Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok, fél év után újra elkezdtem F1 2011-ni. Eredeti CD-s játékom van. Az a problémám lett, hogy ha drive out-tal megyek ki a pályára, akkor lefagy a képernyõ, ill. ha career-ben bármely futamnál a practice-ben rányomok az adott quest-re, akkoris lefagy (ilyenkor is drive out-tal akar kihozni). Mi lehet a baj? A játékot töröltem, majd újratettem, viszont a mentésemet felülírtam a régebbivel, lehet, hogy ez volt a gond?
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jo lenne mar egy olyan f1 es progi amivel tudod ha lemesz a fure akkor gaz van. Ha esoben kerekvetot hasznalsz szinten gaz van, ja es a kigyorsitas lehetne izgalmasabb, nem pedig frédi és béni féle full labtempo
!Forza Ferrari!
Azért is rontottak a 2011 patchben, a sok átlag usernek megoldhatatlan feladat volt vezetni ....
Aztán megy a sírás, hogy egyre gagyibb ...
Crome
Olyannyira, hogy a patcben elég sokat könnyítettek is rajta mert nagy volt a sírás, hogy szar az egész, megforog kicsúszik stb ... Persze a maga mûfajában .... Szóval a felhasználóknak igazi sínautó kell, az itt jelenlévõknek is, ez nem kérdés ! 😊))
Én jól elvagyok 2011-el, patch nélkül, erõsen csökkentett tapadásokkal, úgy azért elég jó a játék .
de a fékerõ szabályzás menetközben nagyon jó ötlet volt!
I met God. She's black
Crome
ugyan úgy közlekedett vele a srác füvön mint a pályán, nevetségesen mozgott az autó
!Forza Ferrari!
Mai napig élmény menni pl a gp4el, ahogy felszárad a pálya meg minden, nagyon baba volt😊
Amúgy meg GPL a best!😊
!Forza Ferrari!
Crome
Crome
Segítséget kérnék, hogy az elmentett setupokat pontosan hol tárolja a program, mert újra telepítem a Windowst. Jelenleg XP-van de Win7-re cserélném.
A "My Games" mappában lévõ F1 könyvtárból néha csinálok biztonságit, ha esetleg elszállna a mentésem, de ebben nem találom a car setupot.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Valakinek van kedve kis rFhez? F1 RFT 2009re gondoltam, Imola, Rouen les essart stb..?😄
I met God. She's black
valaki tud segíteni elõre is köszi
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
fizika, és egyéb szolgáltatások az meg egyenesen nulla szinten van ( szerintem), öt perc alatt megunható ...
De a lényeg a lényeg: jelenleg nincs garfikailag szebb mint a Codemasters cuccai, azért F1 2012-ben is feljebb tolnak némi csúszkát szerintem, eddig csak Xboxos videókat láttam ...Ha valamivel nincs baj az a grafika az tuti 😊
Én mivel karriert nyomok, jobban szeretem amúgy is kisebb csapatnál kezdeni és úgy törni felfelé.
Crome
na mind1, ez a mód képes szezon kezdésnél választhatóvá tenni a Lotus Renaultot, a Mercit, McLaren, RB & Ferrari+a további dolgok letöltésével az AI is jó lesz.
I met God. She's black
I met God. She's black
Ilyen pl a felfüggesztés:
Mutassatok valakit aki ilyen minõségben feldolgozta a Formula 1 -et....függetlenül attól ,hogy szimulátor vagy árkád!!!
Különben ,meg is vásároltad FEJES??vagy warez....nem megsérteni akarlak ,de ha még ingyen is van akkor .........kérdés??
Ez még árkádnak is szar, csak úgym ondom mellékesen, szimulátornak meg egy teszkósszatyor amiben leviszem a twegnappi megszáradt bebarnult kínaikajamaradékot.
Nem sok reményt fûzök ehhez a fostalicskához.
De valaki megmondhatná mikor jön ki ez a trágyadomb
I met God. She's black
Még nem próbáltam, innen letölthetõ.
Majd most kipróbálom 😛
I met God. She's black
komolyan mondom visszafelé fejlesztik ezt a kva játékot.
Pedig élhetnének a lehetõséggel.
SZÖRNYÛ, eddig vártam, de most, hogy megnéztem a videót inkább maradok az rfactor 1991 modnál😊
!Forza Ferrari!
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|