
Aerox21 #13470 Autóbeállításokat használod? Neten találsz sokat. Próbálgasd -
Curesz #13469 Hogy bírjátok ilyen jól nyomni? Én xboxon játszom profin, toro rossoval, és 8-15 között szoktam végezni, de úgy hogy mindig kb ilyen 12mpvel vagyok lemaradva az előttem levőtől, hiába megyek az ideális íven és huzatom az autót, esélyem sincs... -
Aerox21 #13468 Ja értem:) Így legalább kicsit érdekes lesz Legenden. Kicsit hibázok aztán cseszhetem:) -
#13467 Szerintem nem. A tavalyi játékban is így volt, nálam a 3. szezonra a McLaren középcsapattá süllyedt. Careeer módban (figyelem: carrier = anyahajó :) évente újragenerálja az erőviszonyokat, hadd legyen benne egy kis változatosság! -
Aerox21 #13466 Hát ja csak először irreálisan nehéz volt nekem:S A profi szintet meg már unom, mert mindenki kört kap tőlem... De most így ez jó, hogy van egy ütőképes kocsim:) Egyébként nem vágom, hogy mi ez, de 2. szezont tolom a ferrarik a béka segge alatt vannak, Alonso 5 futam 10 pont...Massa még szarabb...viszont a Caterham(előző csapatom volt) a középmezőny elején van, mindkét versenyző. Ez vmi bug? -
#13465 Én legenden nyomom, két career futamon vagyok túl. Én Williams-szel nem tudtam egyik időmérőn sem Q3-ba kerülni (miközben TOP100-as a time trial időm Kuala Lumpurban). Szóval irgalmatlan nehéz, de tavaly pont ezt hiányoltam... legenden igenis vért kelljen izzadni -
Aerox21 #13464 McLaren-el vagyok, de akkor is bitang egy szint az a legend.. -
IXEMGabeo #13463 attól függ milyen kocsival...nem hiszem h HRT-vel vagy Marussiával 3. tudnál lenni -
Aerox21 #13462 Valaki játszik Legend szinten? Tegnap toltam egy versenyt a spanyol pályán és az időmérőn 3. lettem a versenyen pedig 2. Eddig olyan 9-10. hely körül szoktam végezni de marhára elhúztak előlem, de most tudtam tartani az elsőt 3mp-en a mögöttem lévőt pedig 1mp-en. -
#13461 Hát nálam ha így lemegyek a fűre két kerékkel esőben, 300 métert csúszok mielőtt apróra töröm :))) -
#13460 Őszintén...Láttál már igazán normális AI-t, aki nem csinált anomáliákat?
( Mondjuk van, de az egyszemélyes project ...)
Tegnap viszont kipróbáltam azt champons badarságot, és legnagyobb meglepetésemre, a Button féle Silverstonos esős résznél ki van kapcsolva a TC !!! Vagy valéami van, mert tojásokon alig tudtam körbe menni, simán megforog még 3-asban is ....
Én már végkép nem értem...Lehet már képzelődök :) -
IXEMGabeo #13459 mondjuk az AI tényleg olyan volt, mintha szárazon ment volna...10 percnél halható. -
IXEMGabeo #13458
és pont egy ilyen írja ki ezt a címet, aki kb minden segítséget bekapcsolt...segítségek nélkül igen is nehéz esőben vezetni basszák meg -
echo70 #13457 Üdv!
Nem tudjátok mi lehet az oka annak hogy nem akar a játék felengedni Racenetre?
Már többször próbáltam belépni de mindig azt írja ki hogy: F1 2012 service not available
pedig regisztráltam Racenetre és eredeti a játék -
#13456 Trukkös az idő, de még mennyire. Nekem ma volt olyan, talán Barcelona-ban, hogy mondja "light rain possible in 5 mins". Jolvan, mondom akkor fel teszek egy Intert. Erre leszakadt az ég és Wet gumiér mehettem vissza, de a verseny szó szerint elúszott már akkorra :)) -
#13455 Update_1 ? -
hekhubá #13454 Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy játék közben mért ugrál a kocsinál, és a tájnál a kép pirosan? De a menüben nem csinálja.
Előre is kösz a választ! -
#13453 a beállításokban van hogy gyorsmenü(asszem) fel-le-balra-jobbra és ezekkel tudod állítani a benzint, féket, gumit. kiírja majd bal oldalt a képernyőnél, ha megnyomod a gombokat -
#13452 Üdv!!
hogy lehet más gumit választani ha esőgumival kezdem a versenyt?? mivel eláll az eső, és szárad a pálya, túl lassú már, és ha bemegyek a boxba ugyan azt rakják fel...
köszönöm előre is a választ -
#13451 Figyelni kell tükörben, ha melletted van helyet kell neki hagyni . Így nagyon ritkán büntet majd meg. Ha hátulról csókol meg azért nem szokott semmit adni . -
#13450 ez a baj, kigyorsításnál professional AI-t otthagyom, féktávon szintén :D közben ott matat, véletlen megpörög és engem büntet :D -
#13449 Azt nehéz jól megcsinálni... ahogy én láttam csak akkor büntet ha már melletted van és nem hagysz helyet neki .Persze kéményen ülve a tükör felejtős ...
Ha nagyon tolakodik, mert gyorsabb , és beszúrja magát helyet kell hagyni neki, és ha jobban gyorsít had menjen. Nem tudom ,engem nagyon ritkán büntet meg , de figyelem is a tükröt . -
nono28 #13448 Na ezaz,és miért téged büntettek meg?Nekem is volt olyan hogy nekem jöttek időmérőn kaptam 10 helyes büntetést! -
#13447 de ha pl kanyar van és szűk, akkor annak a körnek lőttek :D
amúgy tényleg félre állnak. viszont volt pár epic momentum eddig a karrierem során, pl Alonso nekem jött, megpördült és 20mp-t kaptam....... -
#13446 Szerintem meg teljesen szépen félreállnak, persze ha ki tudják találni merre akarsz menni :)))))Ha egyszer itt vagy egyszer meg átsodródsz a másik oldalra akkor szoktak kacsázni, de akkor is csak azért hogy valahogy félreálljanak .:)
Amúgy meg rá tudsz nézni a pályára hányan, hol futnak éppen mért kört, és ki tudsz menni üres helyre .... -
nono28 #13445 Igazán találhatnának ki valami megoldást arra hogy, mikor a gyors körömben vagyok az AI húzzon már le.Neki megyek mert bekacsázik előttem és engem büntet meg!Mi lenne ha normális szábály lenne,és az AI-t is megbüntetné?Kicsit nagyon idegesitő hiszen ezen múlhat a Q1-be jutás! -
#13444 az igen. kapok egy áthajtásost, bemegyek a pitbe ugye hogy letöltöm.nini kapok egy kemény keveréket. mondom mi a fasz... 10. helyen megúsztam volna erre kerékcserét ad be. na jó, akkor bemegyek a kövi körben, megint ad egy keményen. na most már bekaphatja. 4 körrel a vége előtt :D ez a játék meg akar engem ölni a bosszantó hülyeségekkel v mi?? -
#13443 Elinditod a Steam-et es azonnal, automatan letolti a jatekhoz. -
hekhubá #13442 Sziasztok!
Bocsi a gagyi kérdésemmel de hol tudom leszed a patch-eket a Steamről?
Előre is köszönöm a választ! -
#13441 Nem tudom, ilyesfajta modolás szerintem eddig nem volt.
De piszkálgasd bátran, meglesz az ! :)) -
#13440 Eleg nehez tesztelni, mert nagyon macera a ki-belepkedes;) Meg nem volt idom kiirtani a sok hulye videot, liszensz-kepernyot es animaciot;D
De pl. az adatbazisban van ilyen resz is: TyreHandling.
Van aki korabban modolgatta a progit, tudja esetleg mi ez?! Atirogattam, de nem sok eredmenye van:D
Az ID es a Compound (a 4 valaszthato gumi) egyertelmu. De a tobbi mi? A DIFF kulonbseget vagy differencialmut jelent?:)
Atirtam a real_diff_max_torque reszt 4db 100-ra, mintha igy folyamatosan ki lehetne porgetni a kereket, de megsem all keresztbe:)
Vagy nem csinal semmit, nem mukodik es csak bekepzelem vagy mittudomenmi:D
-
#13439 akkor lehet csak szarul setupoltam ,szokás szerint és azért jött vissza a csúszás :))) -
#13438 A 4. patch-ben elvileg nem modosittoak a tapadasokat, legalabbis az XML file-ban biztos hogy nem (megneztem a file-listat:P). Az FFB-t allitottak, hogy mas erzes legyen a kormanyzas, es ha piszkaltak a tapadasokat, akkor az adatbazis file-ban (globalis palyara optimalizalt, nem hasonlitottam ossze, nem erdekelt) es/vagy az EXE file-ban.