21751
  • bakkerman
    például nálam az élethű kifejezés ennél a játéknál azt jelentené,hogy hardon kezdve egy karrier módot a Williamsnél megkelljen izzadnom minden egyes Q2-ért,ott meg esetleg egy 14.-15. rajthelyért,futamon taktikáznom kelljen hogy egyáltalán a 10-be beférjek,vagy hogy üssem a csapattársam folyamatosan. Na meg a legnagyobb vicc továbbra is az,hogy esős időben NYUGODTAN kimehetek száraz beállításokkal,és agyon nyerhetem magam esős futamokon még egy Caterhammel is,mert az AI gecilassú ezeken a versenyeken.
  • lac coo
    Játssz PC-n ott vannak patchek, ezt is javították. Sajnos MS csücsül rajta soha nem lesz normális boxon. Tavaly pc-n is ez volt ...

Az mondjuk mese, hogy végig 100 %, lehet hogy esik ,vagy elkezd esni de olyan nincs hogy 100 5 minden verseny ....
  • Dzsoy
    Egymás után a 7. futam ami 100%-os eső.
    Gondolom egyeseknek még ez is reális!!
  • lac coo
    Azt nem mindegy hol milyen színű autó megy , :)))) Élethű az, amikor tök utolsó vagy az is kellene ? :DDD
  • bakkerman
    ja meg olyan mod van-e,ami az erőviszonyokat rendbe rakja,mert nálam karrier módban a két Red Bull 3 futam után a tabella közepén van,futamokon rendre 8.-12. között kullognak,ami kibaszottul minden,csak nem élethű.
  • bakkerman
    milyen modokat ajánlotok,hogy élvezetesek legyenek a futamok? realistic damaget már leszedtem,valami AI javitó mod van? Arra gondolok,hogy agresszívabbak legyenek,merjenek jobban előzni satöbbi...
  • dr Kotász
    Abban az esetben is megcsinálja automatikusan a Steam.
  • Kope91
    ha dvd-n vettem meg a játékot a patcheket hogyan tudom feltelepíteni???
  • nono28
    Köszi
  • JUVEfun
    EZT letöltöd és bármelyik csapattal kezdhetsz.
  • Dzsoy
    De melyik részét nem tudod megcsinálni?
    Időre körbe menni a teljes körön?
    Megnyomni a KERS gombot?
    Megcsinálni a DRS-es előzést?
    Kigyorsítani majd megállni?
    Melyik részével van gondod?
  • nono28
    Nem tudom teljesiteni azt ami lehetővé teszi hogy a carrier elején a Williamssel tudjak kezdeni.
  • Dzsoy
    Melyik részében van gondod a tutorial-al?
  • nono28
    Tud valaki olyan mentést küldeni nekem hogy a Wiiliams kocsit is tudjam választani a carrier módba?Nem tudom megcsinálni hogy elérhetővé váljon.
  • Dzsoy
    Még egy kis infót szeretnék kérni tőletek!

Melyik futam után lehet választani (a pontversenyben körülöttem lévő 3 pilótából) hogy ki legyen a riválisom? (akit ha megverek a következő évbe beülhetek a helyére)
    Ha jól emlékszem a 2011-ben Spa után lehetett, de most végeztem ezzel a futammal és semmi ilyesmi.
    Vagy a 2012-ből ezt kiszedték, esetleg későbbi futam után lesz?

Előre is köszönöm a segítséget!
  • Timbu
    Ez nem annyira a CM, mint a MS hibája... A Steam ilyen szempontból (is) sokkal rugalmasabb a szintén MS által üzemeltetett GFWL-nál.

Négy esős verseny egymás után pedig nem irreális.
  • mmovar
    Játsszál pc-n :P
  • Dzsoy
    X-box-hoz a mai napig egyetlen javítást se kaptam míg PC-n már a 11. megy...
    És ez elég dühítő ,főleg hogy huzamba a 4. olyan futam jön ahol 100% eső lesz. Spa-nál tartok és eddig többet mentem esőbe mint szárazon. :(
  • balazs006
    Hali ám!Hóllehet beállítani,hogy 100% legyen a verseny?
    Előre is köszönöm!
  • Nathan66
    Én is most indiában vagyok, már meg kaptam az átigazolásom a ferrarihoz, 13-ra, Caterham el viszem pro-n, nem egszerü,de vezetem a vb-t :) jo kis game!
  • kirpill75

• lac coo
    Remélem a jóféle CM-es törésmodellt berakják végre :)
  • Alexease
    Egyszer be kell fejkezni a patch-elest, hagyni kell valamit a 2013-ra is;)
    De ha valoban lesz MAC verzio, akkor ezeknek a patch-eknek a nagyresze is csak azert volt.
  • lac coo
    Ez egy mekkora csicska oldal, de komolyan. Mást sem tudnak mint sírni :DDDD
  • tobias88
    "100%-os magyar fordítás már a hivatalos premier környékén elérhető lesz a jóvoltunkból. Csapatunk – Brownie, Ertzu, SityiSXT, én – augusztus végén megkaptuk a fejlesztőktől a szövegkönyvet és dolgozunk rajta ezerrel. Szóval karácsonyra nem kaptok semmit. Hanem előbb."

Ezen behaltam, hogy az istenbe lehetnek 4en ennyire lassúak?
  • tobias88
    csak annyi infóm van hogy baloldara ki van írva hogy ma adják ki
  • lac coo
    Nagyon nagy baja nem volt alapból sem, szerintem, ezek mind finomítások.
    Ha csak ez a bajod vele, vedd meg nyugodtan, egyáltalán nem egy vackot kapsz, sőt...!
  • tobias88
    Én itt olvastam tegnap, pedig pont most kezdtem és már 20%nál tartok 10 óra fordítással. Ha nem lesz 1-2 napon belül, akkor folytatom. (1.2 millió karakter mellesleg )
  • HJ
    Hát nem is tudom... érdemes megvenni ezt a játékot? Vagy majd ha kijön az utolsó javítás is? Ahogy látom most valami észveszejtő tempóban jönnek a javítások - főleg azért furcsa ez mert a 2011 supportját feltünően hanyagolták :(
  • kjhun
    Az állítólag ma megjelenő hivatalos magyarításról hallott valaki, amit a CM ad ki????
  • lac coo
    Azt olvasom ez az utolsó ! 11 patch néhány hét alatt, azért nem semmi termés :D
  • Alexease
    Patch #11
  • Alexease
    360-red-bull-f1-video
  • totyak
    Hol tudom kikapcsolni a gumikopást és a benzinszimulációt hosszabb versenytávoknál?
  • lac coo
    Akkor a szezon végén leáll a program és nem tudod többet elindítani, újból meg kell venned ! :)
  • Aaron1212
    Ha a játékban elfogadom a szerződéshosszabítást a csapatomtól , attól még kaphatok másik csapattól ajánlatot ill. ha nem fogadom el a szerződéshosszabítást és nem kapok mástól sem szerződésajánlatot akkor mi történik?
  • lac coo
    De nagyon nem is szólnék én hozzá ehhez a témához, múltkor is hülyét csináltam magamból :DDDDD
  • IXEMGabeo
    áhh Red Bull RB6-os a kedvenc modelleim egyike:)))
  • Alexease
    Ha elbaltazza az ivet, akkor nem megy mashogy;) Abbol a poziciobol lehetetlen atfogni;) Vagyis atlehet, csak akkor mar a szalagkorlatot gumizza fel, aminek nem sok ertelme van;D
    Ezert is van ugy beallitva, hogy 3/4-ig el lehessen forgatni a kormanyt, leglabbis addig engedje az atetel es a felfuggesztes.
  • lac coo
    Láttam én már ebben a kanyarban, hogy többet forgattak, de akkor csak bal kéz hüvelykujjával fogták a kormányt :)))