21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#13717 Ez a max, innen mar at kellene fogni:))))
-
#13716 Valszeg gyartotol, beallitastol es egyebektol fugg, de 450–540 fok (ez teljes fordulat, egyiranyba 225–270 fok). Termeszetesen versenyen ugy van beallitva az attetel, hogy max ~200 fokig hasznaljak (pl. Monaco hajtukanyar). -
attila46 #13715 f1 -es autó kormány elfordulási szög mennyi a valóságban...tud valaki ponos adatot?? -
#13714 A het kozepen kikerult a hir, hogy keszul a MAC-es verzio is, talan amiatt is gyartanak ennyi patch-et, mert meg „csinaljak” a jatekot;) -
#13713 F1 2012 – PC Patch #10 News
Today sees patch #10 available on Steam for PC versions of F1 2012.
This update addresses the following issues:
- Made some more minor improvements to the online. We’re keen to get feedback on these changes via our forums.
- Fixed an issue which would show a session to be “In The Lobby” when players were actually racing.
- Fixed an issue where the Engineer would always be one place out when talking about your position relative to your objective.
- Fixed some minor text issues with emails and press clipplings.
If you have seen lower GPU usage and framerate drop on the more recent patches you can try adding the line to hardware_settings_config.xml in Documents\My Games\FormulaOne2012\hardwaresettings. If this does cause unwanted side effects, please undo the change by deleting the line from the config. -
#13712 25 százalék. -
attila46 #13711 Logitech driving force gt -t vettem használtan.Tudnátok egy kormány setupal segitteni? -
#13710 Mi a baj a kormányzással ,középső üres ffb-re gondolsz ? -
Timbu #13709 Nem, azok GFWL-osak voltak. Ha valami, akkor a Steam az egyik legnagyobb előrelépés az idei verzióban.
-
Irwine #13708 Milyen versenytávval játszol? -
nono28 #13707 Sziasztok!
Ma gondoltam egyet és elinditottam a játékot.Az elején beadott valamit,és mikor tovább lépett kiirt valami szöveget amiben benne volt hogy corrupt és törölte a mentett állásomat.Mitől lehetett ez? -
#13706 a csalók nem is... -
#13705 Elofordulhat, a Steam jo talalmany;) A korabbiak nem voltak Steam-esek (ez az elso amit megvettem)?
De azert a kormanyzast is megcsinalhatnak, bar nem hinnemhogy sokan panaszkodnak erte;) -
IXEMGabeo #13704 próbáld meg feltenni a technogodsot hiába eredeti az sokat lendít a pingen -
zsotesz #13703 Sziasztok
Nekem az F1 2011-gyel lenne gondom, elég érdekes, szóval a probléma az online játékkal van. Régebben ment rendesen, de elköltöztem, most egy tplink wr941nd routerem van, és valamiért az online játéknál baromira laggol, sőt gyakorlatilag nem megy. Kb. 1-2 fps. Haverral tegnap nyomtunk volna coop-ot de miután belépek a megkezdett session-ünkbe és küldöm neki az invite-ot, már ott elkezd akadni, van hogy megkapom az excecutable működése leállt hibát. Windowsom kb. 2 hetes, configom az aláírásban, routeren a portokat beállítottam a port forwardingnál, kell még esetleg valamit ott állítani? A tűzfalam az bitdefender, de ha kikapcsolom akkor is ugyanez van. Valami ötlet, hogy mi lehet? Offline módban nincs semmi gond. -
avus #13702 Ez lehet a megfejtés, mivel PC-re már kijött a nyolcadik patch is addig xbox360-ra csak egy, mert a köcsög microsoft csücsül rajta. -
#13701 Az nem lehet, hogy sokkal egyszerűbb a magyarázat: a Steam rugalmasabb platform, megoldható a gyors patchelés? -
#13700 Akkor csak simán van szabad ember :))) -
#13699 A liszensz szerintem sincs veszelyben, nincs masik ismert ceg, aki dolgozna valamin. Az SMS az egyetlen aki uj engine-t epit, de Ok merfoldekre vannak a Codies-tol (mint jatek keszites).
Esetleg valamelyik konzolos ceg... De nem hinnem hogy kihagyhatnak a PC-t, barmilyen keveset is adnak el belole. -
#13698 Veszélybe nem hiszem,. Megközelítőt se tud mutatni jelenleg senki , látványban, hangban, szabályrendszerben ...Tököm tudja, lehet rájöttek, hogy még többet adnának el belőle, ha jó is lenne minden ? :)))Azért ez hosszútávú buli, ha az a kép alakul ki, hogy megint egy bugos CM F1 , akkor bajba lesznek később . -
#13697 Igen, ez teljesen megkepo, valoban sokat foglalkoznak vele. Nagyon raernek vagy veszelybe kerult a liszensz?!:) -
#13696 Valami megcsípte ezeket, eddig egy játékukkal sem törődtek ennyit, sőt, konkrétan ha csak nem fagyott szénné valami azt le is tojták, jó az úgy ... :DDD -
#13695 Kinyomtatod, bekeretezteted es felszogeled a budi ajtora;) -
#13694 A mai patch:)
F1 2012 – PC Patch #9 News
Today sees patch #9 available on Steam for PC versions of F1 2012.
This update addresses the following issues:
Made some improvements to the online game so car positions should be more accurate and less twitchy at high speeds.
Made some PC Framerate improvements for those people who had an FPS drop after patches.
Fixed the wheel weight property so that it will now work correctly
Fixed the final results screen for the client in a Co-op session so they see their stats not the hosts.
Fixed two infrequent crashes.
The fixes listed above and those specific to the Xbox 360 and PS3 versions of the game are also being tested and verified on those platforms. As these versions require additional submission and authorisation from both Microsoft and Sony the release date for these will follow a little later than the PC version.
We are working on other issues you have reported via the forums, Facebook and Twitter and are working to fix them as quickly as possible. In the meantime, please note that we are still collecting feedback via our Technical Assistance forums and do encourage you to post your issues there being sure to include as much information as possible.
Thanks for your continued feedback! -
#13693 ezzel mit kell csinálni? -
#13692 Ez érdekes mert én is career(!) módban játszok és nálam szerintem még nem volt olyan verseny ahol mindenki célba ért volna, sőt japánban 8-9 autó is kiesett. -
Irwine #13691 Sziasztok!
Mit kell beállítani ahhoz, hogy legyen safety car és néha kiessen pár rivális a versenyen valami miatt?
Carrier módban Szingapúrnál vagyok, de eddig az összes versenyen mindenki célba ért, soha sem történik semmi. A Damage full-on van pedig. Elég uncsi tud ez így lenni.
A másik, hogy elég gyakran jön ki füst a kocsim hátuljából, a motornál jelez vmi meghibásodást, de ha boxban megnézem 99%-os a motor és eddig még soha sem állt le. Ez mitől van?
Előre is köszi! -
#13690 steam\userdata\..........\remote -
IXEMGabeo #13689 autosace OFF->split screen-> Steering wheel másiknál meg mondjuk keyboardra tolod és annyi mentés letudva, amit utána manuálisan tehetsz meg -
#13688 Ahogy itt olvasom, nem igen van tartós megoldás rá .... Eredetivel, patch-elve tökéletes .Azt nem tudom van-e warez patch hozzá, ha igen azokat próbáld meg . -
BaliFF #13687 Igen!!! -
#13686 Warez ? -
BaliFF #13685 Hellosztok!
Biztos,hogy már írták korábbN sokan,de lenne vki olyan kedves és leírná,hogy miért nem ment a játék? a dokumentumok/My games-en belül sincs olyan mappa ,csak hardware settings...egy karriert kezdtem el de semmi?köszönöm ha tudtok mondani megoldást -
#13684 monaco, kanada, korea, szingapúr, nagyjából ezek. -
nono28 #13683 Spanyol nagydíjnál tartok és még egyszer sem adott szuperlágy gumit!Melyik pályán szokott adni szuperlágy gumit? -
Elektron814 #13682
Egy Gameplay a 2012-ről. Lotus -
pitjou #13681 Ha valakinek az volt a baja, mint nekem: A verseny, vagy az időmérő után kidobott az asztalra, akkor nekem a legfrissebb NvidiaDriver (306.97) megoldotta a problémát. Remélem segítettem ;) -
#13680 Van egy 50% mod, ami állítások szerint progresszív gumi kopást tesz lehetővé.
20%-ost még nem hallottam.
Ha pedig arra gondoltál, hogy Te kockára fékezed a gumidat, az ellen nem fogja követni szándékosan a példád. :)
A Te gumijaid elviekben ugyanúgy kopnak minden játékmódban; tehát, ha 50%, vagy 20%-ot nyomsz, a Te gumijaid, csak a Te hibádból kopnak el hamarabb.
Ezt inkább olvastam, mint tapasztaltam, mert én csak 100%-t tolok. Ott a fentiek nálam teljesen helytállóak.
Jó estét, jó szurkolást, jó száguldást! (Knézi után... tudjátok.) -
#13679 R D -n vannak setupok hozzá.... -
#13678 Én már ezzel tolom és szerintem k..va jó! Ez persze csak vicc volt