21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#13757 például nálam az élethű kifejezés ennél a játéknál azt jelentené,hogy hardon kezdve egy karrier módot a Williamsnél megkelljen izzadnom minden egyes Q2-ért,ott meg esetleg egy 14.-15. rajthelyért,futamon taktikáznom kelljen hogy egyáltalán a 10-be beférjek,vagy hogy üssem a csapattársam folyamatosan. Na meg a legnagyobb vicc továbbra is az,hogy esős időben NYUGODTAN kimehetek száraz beállításokkal,és agyon nyerhetem magam esős futamokon még egy Caterhammel is,mert az AI gecilassú ezeken a versenyeken. -
#13756 Játssz PC-n ott vannak patchek, ezt is javították. Sajnos MS csücsül rajta soha nem lesz normális boxon. Tavaly pc-n is ez volt ...
Az mondjuk mese, hogy végig 100 %, lehet hogy esik ,vagy elkezd esni de olyan nincs hogy 100 5 minden verseny .... -
Dzsoy #13755 Egymás után a 7. futam ami 100%-os eső.
Gondolom egyeseknek még ez is reális!! -
#13754 Azt nem mindegy hol milyen színű autó megy , :)))) Élethű az, amikor tök utolsó vagy az is kellene ? :DDD -
#13753 ja meg olyan mod van-e,ami az erőviszonyokat rendbe rakja,mert nálam karrier módban a két Red Bull 3 futam után a tabella közepén van,futamokon rendre 8.-12. között kullognak,ami kibaszottul minden,csak nem élethű. -
#13752 milyen modokat ajánlotok,hogy élvezetesek legyenek a futamok? realistic damaget már leszedtem,valami AI javitó mod van? Arra gondolok,hogy agresszívabbak legyenek,merjenek jobban előzni satöbbi... -
#13751 Abban az esetben is megcsinálja automatikusan a Steam. -
Kope91 #13750 ha dvd-n vettem meg a játékot a patcheket hogyan tudom feltelepíteni??? -
nono28 #13749 Köszi -
#13748 EZT letöltöd és bármelyik csapattal kezdhetsz. -
Dzsoy #13747 De melyik részét nem tudod megcsinálni?
Időre körbe menni a teljes körön?
Megnyomni a KERS gombot?
Megcsinálni a DRS-es előzést?
Kigyorsítani majd megállni?
Melyik részével van gondod? -
nono28 #13746 Nem tudom teljesiteni azt ami lehetővé teszi hogy a carrier elején a Williamssel tudjak kezdeni. -
Dzsoy #13745 Melyik részében van gondod a tutorial-al? -
nono28 #13744 Tud valaki olyan mentést küldeni nekem hogy a Wiiliams kocsit is tudjam választani a carrier módba?Nem tudom megcsinálni hogy elérhetővé váljon. -
Dzsoy #13743 Még egy kis infót szeretnék kérni tőletek!
Melyik futam után lehet választani (a pontversenyben körülöttem lévő 3 pilótából) hogy ki legyen a riválisom? (akit ha megverek a következő évbe beülhetek a helyére)
Ha jól emlékszem a 2011-ben Spa után lehetett, de most végeztem ezzel a futammal és semmi ilyesmi.
Vagy a 2012-ből ezt kiszedték, esetleg későbbi futam után lesz?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Timbu #13742 Ez nem annyira a CM, mint a MS hibája... A Steam ilyen szempontból (is) sokkal rugalmasabb a szintén MS által üzemeltetett GFWL-nál.
Négy esős verseny egymás után pedig nem irreális. -
#13741 Játsszál pc-n :P -
Dzsoy #13740 X-box-hoz a mai napig egyetlen javítást se kaptam míg PC-n már a 11. megy...
És ez elég dühítő ,főleg hogy huzamba a 4. olyan futam jön ahol 100% eső lesz. Spa-nál tartok és eddig többet mentem esőbe mint szárazon. :( -
balazs006 #13739 Hali ám!Hóllehet beállítani,hogy 100% legyen a verseny?
Előre is köszönöm!
-
#13738 Én is most indiában vagyok, már meg kaptam az átigazolásom a ferrarihoz, 13-ra, Caterham el viszem pro-n, nem egszerü,de vezetem a vb-t :) jo kis game! -
kirpill75 #13737
-
#13736 Remélem a jóféle CM-es törésmodellt berakják végre :) -
#13735 Egyszer be kell fejkezni a patch-elest, hagyni kell valamit a 2013-ra is;)
De ha valoban lesz MAC verzio, akkor ezeknek a patch-eknek a nagyresze is csak azert volt. -
#13734 Ez egy mekkora csicska oldal, de komolyan. Mást sem tudnak mint sírni :DDDD -
#13733 "100%-os magyar fordítás már a hivatalos premier környékén elérhető lesz a jóvoltunkból. Csapatunk – Brownie, Ertzu, SityiSXT, én – augusztus végén megkaptuk a fejlesztőktől a szövegkönyvet és dolgozunk rajta ezerrel. Szóval karácsonyra nem kaptok semmit. Hanem előbb."
Ezen behaltam, hogy az istenbe lehetnek 4en ennyire lassúak? -
#13732 csak annyi infóm van hogy baloldara ki van írva hogy ma adják ki -
#13731 Nagyon nagy baja nem volt alapból sem, szerintem, ezek mind finomítások.
Ha csak ez a bajod vele, vedd meg nyugodtan, egyáltalán nem egy vackot kapsz, sőt...! -
#13730 Én itt olvastam tegnap, pedig pont most kezdtem és már 20%nál tartok 10 óra fordítással. Ha nem lesz 1-2 napon belül, akkor folytatom. (1.2 millió karakter mellesleg ) -
HJ #13729 Hát nem is tudom... érdemes megvenni ezt a játékot? Vagy majd ha kijön az utolsó javítás is? Ahogy látom most valami észveszejtő tempóban jönnek a javítások - főleg azért furcsa ez mert a 2011 supportját feltünően hanyagolták :( -
kjhun #13728 Az állítólag ma megjelenő hivatalos magyarításról hallott valaki, amit a CM ad ki???? -
#13727 Azt olvasom ez az utolsó ! 11 patch néhány hét alatt, azért nem semmi termés :D -
#13726 Patch #11 -
#13725 360-red-bull-f1-video -
#13724 Hol tudom kikapcsolni a gumikopást és a benzinszimulációt hosszabb versenytávoknál? -
#13723 Akkor a szezon végén leáll a program és nem tudod többet elindítani, újból meg kell venned ! :) -
Aaron1212 #13722 Ha a játékban elfogadom a szerződéshosszabítást a csapatomtól , attól még kaphatok másik csapattól ajánlatot ill. ha nem fogadom el a szerződéshosszabítást és nem kapok mástól sem szerződésajánlatot akkor mi történik? -
#13721 De nagyon nem is szólnék én hozzá ehhez a témához, múltkor is hülyét csináltam magamból :DDDDD -
IXEMGabeo #13720 áhh Red Bull RB6-os a kedvenc modelleim egyike:))) -
#13719 Ha elbaltazza az ivet, akkor nem megy mashogy;) Abbol a poziciobol lehetetlen atfogni;) Vagyis atlehet, csak akkor mar a szalagkorlatot gumizza fel, aminek nem sok ertelme van;D
Ezert is van ugy beallitva, hogy 3/4-ig el lehessen forgatni a kormanyt, leglabbis addig engedje az atetel es a felfuggesztes. -
#13718 Láttam én már ebben a kanyarban, hogy többet forgattak, de akkor csak bal kéz hüvelykujjával fogták a kormányt :)))