Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Jah, látom még nincs demo, mikor lesz mit tudni ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
blokkolni blokkol, de pl a hátulja soha nem tud kitörni fékezés alatt. Ugyan így , ha egy bizonyos szög alatt van a kanyarodás hiába rúgod tövig a gázt, nem forog meg, egy kerék megpördül de egyébként semmi nem történik. És ha egy ici-picit elemelkedik az autó a talajtól, rögtön elveszi a gázt nullára, hiába taposod neki, Ezeket kéne megszüntetni ...

egyébként nem értem a problémát. Amikor a kanyar bejáratánál gázt nyomnál ALL assist offnál akkor pillanat alatt megforognál. Ha a TC be van kapcsolva akkor nyilván kanyarodás közben is lehet nyomni a gázt, de anélkül nem, mert megforogsz legalább is óvatosan adagolva kell adni a gázfröccsöket. Nálam így volt...Sõt nálam még a túlzott kerék blokkolás is elõjött ahogy ráléptem a fékre keményebben

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

😄😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo
Egyébként tényleg azon múlna , hogy néhány vezetést segítõ cuccot nullára ki lehessen kapcsolni, F1 2011 alatt azért van cucc, mindent tud abszolut használható szinten amit kell, de hogy elveszi a gázt magától, meg nem engedi elpörögni néha mindkét hátsó kereket, azért nagy kár ....

szabii98
wait..what?? how??😄

I met God. She's black

V43 1105
Még jó hogy ingyen serialom lesz F1 2012-höz <#banplz>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Master91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ki mondta hogy meg vesszük? <#eplus2><#ravasz1>
Muttley
2 éve vita ezen?
téveccccccccccc 😊
2 éve azon megy a vita, mi a durva anyjukért nem tudnak all-assist-off alátenni az autóknak egy normális fizikát
nem kell vér-szim
a Forza 4 sem az
tavaly óta azt is le tudnák másolni
képtelenek rá
életképtelenek, nem tudják felfogni, h ettõl még maradhatna vér-pistike h.lyegyerek közönség a segítségek bekapcsolásával - csak egy NORMÁLIS all-assist-OFF-ot kéne alárakniuk
ennyi és nem több
így viszont meg fogom venni??

Just do it :)

Vagy mégse.

"The demo will be available from Steam at around 5pm UK time. 😊"
Nem, a boxosat. A PC-és állítólag csak este 10 körül lesz elérhetõ
oneal1
Mar a pct probaltad?

!Forza Ferrari!

Alexease
Senki nem szamit(ott) HC-szimre, ez nem az a kategoria😉
Egyszeruen csak normalisan, korrektul kezelheto, rendesen, epeszuen mukodo autos jatekra.
Nekem bejön. Alig várom már a teljes játékot. Aki meg HC szimre számított az rossz játékot választott.
darkstreet89
Lesz az,csak biztos este fele! 😊

oneal1
na nem lesz demo?😊

!Forza Ferrari!

oneal1
minek? kavicságyban így legalább nem sérül ha ott közlekedsz😄

!Forza Ferrari!

Master91
Hát azért még egy jóval jobb törés modellt ki dolgozhattak volna 😄
oneal1
annyi, hogy kicsit élvezetesebb volna ha közvetlenebb volna az irányítás.
Aztán ahogy írták korábban már nagyon sokszor nagyon sokan😄

Itt tényleg nem a fizikai hanem az élvezhetõség a fõ cél, csak azért valamilyen szinten érezzük már hogy nem téglákat tologatunk egy csilli villi környezetben.

!Forza Ferrari!

Nekem mondjuk tökéletes a tavalyi is csak legyen sokkal nehezebb.
lac coo
Az a lényeg, de ha ilyen kétgombos vacak lesz azt nem lehet élvezni 😊

Lassan a banner képet is át lehetne váltani 2012-re. :-)

Crome

és akkor mi van? 2 éve ezen a megy a vita, hogy szim vagy nem szim. Lényeg, hogy élvezd a játékot nemde?

Origines lesz a demó nem? Hány óra körül jön?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Muttley

1:42-tõl 15 mp-ben a lényeg
ha ez így lesz, akkor köszönjük szépen <#levele>

Just do it :)

megmondtam, hogy a kormány setup sokat számít😊 én a 2011-el voltam így...

oneal1
akkor holnap ki tud gyorsabb kört menni úgy, hogy végig a kavicsban megy?😊

ez lesz a kihívás!😄

!Forza Ferrari!

milyet böfögött ez a marha a video elején😄

lac coo
Uhhh, elég real ! 😄DDD

oneal1
lehet inkább elõveszem a 20 éves matchbox-aimat😄

!Forza Ferrari!

Alexease
Korrektnek tunik😊 <#idiota><#zavart1><#zavart2>
oneal1
no comment😄

!Forza Ferrari!

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

De Õ holnap a PC-t kérdezte 😄
xbox-os demó már kint van!!!

Kizárt. Xbox-os demó is csak délelõtt 10-11 körül jött ki.
lac coo
Steam-es PC-s demot mikortól lehet tölteni, éjféltõl ?

Champions mód Lewis Hamilton-nal

Nekem a leváltás is nagyon bejön. És KERS használatánál is tetszik hogy más hangja lesz 😄
Esõ nincs. Young drive test-en lehetne szabadon autókázni a végtelenségig és ott lehetne esõt betenni ,de azt a demóba letiltották.
lac coo
Jah...esõ van a demoban ?

lac coo
Bakker alig találtam cockpit videot, az is segítségekkel tolja ...

szabii98

A leváltás tényleg fura kicsit 😄
de jó hangok. mondjuk nem ferrari videók voltak :|

I met God. She's black

lac coo
Ha az autó hátulja egy picit elemelkedik a földtõl még mindig magától elveszi a a gázt a játék ?

lac coo
Az autó beállításaira gondolsz? Én úgy tudom, illetve láttam videón, hogy az is ugyanaz marad mint 2011-ben, szóval ami fontos az állítható ( a maga módján, nyilván nem szimulátor, nem kell elmerülni a pascalokban meg newtonméterekben ...)

Kormány beállítás szerintem teljes, úgy mint 2011-be. (szóval minden)
Segítségek szintén minden ki és be kapcsolható.
Egyedül a kocsit nem tudod testre szabni csak 6-7 különbözõ módon amit a gép felkínál, de úgy tudom hogy ez nem csak a demoba lesz így hanem a challenge mód a teljes játéknál is így lesz. (persze ez nem 100%) Persze a többi módra ez nem vonatkozik.
zzeN
Nekem a hangoknál a visszaváltások nem tetszenek. A felfele váltások reálisak, de a lefele...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Alexease
A demo-ban a menuk es beallitasok mennyire vannak korlatozva? Van normalis kormany (kontroller) beallitas (linearitas, attetel stb.)? Ki lehet kapcsolni a segitsegeket?
Xbox-on tolom, kormánnyal de nem cockpit nézetben 😄
Mentem már könnyû, közepes és nehéz szinten. (sajnos legend itt nincs)
Alexease
Bar holnap lesz demo, vagyis lehet tesztelni, de addig is irhatna valaki aki mar kipobalta box-on😉
Igazabol olyan valaki erdekelne, aki rendesen kormannyal tolja, cockpitbol es miden segitseg OFF😉 Grafika, hang nem erdekel, az biztos jo;P THX!