Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem moddolásra készült 😊))) amúgy ha nyomsz egy entert akkor nem kell megvárni míg végig megy a boxutcán, kirak a pályára .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ami nem lenne gond, de ez baromi macera: kilep, belep, film, esc, film, esc, menu, ok, menu, ok, menu, ok, toltes, film, esc, film, esc, film, esc... (anyatok picsajat😛). Es ekkor mar bent ulok a boxban, de b*szh*tom, mert nem enged hozzanyulni. Menu, ok, menu, ok, elkezd animalni, kiboklaszik a boxbol, vegig a pit-en... addig meg malmozok. Teszt, es kezdodik elorol😊
En nem szeretem a driverben piszkalni, elvaras, hogy tudja a program;DD
Annyira nem regi ez, valszeg vegleges, ez ment lemezre😉 De ha nem, max 1-2 hetuk maradt hibatjavitani, az semmi, erdemi valtozas nem lesz.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Deadzone-t eleve sehova nem kell allitani, Linearty hulyeseg.
A Saturation a kormanyelfordulastol fugg, addig kell emeleni, amig 300–400 fokot fordul a kormany. Az FFB beallitasok erzesre, ahogy teteszik, de minnel erosebb, hatarozottabb, annal jobb.
http://community.codemasters.com/t5/F1-2012-General-Discussion/g27-wheel-settings/m-p/53526#U53526
http://community.codemasters.com/t5/F1-2012-General-Discussion/bd-p/F12012GeneralDiscussion
Deadzone-t es Liearity-t hasznalni kormanyra gagyi dolog.
A Saturation a kormany elfordulasatol fugg, ha 5%-on hasznalja, akkor valami gagyi kormany (extra keveset fordul) vagy driverben allitotta vissza.
A 10% Wheel Weight is kevesnek tunik, eppen azon lehetne a tapadasokat erezni.
http://community.codemasters.com/t5/F1-2012-General-Discussion/F1-2012-Wheel-Settings-Setup-Tips-and-Advice/m-p/50452#U50452
3600 sor?! mi a franc annyi ???
Amúgy nem értem én ezt, gamescom-on egészen jónak tûnt nekem, persze videóból nem látszik annyira, de ott azért csúszkáltak forogtak elég sokan . Én akárhogy taposom neki meg se mozdul, max elfékezni lehet és néha ha nagyon durva dolog egy picit megindul a hátulja , ilyenkor azért látszik hogy nem olyan rossz a gumi meg a felfüggesztés.
Kivennék a kipörgésgátlót, kormányzást helyreraknák nekem jó lenne .De így ....
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hihetetlen, hogy keptelenek egy autos jatekhoz a kormanykezelest normalisan megcsinalni😊
Teljest megnézem majd elõször virágboltiban, de szerintem ezt most kihagyom ha ilyen marad ...
Jah, ami jó pont, végre megszûnt az input lag 😊))
Én anno a F1 2010-el toltam... nagyon nagyon NAGYON bejött az irányítás. Következõ résszel nem játszottam. Most demót megnéztem és szerintem gamepaddal borzalmas, mi történt?
Parasite Eve 2, best game EVER!
900 fokos a kormanyom, es persze kormanyszoget nem lehet rendesen allitani (miert is lehetne)😊) Igaz ott a Saturation, ami mukodik, de eleg erdekes. Ha leveszem a kormanyszoget 400 fokra, az elfordulas mukodik rendesen, de ha hirtelen tekerem el a kormanyt jobbra vagy balta, akkor semmi koze a kettonek egymashoz, mintha az autoban csak bizonyos sebesseggel lehetne elforditani a kormanyt, annal gyorsabban nem😄DDD
Ha a driverben allitom, lehet hogy jo, de hat igy dugjak fel maguknak;DDD
A FOV-ot beallitottam, egy fokkal jobb, a tobbihez nem volt kedvem😉
Maradok a 2011-nél 😊 Kár volt ezekért 😞((((
Megnyugodtam 😄
Demo hard = career pro
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Demóban a Hard az a legend-nek vagy a professional-nak felel meg 😄
Azért köszi 😄
Demóban HARD a legnehezebb fokozat ,de tud valaki valamit arról hogy ez megegyezik a karrier LEGEND fokozattal, vagy ott ez a demós HARD-nál is erõsebb lesz????
Elõre is köszi annak aki tud valamit!!!
Ha a fizikát nézzük egyértelmûen az f1 2011 a nyerõ, patch nélkül és ízlés szerinti tapadás csökkentéssel. ebben sokkal jobb az AI. Ha az FFB-t és a nézetet javítják, fõleg ha állítható lesz az üléspozíció, nem lesz ez olyan rossz, hangulatos izgalmas autós játék.
Az hogy nem hasznalja az egeret, OK, mar megszoktam a konzolos cuccoknal. A menu nem rossz, gyorsan vegig lehet szenvedni.
Hogy vegig kell nezzem es hallgassam a videok nagyreszet, az mar idegesito😉 A kotelezo Young Driver is idegesit, de az is meg volt. Bar megszivtam.
A pilota egy kicsit hatul ucsorog es nagy a FOV is. Allitani nem lehet.(?!)
Ok hogy dinamikus a pilota feje/nezet, de szar😊 Nem G-erobol szamolja es allitani sem lehet.(?!)
A palyan van 1-2 szukebb kanyar, aminel mintha szandekosan csuszosabb lenne az aszfalt?! Es van 1 resz az ut kozepen, ahol ide-oda elhuz a kormany, raz mintha fuvon mennek, koszos lesz a kerek?!
Erdemben nem tudtam tesztelni mert felidegesitett, es bosszant a cockpit. De igy elsore nem lenne rossz (autokezeles), de gyanus hogy a palyan trukkoztek a tapadasokkal, hogy „izgalmasabb” legyen...