Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó sok rf fan szidta a játékot, hogy árkád lesz(kár hogy még mindig senki nem mondta hogy szim lesz), pedig nem is láttak belõle kb semmit.
I met God. She's black
LEgalább nem kellett újraírniuk a fizikát az f1 2011 bõl😄😄
LOL
!Forza Ferrari!
LAN-ban hogyan lehet CO-OP servert indítani mert én nem találom? Vagy elég servert csinálni és ha a másik csapattáersként lép be akkor automatikusan CO-OP módban mûködik?
Crome
Crome
Crome
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Amúgy nyugodtan válts win7re, nemhiszem hogy gondot okozna ez, hiszen sokkal jobb az xpnél..
I met God. She's black
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Crome
Crome
1. Teljesen mod mentes 2011-re tedd fel (patch mehet rá elõtte természetesen).
2. Ryder's Mod Manager-t használj, azzal sokkal könnyebb és áttekinthetõbb a telelpítése (jobban átlátod, hogy 19 vagy 20 pályás szezont akarsz, AI mennyire legyen agresszív, esõpermet milyen legyen, stb...).
Crome
Crome
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Crome
Crome
Crome
Az lenne a kérdésem, hogy karrier módban, AI nehézségi szinttõl függõen változik e a kapható XP-k (experience point) száma? Feltettem egy AI MOD-ot, de az eddigi AI nehézségi szint mellett, amivel eddig egész jól boldogultam, mostmár esélytelen vagyok. Ezért gondoltam arra hogy lentebb veszem az AI nehézségi fokozatot, hogy azért versenypartner tudjak maradni az AI számára, viszont tartok attól, hogy az alacsonyabb szint mellett kevesebb XP-t kapok, ami meglassítja az elõreheladásomat. Amennyiben tényleg kevesebb pont jár, úgy visszaállítom az AI MOD elõtti állapotot.
Crome
Crome
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Crome