Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
😊)))

Nem moddolásra készült 😊))) amúgy ha nyomsz egy entert akkor nem kell megvárni míg végig megy a boxutcán, kirak a pályára .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Csak marha szar tesztelni, idegbeteg lesz tole az ember😉 Mivel nincs DevKit (😛), igy nem lehet rafrissiteni a scriptekre, mindig ki-be kell lepni.
Ami nem lenne gond, de ez baromi macera: kilep, belep, film, esc, film, esc, menu, ok, menu, ok, menu, ok, toltes, film, esc, film, esc, film, esc... (anyatok picsajat😛). Es ekkor mar bent ulok a boxban, de b*szh*tom, mert nem enged hozzanyulni. Menu, ok, menu, ok, elkezd animalni, kiboklaszik a boxbol, vegig a pit-en... addig meg malmozok. Teszt, es kezdodik elorol😊
Alexease
Nem kell, igy szoveges file-kent lazan lekezeli.
lac coo
De nem kell konvertálgatni, régebben piszkálgattam én is, de minden másodikra kuka lett 😊))

Alexease
Ha este hazaerek, feltoltom😉 De elotte meg levadaszok benne 1-2 beallitast, felcimkezem hogy mi micsoda (normal szoveges XML lesz), hogy tovabb tudd allitani😉
Alexease
Azt mondom, probald ki igy is ugy is😊
En nem szeretem a driverben piszkalni, elvaras, hogy tudja a program;DD
lac coo
A fülke nézeted nem publikus véletlenül? 😊

lac coo
azt mondod, hogy hagyjam 900 fokon és addig emeljem , piszkáljam a saturationt míg jó nem lesz ?Én eddig belõttem kormányt 310 fokra és saturationt nem bántottam ..Neked nem billegõs, túl érzékeny kicsit középen ?

Alexease
Build: Augusztu 16.
Annyira nem regi ez, valszeg vegleges, ez ment lemezre😉 De ha nem, max 1-2 hetuk maradt hibatjavitani, az semmi, erdemi valtozas nem lesz.
palinho96
nem baj. majd jön megint 2 patch ;D xd

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Danecay
Kétlem, hogy egy a valósnál sokkal rosszabb változattal próbálnák meggyõzni a népet a vásárlásról. Az én tapasztalatom a Codemasters DEMO-ival kapcsolatban a Colin sorozatig visszamenõleg, hogy sajnos a figyelmeztetõ felirat ellenére, kb. ugyan azt nyújtja mint amit a végleges fog, persze eltekintve azoktól az opcióktól amik jelenleg nem állíthatók vagy elérhetõk, de véleményem szerint ha a TC-t most OFF-ra állítod, az nem lesz OFF-abb a végleges verzióban. Ha mondjuk vagy 2 hónappal a megjelenés elõtt érkezett volna a DEMO, még talán reménykedhet benne az ember, de így szerintem nem érdemes ebben bízni.

dr Kotász
A full változatban már kikapcsolható lesz a kipörgésgátló. Ezt a demot nem kell komolyan venni, ezeréves build.
Alexease
Sajnos nem sok allitas van, ami van, annak egy resze amugy is ertelmetlen kormanyra.

Deadzone-t eleve sehova nem kell allitani, Linearty hulyeseg.
A Saturation a kormanyelfordulastol fugg, addig kell emeleni, amig 300–400 fokot fordul a kormany. Az FFB beallitasok erzesre, ahogy teteszik, de minnel erosebb, hatarozottabb, annal jobb.
g27-hez topic:
http://community.codemasters.com/t5/F1-2012-General-Discussion/g27-wheel-settings/m-p/53526#U53526

Itt a fõoldalon vannak külön kormányra is beállítások, csak meg kell keresni. Ennél többet sajna nem tudok segíteni.

http://community.codemasters.com/t5/F1-2012-General-Discussion/bd-p/F12012GeneralDiscussion
Ha valaki tudna adni egy Logitech G25-re jó setupot azt megköszönném. Néztem a lentebb linkelt fórumot, de nem nagyon találtam...Köszönöm!

Alexease
Azok speciel eleg szar kormanybeallitasok!😊
Deadzone-t es Liearity-t hasznalni kormanyra gagyi dolog.
A Saturation a kormany elfordulasatol fugg, ha 5%-on hasznalja, akkor valami gagyi kormany (extra keveset fordul) vagy driverben allitotta vissza.
A 10% Wheel Weight is kevesnek tunik, eppen azon lehetne a tapadasokat erezni.

Itt vannak kormánybeállítások. Tessék kipróbálni õket!!!!

http://community.codemasters.com/t5/F1-2012-General-Discussion/F1-2012-Wheel-Settings-Setup-Tips-and-Advice/m-p/50452#U50452
lac coo
Az idétlen kormány rángatózást nem lehet kivenni belõle ?
3600 sor?! mi a franc annyi ???

Amúgy nem értem én ezt, gamescom-on egészen jónak tûnt nekem, persze videóból nem látszik annyira, de ott azért csúszkáltak forogtak elég sokan . Én akárhogy taposom neki meg se mozdul, max elfékezni lehet és néha ha nagyon durva dolog egy picit megindul a hátulja , ilyenkor azért látszik hogy nem olyan rossz a gumi meg a felfüggesztés.

Kivennék a kipörgésgátlót, kormányzást helyreraknák nekem jó lenne .De így ....

Alexease
Jo hir, hogy lekezeli az ASCII XML file-okat is, nem kell HEX-ben benazni, igy gyorsabban lehet piszkalni a dolgokat😉 A kamera mar igy jo lesz. Amugy 3600 (haromezer-hatszaz😛) soros 1 autonak a kamera leiro file-ja😊)))
Fpocok
Billel próbáltátok már? Joystick?

Parasite Eve 2, best game EVER!

oneal1
😄

!Forza Ferrari!

akkor mire? lábujjra?😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo
Én kormányon próbáltam, határozottan azt mondom, hogy ezt NEM kormányra tervezték ! 😊

Fpocok
Akkor még sem tévedek 😄
:S

arról beszélek, hogy a 2010-es totál kezelhetõ volt gamepaddal. Lehet a 2011-esnél a kormány forgási szög, ami változott nagyban és amiatt szenvedtünk vele. Meg õszintén szólva jó ideje van kormányom is nem igazán próbáltam, de az a kevés elég volt h megállapítsam, hogy ezt inkább kormányra tervezték😮

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo
Az a vicc, hogy 2011-ben leszámítva a pici lagot, teljesen jó a kormány , semmi anomália !!! Egy codemasters-nek azért nem hiszem hogy ez akkora feladat lenne ....

Fpocok
És a 2010? Nekem nagyon jó gamepados emlékeim vannak... de lehet csak az utókor szépíti meg (de nem hiszem).

Alexease
Igen, valami kiporgesgatlo van benne, mert gyanusan gyenge az auto😉
Alexease
Igen, kozben rajottem, el kezdtem piszkalni az FFB-t es a kormanyt, es eszembe jutott hogy 2 eve is volt valami hasonlo benazas😉
Hihetetlen, hogy keptelenek egy autos jatekhoz a kormanykezelest normalisan megcsinalni😊
😊) látod látod, pedig gamepaddal milyen menõk voltunk😊 2011-ben is lehetetlen volt menni paddal

lac coo
Esküszöm ebben egy gagyi fajta kipörgésgátlót raktak ami egyszerûen csak annyi gázt adagol, hogy ne pörögjön ki 😊))))

Teljest megnézem majd elõször virágboltiban, de szerintem ezt most kihagyom ha ilyen marad ...

Jah, ami jó pont, végre megszûnt az input lag 😊))

lac coo
Kormány beállításoknál azt a felülírás akármit átraktad kormányra? ha nem azon van akkor szokott így lassan forogni .

Fpocok
Hello!

Én anno a F1 2010-el toltam... nagyon nagyon NAGYON bejött az irányítás. Következõ résszel nem játszottam. Most demót megnéztem és szerintem gamepaddal borzalmas, mi történt?

Alexease
Es a kormanykezeles is szar😉
900 fokos a kormanyom, es persze kormanyszoget nem lehet rendesen allitani (miert is lehetne)😊) Igaz ott a Saturation, ami mukodik, de eleg erdekes. Ha leveszem a kormanyszoget 400 fokra, az elfordulas mukodik rendesen, de ha hirtelen tekerem el a kormanyt jobbra vagy balta, akkor semmi koze a kettonek egymashoz, mintha az autoban csak bizonyos sebesseggel lehetne elforditani a kormanyt, annal gyorsabban nem😄DDD

Ha a driverben allitom, lehet hogy jo, de hat igy dugjak fel maguknak;DDD
Alexease
A nezetet lehet piszkalni, de eleg macera (trukkosen kodolt/csomagolt XML😛). De a fo problema, hogy nem engedi realtime, ki-belepegetes van, attol meg kihullik a hajam😉 Foleg hogy vidozik (szerencsere ESC), de a pibol kihajtast meg kell varni (AGYREM!).

A FOV-ot beallitottam, egy fokkal jobb, a tobbihez nem volt kedvem😉

lac coo
Kormány , az ffb közepe, és a nézet ami nagyon nem tetszik.
Maradok a 2011-nél 😊 Kár volt ezekért 😞((((

Akkor nagyon szépen köszönöm az infót!!!!! 😄
Megnyugodtam 😄
dr Kotász
Nem vélemény, hanem tény volt, amit írtam. Megerõsített tény a Codies részérõl.

Demo hard = career pro
Alexease
Mar Hexeditorral piszkalom, de macera, de nem lesz hozza kedvem...
Gabor77
Hát remélem hogy professionalnak felel meg, mert megint le lehet rajtolni 10 versenyzõt...

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Én is ebben bízom csak 2011-ban amateur, professional meg ilyen megnevezések voltak és nem olyan hogy hard, meg medium stb.... A kérdés hogy valyon CM-nél mi mit jelent 😄
Demóban a Hard az a legend-nek vagy a professional-nak felel meg 😄
Azért köszi 😄
dr Kotász
Legend fokozat demoban nincs, karrierben lesz. Tehát nehezebb.
Srácok!!! Kérnék egy kis segítséget!
Demóban HARD a legnehezebb fokozat ,de tud valaki valamit arról hogy ez megegyezik a karrier LEGEND fokozattal, vagy ott ez a demós HARD-nál is erõsebb lesz????
Elõre is köszi annak aki tud valamit!!!
Az létezik, hogy win7 32bit-en nem megy,csak 64bit-en?

lac coo
2011-ben 310 fokon van a kormány .

lac coo
Fülke nézet szerintem is rossz, meg ahogy ingatja afejét az is idegesít. FFB kicsit fura középen billegõs ( F1 2011-ben abszolut jó volt ...), féket én nagyon nem érzem , oda azért el kéne némi g-erõ szimuláció vagy valami ....Néhol irgalmatlan alulkormányzott az autó, setupban remélem állítható . Hangok szerintem nagyon jók ! Menü idegesít, kiírja hogy 19-es gomb a kormányon, csak épp ki a fene tartja észben melyik az 😊))

Ha a fizikát nézzük egyértelmûen az f1 2011 a nyerõ, patch nélkül és ízlés szerinti tapadás csökkentéssel. ebben sokkal jobb az AI. Ha az FFB-t és a nézetet javítják, fõleg ha állítható lesz az üléspozíció, nem lesz ez olyan rossz, hangulatos izgalmas autós játék.

Alexease
Azert eleg idegesito ez a program😉
Az hogy nem hasznalja az egeret, OK, mar megszoktam a konzolos cuccoknal. A menu nem rossz, gyorsan vegig lehet szenvedni.
Hogy vegig kell nezzem es hallgassam a videok nagyreszet, az mar idegesito😉 A kotelezo Young Driver is idegesit, de az is meg volt. Bar megszivtam.

A pilota egy kicsit hatul ucsorog es nagy a FOV is. Allitani nem lehet.(?!)
Ok hogy dinamikus a pilota feje/nezet, de szar😊 Nem G-erobol szamolja es allitani sem lehet.(?!)

A palyan van 1-2 szukebb kanyar, aminel mintha szandekosan csuszosabb lenne az aszfalt?! Es van 1 resz az ut kozepen, ahol ide-oda elhuz a kormany, raz mintha fuvon mennek, koszos lesz a kerek?!

Young Driver, Hairpin Test. Megyek mar az egyenesben, deffekt, csodalkozom, pofazik, nezzem meg a replay-t, leszarom, ESC, restart... Nem tudom mi van, folyamatosan szopat😊 Meg 5x teszteltem (van valami az uton, rossz fele megyek, tul gyorsan, rosszul kanyarodom stb?!?!), aztan rajottem, hogy kotelezo megnezni es vegig piszkalni a visszatszas/flashback szarsagot😊)))))))))))

Erdemben nem tudtam tesztelni mert felidegesitett, es bosszant a cockpit. De igy elsore nem lenne rossz (autokezeles), de gyanus hogy a palyan trukkoztek a tapadasokkal, hogy „izgalmasabb” legyen...
tobias88
ha húz oldalra, állítsd be kint a programban egyenesre, ennyi az egész