21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#13517 durván tolják. de ha egyszer ezért fizetik őket -
#13516 Ez így már lassan kezd kínossá válni! :) Gyakrabban jönnek a patchek mint a CARS-hoz a buildek :) Persze még mindig jobb mint ha nem lenne semmi supportja a játéknak, vagy csak minimális, úgy mint az előző 2 évben, bár sokkal érthetőbb lenne a dolog ha ez egy BETA tesztre kiadott verzió, teszterek visszajelzései alapján készített javítások lennének, nem pedig a végleges verzióé. Volt mondjuk egy sejtésem, hogy idén a CM kicsit másként áll majd a dolgokhoz és én ennek is tudtam be a koncepcióváltást, új menü, Steam stb. Biztos, hogy házon belül is nagy visszhangja volt a negatív kritikáknak és a felhasználói visszajelzéseknek. -
#13515 A tegnapi otos utan itt a hatos:)
F1 2012 Update Patch 6 released.
Today Update patch #6 is available on Steam for PC versions of F1 2012.
This update addresses a new list of issues.
Product Update:
Made Pro level AI quicker so that the time gap to Legendary AI is smaller. We’re keen to get community feedback on this change.
Fixed the weather system so that
◦Cars will no longer start the race on the wrong tyres.
◦Cars will be need to change to intermediate tyres when it has been raining with sufficient intensity.
Fixed a crash in Co-Op when disconnecting on the results screens.
Fixed an issue where the point’s totals on the Constructors Championship table were incorrectly doubled.
Stopped a fresh set of the chosen tyre compound being put on the car the first time the player drives out of the garage in a Practice or Qualifying session.
Fixed a soft lock in the delete profile menu.
Medals awarded in season challenge now update the player statistics correctly.
The fixes listed above and those specific to the Xbox 360 and PS3 versions of the game are also being tested and verified on those platforms. As these versions require additional submission and authorisation from both Microsoft and Sony the release date for these will follow a little later than the PC version. -
IXEMGabeo #13514 leírtam sorba...
split screen a lényeg, ami a multin belül az egyik... -
#13513 Billel játszok meg van egy xbox gamepad .. de mit állítsak hóóól ? :D -
IXEMGabeo #13512 tudsz már menteni egyébként? mert így nem kell updatekkel vacakolni, ha megoldod -
#13511 Van hogy a tunngle nem dob össze :/ -
IXEMGabeo #13510 én ezt nem vágom, ha te ma játszottál én nem is láttalak pedig összvissz volt 3 szerver...pedig ma multiztam nem is egyet...
ma este megpróbálok feljönni:) -
#13509 Próbáltam, de nem nyújt semmi élményt vad brazil majmokkal :/ Mikor toljuuuk ? :D -
IXEMGabeo #13508 jaaa mentés...látom már mi a gond.
Robert és még mások is leírták, hogy manuálisan kell menteni.
Split screen->quickrace->verseny és mindkét playernél a pause menü->majd a controls settingsbe kell betenni a steering wheelt ill. a másiknál a billt vagy, ami van...és aztán fogsz tudni menteni manuálisan. Az egészhez annyi kell h vedd ki az autosave-t -
IXEMGabeo #13507 multit próbáltad?:O én toltam csak egyre kevesebben vannak. Lehet mindenki felpakolta az update-t...én tuti nem fogom...maradunk ketten legfeljebb
17 emberből egy 25%-os maláj futamot megnyertem pedig ki is löktek az elején kissé:)
karrierben pedig most zúztam Monzában is a Faenzaiakkal újabb győzelem ráadásul hazai pályán:D -
#13506 Mért nem ment ez a fos ? -
IXEMGabeo #13505 ez érdekes átültem szezon közben a STR7-esbe és alig voltam gyorsabb kvalin Ricciardonál:O az hagyján, de a futamon simán elúszott a 2. helyem, mert a kemény gumis taktikával küzdöttem a ringen, és csak 6. lettem...pff...Azt gondoltam a ringen gyorsabb leszek, de itt veszett gyors a gép...röhej ugyanakkor Valenciában pedig még pole-ból is indultam Marussiával azt hittem a Toro haladás lesz, de nem:O -
#13504 Multi valaki ? -
precise #13503 igen az aránylag jól megvan oldva, bár néha ott is szerencsétlenkednek. De a szerencsétlenkedés a való életben is előfordul, lsd. Vettel vs Karti Malaysiában... -
IXEMGabeo #13502 az nagyon tetszik h Monacoban amikor kvaliztam akkor kajak félreálltak az egyenesben és a kanyarban is próbáltak lassítani h elengedjenek. Futamon is, akiket leköröztem szépen félreálltak -
precise #13501 Az ok, de ha mondjuk kicsit rálegyezek akkor húzódjon még kiljebb ne álljon bele a fékbe... Az ai-t fejleszteni kell.
-
IXEMGabeo #13500 az, hogy a gép esetlegesen rád fut, mert te pont akkor váltottál irányt az nem a te hibád ő ment beléd ütem szerűen:D:D
Igazából a cikázást meg egyéb dolgokat nem lenne szabad...(mondjuk a mai F1-ben mindent büntetnek) szóval én nem bánom h a codisok nem tettek bele olyan túl szigorú szabályrendszert mai F1 ide v oda -
precise #13499 Na, megvolt az első futamom a mercivel Legendsen.
Melbourne qualon 1 27 711, 8. lettem. Egy erős rajtal (hihetetlen bénák a rajtnál még legendsen is), illetve az első körben feljöttem a 3. helyre, amit meg is tartottam a végéig, de most nem kellet nagyon durván védekeznem, talán 3x legyeztem rá kisit kimire de amúgy tudtam menni velük.
Ha megoldanák, hogy a rajtnál ne lehessen ennyire feljönni, illetve büntetnék a durvább védekezést akkor szerintem meg lehetett volna az 5-6. hely környéke.
Szóval most úgy gondolom jól van belőve ez a legend fokozat mégis, bár meglátjuk többi pályán hogy fog menni. -
IXEMGabeo #13498 áá annyira nem érződik rajta...
amúgy én nem tudok lassan váltani és csak a zöldet, egyszerűen ilyen a stílusom nekem állandóan füstöl, de nem izgat:D, amig megfelelően tudok kormányozni addig nekem játék és élvezet marad -
Aerox21 #13497 jaja:) Persze a füstölgő motornak romlik a teljesítménye úgy olvastam:/ -
IXEMGabeo #13496 az izgi lehetett -
IXEMGabeo #13495
hihetetlen miért nem tette be -
IXEMGabeo #13494
-
Aerox21 #13493 Montreal időmérő 2. lettem Vettel mögött 0.009-el xdxd
Futamon végig mögötte vtam aztán elhúzott vagy 4 mp-re de box-ba megelőztem aztán utána meg rajtam csüngtek 4-en a verseny végéig de végül füstölgő motorral is behúztam a versenyt;) -
IXEMGabeo #13492
jókat csatáztam Rosbival, Grosjeannal főleg és 2. lettem haha -
Robert24 #13491 Én is ma este végeztem az első szezonommal. Érdekes módon nekem a szerződések nem úgy jöttek ahogy vártam. Év közbe Saubertől kaptam ajánlatot de nem fogadtam el és azóta se semmi. Button-t jelöltem meg riválisként akit legyőztem így lett egy Mekis szerződésem amit nyílván elfogadtam. Force-Indiával voltam 2. lettem a bajnokságban pro szinten. Szerettem volna egy Lotusos ajánlatot de a 3 kis csapaton kívűl senkitől nem kaptam semmit. Én is azt tervezem ha már ilyen jó autóba fogok űlni, hogy legenden megyek. -
#13490 csak nehogy ez is többet ártson mint használjon -
#13489 Megerkezett az 5. patch:) -
Curesz #13488 nekem most jön majd az a futam :D -
IXEMGabeo #13487 Silverstone nálatok is veszettül gyengén ment kisebb csapatokkal? időmérő 24. hely a futamon is 16. lehettem volna maximum, de kaptam 20 seces büntit így 22. lettem...elképesztő mennyire mellé is lőttem a beállításokat a kocsi egyenesbe nem ment semmit... -
precise #13486 Na végeztem az idénnyel. Kb a felét legenden a felét pro-n csináltam. Caterhammal kezdtem, év közben átmentem Force Indiához, jövőre Mercitől kaptam szerződést. Jövő évet megpróbálom csak Legenden. Második lettem a bajnokságban aloka mögött. -
Aerox21 #13485 Meg lehet nézni valahol, hogy mik a top100-as idők játékban? Interneten vhol. -
IXEMGabeo #13484 szerintem ja korábbi részekben is így volt. Lotusom (zöld) tök jó csapat lett a 2010-es változatban -
Lebowski #13483 Azt meg lehet csinálni, hogy ha nem váltasz csapatot, akkor mondjuk 3-4 év alatt felfejlesztesz egy gyengébbet az élmenők közé? Ez onnan jutott eszembe, hogy írtátok, hogy randomra esik vissza a nagyobb csapatok teljesítménye, így akár jó fejlesztési ütemmel, egy kis csapatot is fel lehetne fejleszteni. -
#13482 majd meglesem. 1:23at mentem elsőre, normállal, abból lesz 1:18 is akár. Nem szeretek Monacoban menni, főleg nem esőben -
IXEMGabeo #13481 Monacoban simán jó vagy, ha a csúszkát totálisan balra húzod és a kerék dölés szögeket is balrafele állítod...az még az esős setupra is simán jó... -
#13480 Én barcelonában és monacoban is kurva szarul megyek :S -
IXEMGabeo #13479 legendet meg fogom próbálni a pro szint is kihívás valamennyire habár az irreális h 2 futamot sikerült nyernem velük + 1 pole, ami azért kemény, mert nem számítok időmérő menőnek:D... -
IXEMGabeo #13478 épp most nyertem Monacoban és Valenciában:D
Monacoban a sok hülye interrel indult én meg a szárazon mert nem is esett az eső szinte így elhúztam tőlük 40 secre, mert ők csúszkáltak és kimentek a szárazért codi logika így szépen utána beosztottam az előnyöm hehe...
Valenciában pedig sikerült pole időt futni majd a futamon szorosan tartottam a mögöttem lévőket, bizony egyik ellenfelemnek letörtem a szárnyát, amiért nem kaptam büntit szval mégsem az én hibám volt (egyenesben még mindig szar a Marussia). Itt is sikeres volt minden így nyertem
Montreal elég szarul alakult 7. helyen álltam, de 10. lettem mert a végén hibáztam. Ott fura mód baromi lassú volt a kocsi...