Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Megjött az augusztusi hír áradat.
Jó sok rf fan szidta a játékot, hogy árkád lesz(kár hogy még mindig senki nem mondta hogy szim lesz), pedig nem is láttak belõle kb semmit.

I met God. She's black

oneal1
néztem errõl az f1 race stars ról videót😄 jó lesz😄

LEgalább nem kellett újraírniuk a fizikát az f1 2011 bõl😄😄
LOL

!Forza Ferrari!

Danecay
Milyen nyelvûre és milyen jelenleg?

Hogy a fenébe tudom megváltoztatni a nyelvét a játéknak?
Danecay
Sziasztok!

LAN-ban hogyan lehet CO-OP servert indítani mert én nem találom? Vagy elég servert csinálni és ha a másik csapattáersként lép be akkor automatikusan CO-OP módban mûködik?

Ok. :-)

Crome

viccnek szántam 😊
szabii98

I met God. She's black

Nem felvágás, inkább az AI teljesítményével van gond.

Crome

felvágós 😄
Legend fokozaton Hungaroringen az egész mezõnynek adtam egy kört... Ok, hogy voltak bekapcsolva segítségek, de mióta játszom a játékkal (ugye lassan már egy éve), még sosem volt ennyire durván lassú az AI. 1:19 vége volt a legjobb gépi idõ, én meg 1:17 elejéket mentem, tán még gyorsabbat, mint idõmérõn.

Crome

TruckerDave
A cikk címe ez volt így olvasás nélkül tudtam meg 😄 Nem is azzal van a gond, hogy félnék a 7-estõl vagy valami, hanem apám inkább a jól bevált dolgok híve, mint az xp, meg hát ahoz be is kéne szerezni, meg újra rakni a dolgokat stb. elég macerás, de lehet muszáj lesz.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
Hülye kérdés. Win7-ed van ?
Támogatja a DX11et. De a grafikus beállításon belül nekem nem is mutat olyat hogy direct x beállítás. Eredeti a játékom hozzáteszem. Esetleg valami CD probléma lehet?
szabii98
Ha nem volt kedved elolvasni, honnan tudod?😛
Amúgy nyugodtan válts win7re, nemhiszem hogy gondot okozna ez, hiszen sokkal jobb az xpnél..

I met God. She's black

Firerock
Lassan már semmilyen játék nem lesz Xp-re... Amilyen gépen normálisan tudsz a játékkal játszani annak nem jelenthet gondot a win7...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

TruckerDave
Tudtok arról valamit hogy nem lesz xp a 2012-es réz ? Most olvastam, de angolul volt meg nem volt kedvem elolvasni, de azt írták nem lesz xp-re. 😞

Danecay
Így látatlanban talán azért mert a VGA-d nem tudja a DX11-t, így nincs állítási lehetõség, csak a DX9-et tudja használni, mert a játék a DX 10 és 10.1-et nem támogatja. Csak tipp!

Sziasztok! Tudnátok segíteni abban, hogy miért nincs directx beállítási lehetõség a grafikus beállításokba? Elõre is köszönöm a segítséget!
Akkor tényleg nem tudom. A gumik tényleg jók, még a színezésük is korrekt lett, simán elmenne a hivatalos 2012-ben.

Crome

TruckerDave
Hát még mindig nem jó, de legalább a mod többi része mûködik 😊 a gumikopás nagyon tetszik 😄

Furcsa, nekem a leírt módon simán mûködött. A database fájllal lehet valami gond, próbáld csak azt külön kimásolni a mod-ból és felülírni vele azt, ami a játékban van. (Csak arra figyelj, hogy azt a database fájlt másold bele, amelyik megegyezik azza, ahány futamos idényt választottál!).

Crome

TruckerDave
Sikerült megcsinálnom, viszont versenyben a mostani pilóták zászlója van betéve viszont a nevük még mindig a 2011-es. 😞

TruckerDave
Mod Managerrel sikerült feltelepítenem, viszont most meg akár mit akarok játszani, sima versenyt vagy éppen szituációs gyakorlat vagy mia a franc az el kezd tölteni és mikor kb. 5-ik adatot írja ki, hogy mennyit voltam a pályán átlag sebesség stb. akkor egyszer csak megáll és nem csinál semmit. De feladat kezelõ sem azt írja hogy nem válaszol vagy valami baj lenne, mert egy kattintással ki is lép. Már vagy ötödjére próbálok elindítani egy versenyt de nem sikerül.

Amit ajánlani tudok:

1. Teljesen mod mentes 2011-re tedd fel (patch mehet rá elõtte természetesen).
2. Ryder's Mod Manager-t használj, azzal sokkal könnyebb és áttekinthetõbb a telelpítése (jobban átlátod, hogy 19 vagy 20 pályás szezont akarsz, AI mennyire legyen agresszív, esõpermet milyen legyen, stb...).

Crome

TruckerDave
Valamit akkor rosszul csinálok, mert hogy nekem semmi nem változott a menüben lévõ képeken kívül... 😄

Igen, de találsz képeket róla a neten meg a linkelt oldalon is.

Crome

TruckerDave
Festést neveket meg ilyeneket cserél ?? 😄 Nekem végül is csak az kéne,, mert ez idegesít 😄 Jah meg a pirelli mostani színei 😄

Azt nem, de próbáld ki ezt, a mod-ot nekem még nem volt bajom vele.

Crome

TruckerDave
Valaki tapasztalta már vagy tudja a megoldást, hogy letöltöttem ezt(link) a 2012 modot de mikor versenyen csak versenyen! bemegyek bokszba kidob a játék..

Laaccoo
Osztott képernyõben hogyan lehet játszani ha nincs startgomb?

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Nem tudom. Én anno úgy csináltam, ahogy leírtam. Database editor, aztán a flash szám átírása, elmentés, felülírás, és mûködött.

Crome

A MyF1 menüpontban van valahol, de így most nem tudom hirtelen fejbõl. Ott van a többi statisztika mellett.

Crome

Firerock
sajnos nem mûködik:/
5let?

Danecay
Értem, mondjuk az vezetési segítségek továbbra is off-on vannak, csak az AI nehézségen vettem lentebb. Hol találom egyébként a jelenlegi XP számom?

Nem akarok hülyeséget írni, mert nem vagyok benne biztos, de szerintem kevesebb xp jár könnyebb fokozaton. De mondom, nem 100%.

Crome

Danecay
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy karrier módban, AI nehézségi szinttõl függõen változik e a kapható XP-k (experience point) száma? Feltettem egy AI MOD-ot, de az eddigi AI nehézségi szint mellett, amivel eddig egész jól boldogultam, mostmár esélytelen vagyok. Ezért gondoltam arra hogy lentebb veszem az AI nehézségi fokozatot, hogy azért versenypartner tudjak maradni az AI számára, viszont tartok attól, hogy az alacsonyabb szint mellett kevesebb XP-t kapok, ami meglassítja az elõreheladásomat. Amennyiben tényleg kevesebb pont jár, úgy visszaállítom az AI MOD elõtti állapotot.

Innen letöltöd, aztán megnyitod vele a database.bin-t. Ott pedig megkeresed a bal oldali oszlopban a "Difficulty" (ha jól emlékszem) részt, és ott már át tudod írni. Utána elmented és kész. A lényeg, hogy mindig azon nehézségen játssz, ahova a több flashback-et írtad, vagy akár minden nehézségi fokon átírhatod. Arra még figyelj, hogy utána a játékban már ne állítgasd a flashback-eket!

Crome

Firerock
megtudnád mondani hogy hogy?

Mert nem az kell hozzá, hanem a Ryder's Database Editor. Egyébként pedig 40-nél nagyobbat is lehet, legalábbis nálam mûködik. Nem mintha a 40 nem lenne bõven elég. :-)

Crome

Firerock
vagyis,mégsem olyan könnyû mint ahogy gondoltam,tudsz adni egy leírást? Mert jegyzettömben és WordPadban megnyitva nem talál ilyen sort.

Firerock
köszöntem😊

palinho96
a Falshbacks CTRL+F-el megkeresed õket és max40-ig beírsz egy számot!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Valahol azt hiszem van egy ilyen "Difficulty" rész benne és ott van, hogy melyik nehézségen mennyi Fb van. Ott kell átírni.

Crome

Firerock
A Database.bin melyik sorát kell módosítanom ahhoz hogy több Flashbackem legyen?

Danecay
Igen
Danecay
Patchet raktál már fel?